Гьоков: Най-големият ни проблем е демографска катастрофа

„Трябва да сме наясно, че нацията ни се топи с всяка изминала година, с най-бързи темпове в света.

Обратно в новината

Коментари - Гьоков: Най-големият ни проблем е демографска катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунизма остави страшно наследство: Разрушена държава и общество !

престанете с бсп. малцинствата вече са мнозинства в някои региони и никога не биха си дали гласа за бсп. мохамеданите най-вече, те са с герб. а и всички партии от 28 г. си назначиха свои хора, а те вече са над 55 г., а и децата им в повечето случаи също ги уредиха в бг и чакат мама да се пенсионира, защото нямало кой да им помага, донякъде ги оправдавам, без помощ е трудно, изпитвали сме го, но все пак има мъже, които много помагат, но днешните млади... не ми се мисли, а останалите без връзки са на запад. там работят. работят , защото тук , дълго време без работа, докато си оправят техните хора и села и градове опустяха, навън са и дори днес чух как младо момче от Германия и той с раница на рамо , пеещ обясняваше, ... щастлив съм, но никога не желае завръщане, явно на този етап, то всичко унищожиха, има работа само за богатите-учители, лекари, юристи, мама и тати, но на този етап с триста-четиристотин няма как да изхранваш семейство, деца, ...тези, които имат работа държавна и пари очакват мама да се пенсионира след 10 г, , а тези, които искат семейства са на запад, а там от работа в къщи и обратно... няма жени, мъже,,, влизаш в сградата ... хубаво стана за едни, лошо за други, а тези, които са отегчени са много по свестни от тези с връзки, на мама и тати децата, внуците...трябва да очакват млади и над 30 години дс вън да измрат, ама те по-здрави и от нас, а са по на 80-90 г, работа не видели, знаем ги, заедно работихме, заедно се коментира, които ги познават, галениците на бг, а и затова падна режима на другаря Живков. за лудо работи за лудо не стой. . . объркани са младите, отчаяни, въпреки, че не го казват, но всички милеят за Родината си, с малък процент може би, носталгията, ама как да те разберат, като децата им, внуците им, всички са в бг.да не е луд моят син да ходи да работи на запад

Проблемът не е само в парите, а и в ценностната система на младото поколение. В София по ИТ фирмите, кол центровете и финансовите къщи е пълно с хора между 30 и 40 години, които печелят между 1.500 и 4.000 лева на месец и нямат нито деца, нито дори сериозна връзка...

Има само една единствена причина за демографската криза.Народът е много прост и неук.Именно затова не се обедини и позволи да го управляват още по-прости и безкрайно алчни мутри и крадци.Отдавна е подмината точката,от която няма връщане назад.Интересно ми е кой ще се засели на територията ни?Жълтите са за предпочитане.Малко са им дръпнати очите,но кожата им е бяла,умни,образовани и яко бачкат.Индийци имаме достатъчно.По-добре повече да не идват.

Връшане назад за БСП няма. За техен най-голям ужас селяните стават граждани.

Милите Гошо и Дора се загрижили едва сега за демографската криза в България и намират повод отново да обвиняват. Обаче: -Демогравската криза съвсем не е от днес, или от вчера. -Жан Виденов, калпавия станишко, поробителите заедно с тях, Орешарски-те същите да са направили нещо за тая криза? -Кои започнаха грабежите далеч във времето назад-не бяха ли некадърните комуняги? -Кои заграбиха и унищожиха Националното богатство на България? Не бяха ли същите бандюги? Ами целият народ български ги знае и ги пита: -За оборигени ли ни считате още? Те измряха отдавна. Ние ви знаем и кътните зъби. Замислете се какво ще стане, когато на тоя изстрадал народ му писне и грабне сопите и вилите.

На г-н Гьоков силната му страна са манипулациите. През 2016 за малко да бъде задминат рекордът на БСП от 1997 г. Само че техният е поставен при 8 и половина милиона население. Ако гледаме коефициента на раждаемост, той днес е с 15% по-висок, а коефициентът на плодовитост, който отчита и други демографски характеристики като възрастово разпределение - с 40% по-висок.

