”Гастрольорите” получиха между 4 и 7 години затвор

Специализираният наказателен съд присъди между 4 и 7 г. затвор на членовете на т.нар. група на „Гастрольорите“, в която се оказаха бивша барета и надзирател.

Обратно в новината

Коментари - ”Гастрольорите” получиха между 4 и 7 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива новини трябва да се четат от последното изречение натам.

Муха ги хапе. Съдят ги като малолетни, щадящо. С такива леки присъди ще си играят на стражари и апаши до второ пришествие. Тежко ти Народе!

абе цирка е пален а то ще има и обжалване

Значи някой от тия присъди вече са излежани! Щото то 5 години дело и 4 годинна присъда! Секи може да си направи сам сметката! Башка, че то тая присъда сега ше им я смъкнат понеже ше се обжалва! И накрая може да се окаже, че дори и може да осъдят държавата за нещо в страсбург! Еми само се чудя що плащаме и на министър на правосъдието и на прокурори и на съдии и прочие измет!!!????

са си платили момчетата, за да получат такива дребни присъди. Процесът са го търкаляли цели пет години. Колко столетия ще са нужни на родната съдебна система, за да ликвидира престъпността? Бедни български данъкоплатци с вашите данъци държавата обучава бандити.

"По 4 години лишаване от свобода бяха присъдени на Мароан Ел Марси, който се смяташе за ръководител на групата, Илиян Манолев и на бившия служител в СОБТ Живомир Бакърджиев. " Много бе, те оня ден казаха, че за онзи дето сложил камера в тоалетната ще има поне 3 години?

Че то престъплението е през 2012 / след 5 г. им дали по 3-7 години / като им приспаднат лежането до сега - ами те утре са навънка...

Ама защо толкова бързо ги осъдиха? Можеха да поотложат още някоя и друга годинка! Бързаци такива! Палавници!

Даже ще им платят обезщетение, че процесът е по-дълъг от затвора

Е нема що! За близо тригодишно дело ега ти и присъдите