ЕС прави завой към по-социална Европа

Лидерите на Европейския съюз днес тържествено обявиха създаването на Европейския стълб на социалните права.

Обратно в новината

Коментари - ЕС прави завой към по-социална Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано само идеята не е сочен червен морков на пръчка за някои от ЕС. Иначе "да" на проекта, и "Не" на двуличното двускоростие и моркова за егоистични цели.

Стълбове, колони, колци и всякакви подпори на кекавия еврогейски съюз. Лидерите на ЕС се ръководят от следните принципи Безсилието ни прави силни. Робството е свобода.

МУТРИТЕ ГИ НЯМА НА СРЕЩАТА ЩОТО СА СЛУГИ НА ЮДЕО-ФАШИСТИТЕ ОТ РОДА НА ТОДОР МАНГАЛИНА - САКСКОБУРГОТА .. ...??? ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА ??? ... УПРАВЛЯВАТ ВИ ЖИВКОВИСТИТЕ ОТ ЦК НА БКП СВЪРЗАНИ С УБО ... А ТОДОР ЖИВКОВ Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД :)) ... ГУГЪЛ : - УБО СЪЗДАДЕ СИК ГЕН.ЛЮБЕН ГОЦЕВ - ТОДОР ЖИВКОВ СИН НА ФЕРДИНАНД

КВА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА КАТО ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ СИСТЕМАТИЧНО НИ КОПАТ ЗЛАТОТО И МЕДТА ... 3 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА ГУБИТЕ ИДИОТИ !!!!!

ЗАЕДНО С ПАСПРОРТА ТИ ДАВАТ И ЕДНИ 1000 ЕВРО ПЕНСИЯ :)) ... А ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ПРИ НАС ГИ ХРАНЯТ РОБИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ - ... ТВА Е ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА :) ..

Да ви пикая на социалната демагогия. Бежанец взима 600 евро помощ да лежи, а майките и бащите ни като граждани на ЕС блъскат от сутрин до вечер за 250 евро заплата.

За еврогейските олигофрени като този, Комунизмът отдавна е дошъл. "Работят" според способностите си, КАКВИТО ТЕ НЯМАТ, а консумират, според потребностите си, които са - ГОЛЕМИ! ЕС е като 1 компартия, а те са ПОЛИТБЮРОТО - за хората само бачкане, ако може безплатно, а за тях кльопачката и привилегиите, щедро заплатени от първите. Те отдавна живеят в комунизма, а ние останахме измамени, заслепени от еврогейските им "ценности"!Благодарим! Заврете си ги ....!

Едва се отървахме от социалистическото безумие за да попаднем в европейското такова. Да му мислят сега честно работещите хора които ще трябва да плащат все повече и повече на араби, цигани и всевъзможната пасмина хитро цицаща социалната ни система. Да не говорим за увеличаващата се скъпо платена армия на европейските чиновници. Ако така продължаваме само е въпрос на време кога ЕС ще рухне. Англичаните първи го проумяха!

Социализма го видяхме, сега към Комунизма ли сме тръгнали или каква е точно посоката???

Тоя Юнкер ако е Корумпиран Умиращ педдераз, който разрешава всеки да му тъпче занника, най- добре да отиде да се самоубие... Нека дойде някой арабин или негър в центъра на нашия град и да ни каже- "" От утре, вече сме равни. Твоята къща, твоите пари, кола и жена са и мои.""" Да видим, дали няма да го ПРЕБИЯ, да му взема парите и дрехите... И да видим как оня веднага ще избяга обратно от където е дошъл- Африка или Саудитска Арабия.

Който стълб другиму издига, сам бива ударен от него.

Юнкер информиран ли е че Борисов ще строи Белене със руски заем за 30 годиниБОткъде да ги вземе после тия отчисления за СОЦИАЛНИЯ СТЪЛБ?

Алиаска щата даде 15 000$ на моито момче тази година Абе Боико ??????

Спирам да бачкам. И без това 50 процента са данъци. Не знам ако стане по социално де ще му излезне края. 10% данък върху дохода +20 % осигуровки +20% ДДС = 50 процента данъци...

И с какво ке платът тея мечти дръзновени, с липсващите вноски от Брекзита ли. Това е същата лъжа като на БКП навремето - на секи следващ конгрес се чертаеха нови линии, нови петилетки, нови съревнования, и накравя сичкот осе згромолеса в лайна. Иначе отчетите отчитаха прогрес де. Баламосват ви лефтисти/куманяги, както продължавам да обесневам, със старите номера на куманягите. Дори не са измислили нови номера, а на нас ни се повръща и от страрите, помниме, помниме какво беше. Обещания до небесата, а после гладни, боси и обрани.....

блажени вярващите

Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Като почнат да говорят за социален и социализъм ми става гадно. Половината ми живот мина през социализма и знам колко е гнусен. Сега ще почнат да ни взимат повече данъци за подпомагане на цигани, негри и араби. С тази политика ЕС се проваля. Трябва ни политика като американската, трябва ни Тръмп. Трябва ни европейски национализъм и капитализъм. Черни, кафяви и бозави да си стоят по техните страни.

