Бойкот на Марешки: Излизаме от НС до оставка на Иво Христов

И лидерът на "Воля" Веселин Марешки обяви бойкот - депутатите му няма да участват в нито едно пленарно заседание до оставката на проф. Иво Христов от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Бойкот на Марешки: Излизаме от НС до оставка на Иво Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онова лайно Христов да бъде разкаран от Парламента Главчев сбърка и ББ го разкара на момент Бисипету да не се чуди Що са вечна опозиция ... С гьонсъратлък избори не се печелят

Този, самопризнал се за дебил, оригинал ли е, или копие?

Ти самопризнал се за дебил, оригинал ли си, или копие?

Явно мишока е напълнил гащите и сега търси някакъв повад как да се покрие, та да не му извадят престъпленията. Завалията си мисли, че като се подложи на Бойко ще му се размине, може и да е прав, ама ще трябва и нещо от бизнеса си да снесе иначе яко му д..

Иво Христов е мъжкар , право куме в очите ! Марешки без друго не е за парламанта !

Да не се отметнеш ? Казана дума , хвърлен камък !

Браво Магарешки, още малко и ще близнеш шлифера....

Кой го бръсне па тоя за слива...

Едни хора, по-точно повечето хора, например китайците се образоват и произвеждат, учат и след това прилагат наученото. Ние, понеже сме много умни им се присмиваме, делиме се на комунисти и антикомунисти, на русофоби и американофоби, на патриоти и на европейци, на корумпирани и на още по-корумпирани, на умници и на още по-големи умници, искаме обединение на нацията(но то да е ололо нашите лични интереси), и. . . . . и затъваме все повече и повече в собствените си л*йна . . .

Магарешки започва служение за герб. Да се смилят данъчни и съдебни органи за престъпленията му с горива и лекарства. Много е малка групата му и няма да се забележи липсата му!

Самият т.нар. професор по незнам какво е пълен дебил- а дебилите не подават оставка

и за какво се обидиха на Марешки, а не на Иво Дебила? Може и да е прав, но не можеш да наричаш всички хора които са те избрали ДЕБИЛИ за мен значи ИДИОТИ. ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ - АКО НЕ МИ ДАДЕШ КАКВОТО ИСКАМ - ЩЕ НАПРЯВА ТОВА И ТОВА ИЛИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ. НО КОМУНАГИТЕ СА СИ ТЕРОРИСТИ - ОСБЕНО БЪЛГАРСКИТЕ ОТ ВРЕМЕ. НАСКОРО ЕДИН ПОДОБЕН НЕМЕЦ - АКО НЕ МУ ДАДЕЛИ 10 МИЛИОНА ЩЯЛ ДА ТРОВИ ДЕЦАТА!

Тук си е като в лудницата-един разправя,че е Наполеон, друг- Жана Д арк.... и никой не спори,всеки вярва.У нас кой ще признае,че бъка от дебили.Прогизнала в корупция държава, станала за присмех на всички нормални. Индивидите подскачат и потриват ръце,щяло да стане по добре.....

Тоя пък. Иска да се прави на фактор. На всички ни е ясно, че го държат на каишка, заради делата му. За мен е обида да го гледам и слушам от парламента, така, че няма да ми липсва. Сега му идват идеи за обединения в дясно. Горкичкият. Това ще е последното му депутатстване.

А за Иво Дебила какво ще кажеш?За него става дума и за него Марешки изразява позиция която е правилна!Говорим за позиция и конкретно за депутат показал публично антибългарски слугинаж!Не може един да подава оставка затова ,че спрял една истеричка която нарушава реда ,а едно мекотело да остане!

Никой нищо няма да ти каже, никой няма да си губи времето да ти обяснява нещо, което не можеш да разбереш. Капише?

