Каракачанов: Оставката на Главчев е грешка

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов определи като грешка оставката на председателя на парламента Димитър Главчев.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Оставката на Главчев е грешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешка е че БЪЛГАРИТЕ се вързана че сте патриоти.... Е сега вече е ясно какви сте фурнаджийски лопати.

какво се опита да кажеш?

Надали има по-голяма грешка,ти да си Министър на отбраната,още повече ,че представляваш партия,която носи в абревиатурата си името на съседна държава,която Българив официално е ...ПРИЗНАЛА! ГРЕШКА СИ ТИ ШКЕМБЕЛИ,ДЮМБЕЛ ПИШМАН ,,ВОЕВОДО" !!!

Ха,ха таман да кажа за каракочев, но прочетох на йорданов бисера: "Правилникът му дава правото да отнеме думата, още повече, че Нинова в този момент нападаше министър-председателя", каза още Йорданов." ха, ха "нападаше" вожда-слънце, ама не с калашник,а с критика, бря, бря, и главчо на амбразурата, сакън не може да критикуваш. Е кога да дочакам подлогите от герб да "нападат" шефа си че да им изстинат местенцата.

Я му заший два шамала и обратно.

Аз пък знам каква е скритата причина ББ да постъпи така, а Каракачанов, вероятно никога няма да я узнае. А тя е, че ББ и комунистите пърдят в едно гърне, подложено им от путин.

значи и други го виждат :) Много ++++ от мен! Целият български парламент е една ОПГ (организирана престъпна група) за източване на еврофондове и канализирането им към Кремъл.

Грешка е, разбира се. Амбициозният, драпащ наглец, ако не го удариш силно по чутурата когато се опитва да наглее, възприема това като поощрение и става още по-нагъл. На.раната до ушите причинителка на разправиите през последните дни очевидно и поради тази причина /не е удряна достатътчно силно/ е толкова нагла. Но тя не е толкова велика колкото се изживява че е - все ще се намери някой с топки в панталона и ще я спъхне като спукан плондер.

Spirit

"Лично аз недоумявам как може лидер на партия да не защити председателя на парламента, а да го предаде с думите: "Решавай сам. Мисля, че в случая не Главчев, а Борисов е този, който отстъпи пред БСП, воден от съображения, които според мен няма да узнаем, но тези съображения нямат нищо общо с парламентаризма. " ..............Така е г-н Йорданов, напълно сте прав! Но партия ГЕРБ не е обикновена партия, а едноличната фирма на Бойко Борисов, а Главчев, Цецка Цачева, Карянчева и прочие са само негови служители. В партия ГЕРБ всичко е подчинено на принципа за личния рахат и оцеляване на боса й, "капо ди тути капи". Така и този човек не можа да разбере, че кадрите решават всичко- да ги подбира на подходящите постове според експертизата им й да държи после на тях. Далеч съм от мисълта, че Главчев е подходящият човек точно за този пост, но след като е там точно по негова заръка, Борисов трябваше да застане зад него и да го подкрепи. И заради това тази партия е обречена на гибел- рано или късно! А Борисов на постепенно изпадане в пълна изолация и политическа самота.

съображението е да не се разваля консенсуса в парламента, че Пеевски си е поръчал законче за КТБ и промяна в конституцията.

Нищо трагично не е станало. Председателят на парламента пак е от ГЕРБ. Може би ,действително, Главчев не е подходящ за тази длъжност. А ако Каракачанов се тревожи за себе си-това е друг въпрос.

Оставката на Главчев показа, че БСП/Нинова може да шантажира успешно ГЕРБ, а Борисов се поддава на този шантаж. Грешка.

Тоя мазник се ще се пръсне от лой!

Пак не си в час , батка ! Като не си подготвен , не се изказвай. Виж Болен как се изпокри и си взема дивидентите мълчаливо. Лъскай шмайзера и си трай.

Селски недей много да приказваш, защото следващия си ти!

Селски недей много да приказваш, защото следващия си ти!

каракачанов , вземи се скрий, защото ти одавна трябваше да напуснеш правителството.

За да влезе Доган на негово място?! много СИ УМЕН БЕ!!!

Тази грешка е просто поредния бушон който спасява задника на шефа. Въпроса е дали опозицията ще спре да пита кои са наркотрафикантите в дупетатника.

ВЕРИ НАЙС КАДЪН! В ДОБАВКА ТАКА ДРУГАРЯ ЕРДОГАН ЩЕ ИМА ТОПЛА ВРЪЗКА ВЕЧЕ И МОЖЕ ПО ТЕЛЕФОНА ДА УПРАВЛЯВА НС! УБАВО Е ДА СИ СПОМНИТЕ ЗА ВЕРИ НАЙС КАДЪН КОЛКО ЧЕСТО ПОСЕЩАВАШЕ СЪСЕДКАТА НИ И СЕ НАСЛАЖДАВАШЕ НА МАЗНИТЕ БОРБИ!

Доносниче-долно всички сте слуги на мутрата,дава ви да крадете и ако не се отчитате редовно сте аут.

я се виж...................

И ти наскоро плещеше глупости за шамарене на мигранти. Трудно ви понасят слабите главички властта. Няма да е грешка и за тебе Таяни да дойде , ва може и да не го разкарвате човекот за по единично.

