Главата на Главчев паднала заради Таяни

Главата на парламентарния шеф Димитър Главчев падна заради Антонио Таяни, председател на Европейския парламент. Колкото и невероятно да изглежда това!

Обратно в новината

Коментари - Главата на Главчев паднала заради Таяни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите,Престъпниците,Бандитите.. когато са на Светло , и има опасност да бъдат Заловени на Местопрестъплението... ...тогава те се Спотайват и обясняват че те така не правят... ГЕРБ като група ръководена от бивш бандит-престъпник... ..са ръководени,управляват България ...точно така..като Банда ! И при Осветляването при Европредседателството ...се Спотайват и Укриват Същноста си ! После ...пак като преди ! Жалко за България !

а хелоуниа заради кого че

От статията не си личи, че казаното от г-н Таяни е действително. Но пък става за "разлайване на кучетата" ;)

И от тази случка си пролича, че ГЕРБ слугува на чужди политици, вместо въпреки всичко да защити Главчев...не че ми е толкова симпатичен, но е българин!

И сега Курнелия ще се завърне от циганската махала в Крушовица право в парламента

за наркобосовете... Бойко може би знае повече от вас, защото е работил в системата и е на ти, циркът продължава ще видим до кога бкп/леви/десни ще издържат,

За всички е ясно, че кака Кури нарочно се държи така, че да злепоставя България навсякъде. Като не може да спечели избори кудкудяка така ,че да я забележат.По всякъкъв начин саботира работата на парламента. Време е да остави хората да работят това за което са избрани, а не да се занимават с нейните глупости.

Ами да бяха се държали адекватно на ситуацията - дупките в оградата са си дупки, виновните да ходят да бият шамари на който мине през тях или да ремонтират за своя сметка, ... вместо това се правят на ни лук ял, ни лук мирисъл и пак гледаме сеирища.

Свестен мъж,спокоен,уравновесен и умен.надали ще разберем истината.

БСП хвана ГЕРБ на калъп и ги удари в земята. Кой не разбра? Стратегически успех.

Вярно, напълно вярно е.Тези маймунджелъци ги умее само БСП-безродниците, съсипали и държава и народ.Вярна е поговорка "Болния се е.е на легло".Само ,че така или иначе председателството на ЕС ще мине и дъртия задник на тази кукумявка да е як.Бойко не забравя, помни като слон и е страшно отмъстителен.С огъня шега не бива, но тази безсрамница не го разбира.Тя е амел, само парите и келипира е в кухата и лейка.Както казват рашките-Ще поживеем, ще видим.

на търкалета! Дали ще има някой да повярва?

Работата е ясна...Който клати държавата си отива! Боко Тиквата, шеф на лидерска партия ,уволнява според принципа, че-държавата си е баш харна, щото сега се краде баш добре и сгодно. Да построиш нова къща се налага да бутнеш старата колиба, но Боко не дава....Чудя се ако утре Тиквоний получи инфаркт, за колко време ГЕРБ ще последва НДСВ-то?

Боко, ти българин или италиянец си??? Кво си се загрижил за накърнено самочувствие на некакъв евро-бюрократ??? Не знаеш ли, че си син на юнашко племе???

Аз съм от БСП,но не мога да разбера защо хвръкна главата му.Той си изпълни перфектно служебното задължение.Като чух за линейките,вече ми е ясно: Никой не може да пръдне,без ББ да му е наредил.Който се опита,резултата е наакан. Сега ясно ли ви е ,мълчаливи агнета?

изгоря Главоча!?С характерните си глупави, необмислени и непремерени действия!От жажда да подгъзува на "обиждания" минъстър-председател Тиквоча, тъй оплете конците, та взе че изгоря Главоча!

се наа.ва от страх да не стане нещо и загуби властта. То след като крадна толкова ич не му е за поста - само си мисли как да се изниже и да си харчи краденото, ама ако падне така след такава конфронтация и му лъсне г.зъ пред началниците играта можа да загрубее. Абе тикво, нали се хвалиш колко пъти си бил комунистите - а сега ходиш да се молиш. Не разбра ли, че с мутренски похвати нация не се води. Отнасяй се с уважение към опонентите си, ако искаш и те така да се отнасят с теб

И с маниери от публичен дом също не се стига далеч

До главчев - Какъв АХМАК трябва да си, за да носиш тази фамилия! Справка - бай хой! Тука всички парле ву франсе!