Известна мутра, за която природата не се е старала много при създаването и, с няколко криминални дела, с документирани заплахи, побой и рекет над аптеки, незнайно как, е попаднал в Парламента........ иска оставката на професор като депутат. Защо ? Защото депутата е казал пред група хора, че много българи с пасивността и апатията за ставащото в България, са като дебили, и тази мутра се е разпознал сред тях. Това е уникално....

Не измествай темата.Отнася се единствено за Иво Дебила,който още в понеделник трябва да подаде оставка без никакви условия!Поведението му на депутат," професор" ,обучаваш студенти и то депутат от гражданската квота е жалка пародия на рублажия,унижаващ себе си , изопачаване исторически факти за едно добро дело и сплотеност на бългсрския народ в труден момент,за нещо изключително чисто!Това което направи не може да се приеме никога!

В началото всички се възмущавахме от тази реплика, а впоследствие с "половин уста" започнахме да признаваме , че май голяма част сме такива. Даже Вие много деликатно се изразихте, докато ББ беше по директен и метафоричен, като ни наричаше "абдали", "прости" , някакъв "човешки материал" който се използвал в изборното строителство.

Подсъдимата персона, която си прави каквото си иска с бизнеса и печели на наш гръб, си позволява да коментира един човек, който каза истината. Ако иска да влиза в зала, ако иск да не влиза. ДА СИ ГЛЕДА БИЗНЕ СА И ДА СЛУШКА, ЧЕ МОЖЕ ДА МУ ГО ВЗЕМАТ.

иво дебила, ама как му лепна. червен дебил. И

Падението на проф.Иво Дебилев Червеноармейски е безспорно!Показва явен слугинаж,липса на човешко достойнство и морал,отричане на историческата памет,както и нелицеприятни обвързаности със сериозни съмнения за поддържане на платена пропаганда на чужда държава!Ако не беше стигнал дъното на слагачеството и то след позицията на руския посланик и американския еврейски комитет,президент,може би Захарова щеше да се опита да се коригира и излезе от положението в което попадна като говорителка!Но след като Иво Марийкин и даде лице,предпочете да завоалира излагацията си ,защото видя колко прости професори безродници имаме,та защо да се натиска!

Червените тролове са се пообидили,има защо!Да се видят колко са жалки!

Така ще е най-полезен, като излезе от НС. Една дебилна група по-малко. :-)

Тоя пък палячо,поредната крива патерица на гробарите се взе за фактор от който зависи нещо... Единственото,което зависи от тоя е оставането на власт на ОПГ ГРОБ,защото ако не влезе на вота с неговата шайка,току виж суджук ага вземе та гледа председателството на ЕС от Банкя...

Вашето отсъствие няма да се забележи изобщо.

Весо, що бутна лекарствата в твоите аптеки с 89% нагоре,бе?

Ма ,верно ли? А сега с к,во ша оправя ишияса?

Боли мъкура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А моят стана на ивици, .. нещо?

дебилите си избират бандюги, щот дебила иска да бандюга! Ххаха хахаххахахаха смях у залата. Тънки селски номера ...........

Няма по-нагли и безочливи същества от комунистите ,трябва да си пълен дебил ,за да не го разбереш !!!!

Боко Тиквата ли имаш предвид? Щото нали той си остана член на БКП докрая, значи е от най-върлите комунисти? А и защо ли са му лепнали прякора Тиква? Това не е ли нещо като Дебил?

Мъкаааааа!!Как ще живея от днес нататък, как ще заспивам, след като варненският бандит, зам. председател на НС и роднините и шайката престъпници от групата му, няма да участват в заседанията?!Мъкаааааааааааа!!!

О,Боже!И Марешки се взе на сериозно!

Всички от БСП са ДЕБИЛИ и за тях няма такова понятие "подаване на оставка" от свой човек.

ТОЗ ПЪТ МАРЕШКИ МИ ХАРЕСА!!!

Нали си приличаме! Има си хас да не се харесваме! Поговорка: Краставите магарета през девет баира се подушват (намират)!

