Дъщерята на Че Гевара: Социализмът може да реши проблемите

България е нещо много специално за мен, когато идвам във вашата страна, единственото, което ме отделя от хората тук и от българските ми приятели, е езикът.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Че Гевара: Социализмът може да реши проблемите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това трябва да се види, за веки който не го е видял. Страхотен клип с Натали Кардон. Ютюб - Natalie Cardone - Hasta siempre

абе це гевара се е борил за идеали.ами всико след това се променя вав всики страни било соцялистоцески било капиталистицески хтом си на власт.се ограбва народа кои са богатите и при едните и другите.това е мафята с главни букви

Ако социализма можеше да реши проблемите на хората, нямаше да изчезне така безславно. А както знаем, комунизма е просто утопия!

Твърде КЪРВАВА и СМЪРТОНОСНА утопия.

тъп си като задник. Кървавите помии текат само от колониалните телевизии. Истината е друга. Прав е професорът, който ви нарича дебили. Такива сте на 100% - неграмотни, нечетящи, безумни, тъпанари! Вие сте просто едни щастливи говеда затворени в колонизирана кланица.

US Посерко, социализмът НАИСТИНА реши проблемите на хората. Живяхме в него и знаем това без никакво съмнение. И не изчезна, съществува в Китай, Виетнам, Куба, Венецуела, Боливия. Социализмът и комунизмът са бъдещето, независимо как ще се нарича. Ако имаше гънки в кухата ти глава нямаше да пишеш идиотщини. Само че гънки не се получават с лапане на мухи и зяпане в телевизията, а с четене, знания, анализиране и разбира се, мислене. Все неща, които са ти напълно чужди. Като не знаеш абсолютно нищо за социализма и още по-малко за комунизма, не развявай простотията си! Утопия е това, което носиш под шапката си.

АКО МОЖЕШЕ-ДО СЕГА ЩЕШЕ ДА ГИ Е РЕШИЛ!!! А И ИМА ЕДИН КРЪГ ОТ ВЛИЯТЕЛНИ ХОРА ЗА КОИТО СОЦИАЛИЗМЪТ Е МНОООГО УДОБНА КАУЗА!!! ТАКА ПО-ЛЕСНО СЕ КОНЦЕНТРИРАТ И КРАДАТ ЕДНИ ПАРИ!!!

Не разбирам защо тази тьотка са я пуснали в НС. Социализъм има в по-северните Европейски държави, но за социализма трябва да има приходи в бюджета, гражданска съвест, неподкупни управляващи, работещ Съд и Силови структури. При нас няма условия за социализъм. "Социализмът" , който настъпва, когато дойде на власт БСП е безкрайни кражби от бюджета, шуробаджанащина и простотоя. Младите трябва да им напомняме ежеседмично какво се случва всеки път при нашия "социалисъм" - неминуем фалит на държавата.

loyola

И аз това се чудих - кои са онези, дето я канят и какво целят с това? Но накрая се сетих, че сигурно усвояват едни пари ... Идеята е да питаме за свата жирафа.

то кво ли няма5е по време на комунизама - и ленински саботници , и един ден работиш по време на бригада за виетнам или куба или ангола! и доброзорно самооблагане! а с това че една бригада го е водела на работа = сега пенсията кои я взема???

"Младите хора знаят какъв е бил". А знаят ли въпросните млади хора, че той беше доказан патологичен садист и убиец?

skromna35

сАдист от сАдене ли идва или от нещо друго?

БЛАЗЕ МУ НА ЕРНЕСТО ЧЕ ГЕВАРА - УМРЯ ЗА ТОВА В КОЕТО ВЯРВАШЕ КАКТО ИСУС НА КРЪСТА :))

Ами,не му завиждай а бягай в Куба!Какво търсиш в Щатите?!

Минал край щатите тоя тъп руски трол. Мръзнат му ушите в Ленинград и това е.

Колега, много хора биха казали същото и за Вас, ако го последвате...

Умните,красивите и парфюмирани дебили пак се нацвъкаха на ЧУЖДА ТРАПЕЗА......Бе гледайте си ВАШИЯТ ГЬОЛ.....плачете за ГлАвчев и Бахубали.

Тоя път ще гледаме женски кеч.

""Капитализмът си е завоювал пространство, но все още не може да разреши проблемите на най-голямата част от човечеството. Следователно трябва да продължим да търсим разрешения - и социализмът, ако е добре устроен, е едно от решенията" А пък социализмът като едно недоношче не си е завоювал пространство, но се пъне да решава не свойте проблеми.

Ернесто Рафаел Гевара де ла Серна или просто Че - бандитът с Ролекса.

говориш за Че ще стоиш мирно!

и тихо.

ИСУС ОТ НАЗАРЕТ ЩЕ ГО ПУСНЕ ДРУГАРЯ ЧЕ ГЕВАРА НА АРАМАГЕДОН ДА РАЗКЪСВА ТРЪТКИТЕ НА СУДЖУЦИТЕ И БЕЙОВЕТЕ :))

Едно време така разкарвахме баба Елена Везюва (Вапцарова), майката на Вапцаров, да разказва какъв печен терорист е бил.

Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

Добре, Слави.

loyola

"ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят"

няма как да въдвориш справедливост чрез насилие- едно зло поправяш- но вместо него две злини правиш.

