ДБГ: Изходът е дата за предсрочни избори

Тежък удар и компромис от страна на ГЕРБ. БСП намери цаката на Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ: Изходът е дата за предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички извън парламентарни сили заедно да ви видиме на едно място с една кауза и тогава ще поискаме с безрочни митинги но до тогава няма кой да ви се върже чакаме СДС ДА БЪЛГАРИЯ ДОСТ СЛАВИ ТРИФОНОВ ВОЛЯ И ДРУГИ ЗАЕДНО

Предсрочни избори НО.....ВИЕ НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВАТА!!!

козяци, че вий сте един файтон хора, бе...заедно с избирателите си..

куневисти, отивайте си! не ви искаме!

То,единствената полза от предсрочни избори ще е за мургавите ни сънародници.Ще вземат някой лев,сигурно вече са наострили уши.

Още един лешпер надигна гладен глас, за "избори". То драги, ако с избори се правеше рИформа, тях щяха да ги забранят. Избори се правят само и единствено, за да се стабилизира статуквото. Или по друг начин казано, РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ.

Момче,ти си много добро , но едва ли Атанасов и христо Иванов са демократична общност.Не става

"ПАРЕЗАТА " СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ОТКЪРМИЛА РОМУЛ И РЕМ !!! РАДИКАЛНИ И РЕФОРМАТОРИ !!! НЕ БЕ - НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ НА ТУМОРИ !

Простак си Делчев ,простак кой ви дава дипломи и дали са валидни,нямаш място в парламента,такива интриганти не ни трябват,искаме работещи депутати да създават и променят закони според ситуациите в държавата и,ЕС и света, дребнотемието,кокошкарските сплетни не ни интересуват,дай ми парцалките на ти куклите, никакви избори.Стига вече с тези избори,преди 6 месеца бяха,на луди и пияни ни правите.Какво толкова ще избираме като ги знаем всичките кой колко струва ,все същите,въпроса е не кой а този който е е на власт да работи за хората ,за държавата другото е измислени причини за избори.

"призоваваме партиите от демократичната общност да спрат със сепаратизма и да..." - общ фронт, другари, да премахнем различията в името н а кльопачката...

Моля, моля, ужкимската опозиция на БСП може ли да си трае?! И вие сте креатура на ДС.

Кво стаа бе, ния няма да правим избори всяка година бе. Появи се някой пръдльо, по погрешка попаднал в политиката и айде - призовава за избори.

Ако депутатите платят изборите, нямам нищо против! :):):)

дава ли парички за закуска,мойто момче?.

чуло,че парламентарните псета се лаят и решило и то да полайква-баф,баф,баф.

Someone

Гладна кокошка просо сънува.

За биттия и е... ляк няма, освен да повтори !

Кои са тези мухи, които бръмчат за да бъдат забелязани? Явно са "демократични" и налитат на свежи екстременти ала Made in Ghlavchev.

Неееее,те по-си падат по кърваво червените ексТременти-Made in Kurni.

дупенце розово,мамино сладко,лъскавичко.

Ако някой си мисли че следващата година по това време боко отново ще бъде на власт е от онези 80% дебили. Аз съм оптимист и мисля че дори и зимата няма да изкара, а вие продължавайте да мислите че на нормалните хора им се привиждат предсрочни избори.

Кутев,много по-вероятно е ти да си в трета глуха пак а за нови избори чак след 3 год......до тогава си купете книжкак как се хранят веганите,че и свинаря няма да дава кебапчета до като крушовската ви язди-поняли????

тъй е, но ако пък някой си мисли, че сините няма да дойдат на власт след само още една година, значи е съвсем откачил 20%-тов катил.

да си върнем бсп на власт. само те ще ни оправят. сега е момента, да свалим герб и да дадем властта на нинова и доган..

предсрочни избори,вас от ДБГ какво ще ви донесе освен.... 0.5% от избирателите и пак ще си останете Да ги иБа в Гъза/ДБГ/.

ПАК ЩЕ СТЕ АУТ ОТ НС!!!

/Куневица/: Тъй,тъй мойто момче.И народа ще те чуе,и президента и са ти...скроили вече шапка.Мойто момченце,му,му,му по бузката.

ДБГ означава : Да ви барна г--за! Е ама много мераклии станахте бе млади момко! Чакай малко да позабравим предишното барване, че тогаз по-може да стане!

о и на това комуне му се привиждат предсрочни избори, няма да се доберете повече до власт пребоядисани сини комунета

Шило

Що бе, герберчетата да се са единственосините?