Ама под обърната разбирайте изтърбушена и обърната с хастара навън .... Ей така е в държавата на МАФИЯТА. КАК министър председателят ще нарежда на Председателя на НС да си подаде оставката ?? Е какъв контрол тогава упражнява НС над действията на правителството ?? Къде отиде разделението на властите ???? България: Мафията си има Държава!! Нали Бай Бой ???

А бе селяндурите,такова нещо МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛУЧИ ПРИМЕРНО В ГРЪЦКО.Или вие ше кажете: ААА,МА ТОЙ ЗАПАДНЯКА НЕМА ДА ПОСМЕЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МОТИКА пред гърците,КАКТО СЕ Е НАПРАВИЛ ПРЕД НАЩЕ УБАВЦИ.Какво е ДА НЕМАШ СЕБЕУВАЖЕНИЕ А?Ма па като се знаеш кво си лайно от де да го имаш това себеуважение бе.Ми нали теа дето управляват БГ са КРАДЦИТЕ бе.Теа дето ви окрадоха венъж 1947г с "закона за национализацията" и сега след 89г с РЕЖИСИРАНАТА "приватизация".Познайте кой е режисьора и в чия полза е била режисурата...хаха.И не си мислете за "политиците".Хаха,мутрата боко-"политик"-а стига бе.Или тоа главчев... или таа... нинова.Или добрев -сина на "спаситела" на БГ през 96г,или нищожеството симеон.Ма тоа наистина е НИЩОЖНОСТТТА в човешки вид.(с три 'Т') Хаха.Не са теа дето ги изброих и останалите познати от театрото.Имам предвит истинските дето управляват БГ вече 73г. Кръга на др живкоооов от село правец.Сега разбрахте ли селяндуриии

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЛЮНЧИШ БАТЕ ПАК НАДИГРА СЕЛЯНКАТА;)

drug put

ВЪОБЩЕ МУТРАТА НЕ Е НАДИГРАЛ НИНОВА, НО ЗА ВЛСТ ГАЗА СИ ДАВА, ШИЗОФРЕНИК Е! ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТ. ЗА НЕГО!

Айде сега на БГ разбира се ако знаеш кво искаш да кажеш.Ако некои думички дето ползвам не ги знаеш погледни в тълковния речник

dokolkoto vijdam Bulgariq ima nai stabilna vunshna politika na Balkanite. I nai inteligentna

БРАВО НА ГЕРБ,ПАК СЕ ВИДЯ КОЙ ИМА ДЪРЖАВНИЧЕСКО МИСЛЕНЕ И КОЙ.....ПАТКИ ПАСЕ;)

Пак се видя кой лапа на евромарионетките..бибитко, твоя идол /и работодател/

Аре боклуци изпарявайте се бързо че на народа му омръзна да ви гледа нахалните мутри

Правилно, началниците не одобриха и категоричната Караянчева ще продължи ли линията "По-добре без БСП".

За ГЕРБ-Вие се нещастници

Противоречите си, другари :) тоя противен... (че ще ме цензурират) Главчев - изгони Корнелия. И цялата парламентарна група си излиза с нея. ама... евродепутетът малко ги понасви сърмите на Великия великан и сега - друга песен. Малко трудно е да прецениш кое е съобразяване със собствения си народ, кой гони депутати, кой ги връща, кой има полза от това :) ясно ако не ви е ясно, че задачката е по-сложна отколкото могат да преценят платените драскачи отляво и отдясно :)

ноо сложна тея ни юркат отдесно онея ни юркат отлево и ние в средата джаф-джаф хаха

