Димитър Главчев подаде оставка след разговор с премиера

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев подаде оставка, след като премиерът Бойко Борисов разговаря с него тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Главчев подаде оставка след разговор с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО добре е направил Главчев , като е изгонил комунистката , то и аз бих я изгонил! Да го наградят трябва ... , ама ние пак сме обратни!

Страхлива мутра! "Вие сте прости и аз съм прост"

Борисов се надяваше Радев да бъде обединител на нацията, но това не стана. Борисов с най-добри намерения реши, че на него се пада тази тежест, направи го от любов към България и нейните интереси! Борисов иска да обедини нацията, за да вървим напред и към по-добро бъдеще! Тъпото е, че пострада Главчев един достоен човек, който на всичкото отгоре беше и прав с реакцията си!

А се поинтересувай какъв го е раздавал Боко ( а си е същия и днес щото вълка козината си мени, но нравът НЕ) преди царя да го лансира като глав сек. на МВР и пак ела да пишеш?!?!

Главчев е честен и достоен човек и беше напълно прав!

Този надали става и за милиционер, не че не е бил такъв!

Не може повече да си заравяме главите в пясъка! Трябва да се каже истината и то на висок глас, а именно, че шепа алчни, престъпни безродници обсебиха властта на българина и го направиха най-беден и най-безправен! Такава несправедливост, такова ограбване на човек от човека, българската история не помни. Основна причина е, че вече 27 години страната ни се управлява от задкулисието, от олигархията, мафията от паралелната власт, която обезличи напълно държавността. Партиите в този им вид се ползват единствено като инструмент от олигарсите за гласуване на лобистки закони и внедряване на корумпирани персони с нисък морал, включително и на най-високите постове в държавата ни!

"на крив пожарникар му пречи маркуча - и то вече за трети път" и все печели - ти да видиш - както се казва в една реклама.И наместо народът да не гласува за наказание - той все печели. Няма да видите повече власт комуняги, изпуснахте енерцията след президентските избори - до тук бяхте.

народът го е казал "От трън - на глог, само че по-висок" бих казала и по-бодлив. Да бе да- подал оставка след разговор с премиера, а с Корни ли да говори бе тъпчо. Сутринта гледам по блоковете - все комунисти - Лора - опонира на двамата - единият от ГЕРБ, другият от патиотите: по БТВ - тази с готиния балдър и тя опонира като че ли е Корни ѝ е майка; по Първа програма Милена Цветанска - ами няма начин - баща ѝ беше председател на Централния съвет на профсъюзите при Тато, а мъжът ѝ Цветански имаше афера, ама се забрави. Браво.

Вижте го тоя "левент", моя старшина в казармата имаше такава изчекната физиономия!

че прилича на фелдфебел:-)))

па той си е бил милиционер:-)

"Главчев излезе от залата и коментира пред журналисти, че може изобщо да напусне парламента, защото не може да работи с хора като Нинова и Кутев." Някои от нас изобщо напускаме страната, защото не можем да живеем с идиоти като вас!

1. Главчев да се учи на демокрация (ако я има някъде) ,тъй като тя предполага опозицията да има мнение. 2.Ако все пак няма да открие някъде демокрация, да вземе курс психотерапия. 3. Ако психотерапия ще се окаже безсилна да се обърне към психиатър.

Няма случаен прякор,така е и с ГЛАВЧЕВ,явно главата му наистина е дебела

Простаците трябва да слизат от сцената.....

Ако Главчев или които и да е от редиците на ГЕРБ се опълчи на Бойко той ще го съсипе не само в професионален но и в личен план!!! Така се оказва че каквото и да прави някой от тях от него нищо не зависи за съжаление и това е така от години!!!

Страшен противняк, добре че изчезна!

Сладко нещо е усещането за собствена значимост. Това усещане го има всеки нормален човек от раждането до смъртта си. Но когато си комплексар и това усещане е свързано с длъжности, звания и пари е лошо, много лошо. Употребяват те и отпред и отзад и физически и вербално и ментално, но ти си щастлив и значим пред себе си. Господ да пази България, дори когато тя не заслужава...

ГЕРБ трябва сериозно да се замисля вече кого ще слага на първите си редици. Цветана Караянчева има славата на махленска кавгаджийка, злобата е изписана на лицето й и след красавицата Цецка следващата Цветанка има същия имидж- създава чувств за непоносимост. Имайте милост, моля, към зрители и избиратели и стига вече сте ни слагали разни вещици пред очите всеки ден. Мина времето на острите саби, време е на меката дипломация и възпитано държане в Парламента.

От цялата работа стана ясно, че БСП и ДПС са едно цяло и никога не са се разделяли.