как е под комбайна със славито, заветно ли ти е? пасем ли пасем ли-как е тревата, мазничка ли е?

Не мисля че са намерили цаката на ГЕРБ т. е. разбирай Борисов. Той ще жертва всеки в името на властта си. За него членовете на ГЕРБ са стадо и всеки там е заменяем. Не е там ахилесовата му пета.

"гражданке",има ли птичи грип у ваше село или няма......то всичката селения се премъкна по градовете и се титулуват "граждане":)))))))))))

А къде бе дтугарко?

Начело с тъпоумника/ от народа... бивш пожарникар,а сега не знаем какво.../ нашата държава отиде в блатото! В днешни дни всеки иска да се маха от т.нар.Евросъюз, но не, ние се натискаме да влезнем. Нищо не става от нас! Винаги си избираме да ни ръководят хора, които само и единствено гонят ЛИЧЕН интерес и са слуги на други държави.

Вие кои бяхте, "Гъз ти си наш'то знаме", или "Дай, България". Направо си искайте да Ви назачават за депутати, че след управлението с Бойко никой не иска да чуе за Вас.

С ку-нски номера всичко се постига!!!!

Лешоядите от измислената грантаджийска десница надушиха малко нестабилност и веднага искат да се наместят на софрата ,но и този път няма да им се отвори парашута ,видяхме ги като бяха на власт преди година каква уста отвориха ,какво лапане падна ,че принудиха Бочо да ги разкара с избори.

Всички (освен оправляващите)искат предсрочни избори защото така най им изнася ама тия избори ги плащаме ние.

Интересно !!! И тия като Нинова, засънуваха будни!! Привиждат избори и власт!И НИЩО не казват за падане давността по престъпленията на бг преватизацията!

Делчев, ти усещаш ли се кво искаш? И що да има дата за предсрочни избори? Значи трябвало БоБо и КоНи да се договорят, а? А може би направо да ви обещаят и изборна подкрепа? Ами от президентина ни? В България има-няма партиите са около 250. Управляват ни 3, в опозиция в парламента - още толкова. Кого да покани Радев на този КСНС - около 240 човека ли? Или само вас? Ми, направо си пойскайте квота в НС, бе! Ей, това лакомията за власт и огризване на кокъла кряй няма!

Абе дупенце розово, ти на Караянчева-намерили цаката ли викаш бе дебил Христов.Бойко им намери майстора на БСП.Тази Караянчева задна скорост няма.

Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

Духай супата бе руски малоумник. Да гласуваме за новия ви клоун Слави чалгаря ли? Друг път.

А за тия които от екрана промиват мозъците на просветените дебили толкова години КО ШЪ КАИШ МОМКО???

стои в страни от софрата и лигите им текат ли текат...

Kalin

Само се правят на интересни.За каква извън парламентарна опозиция говори като първо са хиляди партийки и членската им маса даже и един файтон хора не прави.В момента реално още не се е появил субект който да е алтернатива на партиите в парламента които до болка са ни познати и за съжаление са пълен абсурд.

хахахаха. Майтапи.

За предстоящото европредседателство е желателно да се въздържаме от резки политически движения - затова и Борисов беше посъветван да "посъветва" Главчев за "моралния акт" оставка. Юристът Димитър Андреев Делчев опитва провокация на рязко движение в този чувствителен момент ... Хм ... Това ме подсеща, че няма да е зле онзи хубав скулптурен лъв, излязъл от музея да демонстрира в неподходящ момент една национално-патриотична карта сякаш специално напук на европредседателството, да бъде прибран обратно за още една година.

Шилo

На Делчев и Куневица много им се иска да влязат в Парламента, ама ще го гледат през крив макарон. Веднъж вече се поклониха на Тиквун, сега да му се кланят пак, та белким ги включи в листите на бъдещите избори!

Не съм червен! Но в момента съм на страната на К.Н. Крайно време е държавността да се разграничи от МУТРИТЕ. Единствена България е страната в ЕС в която агресивността, лъжата , лицимерието и простотията взеха връх над всичко. Това се насади от горе..Хората казват: рибата мирише от главата! Вън мутрите от живота ни!

Шило

Определено! Държавността и основните принципи, залегнали в конституцията трябва да се върнат. Сега приличаме на охранителна фирма. Каквото каже "бос"-а.

ти да мълчиш. Вие сте ясни като бял ден какво искате- не можете да излъжете хората с мазните си приказки, крадльовци такива безподобни. Вашата попара сме я яли, яжте си я вие сега.