Въпрос:правилно ли е била изгонена нинова?Защото ако е било правилно,следва един мноооого неприятен извод:извода за ПРОВИНЦИАЛНИЯ МАНТАЛИТЕТ НА БГ.Щото да направиш таковО нещо АКО нинова си е заслужавала гоненето показва ...Таково нещо може да направи само същество без капка лично достойнство.А липсата на достойнство е една от основните характеристики на провансала.И въобще не визирам главчев.Той е бил принуден.Разбрахте ли бе селяндурииии...И после се чудете що всички ни гледат снизходително. И ако обичате не го трийте. Имам го записано

ти - правилно ли е изгонена Ниновица, заради ЦИТИРАНЕ НА ПРЕМИЕРА. Кат имаш записано - пусни записа от заседанието и го изгледай пак.. И си прочети правилника на Парламента - какво може да говорят дупетатите.. МНОГО ША ТИ ПОМОГНЕ да прецениш НЕПРАВИЛНОСТТА НА НАКАЗАНИЕТО..

Момче не ми се прави на умен...Ако обичаш.Питам на ЗАСЛУЖАВАЛА ЛИ Е НИНОВА ДА БЪДЕ гонена.Искам от говор да или не.Ако е ДА,прочети какво съм написали се опитай да видиш ГОЛЕМИА ПРОБЛЕМ.Ако не е била правилно изгонена-проблем НЕМА.Сега разбра ли кво казвам или пак ше ми поставяш загадки.Как оценявам.Никак не оценявам.Проблема е че ако главчев е бил прав,то мутрата боко или по-точно теа дето са му началници-тези които са го направили мин. председател-щото това не сте вие БГ които сте дебили-а хората на др тодАр христов живков от селото правеец са лайна.Айде сега питай ме пак аз как оценявам

Може и Таяни да има пръст,но нема начин Решетников да не е пратил инструкции,щото Корвелия нема толкова акъл.

е "руска връзка", козяче. То ясно кой ти е господар, но поне от приличие се изразявайте на български.

До днес определено смятах , че няма никаква полза от членството ни в ЕС , днес това мое убеждение бе направено на пух и прах от г-н Таяни. Добре дошъл г-н Таяни , навестявайте ни по-често.

така е при Боко - каквото кажат началниците. Не, че е лошо де, че иначе още щяха да правят глупости.

to kakvo bilo puk az pomislih che vi hvana shube pak

Не ми пука за парламентарните бури в чаша вода но това слагачество ме изпълва с омерзе ние.Още веднъж показахме безгръбначно поведение и то пред един еврочиновник .

А, и да напомня нещо - нали на всички ви е ясно, че всичко това е цирк, театър? Ако има някой, който все още да не е съвсем наясно, че всичко това, целите тези действия и изпълнения НА ВСИЧКИ АКТЪОРИ НА СЦЕНАТА, и на Борисов, и на Корнелия, и на останалите НЕ СА ИГРА ПО СЦЕНАРИИ НА ЕДНИ И СЪЩИ СЦЕНАРИСТИ И РЕЖИСЪОРИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ, и че никой от тези, от главните актъори на сцената и под прожекторите, АБСОЛЮТНП НИКОЙ НЕ Е (напълно) АВТЕНТИЧЕН, и че всичките тази играят и учавстват в един голям цирк, значи нищо не е разбрал за България!

но какво от туй?

За теб и такива като теб - очевидно нищо!

Незавсимо от причините и мотивите, и въпреки че не съм симпатизант, меко казано, нито на ГЕРБ, нито на Борисов, решението за оставката на Главчев е (бе) правилно и с него те - Главчев и Борисов показват и доказват, че са по-умни от т.н. социалисти и че са ПО-ДОБРО, УСЪВЪРШЕНСТВАНО ТЯХНО КОПИЕ! Аз обичам умните хора и умните ходове, този, в цялата ртрази простотия и тъпи пиески, бе един от малкото такива. А ГЕРБ успява наистина да демонстрира доста голяма гъвкавост и адаптивност в реално време. И БСП и Корнелия не е зле да разбера ти зацепят нещо просто, което (неразбирането си) демонстрираха и след избора на Радев за президент - ТАЗИ ОСТАВКА НЕ Е ТОЛКОВА ЗАРАДИ И ПОД НАТИСКА НА БСП, както и на управляващи, и на т.н. опозиция им изнася да представят нещата, а поради нарасналото мноно голямо напрежение в страната и при хората. Борисов показа, че обича да лъже, манипулира и пали в определени моменти разни фитили и да хвърля бомби в общественото пространство и после, когато напрежението се качи твърде много да изпуска винтилите, опитвайки се да балансира, но мисля, че още дълго няма да може да удържи така, мисля.

