Главчев може да напусне и парламента заради Нинова и Кутев

Ще си помисля дали да остана в Народното събрание, тъй като малко е трудно очевидно аз и БСП да сме в един парламент, заяви Димитър Главчев след оставката.

Обратно в новината

Коментари - Главчев може да напусне и парламента заради Нинова и Кутев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем , че Бойко Борисов забавя, но не заравя.Тази Миндова кучка Курни, ще си го получи веднага след председателството.Същото се отнася и за Йончева.Интересно , защо Йончева не направи филм за Румен Петков и Братя Галеви.Защото любимия и СърГей беше на власт тогава.Избора на Караянчева съвсем не е случаен.Тази е мнооооого по ненормална от Курни и ще я смачка без такива оставки и ще работи и при най-минимален кворум, пък червндунгелите ако щат да влизат.

Ако ще да напусне и страната.Толкова хора вече го направиха.На мен ми е все 20.

Оказа се, че само той чувства неудобство от ситуацията, вчера цял ден го защитаваха, а днес го изхвърлиха, причината не е Нинова, г-н Главчев.

господин Главчев не трябваш да правите кефа на тази освирипяла разбисняласе жена и шайката край нея а да ги натикате в кюшето където им е мястото .жалко много жалко че двате глътка въздух на задушаващите се комуняги от злоба и ненавис че не са на власт

Много злобни и задръстени писачи виждам!!!Може би и платени....ГЕРБ отговаря с компромис и морал , с чувство на отговорност към нацията на истеричната арогантност и безотговорност на Корнелия и послушната и свита.Нито една партия не си е позволявала такава злоба и простотия бидейки в опозиция. Срамувам се от активните им мероприятия!!!!

ГЕРБ и морал, не ставай смешна :D

След като се из.ра на метеното трудно ще почистиш. Това, че сайбията ти удари шута не буди съмнение. Останоло са приказки на вятъра.

на Дебелян да пусне талончета кой ще е следващия от ГЕРБ, уволнен от Корнелия. Притежателя на един печеливш талон печели номинация за общински съветник, на два - за кмет на селски пункт, на три - място в хеликоптера при следващото посещение на мач в Разград от Премиера. Голямата награда - дата на новите предсрочни избори да е Празна типова бланка на договор за обществена поръчка за ремонт на предпазно съоръжение"

яко ама много яко ти го заглавиА твойте Ора.Сега целувай още гъзО на тупана от Банкя-решил еднолично съдбата ти.

Честито българи!!!! Цирка в парламента беше за да не видите как Ви го слагат с АЕЦ Белене!!! Дали Христов не е прав???????

Абсолютно, колега +++

какво тук значи някаква си личност.....

Тоталитаризъм в десйтвие!!! Един водач, една партия, една идея.

Или тфа беше жертва на фигура, я кон, я офицер?

Магаре на премиера???

Главчев така се сложи на Баце,а той го изрита. Цвета да му мисли щото е видяла шута от пърия ред. Вие сте едни бушони бе!

Не е заради Нинова, а защото и той се вживя в ролята на недосегаем и божествен. Пък то се оказа, че божествения е само един и Той нарежда какво да се прави. В ГЕРБ е събран обслужващия персонал на бившата БКП, който е обучен да слугува на господаря си.

Не , защото се напъна публично , от трибуната на Народното събрание да направи една голяма свирка на Боце , а вместо това го вкара в небрано лозе.

Тъй наречената тиква продължава да върти червените тъпунгери на маклия си пръст. Кака кУрнела да се радва на великата си "победа". Кучетата си лаят, керванът си върви. :)

ма изглеждаше кротък, изпълнителен човечец, идеален според представите на Боко за среден грабаджийски мениЖър като мама Цецка например. Жал ми става за него, честно.