НЕПОБЕДИМИЯ БОЙКО - ВЛАСТЕЛИНА НА БЪЛГАРИТЕ КАЗА ОЩЕ ПРЕЗ 2009 ,АМА КОИ ДА ЧУЕ- КОСТОВ,ДОГАН ,СТАНИШЕВ КАПУТА,МАЯ МАНОЛОВА, РАДАН КЪНЕВ,МЕСТАН,КУНЕВА,ВОЛЕН СИДЕРОВ,ХРИСТО БОЙКИКИЕВ И ДР,ДР- ВСИЧКИ ДО ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ !!!!!!! КОЯТО КУЧКА МЕ Е ЗАЛАЯЛА,ВСЕ Е ПОБЕСНЯЛА!! ЗНАЕШ ,ЧЕ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ!! МНОГО ПРЕДИ ТЕБЕ,ВЕЧЕ ПЛАКАХА!

Шило

ГЕРБ не са ли? Без "реаниматорите" си, са нищо. Сега, в ролята на такива за "патриотите", доскоро- "реформаторите". Сами по себе си са като БСП- наникъде.

поточното е :нинова намери цаката на бб...до следващата катастрофа с такси или тир ,за по-сигурно ...може и някой дрон -възможностите на гроб са безгранични !

Все ми се струва, че бързат да насрочат нови избори, докато Слави не се е организирал. Пак ще си гледаме старите мутри в Парламента...

Ооо, той слафчо е една нова мутра ръйш ли...

Сериозно ли мислиш, Слави е някаква политическа фигура? Този шоумен мисли единствено с джоба си и за него! Яхна вълната с неточно формулирани въпроси за референдум и... дотам!

Би ли ми разказал по нещо за останалите, които ни управляват вече 27 години. Или старите мутри са по-добри от новите? Дай поне един безгрешен, да го направим цар.

Всеки камък хвърлен срещу Бойко Борисов, пада на главата на този които са го хвърлили! Това го усетиха и Иван Костов и Ахмед Доган и Сергей Станишев , Михаил Миков , Пламен Отрешарски , Радан Кънев , Корнеия Нинова и др.

нямате избор, освен всички сини пак с герберите да се съберете, може и малките червени- да се махне окончателно едрата червена банда от властта пък после ще видим...

След прегръдката с Борисов нищо не оцелява. РБ са в историята, сега Патриотите с радост ще му бъдат бушон. Даже доверието към ЕС се клати вече докато се целуват с Юнкер. Само ББ е от тефлон и даже има време и за мачлета. Голям играч, голям.

Колкото и да ви плащат,колкото и да храчите тук по цял ден сте КАУЗА ПЕРДУТА ЧЕРВЕНОГЪЗИ ДЕБИЛИ така,че напразни са пенсионерските ви напъни и освен да се посерете друг ефект няма да има....явно сте толкова тъпи,че не схващате,че КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ЗАВЪРТЯ И ВИЕ СТЕ ОТДОЛУ!!!!!

Този е прекалил с лютеницата. Борисов ползва депутатите като бушони. Ако БСП наистина иска да махне ББ щеше да си опече вота на недоверие като хората. Всичко е цирк за пред хората. Няма ГЕРБ срещу БСП. Има парламентарно представени политици срещу нормални хора

Проклети комунисти - само властта и парите ги интересуват,а наивниците им вярват. Те си мислят, че партията на милионерите ще им даде по някоя троха от тяхната трапеза. Само по погледът им можеш да видиш, че те ни мислят за никой друг посвен за себе си.

Да бе, защото мутрите от герб мислят само за хората. Егати смешника.

Ако се вгледате в лицата на червените няма да видите и един с добри очи и благородно излъчване - всички са тапири, болни от амбиция за власт и пари. Техен е изразът "властта се взима с кръв и с кръв се дава" - какво искаш от такива.

Изключително евтини и пошли, дЪбилни сценарии. Нинова и Главчо си рекнали нещо, оня я изгони, тоз подал оставка и плъховете на кривоустата Пръмовица мечатаят за избори и парламент. Толкова са некадърни и отблъскващи че в коалиция не взеха 4 %. Е тва са истински изверги дето наистина грам не им пука за нищо и са готови с цената на държаванстабилност да се намърдат в парламента и на всякакви топли позиции. Разстрел

Изяснете си този въпрос ...и ела кажи нещо пак.

На Бойко цаката е много лесна - заплашваш го с каквото и да е и той се предава веднага! Няма такова друго безгръбначно мекотело и пълен предател!

Слаб и зависим... факт! Явно и като човек си е мекотело.