Борисов: Искат да събарят държавата, но тя е най-важна

БСП не бойкотират парламента, след като ще влизат "за бюджет, за вот (на недоверие)...", каза за БНТ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Искат да събарят държавата, но тя е най-важна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Борисов свиква среща заради триъгълникa на смъртта" ============================== Истинският триъгълник на смъртта в и за България е Пеевски на Доган - Гоце, тоест ръководството на БСП (с Корнелия в момента, и "патериците им", като АБВ-та разни) - Борисов! Или по-точно ТЕЗИ ЗАД ТЯХ, КОИТО ГИ ПОДБРАХА И ЛАНСИРАХА ВСИЧКИТЕ ПО-ГОРЕ ВЪВ ВПЛАСТТА, ПОЛИТИКАТА И ДАЛАВЕРИТЕ ИМ!!! ДС-КГБ кукловодите им, но някои в комбина и с определени силни лица и кръгове и на Запад! ЗА ВСИЧКИ ЧуЖДИ СИЛИ И ДЪРЖАВИ ТАЗИ СИТУАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО УДОБНА И ПРЕДПОЧИТАНА, нашите политици и управници, СЕГА БОРИСОВ, КОЙТО ГИ ПРЕДСТАВЛЯВА, СА ГОТОВИ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, КОЕТО "ГИ ПОМОЛЯТ" ОТВЪН ДА ГО ИЗПЪЛНЯТ НАЧАСА, ДОРИ И ДА НЕ ГИ ПОМОЛЯТ, САМО ДА УСЕТЯТ, ЧЕ С НЕЩО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ВАЖНИ ФАКТОРИ НАВЪН "ЩАСТЛИВИ", нашите перекендета веднага се хвърлят да го направят (за наша сметка, разбира се, за сметка на данъкоплатеца, български и европейски)... САМО И САМО И ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ И В ЕС ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ЧЕ НЯМА ГЛАВЕН ПРОКУРОР, А ИМИТАТОРИ И СЛУГИ НА МАФИЯТА, ..., ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА И МАСОВО СЕ КРАДЕ И МАМИ. ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! И нашите перекендета ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ИМ ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПО-ВАЖНИ ФАКТОРИ ОТВЪН ИЛИ ТАКИВА, КОИТО МОГАТ ДА ГИ ИЗОБЛИЧАТ ИЛИ ДА ИМ СЪЗДАДАТ НЕПРИЯТНОСТИ САМО И САМО ТЕЗИ ОТВЪН ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ ОЧЕВАДНОТО! Само вижте например последния доклад за България от ЕС - той с една дума е ПЪЛЕН СРАМ ЗА ВСИЧКИ, за нас на първо място, разбира се, НО И ЗА ИЗГОТВИЛИТЕ ГО!!!! С колко много думи и колко много високоплатени и "подготвени" чиновници и експерти са изготвили нещо, В КОЕТО С МНОГО СЛОВА ДА НЕ КАЖАТ НАЙ-ВАЖНОТО - ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - УПРАВЛЕНИЕТО РАБОТЯТ И ОБСЛУЖВАТ МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й ПРОТИВ НАРОДА, ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА, УНИЩОЖАВАЙКИ ГИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО И ПЛАНОМЕРНО!

Тиквата пак се е насрал от шубе.... Брей в един глас всички?? После ходите да гласувате за герб???

Така е гн. Борисов ! Ще я съборят държавата! Но като че ли е време да си ходиш. Защото от фалшивите конкурси в държавните структури които ГЕРБ си измислихте цялата държава страда. Страдаме всички .

23. България е на 136 място в света по Свобода на словото. 24.Най-труден достъп до кредити в ЕС. 25.Най-труден и скъп достъп до здравеопазване. 26.Лоши условия за живот по стандартите на ЕС. 27.Едни от най-висиките нива на стрес в ЕС. 28.Най-ниска средна заплата. 29.Най-стари коли. 30.Най-калпави пътища в Европа 31.Изключително високи нива на психичните разстройства. 32.За 2017г. Българската народна банка (БНБ) отчита 54.1% спад на преките инвестиции у нас 33.Антирекорд - най-малко новородени през 2016 г., под 60,000(едва 57,446)!!! 34.Тромави или неработещи институции и пр. и пр. Турете дипломатическите гафове, мракобесните действия на службите ни, разпада на МВР, зависимостите на политици и бандити и драмата става пълна. И как трябва да бъдат наричани управниците, които докараха страната до това пропадане? -Безалтернативни? Единствени? Патриоти? Кадърни? УСПЕШНИ? Вземете ги да управляват домашния ви бюджет и този на фирмата ви!!

