Симеонов към БСП: Нали не ме мислите за звяр от джунглата?

Вицепремиерът Валери Симеонов отхвърли обвиненията на БСП, че кабинетът е виновен за демографския срив, защото управлението е като "джунгла".

Обратно в новината

Коментари - Симеонов към БСП: Нали не ме мислите за звяр от джунглата? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звярът в джунглата се казва Динко със свинските опашки, виж какъв материал останал в бг, нашарени, надраскани, това е лицето на младежка ви останала тук, това са вашите хора, на всички партии, чок гюзел бабаит, и не се сърдете, когато казват на всички ви истината в очите за дебилите-какви са в бик брадъра-пиянки, секс звезди, нашарени, така ви се пада на всички ви, кой каквото си направи, никой не може да му помогне, елита на нацията-огледалото на бг бикбрадар, и искаме поне един или една да влезе и ще лъсне като вътре дето са, пияндури, и после ги следват и останалите...пури, кой като тях, там ми е болката-наркоманията, проституцията, хазарта, нямат семейства, млади жени със стари паралии, и стари жени паралии с млади мъже, живот ли бе да го опишеш, живот ли бе да го разровиш, разровиш ли го ще мириша и ще горчи като отрова. всички до един са виновни за прехода, здраве да е, ограбихте народа и сега пей сърце, с чужда пита помен лесно се прави, нал` така бай Хасане и Иване!

Демографския проблем, демограааафския проблем ще затрие България драги ми "демократични" капиталисти

Докато комунисти и Герб водят либерална политика, ще се утвърди и демографски срив. Сравнявйте с други европейски държави. Но не така, както го први Курвелка и нейната партия, грабила неотклонно и децата, които още не са родени.с 2 думи - За хлеб и воду и за свободу благодаря советскому народу

Много са причините ,за да няма деца,но една от най важните никой не вижда.Младите българи са задлъжнели до шия.Главен виновник -хазарта във всичките му разновидности.А тези тиквеници в събранието не посмяха да вземат единственото вярно решение-опрощаване на дълговете и забрана на хазартните игри в България.

Ние българите по принцип винаги слагаме каруцата пред коня и друг ни е виновен за блатото,в което съществуваме.За да няма демографска криза ,трябва да има СИГУРНОСТ в живота,да има РАБОТЕЩИ , не получаващи заплата за нищоправене- СЪД,ПОЛИЦИЯ,ПРОКУРАТУРА,ДАНЪЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ и не на последно място ФИНАНСОВА сигурност и едва тогава може да се коментира ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ.

Не, Варели, не! Изобщо не те мислим за такъв, за какъвто се мислиш ти! Ти си честен, ти си принципен, ти си ПАТРИОТ (както е казал великият Ботев), ти никому не цепиш басма, ти никому не се подлагаш, не ближеш ничий задник, с изключение на един, и то доста голям...Абе въобще те мислим за всичко, което не си...

Някой няма ли да предложи нещо по темата? Започвате с най близките села до големите градове - бърз транспорт от там до централните части, училище, структурирано така че да има занималня, да не се връщат родителите от града през деня, бързо и безплатно уреждане документи за строеж и ремонт на къщи. Осветени улици. Дежурни полицаи. Целенасочени действия за концерти, мероприятия, зелени лагери, спортни прояви в тези села, дайте още идеи защо в уикенда бихте се разходили до село на 20 - 30 км от града?

аaaa не, мислиме те за маскиран педал,крадец и лъжец!!!!

И ТВОЯ РЕД ИДВА ВИНКЕЛЕ, ЩЕ СИ ВЪРНЕШ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ОГРАДАТА! ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО, ЕДНОДНЕВКА СИ! КОГА ПИЛИ ПОЯЛИ, КОГА ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ, ТАКА ЩЕ СИ И ТИ, МИЗЕРНИКО!

Ай бягай бе,червен трол,че и тъп!Сименов е в правителството от май 2017г. .Каква ограда бълнуваш?Има ли ограда,има?Я си гледайте тъпите Еленки и другата рублажийка Курна!Много се загрижили постфакрум,след като еиграцията е от 90 те години!Сякаш забравихме Луканчо с куфарите и Виденов с хиперинфлацията,от където започна трагедията!

ПО-ДОБРЕ ДА СИ ЗВЯР ОТ ДЖУНГЛАТА , А НЕ КАТО ТЕБ СИМЕОНОВ - ВИНКЕЛ ОТ БУНИЩЕТО!