Ставаш ми симпатичен , по принцип изпитвам симпатия към груповатичките.

Да не можеш да се изразиш грамотно и да напишеш дори и едно късо изречение, дори и няколко думички без нито една правописна (ЗА УМСТВЕНИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ПРОЗИРАТ ЗАД ТОВА НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ, ЗАЩОТО СЪМ ВЪЗПИТАН ДА НЕ СЕ ПОДИГРАВАМ НАД МЕНТАЛНО ПРОБЛЕМАТИЧНИТЕ), сигурно е голяма мъка и нещастие! Имам предвид не толкова за"ментално предизвиканите", колкото за тези около тях, които трябва да им помагат за обслужването и съществуването им.

Не бъркай ум със СТРАХ!

Може би си прав, но дори и да е от страх, както ти твърдиш, пак е адекватно решение, и то много бързо, според мен. Хайде да направим един бърз паралел, как стават нещата по трядиция при комунистите и социалистите когато е по-спечено, а? Започва едно ослушване, едни "консултации", едно тичане нагоре-надолу, "сондиаране на мнения", техните "старейшини", тоест босовете на ОПГ там започват да се консултират, като всеки от тях гледа "много стратегически", тоест и напред във времето как ще е най-добре той и шайката му занапред и какви възможности има при един или друг вариант да се създаде ситуация той да забие нож в точния момент на другия (те), а не те на него, по редовното им упражнение "ПРЕЕБИ ДРУГАРЧЕТО, ако вече си успял да се справиш ои преебеш всички останали, тоест народа, хората..." Искам да кажа, че при ГЕРБ и Борисов не важи правилото "С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ И САМО С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ", и по-точно това правило не важи за всички там, С ЕДНО ГОЛЯМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, РАЗБИРА СЕ - Бай Хуй, при него то е и железно, и бетонно! Но тази и такава ситуация и положение, при което имаме един Капо Ди Туто, който решава вся и всъо в страна, в която мафията си има държава мисля е ясно как ще приключи, и развръзката не е никак далеч, а ми се струва, че Корнелия и шайката от ръководството на БСП жестоко се заблуждават, ако се точат да извлекат дивиденти от нея, ХОРАТА НИЩО НЕ СА ЗАБРАВИ

"..лавчев и Борисов показват и доказват, че са по-умни .." Не драги/а, тук не става въпрос за по-умен или по-глупав.Не става въпрос за чест и достойнство.Те такова животно у мутрите нема.Тук става въпрос за сметки! В крайна сметка, зад БСП и ДПС стои половин България, че може и по-вече. Борисов, който вече е много по разсъдлив от първият си мандат, няма изгода да настройва тия хора срещу себе си.Още по-вече, че обикаляйки из Европа постоянно декларира че България е едно стабилно и добре водено домакинство.

Поредния ..бибитко лапа на еврозелките, ти на бибитко...да ви е сладко на всичките...че много малко ви остана..

Абе дебили, можехте да напълните залата с клакьори, защо жертвувахте добрия човек?

Пеевски и Цацаров или държавата!

Ако наистина е заради това да не нараним самочувствието на поредния брюкселски чиновник - значи резила от слагачеството, нагаждачеството и робското раболепие на управляващите е още по- голям.

Новината накратко: Банана - Бантустан - Бокостан - Булгаристан. Не мога да си представя подобна случка дори в най-западналите африкански държави от типа на Зимбабве и Мозамбик. Под управлението на Мутран България има по-малко достойнство и суверенитет от Габон и Мавритания. Славните владетели от Аспарух до Пресиан и Симеон се обръщат в гробовете си!!!!