Комунистическите (бесепарските) тролове да си затварят дебилските усти и да отиват заедно с другаря им Зарков в лагерите, а за по-удобно и безопасно в СИБИР. А до това, че г-н Марешки и групата му няма да влизат в парламента докато ДЕБИЛА Иво не си подаде оставката ЕВАЛА (БРАВО). Е това е дебилщина да не си подаваш оставката след като си обидил 80% от българите и не само тез живеещи в България, а вички българи по света. Егати ДЕБИЛА!!!

"А до това, че г-н Марешки и групата му няма да влизат в парламента докато ...." Ще влезе, ще влезе! Хем с голямо желание ще влезе.

Марешки е като жабата - видяла,че пдковават вола и тя вдигнала крак...

'ма ти обиди ли се? Щото аз - не! Нали сме герберски дебили, как ще се обидим?!

Честно си кажете: Има ли някаква полза от престоя на Марешки и групата му в Парламента?

Честно казано,много повече от представител на научните среди които публично изопачават исторически застават срещу народната памет и показваш поведение на нищожество пред една говорителка

Ами ползваше си имунитета и си въртеше бизнеса. Понеже на ГЕРБ им потрябваха повече гласове, го притиснаха малко с прокурорски проверки и сега им е пълен роб. Та даже се изцепи да стане по гербер от герберите, щото те най-много се припознаха за дебили, от някакви далечни реплики на Иво Христов в локална среща, които съвсем не са казани в народното събрание, нито в интервю за пресата или телевизията, къдета са изцепките на Борисов, Тодоров, Главчев, Цветанов и т.н. ... :-)

Я стой вътре, че идва вот на недоверие и да не вземе Правителството да падне.

То е ясно. Излизаш от НС защото влизаш в панделата.

Има една българска поговорка: Видяла жабата, че подковават коня - и тя вдигнала крак... Не мисля, че ще се усети отсъствието на тези "представители"...

дебилите са мнозинство. Събрани са в герб. Сега и във Воля оказва се. Мнозинство са. Могат да изгонят законно и малкото ставащи за нещо. Обаче нямаме право да говорим за тях. Мамка му и демокрация.

Политкомисарката Караянчева вероятно е с комсомолска закалка - предполагам по поведението. Слагат политкомисарка да гони социалистите. Хахахахаха. Тя е прекалено фърката, нещо като Маята. Това е пост номер 3 в държавата. Смехории. Може да има качества Марешки ме разоарова. Чиста проба патерица. Герберска патерица. Така поне изглежда. Без малко да го извадя от черния списък за следващите избори. Няма как. Остава. Дебили са всички слушащи високо чалга в къщи или в колата, всички мятащи фасове по улицата, които аз цял живот газя без да съм пушач, всички мамещи държавата с осигуровките си, с болнични, с нелегална работа докато папат помощи, всички които варят ракия в домашни условия (одобрявм го, но е незаконно все пак). Та какво - не ви ли ги направих 80 процента? Дебили са, но наистина не е прието депутат да го казва. Игра на оставки, ревизия, антиприватизация - чудно, Корни им върза такава тенекия на десните, че ще им дрънка доживот. Герб са с голям опит, а се хванаха. Все ми е тая. Сеир на гладно скъпи сънародници.

...и хилядите пенсионери, които хвърлят от 2 до 150 хилядарки от балконите. ...и 1 млн. български избиратели, гласували да ги ограбва организираната престъпна група ГЕРБ с вожда им Винету Тиквов Сикаджийски..

НОРМАЛНО Е ДЕБИЛА МАРЕШКИ ДА СЕ ЧУВСТВА ЗАСЕГНАТ.