в ролята си на опозиция харесва Караянчева за Председател на НС ????? Това е неква пародия на опозиция бе, ми то излиза че Корнела лесно бе финтирана от тиквата. Корнела вече говори за ново начало заедно при управлението на шайката, баси кво доживяхме, една мутра ни управлява ече 3-ти мандат, а опозицията говори за ново начало.

Редактора на статията ли? Далече няма да стигнете с манипулации. Караянчева е едно като депутат,и друго като председател на НС. Няма причина да не стане председател. Ако мине на червено...и тя ще си ходи.

"С досегашните си действия Цвета Караянчева не е поставяла парламента пред изпитания, докато е водила заседания, за разлика от Димитър Главчев. Тя има качествата да бъде председател на парламента", коментира пред журналисти зам.-председателят на ПГ на "БСП за България Георги Свиленски пред Фокус.

ГРЕШКА ЛИ? НЕ Е РАЗБИРА СЕ. ВОЙВОДАТА НАПЪЛНО ИЗТРЕЩЯ.

ИЗТРЕЩЯХТЕ ВИЕ,ОТКАКТО ЧУХТЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА!!!

Ами при 80% дебили - грешки - стават.

Жив ли си бе, миндил? Да не беше отпуска нещо, нямаше те дежурен следобедната смяна!

Шилo

Не е грешка! Грешка е оставането на набедения за професор в НС!

Не е грешка ! Никой няма право да ограничава хората в изказванията , още повече Опозиция ! Ние за това ли мръзнахме след 1989 година за да ни затварят уста , каквато и да е Партия ! Два пъти гледах от Ютуп ситуацията , този Главоч и затваряше устата , аз щях да го смачкам на място, ако бях аз !

Кой е следващият от Корнелия дето ще бъде отстрелян ?

Вчера ти гониш, днес теб те гонят. Днес ГЕРБСП се менкат, утре ще легнат заедно в трапа.

на Главчев,грешка е че Боце трябваше да идва за да му я поиска. Бек вокалите явно се управляват оперативно от Цецо...та трябваше да идва баш шефа. Не беше ли по-лесно да звънне на Цецо...или май май...имат различни позиции....

ГРЕШКАТА Е ВЯРНА.

Каракъркалов да удари два шамара на Главчев за да го свести от махмурука..

вчера застанаха като Матросов на амбразурата, но днес се оказа, че всичко е било всуе.

Направиха си скандалче дрогарете от БКП, за да запалят отново искрата и илюзията за противопоставяне между власт и опозиция. Иначе ГЕРБ приемат законите на БСП и на ДПС. Даже когато опозицията не присъства в залата. Вие това какво го наричате? Национално отговорно поведение сигурно :)))

Ти не си от 80-те %, а от групата на особените според психиатъра хвалипръцков.

Цъкайте ми минуси още герберчета и розички! : " И БСП, и Патриотите харесват Караянчева за шеф на НС И опозицията, в лицето на БСП, и коалиционният партньор на ГЕРБ - "Обединени патриоти", одобриха новия председател на парламента Цвета Караянчева. "

Шкембе Войвода, ако не се изказва по всички възможни въпроси не може. Я да каже по-добре летците имат ли вече смазочни материали.

По-рано Димитър Главчев коментира, че обмисля дали да не напусне и парламента, защото очевидно не могат да работят заедно с лидера на БСП Корнелия Нинова и депутата Антон Кутев. Именно заради изгонването им от залата от левицата поставиха ултиматум, че няма да участват в пленарните заседания, докато той не подаде оставка."" После някой да ми каже, че БСП и ГЕРБ не са едно цяло.

Каракачанов, грешка е. Всеки греши. Ама твоята грешка да си заличиш партията за да вземеш пост в Правителството е много голяма. В следващия Парламент няма да Ви има. Ще видиш дебилите как ще гласуват за теб и за Атака. И другите разни фронтове и воли ще изпитат неволи.

Щом е грешка, подай оставка. Или се изказваш, колкото лаф да става.

да е следващият нагъзен с оставка от летците.

на военен министър!

Главчев сгреши., че не фрасна по два шамара на Кура и Кутьо да се попикат.

Той и по една глава можеше да им удари, ама вече е късно. ББ му игра една "курвачка" и сега е небоеспособен.

Както се казва,"Думам ти дъще,сещай се снахо" Часовникът цъка и за измисления русенски македонец.

прав е главчев беше добър, но опозицията или се страхува от нещо или иска властта предсрочно или и двете, но няма да им се получи

По-скоро ти си В грешка ! Както и за "шамарите " си в грешка.

Тоя ли е патриот? Подлога нещастна!!!

Тоя на снимката с корем на бъчва не е ли време да си ходи !!!

НЕ МИ ХАРЕСВА ИЗРИТАНИ ОТ ПОЛИТИКАТА ДА МИ ДАВАТ ТОН!!!

Е?! Ами не е"грешка", бе Каракачанов - "морален акт", тъй речи Цецоу! Е, и Таяни дал едно рамо за акта, ама това е друга тема...;)

ПатрЕоте попитай на Козяк дали е грешка ? Кокалааааа...

тук не става въпрос за остри реплики, а за налагане на ЦЕНЗУРА.