14. Пациентите в България плащат много повече за здравеопазване, отколкото могат да си позволят. 15. Ширещата се корупция надува и без друго високите разходи за здравеопазване. 16. България е най-корумпираната държава в ЕС по данни на Transparency International. 17. Последни сме в Европа по икономическа свобода. Най-сериозните слабости: проблемите с независимостта и безпристрастността на съда, корупцията в средите на магистратите, както и недоверието в полицията, бюрокрацията и високото ниво на преразпределение и вмешателство от страната на държавата. 18. Последно място в Европа по върховенство на закона. Основна пречка е корупцията. 19. България е лидер по брой органи, които имат функции по противодействие на корупцията , ДАНС, НАП, Сметна палата, Комисия за конфликт на интереси и т.н. Резултатите обаче са най-ниски. Изследването е на асоциация Прозрачност без граници. 20. Най-ниска обществена подкрепа имат парламентът (7%) и главният прокурор (4%). Данните са на Алфа рисърч. 21. За последните 15 години, независимо от смяната на поколения, правителства и политици, неизменно по стойност остава подозрението в корупция на българските политици. Според хората това е основен фактор за лошото управление и неслучващите се реформи (така са считали -46% през 1999 г. 42% през 2012 г. 45% през 2015 г.,-56% през 2016 г.). 22. Казусът с КТБ е сред актуалните примери за силна обществена нетърпимост към всякакви опити за замитане на следите и задкулисно преразпределяне на икономически активи на банката.

След 10г. период( 2007-2017г.)на управление на комунистите от ГЕРБ(7год.) и БСП(3год.) да погледнем статистиката. 1.София е най-замърсената столица в Европа (данни на Европейската агенция по околна среда), -18 000 българи умират годишно от мръсен въздух. 2. Четири от петте най-мръсни градове в Европа са български. 3. София е сред най-рисковите градове в света Световната здравна организация от 2015 г. 4. България е най-бедната страна в ЕС Евростат. 5. България е най-бедна и с най-лоши условия за живот в Европа Евростат. 6. От 1 януари 2016 г. минималните работни заплати в ЕС варират от 210 евро в България /420 лева/ до 1923 евро в Люксембург /над 3800 лева/ Евростат. 7. Последно място сме по покупвателна способност. 8. Около 1,5 млн. са неосигурените и никой от тях не ходи на лекар, Разчитат само на Бърза помощ. 9. Българските граждани са най-бедните в Европейския съюз. 10 България е на трето място в света по смъртност. Пред нас са Лесото и Украйна Доклад на ЦРУ за 2015 г. 11. България е с най-много болници на глава от населението в ЕС и с най-висока смъртност в ЕС. 12. Средната продължителност на живота в България е най-ниска в ЕС 74 години. Детската смъртност на деца е най-висока в ЕС два пъти по-висока от средната за Европа. 13. Един на всеки петима българи живее под долната граница на бедността с 323 лева месечен доход.

Бърз преглед на лицето Б.Борисов след 1990г.- нискотарифен престъпник от подземния свят, наркотрафикант, собственик на фабрика за незаконни цигари, крадец на коли в Унгария, магистрален бандит, рекетьор, перач на мръсни червени пари, ортак на най-знаковите престъпници в цялата ни история - Поли Пантев, Димата руснака, бай Миле, братя Маргини, Пашата, Маджо и други подобни. Вече и децата прогледнаха и разбраха че Д.Пеевски,Цацаров,Борисов,Цветанов,Гоце Първанов и Доган са моделът КОЙ!!Това е страшното и дано повече хора го осъзнаят! Имам предвид, дано го осъзнаят нормалните хора, тези, които,няма да бъдат купени с мръсни и кървави СИКаджийски пари, за да гласуват за агент Буда, познат още и като Боко тиквата,Прани гащи и Борсука!

Ха сега да видим и най-видните ни герберасти- 1. Бойко Борисов -комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС!Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева партийна секретарка на БКП в Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков комунистическо синче, стипендиант на фондация ЗНАМЕ НА МИРА на Людмила Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на АБПФК. Баба и на когото е кръстена, била зам. завеждащ отдел в ЦК на БКП, а дядо-партизанин в отряда Чавдар.По времето на СОЦ-а бил министър на химията! Министър Павлова има наследствен огромен(350кв.м.!!) даден безвъзмезно от ЦК на БКП апартамент в Лозенец. 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ. 11. Ивайло Московски -първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за зам. кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов 13. Дедо Аню Ангелов генерал завършил генерал-щабна-Москва! Член на БКП, бил е делегат на БКП през 1990 година, когато се преименува на БСП! 14. Правосъден министър Диана Ковачева- дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на бивш лидер от БСП(Михов).