Демографската криза е проблем за българите. В световен мащаб демографска криза няма. Да, българският народ ще изчезне, но това се е случвало със стотици други народи. И причината не са ниските доходи. Прадядо ми е бил най-бедният човек в селото и е имал пет деца. Чорбаджията, най-богатия е имал само една дъщеря. С нея рода му се прекъсва, няма кой да носи чорбаджийската фамилия. Всеки един народ, ако щете и цивилизация я убива... цивилизацията. Един дивак не мисли как ще си храни децата, как ще ги образова, осигури и т.н. Той мисли само как да го набута по-надълбоко в колкото се може повече жени. Гледайте филма Идиокрация, там са отговорите на въпроса за демографската криза.

Докладвам, че планът на шефа Шиши и Боко отдавна е изпълнен и процента на електората за по 20 лева отдавна е надхвърлил този на нормалните гласоподаватели. Остава ни само да крепим ситуацията с програмите "всеки ден - убийство" и "всеки ден - катастрофа с пет убити".

Този другар да каже на кого продадоха България и за колко? Другото е ясно. Сега просто върви разчистване на терена, който разполага с хубава природа и чудесен климат.

говорим за България е за кой етнос говорим? Тази държава е създадена от българския етнос, който все още е преобладаващ. Но демографската криза обхваща само него, а за циганския и турския няма такава криза. Подменя се етническия състав на държавата и много скоро другите етноси ще бъдат мнозинство, а българския етнос ще бъде малцнствена група в собствената си държава. Някой дава ли си сметка какво трябва да се спасавя - България или българския етнос?

Този, който си дава сметка, е Господ българина. Отдавна трябваше да удари змийското кълбо-"Гордиевият възел" с мечът "Ескалибур", но за сега се въздържа от такова действие. Ние не покриваме Неговите критерии за РАЗУМНОСТ и затова все още се варим в катрана. ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ в катрана, братя българи? ИЗБИВАТ НИ С ХУМАНЕН ГЕНОЦИД СВЕТОВНИТЕ ЦИОНИСТИ. Били сме им ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ?!

няма такъв матря..ллл... Едни политици го манипулират с Белене, други с 10 лв увеличние на пенсиите, трети с това колко лош бил плоския данък, други с демографската криза-катастрофа. Тези мръсни манипулатори го правят с единствената цел да влязат в политиката за да могат да грабят народа и за личното си обогатяване!!! А така наречените дебили им вярват и продължават да ги изпират... Народе, опомни се!!! Нямя държава в световен мащаб, където социални политики да са довели до раждаемост, която да е по-голяма от тази необходима за да има положителен естестве ръст на населението... Други са факторите, които водят до висика раждаемост от над 2,5-3 %..... Политици, моля да спрете с тези гнусни манипулации!!! Докога ще ги правите, мръсници???

Просто е - оттървете ни от престъпниците и осигурете сигурност. Всичко друго сами ще постигнем, но да те грабят, бият, изнудват и гаврят безнаказано няма как нормален човек да приеме и търпи.

С 500 лева заплата не мога да вдигна салама те деца искат!

Дааааа, Иде време, когато няма да има кого да представлявате, да управлявате и да крадете господа .... Тогава ще трябва да се самоизядете помежду си...и последният ще загаси лампата на Терминал 2 ...щото ......изгонихте собственият си Народ от собствената му държава ...

Статистиката за намалението на раждаемостта, увеличението на смъртността, заболеваемостта и др. негативни явления удивително съвпада с периода на управление на ГЕРБ ... 2009 - раждаемост 80 000 2016 - раждаемост 59 000 спад с над 25 % !!!! Браво ГЕРБ .... Браво Бай Уй

Уточни причината,това започнаха комунистите с ограбването и обезлюдяването на България,а Б.Б.продължи тяхното дело,грабеж и доунищожаване на клетата ни родина

Fake News - нЕма нищо вярно. С помощта на ЕС, инкубатора за сезонни работници (Бугаристан) бачка на пълен капацитет. Вие какво искате братята роми да раждат по 30-40 ромлета ли? Еееее чак толкова не могат бе! Я ми оставете електората на мира, чеееее ..... Аре ..... Казах! От Вожда

Господа Подлитици, Прочетете ВЕРНАТА СТАТИСТИКА, не Стъкмистиката и вижте (ако можете), че ДЕМОГРАФСКИЯТ СРИФ е ТОЧНО по времето ,когато такива като вас "управлявахте и управлявате" държавицата наречена БЪЛГАРИЯ. Само един ВЪПРОС.. ВИЕ какво направихте , за да помогнете и облекчите живота на младите в тая територия, че те да искат деца или повече от едно дете???? АААААА??????? После лайте от трибуните ...