На крив пожарникар и маркуча му пречи...Вече за трети път

Мдаааа,БАХУБАЛИ дойде , изръмжа свирепо на ЗАЩИТНИКА СИ,погледна благо 80% дебили,направи самоЖЕРТВАТА на свещената клада и спаси/за кой ли път/ държавата,суджука,европредсе/пре/датеството и себе си дори.....

айде да идват тлъстаците на власт, че да си ходят после окончателно... Само да гледат тоя път да не ни спретнат хиперинфлация, че ше ги ядем тях вместо хляб за милиони.

Лошото е, че се подава оставка след като премиерът е отишъл в парламента. България парламентарна република ли е или е бойкова. С тези темпове вървим към чл.1 на Живковата конституция! Това е прецедент в парламентаризма. Министър председателя да каже шефа на парламента да подава оставка!

Не си много прав.Истината е на обратно. Прецедент ще е , ако някой от парламентарната група на ГЕРБ(мутрите) направи нещо, без министър председателя да е разрешил! Те не изпълняват волята на избирателите си, изпълняват волята на вожда си!!

А ние сме не 80, а 99% дебили!

Да. Не 80, а 100%. Трябва да са благодарни на доцента, че им е спестил 20.

Е какво стана с Герберите вчера го подкрепяха днес му гласуват оставката .......това ми прилича на ДЕБИЛСТВО!

Мрън Мрън! Вчера - веднага оставка! Днес - защо подава оставка! На това му се казва - Червена Шизофрения!

поговорил си с Боко и подал оставка. Разправят, че и при Путин е така - поговорш си пък си подадеш оставката.

Главчев е интелигентен човек! За разлика от Сланинова и особено Кутефф!

Колегата е много добър специалист одитор. Ще му накривят на шапката с оставката. Годишният му доход за заверка на одитирани дружества е повече от печалбите в националната лотария. А Кутев и Корнелия освен с кражби,измами и лъжи нямат друг начин за доходи.

Добре, че не всички счетоводители са ограничени като теб и не оценяват живота си само с годишните си приходи. Някой ден ще се разделиш с този свят с широко отворени очи...(Не ти го пожелавам)

законът за приватизацията? нали няма да му подадете оставка?

Не оценявам Д.Главчев като политик и/или вече бивш Шеф на НС.Познавам го лично,като човек-с най-добри впечатления съм. Цвета Караянчева е възторжен скок от трън,та на глог.Острие гербаджийско,което е твърде далеч от културата и възпитанието на Главчев.Няма да се подобри и без това жалката парламентарна ситуация с избора й.Напротив,убеден съм.

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел според вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж. Вносителите на промените са Йордан Цонев, Делян Пеевски и Хамид Хамид. ============================================= "Парламентарното мнозинство прие законопроект на БСП, без в гласуването да участва самата БСП. Става въпрос за проекта, с който се забранява приватизацията на парче на дружества в забранителния списък, породен от скандалния казус с Дипломатическия клуб в Бояна. Текстът мина на първо четене със 119 гласа "за" и един "въздържал се". И без дискусия. Депутатите от левицата не бяха в залата заради обявения бойкот на заседанието след изгонването на Корнелия Нинова и Антон Кутев." ======================= "Премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел според вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж. Вносителите на промените са Йордан Цонев, Делян Пеевски и Хамид Хамид."

Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Изключително посредствен си не ставаш за трол. Без негово решение нищо не става, толкова глупав ли си да не можеш да разбереш? И Кокинов го каза, че си е назначил главен прокурор. Назначава алчни, покорни, готови да му служат. Завладял е всичко.

тичай!

ДЕЛЯНЧО БОРИСОВ vs ЦЕЦЕРОНОВ 0:1 ГЛАВАНАКОВ БОРИСОВ vs ЦЕЦЕРОНОВ 2:1.. Из медиите - " Цветанов излезе и се направи на изненадан, че тъй станало след "председателския съвет с участието на председателя на най-голямата парламентарна група - господин Бойко Борисов.

кво стана? 44 парламент - "Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и т.н. Днес самия цецерон - "участието на председателя на най-голямата парламентарна група - господин Бойко Борисов."

партия? Просто се избира Един за Лидер и той си назначава на срочни договори, колкото и за каквото са му необходими. С клауза за прекратяване без право на обяснение и обжалване. Страшна представа имаш ти за "Демакрацията"., страшна.

Не си морски вълк, а морски плъх, щом индивид като лидер на силова групировка ти е идеал. Дори посланикът от Козяк го каза, ама им служи и затова го ползват, като го държат в шах за миналото му.

Се слага възможно най-заядливата фигура в парламента. Беше Главчев. Ще го смени дамата.

При 80 % нормално е да се появи такъФ като този.

