Цветанов: Главчев напуска заради националния интерес

Димитър Главчев подаде оставката си воден само и единствено от националния интерес, заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Главчев напуска заради националния интерес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вчера като го защитаваше, против националния интерес ли беше?!

цецо, националният интерес изисква герберастите да се измитат от властта час по скоро.

А Цвинокио заради националния интерес намаза 6 апартамента на цената на гараж. Всичко за народа!

Ако Гражданите за Европейско Развитие на България мислят за националния интерес, Главчев трябва да се върне в счетоводната фирма, Боцко в СИК, а Цецко във физкултурния салон.

Боко нарита Главунчев, а него го наритаха от Козяк.

Празна кратуно-лъжеш.

важно Цецко и Боцко да са чисти

Capo de tutti capi изгори поредното бушонче. Бушони много, по 5 за лев, но един е нашият вожд, да се свети имато МУ. Машите да плащат за грешките МУ. Да дебелее банковата МУ сметка, все едно филия с мас я подхранва....

мажорита избори какво стана с тях Главчев Караянчевасе от едно тесто ккаво му беше на Главчо Караянчева е същата овца оама нищо ГЕРБ ги въртят за да може да има повече до софрата и да им осигурява папкане.Нещо като Марешки с дупедатите върти върти за да се изредят повече .

Не виждам къде е националният интерес! Един счетоводител искаше да се прави на юрист, но няма как да стане. Следващият няма да е по-добър, защото също не е учил право. В интерес на нацията и държавата е да бъдем управлявани от подготвени професионалисти, сиреч от хора, които са учили за това, което работят. Като гледам, повечето от управляващите не се вписват. Като резултат, държавата се развива добре само в техните мечти. Всъщност стоим на едно място, вероятно защото все още има еврофондове.

Цветанов, жалки сте .... всички от и в ГЕРБ ... на децата е ясно .... ВСИЧКО което се случва при вас в ГЕРБ е само за да може Бойко Методиев Борисов да е премиер колкото се може по дълго /а и вие покрай него да сте във властта и "гювеча"/, а след това евентуално и президент .... всичките ви приказки за компромиси, национален интерес, доброто на България и народа са жалки и пошли напъни да скриете ИСТИНАТА ....

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел според вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж. Вносителите на промените са Йордан Цонев, Делян Пеевски и Хамид Хамид. ============================================= "Парламентарното мнозинство прие законопроект на БСП, без в гласуването да участва самата БСП. Става въпрос за проекта, с който се забранява приватизацията на парче на дружества в забранителния списък, породен от скандалния казус с Дипломатическия клуб в Бояна. Текстът мина на първо четене със 119 гласа "за" и един "въздържал се". И без дискусия. Депутатите от левицата не бяха в залата заради обявения бойкот на заседанието след изгонването на Корнелия Нинова и Антон Кутев." ======================= "Премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел според вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж. Вносителите на промените са Йордан Цонев, Делян Пеевски и Хамид Хамид."

Сиреч Цецо му намазал ските на Главчев в името на националния интерес - хахахаххх

да се пита разбира ли колко е излагащо това - ранко, ранко пристига шефа и след кротко дръпване на ушето нарочения за "виновен", признат преди това за невинен изхвърча. Сред другите обаче към 100 депутата един-двама поне няма ли да стане някой и да каже - "Не се прави така наистина е унизително, излагаме се, айде остави излагането, обезверяваме си "електората"." Наистина страшно ниско е нивото и не е прав проф. Христов, не вън, в Парламента са ония 80%.

Лицето с глава на пъпеш лъже тотално. Главоча си подаде оставката защото така му нареди тиквоча.

Прав е Тиквочев, тиквеният матрал хич не го бива. А Пъпеша е концентрирал самоотвержено всичките 80% дебилизъм в себе си, бранейки националния интерес.

10 години гледам как хората от службите слагат знак за равенстов между националната сигурност и личните си интереси. Тези хора що не могат да направят разлика между личен интерес и национална сигурност. Абе еднокнижници, какво да кажа.

БСП да се лигави и да саботира държавата !!!!!

Цецо напуска за да можете още мъ...ничко да задържите властта, докато текат еврофондовете. Ако бяхте много читави, щяхте да имате приемственост, но.......ще ви пишат в учебниците като хората, при които бе извъшено ограбването на века, които учвеличиха външния дълг два пъти и които увеличха мизерията на българите на фона на безвъзмездните европомощи. Не ставате. Дано има останали възпитани и умни българи, като едно време Ботев и Левски, които да са хем с иделаи, хем да са интелигентни, за да тръгне държавата напред и българите да заживеят щастливо.