Те се грижат само и единствено за цветните си гласоподаватели...Кой го интересува за изчезващият български етнос..

50% от новородените не са етнически българи днес... След 15 години цифрата ще е фрапираща и връщане назад няма да има. Парламента меко казано ще е черен и изобщо държавата ще търси друго име. Вчера бяха оптимисти по демографския проблем, днес вече станаха реалисти. Не видях къде е заровено кучето според тях и защо се дискутира ако нямат конкретни политики. Констатациите не помагат и са всеизвестни.

нали това каза:"Изпреварихме Румъния".

Каза "Отново изпреварихме Румъния", като не става ясно колко пъти още ще я изпреварваме.. ;)

че българите изчезват като нация. Нали жена ти е на хранилката при най богатия старозагорец Руси Данев, който плати за твоето депутатско место. Или вие вместо да изметете мутрата от властта, сте и поставили "задача" да изготви програма за решаване на проблема, която Борисов трябва а представи на народното събрание до 30 ноември. Отказахте ли се да го сваляте бе мръсен измекяр? Ами Курвата кога ще му задава въпроса за обидата на народните представители от мутрафона наричащ ги наркопласьори? Или и тя няма да го прави. В новия бюджет ще има за всички от сърце. Вие щ крадете , а заемите ви ще ги плащаме ние. Докога така бе "другарю" Гьоков?

докато и последния българин се източи през терминал 2.

СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТРЪГНАХА ДА ГО РЕШАВАТ ,ЧЕ И ДА КРИТИКУВАТ !

Нация в края на жизнения си цикъл. Общност неспособна да се самоорганизира и да създаде и поддържа нормална държава. Демографската ситуация е естествен резултат.

Като го гледам този си мисля що за държава сме и що за народ ? Този представител на партия ,която създаде мутрите,ограби ни спестяванията ,присвои си заводите и фабриките и ни докара до просешка тояга и изгони поради тази причина 2 милиона млади българи ,сега има наглостта и сурата да държи сметка ,боклук долнопробен ! Но май той не е виновен ,а дебилите ,които го пратиха там ! Срам ме е ,е ,няма такава държава и такъв зомбиран народ ,няма !

112 ( нерегистриран ) 17.11.2017 15:30 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто им... Чие по-конкретно, моля?

ИЛИ, както каза ЦЕКО ГУМЕНКАТА, който ни приказва от телевизорите вече ОСМА ГОДИНА: Какъв ВОТ на НЕДОВЕРИЕ при тия ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ?

Апокалипсиса в демографията започва още в далечната 1978 година и продължава до ден днешен . Тоест няма такова решение от днеска за утре.

Ниските доходи на работещите хора са единствения ни проблем Аз не разбирам защо харчим пари за образование и образоваме деца които после така или иначе ще напуснат България И защо харчим пари за здравеопазване и лекуваме хора които после ще напуснат България

само с евро оптимизъм не става.... трябва да повече клецане.. ама и то не върви като в главата ти се върти мисълта за "как ще ги гледам тия деца в тая мизерия"...

Демографската катастрофа е заради свръх ниските доходи и покварената Съдебна система!!!! В царството на престъпността нормалните хора не оцеляват и бягат навън!!! Много инвеститори не искат да инвестират тук заради ниските доходи,заради това,че няма качествена работна ръка,защото тя пък избяга на запад и заради престъпността!!!! България без Съдебна система и без доходи на населението и няма,как да просъществува!

Гражданите отказват да доставят работна ръка за разбойническите шайки, които се разпореждат в и с държавата вече почти 30 години.

Бай Хой нали ви каза, че сме задминали Румъния по много показатели! Ето ви един от тях - обезлюдяването в БГ е много по-високо от румънското! Не е излъгала тъпата мутра - шампиони сме!