,,...Накратко ще разкажа историята. Действието се случва на кръстовището на бул. "Цар Борис иии" и бул. "Академик Иван Гешов". Група от 6-7 контрольори и двама полицаи свалят от рейса две циганки - едната няма лична карта, но и двете нямат билет! Докато трае разправията с двете циганки, минаха още два рейса и свалиха още около 10-15 от техния вид, полицаите бяха само двама, всичките тези 10-15 циганина не им беше направена проверка нито актове че са нередовни пътници ! Те отново се качиха съвсем нагло пред очите на всички в рейса и си продължиха по пътя!!!!!!! През това време полицаите забраниха на контрольорите да правят повече проверки! Видимо притеснени от това, че снимам с телефона си, две от жените проверяващи ми направиха забележка, че снимам и отидоха да се оплачат на полицая, който от своя страна единствено показа колко е невеж и се изложи! Цитираха ми, че по член з2 ал.2 от конституцията на Република България аз нямам право да ги снимам! А той гласи : (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи..,,???

""Стига с тия ПРАВА. За права приказват разни чужди Шпиони- Араби и негри... Нека си търсят правата в Африка или Саудитска Арабия, а китайците - в Китай... Нашите ЕвроДепутати трябва да кажат- ТОЧНО това. В Европа, Арабите- Мююлнмани не са равни и не може да са равни с Европейците, щото арабите сме ги убивали в продължение на повече от 1000 години. Държавите от централна Европа трябва ВЕДНАГА да спрат тая Измислица на Юнкер.""

Поредните маневри за да не загубят мангизите си тези алчни еврогейски използвачи..

Явно на брюкселските чиновники им се е е приискало да се поразтоварят преди почивните дни. Малко са се и преработили. Сигурно доста труд е кипял, за да напишат тия тезиси. Не ми става ясно как ще се промени карнитката в ЕВропа. Богатите да стават по-богати, а бедните по-бедни. Замяната на трудови договори с почасови и пренасочване към части малки фирмички, като подизпълнители. По този начин избягване на осигуровки. Масовото навлизане на турски, арабски и офшорни фирми, където директно няма нормални социални осигуровки. Допълнително работно време без заплащане. Изнасяне на печелившите производста в Китай например. На непрестижните производства в България например. Унищожаване на малкия и средния бизнес и съсредоточаване в няколко големи района. Липсата на каквито и да е социални жилища. В резултата на това непрекъснато нарастване на наеми и цени на жилища за продан. Това е в сегашната развитеа западна ЕВропа. А за източна е вече нямам думи.

Поредните шменти капели.Дават пари за проекти,които нашите търгаши крадът,а ЕС се прави на ущипана госпожица.

,,ЕС прави завой към по-социална Европа..,,??? пък аз се чудех защо ,,вожда,, не отиде там...!!! нашият не ,,завива,, а си кара ,,направо,, през ,,стърнищата,,...!!! ,,кормилото,, му е ,,блокирало,,...!!!

Ъхъ,плъховете от Брюксел ще цъкат още по усилено по социалните мрежи по време на ...ще падне още по голема социализация...

Оп-оп малко даде, малко даде, оп-оп, а така де, а така де. Оп-оп ритъмът е лек ту наляво, ту надясно ето ти кючек!

Много високопарни думи от Юнкер ! Това Фейк ли е че ЕС става социална Държава или се сменя Девизът ? На този леко пийнал господинчо не вярвам и не вярвам че ще има Социална политика в полза на малкия обикновен Европеец !

Това означава - ще приберем джихадистите на цру и шорош, които сега ги изтеглят от Сирия, и ще ги дундуркаме и храним, докато им намерят нова задача.

Вашите ценности така и не ни ги обяснихте ясно, но се падразбира че са масонски. Сатана е най-големият глабалист и вечният съвършен свят Бог създаде много затруднения на измамника като разруши Вавилонската кула и разбърка езиците на хората та да не могат да довършат този символ на гордостта и грехът. Не знам защо тези хора си мислят че този път ще успеят, след като Господ категорично е че нито със сила, нито с измама ще надделеят , въпреки че девиза им "Нека силата бъде в нас" (не правдата!), който можем да чуем в сагата "Междузвездни войни".

"Не знам защо тези хора си мислят че този път ще успеят...". Там е работата, че те не мислят, това са хора с психични отклонения и тези психични отклонения са предизвикани от заблудите, които е насадил у тях Сатана.

Тоя изкуфял старец лъже та се къса!

защото аз не вярвам на хора, които не работят

дай напред, дай назад, дай наляво, дай надясно, ха слез сега и виж какво направи

България - вън от НАТО и ЕС !

Спомням си в началото на демокрацията един селски дебил. "Искам да сме в Европа, искам НАТО да ни пази". Ех, спомени спомени.

Не виждам как ще стане по-социална Европа, като с тази политика на еврочиновниците към нея прииждат хора, които идват точно заради нейната социалност и поради обичаите си ще стават все повече. Само да не стане така, че при липсата на наш представител вероятно ще приемаме неща, които не са в наша полза, но няма да приемаме тези, които не харесват на управляващите.