Борисов освен всичко друго е и психолог душеприказчик. Главчев е седнал с него, поговорили са си. Може и сълза да са пуснали като стари партизани..и после са си казали "Бе народа да е сит и доволен, друга радост за нас няма". И се прегърнали на изпроводяк. Натиск няма, Борисов е душа човек. Даже рядко има време и да закусва докато решава световните проблеми. И тука е подходил с разбиране и такт. Няма никакво съмнение нито в това, нито в честността и на двамата за мотивите на оставката.

Идеален сценарий, за театрална новела. После може и да бъде филмирана - "Чевека и народа Му". А Веселин Маринов ще напише саундтрака.

Било трудно той и БСП-то да са в един Парламент!? Ами направи си отделен, твой си Парламент, бе , главо!Иначе няма как, БСП (БКП) от 75 години стои в този Парламент (НС). Ти от колко години си?

То близо 1 милион българи напуснаха страната заради такива като Кутев и Нинова, един Главчев е най-малката им жертва.

1 милион напуснаха още при Луканов и Беров. Втората вълна беше при националният фалит при Виденов. От тогава само дърпаме държавата към дъното със Тройни коалиции и с марионетки като Орешарски. Сега гледам БСП и ДПС пак дестрабилизират държавата. Няма оправия!!

Няма как да има оправия - 2 милиона пенсионера, 1 милион циганина и 500 хиляди турци. Това винаги ще е мнозинство.

Най-голямото напускане на България е през последните 10 години!Нали не сте забравили от кога Б-я е в ЕС?

Ей, стабилизирания глупак, нямаш изречение без грешка бе, алонколууу.

Точно , като за куха лейка. Много пъти ти казвах да ходиш да переш гащите на мъжа ти , ако въобще има такъв будала , а не да се занимаваш с неща дето не са ти по възможностите.

Трудно детство си имал явно.

Тона дето налагат Боце и шайката му е фалшив , като изпълнението на химна в негова чест в Италия.

тъй като малко е трудно очевидно аз и БСП да сме в един парламент, заяви Димитър Главчев след оставката. =========== Еба си дрисъка!!!

Заради простакесата курконела и онова леке не меже да напуска парламента избран с вот. Редно е избирателите да кажат. На оня дебил пруфана опс " професора" народа я поиска , но комунде оставка не подава.

Можело - не можело, избирателите да кажели били. Не разбра ли бе, само Той казва. Кой, кога, къде и колко. Само Той.

сам войнът е войн!! Абе Главчев, абе главо куха, нещо много си си повярвал...! Един срещу цяла партия, "славата му се носела"...!Добре че стана този скандал, та повече от половината България ти чу името за пръв път, пък и разбра че си председател на НС...!

Е, нема такива циркаджий!какво беше основанието за да изгони опозицията? Нито един депутат от управляващите, включително Негово Банкянско Величество не каза нещо конкретно да го е обидило. Дори Цецо, каза, че е обиден, но не от думите на Нинова, а от истината.

На Боку най-му е мило какво ще кажат дипломатите и ЕС. Хитрата Курнела влезе в синхрон и го работи по тънката лайсна. Сега да видим кой кого ще надцака пръв: Боко Курнела заради приватизационни престъпления, или Курнела Боко...ама тя има няколко коза: наркотрафика, репресии пред дипломаните, окрадените фондове от ЕС.

Курнело, влизай да гласуваш давността. Стига курнелски номера!!

ЦецоУ, я се дръж прилично, че и на тебе ще ти поискам оставката. Прави си му сметката ей, да не плачеш после.

Боко е хитра лисица. А червените кратуни сами си вкарват автогол след автогол. Нямат полезен ход.

Целия в плюнки обаче отваряш чадъра: Дъжд бе, дъжд вали...

Не знам дали за Нинова тази смяна е повод за радост. Главчев е праволинеен и предвидим, докато Цвета е подмолна лисица, която със сигурност ще си отмъсти на червените, заради оставката.

Само ще регистрира разпускането на този доминиран ат партията и импотентен Парламент , до тук ще и стигнат даденостите.