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Държавата и стабилността са били по-важни от всичко за Тиквата - опашата лъжа. Преди 3-4 години защо правеше точно същото, каквото сега прави КурНелка? Тогава не бяха ли важни? Кворумът бил проблем на управляващите, а сега като не могат да осигурят кворум защо пищят и показват пръст другите? Защо, Тикво кратунеста? Мутренски номера - лъжат безочливо и се надяват на късата памет на хората.

що подаде оставка бе? ти да не си някой европеец? виж, дрогарете оставка не подават. дебили ни нарекоха, катилите му с катили, окрадоха ни яко и незабравимо,ама пак се стискат за властта, като крокодил за речна плячка.

Уж сте управляващи, пък дрогарето ви уволняват един по един...

Нинова изгони един от малкото свестни хора в парламента.

Този в сравнение с останалата шайка си беше направо ерудит и пример за възпитание. Да вземе сега някой да подразни оня розовеещия юнак Гърневски, та да изпляска пак някоя простотия и после Боко да си го изпрати в Пловдив да се бори с Альошата. И без тва му е тясно в на банката и в стола в залата на НС, прелива направо.

Премиерът Борисов не натягал Главчев! Нито отпред, нито отзад! Каза ми: Решавай си! И аз избрах втория вариант!

Не се коси.Защо не се прехвърлиш в БСП?Какъв театър разигравате като всички до един сте бивши комунисти,но такова поняти няма.А на всичкото отгоре сте до един крадци.Да се разпусне това сборище от крадци ненужно е.То работи само за себе си и е вредно за Държавата.

Другаря Борисов: "С другаря Главчев имахме конфиденциален разговор на четири очи. След което аз му фраснах една, и разговора продължи на три очи. Секунди по-късно, окончателно убеден от моите аргументи, той подаде оставка и отиде на лекар."

Боко, като си толкова ербап...ти ще подадеш ли оставка, ако ти я поискат? Подаваш оставка, когато видиш зор, а не , защото ти я искат.

докато друг поръчва музиката и човек няма собствено мнение така е на ленин му казал скочи човека скача дучо две е зарад такива държавата е на това ниво не мислят обиквенните мислят техните а дано се наядатнякога със злоба

Подадох му оставката. От Козяк така ми наредиха - мир да има. И аз съм доволен, ще продължава отчитането, иначе някои щяха да намерят извинение.

Сега таман са се събрали, имат кворум, Боби и той там, ами направо да определят дата за следващите избори до Коледа и предложат на Президента име за служебен премиер - хахаха

това признание на Бацкото ви казва МНОГО, МНОГО: "....Тогава дойде МАРТИН ШУЛЦ И МИ КАЗА: Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол. Ние като социалисти считаме..." МАТИН ШУЛЦ - тогава председател на ПЕС... Сега сте в правото си да се обиждате, колкото си искате, че ви го цитирам. Ако щете колкото Главчевия са обиждайте, че му цитираха вожда от трибуната на парламента.. И си пускайте парата от нервите..

Нинова и Кутев са двете най-противни личности в парламента след Пеевски. Но той така или иначе не ходи там, така че си дъжат лидерството. Нинова пробутва лъжи, а Кутев отговаря за разпространението им, чрез троловете.

Малко е странно, че изпълнителната власт в България в лицето на Лидера управлява законодателната.

Странно? Че Великият вожд управлява всички власти - законодателна, изпълнителна съдебна, медии. Всички важни постове той лично назначава: председател на Народно събрание, председатели на съдилища, главен прокурор и т.н. А иначе се "водим" демократична страна...

ГЕРБ правят грешка като клякат на истеричката......утре тя ще поиска и още, например Борисов да й се обясни в любов публично? Тогава какво???? С луд човек не можеш да комуникираш нормално, въпросът е докога ще я търпят на "Позитано"???

Каквото поиска тя и той го прави.

никой не гласува за тоя дебил - генерал ДОКТОР Борисов, но ГРОБ купува изборите, печелят с измама! Цецо цървула обикаля цялата страна и купува с куфарчета цели секции, червени-зелени, сини с пачки! Това стана вече обществена истина. Всяка чертичка по протоколите на избирателните секции трябва да се смята за документно престъпление и комисийката цяла в кауша на следствие. Ама тия твари гласуваха, че това не е документно престъпление и там пробиват с-мата. След това за пореден път се бият в гърдите, че са победили. Народът трябва да натисне в избирателния закон изрично да се подчертае, че поправките в протоколите са престъплние, всяка такава да изисква поправително броене на бюлетините в чувала, а попълването на протоколите да става под видеонаблядение с висока резолюция и се съхранява в сървър на ЦИК. Отварянето на записите да става след съдебно решение само за проверка, защо се разминават данни между протоколи и чували. После комисионерите в кауша! Две комисии като изгърмят, всички ще станат отново честни и ГРОБ умира!

САБОТАЖ,ЛИЦЕМЕРИЕ,ФЕОДАЛИЗЪМ.