БЕЛИТЕ БАЩИ ОТ ЕК И ОТ ЕС ИМ ИЗДЪРПАХА УШИЧКИТЕ НА ПРОСТИТЕ МАНГАЛЧЕТА ОТ ГЕРБ И АТАКА :))

Еййй всички ос.али се напускат заради националния интерес.

Национален интерес-разбирай личен и на герп.

kirchevo

Пинокио пасти да яде пред ТОЗИ.

Тъпанар, а след него и ти и твоя патрон Б.Б.!!! Нещастници!!!

Стига бе!Омръзна на всички.Не скверни думата"национален".Знаем ви интересити на всички.Престъпници сте и се държите здраво.Но...през носа ви ще излизат кражбите ви. Какво бедствие сте вие.

Ако ви касаеше националния интрес,нямаше българите да ровят в кофите,да мрат като мухи,да са останали само 2-3 милиона чисти българи.

Сбъркахте, г-н Цветанов.....,не може да се водите по пипето на една истеричка......

Мноо си проста ма Роси , то твойто извън пътя!

Вярваме ви бе. Спокойно. Държавата, стабилността. Вече и в къщи го ползваме. Като жената каже "Хладилника е празен" и и връщам "Да, но имаме спокойствие". Като поиска да спра да я бия и и казвам "ако не те бия ще почнеш да ми се отваряш много и ще се разпадне семейството". Като иска да купя нещо за детето и и обяснявам, че нямаме пари щото съм и купил нови тигани от Кауфланд за годишнината от сватбата. И сме си супер. Та и ББ добре прави, ама неблагодарен народ..не го разбира.

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН, АМИН!

Не трябваше да отстъпват на Корнела. Сега рогата й ще пораснат още повече и тя ще стане още по-нагла в лъжите си.

им се на акъла , защо трябваше да им накривяват ушанките...

Главочев подаде оставка не заради националния интерес, а защото е тъп и злобен галош!

ТАКЪВ КОМАНДНО - АДМИНИСТРАТИВЕН ПОДХОД НА УПРАВЛЕНИЕ И ТОТАЛИТАРИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО ДОРИ И ПО ВРЕМЕТО НА Т. ЖИВКОВ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОЗАПТИТЕ ИНАЧЕ Е РЕДНО ХОРАТА ДА СИ КАЖАТ ДУМАТА....

кого се опитваш да лъжеш???

Тиквоча му наби обръчите на главоча.

Води се той.... Боце му рече да подава оставка и той козирува и подаде, къде ще ходи да не подаде. Чудя се наистина ли някой вярва на глупостите ви.

не ни занимавайте с пионките, там някакъв счетоводител а си кажете за това къде са сега децата на тези от ЦК, от ДС -- то това е дневният ред и там са истинските крадци вкл. ЗАЩО замълчахте за военните ни заводи, за мръсните сделки, скандалът с г-н Емилян Гебрев, има или няма собственост, ролята на профсъюзната мафия - ПОДКРЕПА големите лафове на министъра. АТАКА за ДОНАРИТ-ВМЗ-КИНТЕКС поставените лица да колят и бесят простия Народ НА КОГА СА ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ? и т.н., оръжието дадено на терористите или просто там не се пипа, нито се пита, а?

Цецоооу, мноу си прост. Нали ти казах да мълчиш сега 3-4 дена??

Все по малко остава за крадене и почнаха да се самоизяждат

Води ви само и единствено личния интерес.

Цецко да ти каже какъв е националният интерес и КОЙ се облагодетелства от него.

от страх пред Борисов.

Кой е следващия?

Цвъки,като излезе от вашите усти определението "морален акт" напоследък, съвсем не значи,че наистина е такъв.Блябосването ви е въздух под налягане,че се и излагате ! Ама то гьонсуратите сте така !

на Главунчев изигра лоша шега на ГРОБ. ББ не прави добра оценка, а след това проявява и инат - случаите със ЦЦачева и Главунчо са абсолютно аналогични, другите подобни примери също се знаят

Цецерон пред Римския Сенат хахахаа

ГЕРБ показват умения и опит при водене на битката със БКП=БСП. Вече не са аджамии като 2012.

Загубана битка, н важното е войната да бъде спечелена!

си прост, затова надявай се..