Сутринта слушах оня корифей на математиката проф. Константинов и той да реди числата за невъзможност да мине вота. Аман от дебили дето се правят на умници в тая държава.

Този г-н стана "специалист по всичко"! Иначе е забавен, но може ли пък да се произнася като компетентен по абсолютно всеки казус възникнал в държавата!? Такива са няколко екземпляра, които обикалят сутрешните блокове и коментират всичко и всички. Когато загубиш мярката лесно ставаш за смях на хората.

Долнопробен кариерист !!

Иво Христов, мразещият българския народ, да си подава оставката и да изчезва!

длъжност та да си подаде оставката. Научете се бе, научете се да ги познавате тия чинове и длъжности. После сесърдите и обиждате като ви каже някой, че сте неграмотни дебили.

В национален интерес е,Борисов и Цветанов да напуснат политиката.

Забрави - и Доган и Корнелия да се прегърнат!

Главчев, новия български посланик в Москва, който ще възобнови Белене и ще напълни ХЪБ-чето на Боби - хахахах

Груба грешка на Борисов.главчев не е допуснал . Нинова и Кутев си крякат както обикновенно.за мен беше един от най точните мъже от Герб.

Това беше явно доказателство че следващото преседателство на ЕС ще проведе в държава с установена диктатура! (Нещо като Зимбабве). Боко продължава да нарежда на хора, които по конституция са над него!

Путин диктатор ли е?

Заради себе си , само и единствено заради себе си. Никой не е отговорен за природната му тъпота.

Шило

Гледах репортажите, касаещи причината за налагане на наказанията, както и поведението на Главчев. Според мен се престара и то доста. Може и да не е лош човекът, ама много му се подлагат на тоя Бойко, бе. То, такова слагачество нямаше и по времето на бай Тошо.Ама всъщност, какво се учудвам, като в ГЕРБ е вторият ешалон на БКП? Точно тези, които са свикнали да се навеждат...

Тази опорна точка, че ГЕРБ са втори ешалон на БКП върви само пред дебилите. Явно се котира добре тази опорка :(

Може би, защото е истина?

При толкова логика и факти , каква опорна точка те е налегнала и какво място въобще има за опорни точка тук.

Шило

Неуобходимо ли е да се сочат отново фактите в биографиите на лидерите на ГЕРБ? А по места? Мога да ти кажа, че най-отявлените бюрократи от Общинските и Окръжните комитети на БКП, както и на ДКМС, сега са в ГЕРБ. Не по-малко активни.

Решението на Димитър Главчев да подаде оставка е сериозна политическа грешка негова лична и на ГЕРБ. Пред комунисти оставка не се подава, от комунисти доверие не се очаква и не се иска. Защото тази оставка показва склонност за нови и нови отстъпки пред БСП. След нея все повече дневният ред, както и тонът в парламента, ще се определя от БСП. Това посочва в свой коментар бившият председател на парламента Александър Йорданов. Той е категоричен, че цинизмът на БСП е невероятен, а ГЕРБ са се огънали. Идеята, че чрез оставката на Главчев ще се хвърли прах в очите на Европейския съюз и БСП ще се кротне до края поне на председателството на Съвета на ЕС, е илюзия, израз на политическа наивност. По същия начин преди година Борисов изостави Росен Плевнелиев и демократичната общност в България в резултат на което имаме за президент Румен Радев. Пак в резултат на неразумното подаване тогава оставката на правителството, днес имаме кабинет зависим от проруските псевдопатриотични партии. И условия за усилване на позициите на БСП. Днес БСП постигнаха успех принудиха към оставка председателя на парламента първият човек в държавата наравно с президента. Никога компромисите и отстъпленията пред БСП, независимо с какви думи се обличат за национално съгласие, национален интерес и европейско председателство, не са носили добро на България. Няма да донесат и сега. Оставката на Главчев не е морален акт, а ДЕМОРАЛИЗИРАЩ АКТ защото е отстъпление пред агресивното нахалство на БСП. И сигнал, че БСП са силни, че си връщат позиции че те диктуват положението в ПАРЛАМЕНТА И В ДЪРЖАВАТА. А ГЕРБ се опитват да лавират, за да оцелеят още малко на властова позиция. Това е впечатлението. Този сигнал ще бъде транслиран до последното село от партийните агитатори на БСП и представен като победа на БСП. Отново ще повтаря: ГОЛЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ГРЕШКА, предупреждава в коментара си Александър Йорданов.