Червените дебили са пълни простаци!Сиво веществото е продадено за рубли!Някакви руски мижитурки да определят политика която никога не са изпълнявали нито правили е гротеска,а да поемат управление е абсурдно дори да го помислиш!

Не! Категорично - НЕ! Ти , Варели си едно го*но , пълно с витамини.

Не! Категорично - НЕ! Ти , Варели си едно го*но , пълно с витамини.

Джунглата не знам , по скоро от реката НИЛ .

не звяр излязъл от джунглата, той е нещо много по - лошо, той е неонацист. Чудя се как обединена Европа го търпи още.

По какво съдиш?Ако е това ,че вади кирливите ризи на ДПС не е неонацизъм,а отговорност пред обществото!Всички го знаят, но мълчат!

ТИЯ от ДИР-а яко работят против това нищожество Далаверко!!! В противен случай щяха да му слагат друга по-лицеприятна снимка,а не тази,на която е като един КРИВОГЛЕД УРУНГЕЛ,гледащ в една точка!!!!!

ми тои си е такъв,как да го покажат, те сичките в парламента са си такива нормално.

,,Нали не ме мислите за звяр от джунглата?,, НЕ БЕ Симеонофф ти си Маугли пак от джунглата разбира се. ДЪржиш се като хванат от гората. За какъв да те мислят хората а...????

Мислим те за нагъл глупак, който скоро ще бъде политически труп.

Не бе, не си от джунглата!!!

Никой не си мисли, че "един Доберман ще стане Пудел". Но е добре Доберманите да са дресирани от "Попаднали на Човек". Но в случая се съмнявам в Човека, а не в "добермана от Коалициата" ... тъй де ... в Бащата.

Естествено че не брато...един обикновен тъпанар си

А ти колко си умен се вижда!Аман от прости комунисти!

Долнопробен копелдак,пусни си запис от обещанията които даде преди да те избера! Какво стана с циганите по селата и пенсията на бащата? Кради като за последно,малко ти остана,повече власт няма да видиш влечуго!

Този въпрос може да го зададе само който има нужното образование и познания,,а ти си сигурно с четвърти клас!

ти не си звяр от джунглата.Ти си просто глу.ак от оп групата

БСП мрази България, те си обичат Русия и Путин. Те са си така - генетично. Заради принципа. Заради процеса.Това е.

Дават им пари на глупаците и те се връзват,а после им слагат примката,правят ги родоотстъпници,защото няма безплатен обяд ,няма СССР и Брежнев,нито Тато,а политически игри за влияние от нов ред!

не е от сега.Кой унищожи България,направи инфлация и ограби народа,срина цялата икономика.Кой изпразни магазините преди 30 г.и въведе купонна система и децата нямаха мляко и нямаше сапун и нямаше хляб и жените ходеха с бримки по улиците и се развихриха едни момчета с бухалки и изпълзяха тъпи милиционерчета,само за една нощ-банкери.Моите родители имаха спестявания и като махнахте 3 нули при деноминацията и останаха жълти стотинки и така няколко пъти.Изнесохте капиталите на запад и като се нароиха "богаташи" с хотели,с имоти,яхти,самолети.Изклахте животните,селектирани расови животни,изкоренихте насаждения,изсекохте горите,ИЗГОНИХТЕ младите в детеродна възраст.Сега се наслаждавайте на нищетата,разрухата,смъртта,циганските особености на етноса,живейте си и си харчете заграбеното.Не се безпокойте,тази златна територия,няма да остане празна,ще дойдат арабите,негрите-ликуйте.Но няма да има българи,унищожени от едноверците си.

Наследниците на комунистическия режим,ограбиха всичко и тяхната партия " преродена" от комунисти в социалисти!Как е възможно почти всичко създадено преди преврата,имам предвид цялата промишленост,икономика,здравеопазване ,да изнесеш националните капитали на БНБ чрез стотици банки създадени от Луканов,или съсипеш всичко варварски за един ден,сякаш са били потомци на османците!Тази партия няма място в парламента,толкова е опротивяла на всички!

г-н Симеонов не си звяр ,но си простак и злобен.

По-скоро смятат Валерко за клоун, а догодина когато вече не е депутат, може да дойде в Сланчака да работи като проститутка

Никакъв дзвер не си,ама не само ми проличаш,НО СЕ И ДЪРЖИШ,КАТО НЯКОЙ РАЗВИЛНЯЛ СЕ ТАТАРИН ОТ ОРДАТА НА ЧИНГИЗ ХАН...