Абе тя мамата си трака, да не знае човек кой е по-червен - тези от БСП ли, герберите ли, депесарите ли, патриотите ли, откровеният меркантилен идиот Болен ли, Симеон ли....Костов ли!

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше главен секретар на МВР,че и вече генерал? И кой самоуби зам-шефа на сигурността на СИбанк-а, дето се гръмна с лявата ръка на предната лява седалка на затворена кола с вдигнати стъкла? Щото дясната ръка му беше отнесена от граната? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, само ако му "пуснат"? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как НЕ беше приет в Първи факултет (ДС) поради 3(ТРИ!!!) двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на майка ти ген.Кирил Войнов!

При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-и на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи и декларации придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!! За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!!Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на путлер, те са най-голямото постижение на КГБ и ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп, след като достойно ги заместиха от герб!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-това са най-важните лица на моделът КОЙ!!!

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! Скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-ска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!!

80-процентната партия със затихващи функции се води от принципа "колкото по-зле, толкова по-добре". За тях държавата и народа не са важни, те служат само за предизборни обещания. Единственото, което БСП иска е власт, власт, власт. Нищо, че не могат да управляват, горките. Те не се и интересуват от управлението. Нищо, че народа вече толкова години им показва червен картон. Нищо, че са се омазали до уши при досегашните си пребивавания в управлението на държавата. Те единствено искат властта заради самата власт и заради печалбите, които могат да извлекат чрез нея.

"Борисов: Искат да събарят държавата, но тя е най-важна" ========================== ДЪРЖАВАТА - ТОВА СЪМ АЗ! Къде ли сме чували вече тази мисъл? И защо ни звучи толкова познато:)

Аз да попитам, и защо и как всички гербери в залата "са аплодирали оставката, която си бил подал уж Главчев", формално разбира се, а всъщност е повече от ясно, че Борисов му нареди да го направи. А ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ГЕРБЕРИ СЕ ХВЪРЛИХА ТОЛКОВА РЕВНОСТНО ДА ЗАЩИТАВАТ ... Делян Добрев например, или други гербери, когато ставаше въпрос за техните оставки? Всъщност отговорът се съдържа във въпроса ми, и по-точно в първата му част...:) При Главчев решението очевадно бе лично на Борисов, и то веднага, защото той гледа на хората, вкл. и на герберите като на бройки, номера (Йончева: Не е ли обида, когато Борисов казва, че българинът трябва да бъде държан на къса каишка, като куче?), докато при Делян Добрев ставаше дума за нещо много по-съкровено - неформалните но много силни връзки, вкл. роднински при конструиране, сплотяване и функциониране на базата им! Тоест - там става дума за много опасен, с много опаесн потенциал прецедент.

Борисов: Искат да събарят държавата, но тя е най-важна. Държавата или сметката на осторовите? Не познавам мафиот на който да му е мила държавата!!!

Проклети да сте крадлива сган, която само крадете и изядохте парите за Хемус!

БОЧКО ДА ТЕ СЪБОРЯТ МАНАФИТЕ ТЕБ .

Да, ама не! Той не е държавата, пък те искат да махнат само него и плевясалия обръч ГЕРБ! Няма морално право да се изявява той и те като държавата- държавата си е едно, те са си съвсем друго!

ела да те направа генерал нагЪзен,да ти серá на кирливата държава!!!

Аз пък го гледам напоследък как прогресивно се разширява...Защо му викат тиква, може да му казват балон например. Комшията пък мисли ,че му завиждам за суджуците

БЛЯ, БЛЯ. ОБЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ СЕМЕЙСТВОТО СИ, ЩЕ ОБЕДИНЯВА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО РАЗДЕЛИ. НЕПРЕКЪСНАТО РЪСИ ПРОСТОТИИ.ЧУДЯ СЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ЕДИН МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ТАКЪВ ДЪРВАРСКИ РЕЧНИК И ТАКОВА АШЛАШКО ПОВЕДЕНИЕ.ВЕРНО ,ЧЕ НЕ ЕМНОГО УМЕН, ОБАЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛАГА.ПОНЯКОГА МЕ Е СРАМ ДА ГО СЛУШАМ.ЕДНО ВРЕМЕ РАДОЙ РАЛИН КАЗВАШЕ,ЧЕ НИЙ СМЕ ЕДИН МАЛЪК И МНОГО ПРОСТ НАРОД.СИГУРНО Е ТАКА ЩОМ ГО ИЗБИРАМЕ 3 ПЪТИ....