"Според него трябва да се помисли и за етническата структура на българското население, защото близо 50% от новородените българчета през последните години, не са етнически българи. ..." Божееееееееее, най-сетне се сети някой, че няма кой да им работи/робува....

Тоя сощиализъм ни скапа, бяхме се наблъскали 9 милиона. Еее сега е добре

"В доклада на МС много добре се представят някои от тревожните тенденции и особено сред ромското население, където над 2/3 от населението между 16 и 24 г. нито желае да работи, нито да бъде обучавано" Е, това вече е в плюс щото цените за купени гласове че си останат ниски което трябва да радва всички "народни представители".

най-големия проблем са ни самозваните некадърници бе изкрадоха ни парите а сега- народа де е?- ми избега да си ги търси хаха

Управляващите да приемат закон. КОЙТО ДОБЛИЖИ ТЕРМИНАЛ 2, поради несъгласие с Тиквуновото управление да се глобява със 100 хиляди Евро

Всички, които имаха по 100 хил., вече ги хвърлиха от балконите.

В "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година е записано: "XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война. 1. Да продължи изтребването на гоите по метода на "своеобразното демографско съкращаване". 2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват "помощи за самотни майки". 3. В обществото зле се възприема идеята за "остаряване на нацията", като се оставят да живеят само неспособните на съпротива. 4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо." И сега всички рИвЪт, ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА?! Вместо да се опълчат на ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ НА НАЦИЯТА: ГРОБ и СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС.

Най ме кефят урдите дет говорят за некви репресии по времето на соца и "деликатно" не виждат геноцида проведен над българския народ от "новите демократи". 2млн минус! А ако туриме в сметките че половината раждаемост е циганска, думата "геноцид" си е точно на мястото. Геноцида е свършен факт. Връщане няма. България скоро няма да я има.

Притеснявам се, че с отмирането на българите ще отмре и еврооптимизмът, където също сме шампиони.

Демографската криза е наистина проблем номер едно на България. Номер две са имигрантите. Но основното което трябва да се реши напук на това е, да се ограничи раждаемостта на циганите. Аз бих наложил минимум средно образование за правото на деца. При нарушение съд затвор, бачкане там, принудителна кастрация и отнемане на родителските права. Помощите за деца, да са за деца, а не за родители. Да са плащания в детски градини, учебни помагала, хранене в училище, но нито една стотинка да не стига до родителят.

"Гьоков: Най-големият ни проблем е демографска катастрофа" И като така, вие какво правите по въпроса? А, да, стимулирате циганите да имат по десет деца, а отруденият българин едва сколасва да отгледа едно-две.

За съжаление това е един от отсновите пролвеми, но както се вижда, населението е затъпяло и желанието за мислене, ако има такова, е изчезнало отдавна. И това е нормално, от това още не са измислили как пари да се гепят.

а катастрофата с маршрутката, ами наводненията и паденията и прочие

да каже той колко деца е отгледал!!! Айде стига заучени номера!!!Всеки,който иска нещо,първо да си каже той какво е направил!!!

За 3 плащам па за гледането друг се занимава.

След 29 години свобода и демокрация, в България е на път да изчезнат българите. Не ми пука дали БСП, ГЕРБ, ДПС или другите са виновни! Ясно е едно - с такава СВОБОДА, с такава ДЕМОКРАЦИЯ и с такива РЪКОВОДИТЕЛИ, държава и народ не се хранят ...

Всички са виновни. И фирмите за пари дето си изборил (гербове, бесепета, дпесета, царе, принцове и седесари) един да хванаш па другия да удариш и нема да сгрешиш. Ама най голема вина си имаме ние щото ги толерираме!!!

Трябва да сме наясно, че нацията ни се топи с всяка изминала година, с най-бързи темпове в света." Всичко добре го е казал само една грешка е направил...нит сме народ нит нация..."не народ а мърша"!

Какво ми го повтаряш, бе, Кьопов? Затова сте в Парламента - променете го. Каква власт имам аз, за да го направя? Каква власт още искате вие, че да го направите?! Г-н 80%!

Верно си от 80%, няма нужда да разсъждават, живей си в паралелното пространство, там нещата се развиват по различен начин.

Власт нямаш, ама инкубатор за чавета нали имаш?