не звяр от джунглата, а влечуго от блатото си

Гледай като паднеш от власт да не се озовеш в клетка за криминални престъпления! Тогава обяснявай, кой е звяр и кой само търсел кяр.

НЕ НЕ СИ ЗВЯР А СИ : БОЙКО СИ НАМЕРИ ПУДЕЛА ВАЛЕРИ !!!!!!

" изпълнение на Актуализираната национална стратегия за демографско развитие на населението (2012 - 2030). " Значи вече 5 години върви такава програма и резултати-никакви. Трябва ни Орбан или поне 50%Орбан.

За теб е най важно да си на държавната софра,колкото открадна това разбираш най добре няма да се брои.Важно е да сте240нищо ,че България вече е наполовина от вас,важно е субсидията от 11лв.,важно е командировачни да има по точно екскурзии по света,важно е да не се конфронтираш с гроб,границата е важна каналите да работят,заплатите вече си дигнахте,а на пенсионерите 20евро стига.Срам и позор сте пред света.Най бедната държава с най много крадци в парламента с най много екстри.От нищо не разбирати вие ,само от кражба.Нищо добро не сте сторили през живота си.

Комунистите ограбиха България, прогониха половината от народа в чужбина, а ние останалите тук, сме смачкани в мизерия и недоимък, и няма как да гледаме повече от едно дете! Освен това, червените бандити са достатъчно нагли да застанат на народната трибуна и да говорят за демографския срив! По-добре да се скрият и да си харчат кървавите народни пари и дано се задавят! Нинова, отвратителна си, върви при сина си в САЩ и не ни се мяркай пред очите!

Валерка, не им обръщай внимание на НЕАНДЕРТАЛЦИТЕ от БСП. Та те нищо друго не могат освен да плюят, а когато са били на власт само да крадат и Европа да им спира средствата.Но хубаво е че ги има 2-те кобри Нинова и Йончева та по бързо да скапят тая антибългарска партия БСП и да се махат.

Този не знаех,че е Валерка.Ние си го знаем Вальо-мазната.

Че вие от коя дупка изкочихте?

смешна работа много и то, ми джунгла сте

за демографията или се "концентрира" преди всичко върху "Великата Българска Ограда"? Ако и с демографската стратегия както с оградата си я свършил...

Я го вижте тоя "националист" как се е ошишкал, явно като слушка ГЕРБ и порциона му е добър!

Валери !Напред !Така са хората с корени от Врачанско,за разлика от другата помиярка !

Нали знаеш лафа...във Враца и гарга не каца!

защото там е гнездо на орли!

защото няма мърша като теб!

прогнозата за демографското развитие на Бг до 2040 ?! мога да я направя за 5 мин. и БЕЗПЛАТНО,само да пожелаете!

БКП не е слизала от власт от 130 години. В парламента няма други и днес. Та викате не сте отговорни вие, а някой друг? Марсианците? Сорос? Рептилите?

Червен цинизъм ,тази комунистическа сган е виновна за това положени ,защото създателите на мутрите ,с кражбите и огромните икономически кризи изгониха 2,5 млн. българи !!!!

Таяни къде е ?

МОЖЕ ДА ТВЪРДИ,ЧЕ ОП СА ВИНОВНИ ЗА КРИЗИТЕ В БГ!!! И ИСКАМ ДРУГАРИТЕ-ЦОЦИАЛИСТИ,ТАКА ПЛАМЕННО ЗАЩИТАВАЩИ ПРАВАТА НА ХОРАТА,ДА КАЖАТ ПО КОЛКО ДЕЦА ОТГЛЕДАХА?! А, ДРУГАРКО НИНОВА?! ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ?! ДРУГАРКО ЙОНЧЕВА?! ВИЕ ПЪК С ОСОБЕННИЯ МЕДИЦИНСКИ СЛУЧАЙ?!ДРУГАРКО ЙОТОВА?!КАЖЕТЕ!!!

Що да има демографска криза бе ,я циганите къв прираст дават!Ако ги засилите с помощите още по-голям ще е прираста!

Симеонев звяр? По-скоро тъпанар.

или снимката е уловила уникален момент от маймуненето му пред публиката за да пита дали е звер?!?

СимионУв, с всяка твоя поява се затвърждава моята неприязън към сурата ти. Ти защо се съмняваш, че си загубил звяра у себе си?! Ама не си звяр, а мръсен крадлив плъх, обсебил патриотичната кауза с продажната си кесия. Крадлив негодник и фурнаджийска талпа!