Оставка на Борисов и престъпното му правителство и предсрочни избори до дупка, докато тая паплач не се научи да се съобразява със собствения си Народ, а не с някакви си измислени герои от Брюксел.

Благодарим ти Таяни и пак да дойдеш.

Бойко пак излезе сух а бушона Главчев пое удара - така му се пада взел си е 30-те сребърника от Бойко ,те му стигат .

е ясен, не може да допусне мисълта да се изложи пред чужденците/само вижте дори колко е комплексирана самопредставата му за величието му, което е сама за местна консумация и трепери за пред чужденците/ Питам се тука редовите гербаджии, дето пъшкат: "Корнелия изнудвачко, нарочно сега го направи..." Значи вие приемата "жертвата" на Главчев за неизбежна? Защо??? Чакайте бе хора, та толкова ли ни е важен този Таляни бе??? Щом сте прави - дръжте си на правотота, не Таляни, електората на ГЕРБ ви е избрал в НС или не е така? Какво Таляни ли ви храни с шепата си като кокшки на двора? Без него слънцето няма да изгрее утре ли? В крайна сметка какво толкова ще му стане на него или на вас, или на Парламента ако не произнесе речта си? Всички вие добре ли сте в главите? Такова преклонение дори католиците пред папата вече нямат, това прилича на религиозен култ едва ли не.

Най-важното е едно управление да не се излага всеки ден пред своите граждани. Това, дали ще се изложим еднократно пред някой големец, не ме интересува изобщо. Навремето при комунизма, като идваше някой голям човек от Съветския съюз изведнъж се асфалтираха улици, ремонтираха се зали, пооправяше се летището, магазините се напълваха с дефицитни продукти, от страни на пътя се строяваха чавдарчета и пионерчета, които скандираха " Вечна дружба". Като гледам сега как вървят нещата, другото е направено, но за да не се изложим трябва овреме да подготвим пионерчетата /пардон - тролчетата със европейски знаменца/.

Ние не знаем. Важното е каквото ни каже Баце. А той каза: Не можем се изложи пред чужденците, за избиратели нищо не е казвал. Казвал е за матрял само.

Ми така си е - дупедавци и преди, и сега!

БРАВО НА НИНОВА!ДРЪЖТЕ СЕ ДО КРАЙ ДА СЕ МАХНЕ ТОВА КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО,А ВИЕ МУ МИСЛЕТЕ,КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ?ЗАЩОТО И ВАС,ЩЕ ВИ ЧАКА СЪЩАТА УЧАСТ,АКО НЕ СТЕ С НАРОДА!!!

Мани , мани, с един куршум му наниза десет пъти мишената и то в десетката.

Българският премиер Бойко Борисов няма да участва в срещата на върха на ЕС днес.. Ша ми спира той КОНГРАЧУЛЕЙШЪНА от фюрерката да си чуя..

фронта нали са мъжкари там в ГЕРБ, кво като пропусне речта си Таляни? Нещо са му длъжни ли що? Той ли им разписва фишовете или българския избирател, пардон материал?

Герб са тъпи и гнили, крадливи Тикви ! Заслужават да бъдат изхвърлени от Политиката Герб и направо в СЦЗ !

Ние обичаме гости!

Всичко в страната се върти около отлагането на окончателната политическа кончина на едно политзомби, което се разлага вече 10 години.

То и без Таяни трябваше да падне Главчо ! Може ли без причина да лишиш Опозиция без глас срещу Управляващите ! Това което направи Главчо и най- големия враг няма да направи на себе си ! Но Герб са Тоталитарна Секта и техния Бог Боко решава на кого сливи на кого боклук ! Добро решение , че го изритаха от НС !

Че той въобще глава имаше ли , или само името му подвеждащо ? Въобще пак сътвориха грандиозен резил , пък дали били с глави или не, не ми е напълно ясно. Заради речта на някакъв си външен за държавата чиновник. Мизерия пълна и всякаква. Иначе Главчев трябваше да си ходи но не по този зерилен начин. Герберасти селектирани от Простия , какво да ги правиш.