Ама коя е тая шушумига Александър Йорданов той да ми говори за морал?Навремето като шеф на НС вече не му ставаха костюмите от преяждане.Сега взел да ръси морал тая уж синьочервена отрепка.Ами той не беше ли пръв ортак на покойния Беров?

Е не, няма такива безгръбначни мекотели като ГЕРБ и Бойко! Не може постоянно да се предаваш на рекета на соросоидите и да победиш накрая, няма как да стане тая работа! След Тони Тодоров, сега и Главчев за няма нищо и за да се угоди на лигавщините и рекета на соросидите идиоти от БСП и ДПС! ГЕРБ заслужават БСП да ги мачка - това на нищо не меся вече! Направо да я закриват ГЕРБ, няма смисъл щом за всяко едно нещо ще се предават и то без бой дори!

Унизиха Ви публично, г-н Главчев, и именно заради това трябва да напуснете ако имате поне грам достойнство! и не търсете вината в г-жа Нинова,която зададе много уместен въпрос - кои са имената на нарко трафикантите в Парламента.Председателя на партията ви каза - там били?!

Сталин е казвал: "Кадрите решават всичко." Прав е бил, ето до какво води липсата на кадърни хора.

марешки вьн; добре валя яхниева направи филм; сега е ред на елена йончева да направи фимл

Очите й изглеждат все по-безумни, когато говори, главата и кичурите, които тръска, стават все по-нервни, движенията й невротични.

Бие я яко тока...

"Професорът" Иво Христов - вън от Парламента! Там няма място за такива типове, които обиждат българския народ!

Мен ме кефи Иво Христов

Истината боли, нали?! Казаха ли ти го в прав текст какъв си след като гласуваш за тези, които са в парламента? Какво още искаш?

Ако вие БГ не бехте 98,75% дебили (което доказахте на последните два избора,когато можехте да изберете опцията "не подкрепям никого"),тези панаири които сега ви се разиграват щеха да са невъзможни.Наистина само на един дебил може да му се обяснява как личната мутра на свинара от правец управлява БГ.Ми то не е толкова проста работа бе дебили,да управляваш една страна.А пък и ако управника е с трети клас,тогава хептен.Или как едно доооста съмнително творение на природата като този главчев имало "морал".Чесно казано не съм сигурен кога е научил значението на тази дума и дали въобще го е научил...Но както виждате-номерът минава.Защото сте дебили.А всъшност ква ли е причината.На кой му дреме.Началниците на тиквата си имат некви взаимоотношения и те си ги уреждат.Ваща работа е да бъдете стригани до кожа.С това задълженията на един дебил се изчерпват.

Байо,нещо за крушовската крадла да речеш или по дефолт на вас ви е позволено,че 45г. само това правехте?????Байо,изпяхте си чалгата байовото и не ви остава нищо друго освен ако имате още малко време да си напишете мемоарите(то пък сред овцете какво ли има и да пишете):)))))))))))

Ниноваааааа гаден долен манипулатор да пропаднеш в дън земя дано

Главчев е невинен :) В ГЕРБ ги обучават, като чуят някой да говори срещу Мутран Банкянски да скачат на амбразурата. Главундера направи мизерията подсъзнателно. За него подмазването пред Мутран е по-важно от всичко. Е, може би не от всичко. Суджука и властта са дори на Мутран.