Иво Дебила трябва да напусне незабавно парламента!Неговото поведение е позор,както за паметта на българите,църква,парламент,които са спрели депортацията през 1943г.,така е унизително и за българските евреи които знаят кой ги е спасил и това,не е Червената армия!Да не се измества темата ,само до определението,изразил е антидържавна позиция,унизително падение на рублажия безродник!Всички знаят историческите факти,за да си позволи една мижитурка да манипулира безпардонно обществено мнение доказва външна зависимост и то сериозна!Неговата свърши ,да си ходи да лъже студентите!

по-малко обидно за бългaрския нaрод да го нарекaт прост? Поискaй оставкатa и на този, който си позволи да го наречен така, в противен случай, наистина си дебил и няма защо да се сърдиш.

Ти май се правиш, че не вдяваш, че този другар Иво,изтъргува исторически манипулации,не без подкрепата на лидерката!Това показва ,че и за бъдеще ще ни продават евтино и гнусно,но не в наш интерес!Падението му се вижда от самолет!

Много си се объркал! Христов е казал това НЕ в Народното събрание, а на събрание на съпартийци някъде в Кърджалийско! Как тогава на това събрание са попаднали герберските шпиони, които веднага алармират "обществеността"?

Елементарно Уотсън!Записал си е видео,пуснал го е във Фейсбук и в Ю туб,по лесно да го види Марчето Захарова ,освен нас ,и най да покаже негова милост като чакащ на хранилка на друга държава!

Марешки го е страх да не разкрият, че е дебил, толкова колкото Борисов го е страх да не разберат, че е корумпиран или Цецо откъде тъщата се е сдобила с апартаментите. Всеки си има слабости. Проблема за Марешки идва след като разбере, че проф. Христов няма да подава оставка. Поне ни дава сигнал, че не очаква този парламент да изкара дълго.

Щом се чувстваш,че си дебил трябва да напуснеш залата.

И що бе, гу'сине Мъртвешки? Че Иво Христов е прав - 80% от българите сме дебили - щото избираме и търпим такива като БоБо, КоНи, като тебе и патрЕотите да ни управляват. Другите 20% са усмихнати и крастави - дето подкрепят облизващата се около парламента пасмина.

дадено---спират ви и заплатите.....

ДЕБИЛЪТ се сърди.....

Изглежда ,че този шаран ще го хапне цацата :-)

Марешки,Валя идва......Аз пък не искам да съм депутат редом с нещо на което са отнети два имунитета и има шест обвинения.

Абе профан, магарешки,нямаш нищо общо с медицината иначе щеше да знаеш,че от латински debilios означава обща слабост, не е ли вярно,че народът е изпаднал в "обща слабост".

Аз съм българомохамеданин,помак,ахре-нин,българин или там както искате.С чиста душа и сърце мога да кажа ,че най лошото в тази държава са БСП и ДПС-крадливи и лъжливи лицемери.Едните крали и убивали от 100 години насам,а другите искат 30% за да вземеш обект по държавна поръчка(давам пример с Ардино и Цанков камък преди години). Та всички да знаят,с тази измет държавата няма да прокопса.

Батко, голем си глупец. Първо,защото си мислиш,че съм костовист. Второ,защото немаш елемантарна представа за инвестиции и възвращаемост. Ама нейсе.....от такива гламоци като теб държавата ще страда.

Да, това да не е като при Бойко че да го предаде и да си подаде оставката! При соросоидите се стой до последно! Чак като му окапе косата и не може да ходи вече, тогава може и да помислят да му поискат оставката, но само ако и той иска!

Марешки гледай си бизнеса и не се връщай в парламента. Обещаха да ти оправят делата, дето са ти ги завели , за да подкрепяш кабинета. Или видяла жабата,че подкованват другите животни и тя вдигнала крак......

Ти с кое точно не си съгласна? С искането на оставката на Христов, с оставката на Главчев, с бойкота на Воля или просто така, по презумция? Щото е против бсп и курнито?

форумните червени катилчета реват като аслани срещу марешки, ама мълчат като мишоци,щом ги питаш за приватизацийката на мазната им партийка хаха

къв кол отзад на Боци мали мали