СТИГНАХА ВЪРХЪТ НА ДЪНОТО.МЕКЕРЕТА НЕУКИ. НИЩО ГОЛЯМО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ АКО НЕ СИ В ПАРТИЯ ГЕРБ.НАДМИНАХА КОМУНИСТИТЕ , ПРЕВЪРНАХА НИ В "МАТРЯЛ" ОБЕДНЯЛ И БЕЗЗЪБ, КОЙТО ТРЕПЕРИ ЗА МИНИМАЛНАТА СИ ЗАПЛАТА.ТОВА Е ГЕНОЦИТ.АКО СИ ЧЕСТЕН И РАБОТЛИВ, НО ПАРТИЙНО НЕАКТИВЕН СИ ЗАГУБЕН.Е ТОВА КАКВО Е...

ЧЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОГА ДА СПРАТ. И БЕБЕТАТА КАТО НАПЪЛНЯТ ГАЩИТЕ УТИХВАТ.АМИ КАТО СЕ НАСИРАТЕ СЕ НАУЧЕТЕ ДА МЪЛЧИТЕ.ИНАЧЕ УРОЦИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ СА УСВОЕНИ ДО СЪВЪРШЕНСТВО.ГГЛЕДАМ, СЛУШАМ И ВИЖДАМ САМО КОМУНИСТИСРЕД ТЯХ-ВИШ ПИЛОТАЖ

В БОЛНА И ПОКОРНА НАЦИЯ.БЕДЕН И НЕЩАСТЕН НАРОД-НАЙ БЕДНИЯТ В ЕВРОПА...НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ С НАЙ-ЛОШИЯТ НАРОД.НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРАТА..ТЪПЧАТ ГУШИТЕ И СЕ ПРАВЯТ НА СТАБИЛНИ.НО КОЙ НИ Е ВИНОВЕН... КОЙ ГИ ИЗБИРА. ОТВРАЩАВАТ НИ ,ОБЕДНЯВАТ НИ, КРАДАТ НИ, А НИЕ ТИЧАМЕ И ГИ ИЗБИРАМЕ.МАЙ НАИСТИНА СМЕ ДЕБИЛИ

НИ ТАКОВА МАЙКАТА.ИДИОТИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ

боце, виж ся брато, няма народ, който си събаря държавата!!!! народите,.. са хора, а хората си строят държавите, а политиците им ги рушат и "събарят" с приказки, заплахи и войни!! това поне историята го е показала!!;)) така че ти си политик с най голяма власт и знаеш кои са тези, които искат да "събарят" и рушат държавата!!! твое задължение е щом ги знаеш и го казваш, да вземеш мерки и ти да ги събориш!! а ти знаеш как стават тези работи, Hали???? другото е бля, бля.....;)

Имал бил жени. Ако беше имал Жена и то Скопостна, нали щеше Първо да го накара да се Обръсне поне, а не да се прави на Дъртак-Тийнеджър, заглеждащ ученички. И сутрин на изпроводяк, щеше да му каже - Не говори Простотии, да не се червя от твойте Приказки, като купувам домати на пазара. ---------- Глупак. Семейство НЯМА, тръгнал да оправя държавата. То и Плевнелиев беше същия Мухльо.

Съд,затвор и конфискация на имуществото на цялата герберастка шайка.

В момента, в който от БКП отново започнаха да защитават небългарски интереси, изборът стана много ясен и лесен, трябва да избираме между про-българите или анти-българите! БКП не се държат адекватно, а разрушително!

Борисов е достоен и уважаван световен политик, който работи за България! Коалицията на Герб и Патриотите дава на страната силно, полезно, работещо и модерно управление! БКП не са алтернатива, а разрушителна групировка за България!

Герб и Патриотите носят живот, щастие и развитие за България, БКП носи стагнация, разруха и смърт!

Многа яко си се напушил!!!

ПИЧ ДАЙ МИ ТЕЛЕФОНА НА НАРКОДИЛЪРА СИ .

А ЕК: Не е изпълнено нито 1 от 17 условия към България

Ех боко как не проумя че на теб болката ти е да не си загубиш столчето а не че мислиш за ''гържавата и хората'' както хортуваш ама сам не си вярваш...Ако толкова те беше еня намаше да се натискаш за този стол защото доказа не веднъж че не ставаш а щеше да дадеш път на професионалисти а не на калинките около теб само и само защото от сутрин до вечер ти хортуват какво ''слънце си'' за в техния джоб защото макар и трошици от твоите мангизи на тях са им предостатъчна цена за липсата на себеуважение..