Нема да стане по-цоциална, ке стане точно обратното, кореняците ке бъдът прецакани, а ке канът араби и африканци на наша сметка. Също е ясно, че нема да спрът да арчът, дори Брекзита нема да ги спре. просто ке земът още неколко стотин мелярда от Рокафеллер и европа ке биде продадена както Гърция беше продадена във финансово роПство. Не моем да ви мислим, защото ясно ли ви е какво означава това за вас и децата ви. Вие кату измрете, ке поканът арабите на ваше место. Ако това го имате за цоциална политика. Точно както направиха с циганите - тех ги размножиха, а вас ви избиха. Нумеро работи, и щом не се дигате да ги избиете, защо те пък вас да не ви избият?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Точно така, ще бъдем безкомпромисни, няма да проявяваме разбиране и ще бъдем безмилостни към хората, които никога не са проявявали разбиране, нито са имали милост.

ясно - очакват ни още повече чалми

Тия пак не са вчас. Социалната държава е мъртва -справка България, или умира- справка Франция. В една от тези две категории може да се сложат почти всички останали ЕС страни. Не само че не са вчас а и тотално игнорират настроенията на европейците! Каква социална Европа като соц партийте поголовно губят подкрепа в последните години?!

Като сме в ЕС нито качеството на тока се оправи,нито на водата.В София ВИК го разпродадоха на кожодерите Софийска вода.Разпродадохме си Енергото.Ние сме виновни.

В момента ЧЕЗ продава Западното Енерго за 300 млн евро. Сега е момента държавата да си го откупи, цената не е висока. Да но ... никой не забелязва това, и ще го продадат на частник, може би приятел на Боко, който ще ни товари с безумни цени. Къде е сега Волен, който искаше одържавяване на ЕРПтата? Нали е на власт? Или забрави откъде е тръгнал?

Аз съм си ограничил парите за закуски и от спестяванията мисля да купя ЧЕЗ.

Просто се създават още някои чиновнически работни места за наши/техни хора и нищо няма да се промени.

Да бе. У нас с всеки ден по-зле. € и $ репресии.

Няма Завой за Членовете на ЕС . Завоя е за повече Пари за Ромите и Бежанците като Социални Помощи , платими от Бюджетите на ЕС Членовете . Парите платени от тези Бюджети са платими от Местните Хора - така се сваля Станадарта на Местните и те стават Бедни в ЕС .

След като се изказа, Юнкер показа 24 каратова усмивка, намигна над скъпите рамки на очилата и отпи от любимия си коняк, бутилка от който е равна на коледните добавки на всички български пенсионери. За всички стана ясно, че социалният дъмпинг няма никакъв шанс!

Социална за кого? За мигрантите излизащи по-евтино на големите компании ли? Европа стана един голям колониален маймунарник. Няма нищо нормално. Всичко е скотско оцеляване.

бре,сетихте ли се ,че има голяма бедност,за разлика от вашето лапане?....

Tova ozn`chava : - davame pari na naj-bednite. Parite gi vzemame ot rabotestia (srednata klasa) `rez danaci I tkasi. Bogatite .... stavat po-bogati.

че тия критерии ще определят кой е в центъра и кой е в периферията на реформирания ЕС.

..някой си мисли, че рогът на изобилието ще се изсипе върху БГ, лъже се горчиво. Правила за минимален жизнен стандарт ще има, но последният трябва да се постигне с усилията на съответната страна. Няма кой да ни даде суха пара, за да я изядем и ....Ние десетилетия се пънем да постигнем що годе сносен стандарт, но пак си оставаме клошарите на Европа. Въпреки оптимистичните словоизлияния на всички изредили се властимащи до сега. Като се започне от комунистите и се завърши със сегашните...Много неща ни липсват, за да постигнем подобна цел - мързел, завист, злоба, неспособност за отборна игра и т.н. Никой не ни е виновен - такива сме си, такива са ни управниците, каквито и ние самите...Всеки за себе си да реши дали е от онези 80% или не... Неслучайно истинсите успели българи са извън БГ. У нас всевластни са чалгата, силиконовите мутреси, безмозъчните мачовци, чалга певиците, псевдо "випо"-овете, псевдо-идолите, ниската обществена и медийна култура и т.н.

Бяхме 27 - ма икономика в света и четвърти в Европа по селскостопанска продукция! Същите тия дето сега плямпат - те ни държат умишлено на дъното!!

...сме на този хал, кретен? Защото сме многи читави ли? Читавите народи живеят добре...

крайно време е вички работещи граждани на европейския съюз да получат равно и достойно заплащане, след това са хората на социални помощи и накрая мигрантите. НЕ е нормално работещ българин да получава значително по-малко от помощите на братята роми, които им дават в западна Европа.

идеално се вписва в това за което говори Юнкер ...Борисов е на светлинни години разлика ...затова не е отишъл.

трябва да се чете на обратно!Борисов не отиде на срещата на лидерите.....защото..и т.н.