"Алейда Гевара Марч отбеляза, че една от най-големите почести, които баща й е получавал, е именно от България. Българска бригада във фабрика е работила и за още един човек - Че Гевара, отчитала му се е заплата, която е внасяна за солидарност с Куба. "-Трудно е да се проследи мисълта на "автора"!!!

Това означава,че от заплатите на работниците от бригадата ,именувана на Че,са удържани пари,равни на една заплата,която е изпращана във фонд за солидарност с Куба.

Питам се, как се живее като дъщеря на масов убиец??? Но, след като прочетох, че "комунизма може да реши всички проблеми" разбрах: тази дебелата е без морал, съвест и чест, също така е безродна и бездушна твар, каквито са всички поддръжници на комунизЪма.

мозъкът ти е в осрания задник.

Така е доста злоба и примитивизъм се излъчва от хора получили сегашното примитивно образование! Само за това, че Че привлича като магнит, младежта от края на 60-те години на миналия век и не само нея, не заслужава да се скверни злобно делото му и името му!!! Както е казано... Никой не е забравен и нищо не е забравено!!!

дам, и ние живеехме с тези илюзии известно време. И после се оказа, че всичката възторжена пропаганда води началото си от най-обикновена злостна борба за власт. Хипита ли? Революционери ли? Заблудени души.

И сега живееш с илюзия, щото други казват... "Парата прави фукарата"! И тези шепа други живеят далеч, а за останалите, кофите са тъй близко, а и кебапчета има на избори!

Образование, дека си... да се наричаме българи с първа радост, всички? А не неграмотни гей- европейчета!!!

Не е забравен и чернобилския радиоактивен облак, който е облъчил и доста зомбита тук.

Че Гевара е знаме, символ и надежда. Каквото е Левски за България, Че стана за целия свят.

Не смей да приравняваш Левски с този масов убиец и психопат!

Под друга статия вие, соросоидните престъпници, ще плюете Левски като "конекрадец" и "детеубиец".

Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. Социалистическа държава, В ТОЧНИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА, няма и не е имало, това е една фикция в стил Оруел. Нашето НРБ си беше с еднолично корпоративно-тоталитарно управление. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи.

"Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество." Прекрасно, като преписано от учебник. Звучи като приказката за забогатяването на Рокфелер (изял само една от двете подарени му ябълки, а другата продал и т.н.). Въпрос - коя богата държава се издържа само от данъците на своите поданици и не краде от по-бедните държави? Включително и в т.нар. наше евро-атлантическо семейство.

След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започва да се търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

Нейните проблеми със сигурност ще реши соца!

"Социализмът може да реши проблемите"... На социалистите - за поколения напред

отврат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болна от розоцея - неличима и незаразна. Болна и от социализъм -неличим но заразен.

и тези добре са се охранили след като за изтрепали толкова народ в чессс на регресивния прогрессс познато познато хаха

Много ясно,че ще защитава соца,след като е от кубинската номенклатура.Щом го свалят и там, ще се наложи да ходи да си харчи парите при капиталистите.Слава Богу,че тая попара вече я изядохме.

...kakто и човешката простотия....

Защо протестърите толкова мразят Че, може би защото е бил идеалист, а не платена отрепка, като тях?

Идеалист, разстрелвал реално стотици хора без съд и присъда.Голям идеалист. Да не говорим, че не се е миел по една седмица и е вонял на пръч.

Но пък е с часовник Ролекс.

Мразят го, защото са продажни твари и не могат да се сравняват с мижитурската си психология с великан идеалист като Че.

И днес е така - борческите бригади в големи и малки градчета работят и за още един човек - тиквун, отчитат му процент, който се внася във банки във Швейцария. Ако почнат да се карат и стрелят, се появява началника, и казва, че това било махленска свада за парко място.

дъщерята на идола на всички анархисти,комунисти,атакисти и други безделници по света, дърпащи цели общества назад с десетки години. Заслужава един коктейл Молотов в чутурата хвърлен умело от гръцки анархист.

Luna0102

Имам чувството, че дир са объркали снимките. Това е сестрата на Д. Пеевски.

И язе това се чудих. Не може комунист да е толкова пълничък , а па другите слаби, равенството се губи.

Тая китуза може ли да ми даде пример с една социалистическа държава, която не само не тъне в мизерия, а просперира?

Лесно е, трол - Китай, Виетнам, Северна Корея, Куба.

в Китай не само че не е социализъм, а е див, брутален капитализъм. За другите - без коментар колко са ''просперирали''. Най-много във Венецуела да е по-лесно намирането на тоалетна хартия днес, от вчера.

И във Виетнам не е социализъм.

Малиии, тая има по-свинска зурла и от вицепрецедентката.

НЕ Е УБАВИЦА КАТОНАС С ЦЕЦКА. НАЛИ ТАКА???

Цецка е мис Свят спрямо това нещо.

Дъщерята на патологичен убиец вместо да се скрие вдън земя, седнала да жали социализма.

Luna0102

"Социализмът може да реши проблемите" ъхъ, има човек има проблем, няма човек, няма проблем.

България ще се оправи ,когато посрещне с гвардейци щерката на Пиночет!

Има кой да я посреща.