400 овце пострадаха при катастрофа край Разград

Товарен автомобил „Мерцедес“, натоварен с овце, се преобърна на главен път Русе-Разград.

Обратно в новината

Коментари - 400 овце пострадаха при катастрофа край Разград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са ги местили от поляна на поляна за да източват евросубсидии.Ама,че новина.Ми да им пращаме есемеси тогава за лечението.

Горките животинки.

пак за курбан отидоха част от гласувалите му манипулирани офси Буда да си ги стриже повече

като прочетох колко е бройката си помислих че е бил пълен с мигранти...

Карали са овцете за мач на "Лудогорец"

За дебили ли става въпрос ,че не виждам добре.

"Нанесени са значителни щети по живия товар". Тази журналистическа глупост преведена на човешки език означава: Маса хайванчета са дали фира :(

Вълкът гладен, овците в преразход. Ба си народната приказка.

Какво значи "пострадали"? Трябва да се напише колко са загинали, колко са в болница, колко в реанимацията и колко са прегледани и изписани за домашно лечение

Добре ,че не са били ора, не са малко бройките

Голям моабет ша пада... Коджа кьорсофра... Каракачанската оФчарка,да загърбва македонските си обязаности и да търчи към родния си край...Русе. Ей на Цар Калоян му е на път...

Останалите 5 999 600 ще ги довърши "демокрацията"!!!

вече те е довършила.

бе, още го клати

Да натъпчеш 400 овце в един камион вече само по себе си е достатъчно страдание за тях. Нямам представа какъв е санитарния максимум за брой превозвани животни на единица площ, но изглежда алчния собственик силно го е бил надвишил.

На платнището на камиона е изписано името на фирмата на превозвача - "Моем да носим"

Стига с тия санитарни минимуми и т.н. Овцете отиват на заколение, комфорта по пътя ли трябва да им се пази? Няма нужда от състрадателност към всяка жива твар ... на хлебарките трохички с молитва ли им даваш или ги тровиш с препарат?

Ти си типичен дебил, защото не изповядваш евро-атлантическите ценности, които върлуват в новото ни семейство. Дори и на заколение животните трябва да отиват спокойни, кокошките да кудкудякат щастливо, краставиците ни да са прави и т.н.

Като не знаеш не пиши глупости. Овце се извозват със специализиран превоз. Нормите за овце и кози са: - до 4 часа превоз 0.13кв.м. за 15кг. животно; - над 4 часа превоз 0.16кв.м. за 15кг. животно.

Камионите за превоз на жив добитък са на два етажа за дребен и на един етаж за едър. Общата площ на двата етажа е около 200 кв.м. което си е по 2 овце на кв.м. Прав си - бая тесничко им е било.

Малиий, в Цар Калоян са само турци.Що курбани ще има....!

Е щом не са пострадали 80-те процента дебили, няма страшно за стадото!