Борисов доказа, че може и знае как да работи за България, затова и народа ни го пдкрепя! Нинова е свързана с БКП/БСП и СДС двете партии направили най-много поразии в България, как да и се доверим, това би означавало, че Христов е прав, а той не е!

И кво са оказа всички Демократи либерало КАпИТАЛисти са натискат да са на ДЪРЖАВНАта хранилка да смууууучат ЯКО от Държавния Бюджет Държавните Обществени поръчки от данъците на всички

Борисов работи и строи магистрали, метро, училища, детски градини, влакове стрела, предприятия, а вие лежите, не правите нищо и го плюете! Не щем мързеливи кърлежи, като вас да ни управляват!

да важна е , защото от нея крадете, ако я нямаше щяхте да сте по землянките още

По землянките са БКП/БСП, те правят преврати, обири на мандри, атентати и други незаконни дела, за които БСП още не се е извинила!

на прости тролове и затова си умислен и едни тъпи ПР акции - да караш стринките от гроб да мъкнат бяла техника

Знам, че няма връщане назад, но мисля, че Борисов сгреши като махна Главчев! Главчев беше прав! БКП много прекалиха, утре ще почнат да взривяват Молове или църкви по стар навик!

Борисов е способен, работлив, упорит и последователен и ще се справи! Да прав е, Родината е най-важното нещо! Не можем да позволим на хора, които не милеят за България да я охулват, като Христов и да създават истерична атмосфера, като Нинова! Има много лекарства в аптеките с и без рецепти за хора със слаби нерви, за комплексите пък си има психолози, нека БСП да се обърнат към професионалисти за помощ и лечение! Бъдещето е в ръцете на младите, а те гласуват за Герб и Патриотите!

Дебилен народ, слаба държава, ИДИОТ - ПРЕМИЕР!

Ти си от групичката "За България и българите лошо или нищо!" Не знам дали си хибридна мурзилка или един от хората на съпартийника ти Христов. Знаеш ли Христов, като всеки човек си е направил изводи за българите от близката си среда - себе си, семейството си, любовните му отношения, партийната среда и приятелите, явно около Христов няма качествени хора, явно и ти имаш същата среда! Бих ти казал никой не ви е виновен, че сте толкова неспособни и жалки екземпляри и за това българите не носят никаква вина, още повече пък България!

А, ти си от градината с Тикви, но тези , които ги ядат само прасетата!!!

Щели да Събарят нещо, дето тази Тиква го събори ... и се питам, кой е този Главчев или Главаноков ... Този ли е бил Председател на НС ... четях това име, но останах с убеждението, че е търговец Ангросист на Семки - черни и предимно тиквени...

Главчев е един възпитан човек, с чист морал и етика! Главчев стана жертва на агресията на простака! Трудно е да се бориш с простащината особено, когато е в лицето на една истерична жена! Борисов е обединител на нацията, нещото което уж трябваше да върши Радев и затова направи този компромис! Главчев е достоен човек и заслужава уважение! Главчев беше прав и постъпи правилно! Борисов иска да е обединител на нацията и успява! Не знам аз лично мисля, че Главчев трябваше да остане!

то па една държава,по-добре да дойде някой да ни превземе ,че да ти серá и на кирливата държава!!!

Смешен си до припадък, това ли е новата теза на хибридните мурзилки?! Като се сблъскаш с български юмрук друга песен ще запееш! Българите са патриоти, дано не ти се налага да го разбираш по трудният начин!

смешник викай на баща ти дето е изцвъкал палячо като теб. за какъв юмрук говориш ти бе мека китко я ела по добре да ми посвириш на твърдия кавал за да не говориш повече глупости овчи мозък!!!

да не те направим от генерал колев на генерал нагЪзен!!!

Народът, г-н премиер, НАРОДЪТ!Той е най-важен. Народи без държави има, но държава без народ няма. За вас народът е нещо маловажно, за което се сещате преди избори. Между изборите пускате по малко ту на едни, ту на други, за да не нарушават комфорта ви на управляващи. Но, с демагогия и прах в очите не може вечно да се управлява!

Борисов е патриот и затова работи добре с Патриотите! Истината е, че единствените, които прокарват пробългарска и социална политика в България са Герби и Патриотите. В Реформаторският блок също имаше читави личности, но те имат още много работа за вършене, ако искат да станат интересни за избирателя!

и си го знаеш много добре, но танцуваш по свирката на кукловодите

Аз вярвам на Борисов, а аз съм добър и честен човек! Явно не съм единствен щом Борисов печели изборите в България!

Не може повече да си заравяме главите в пясъка! Трябва да се каже истината и то на висок глас, а именно, че шепа алчни, престъпни безродници обсебиха властта на българина и го направиха най-беден и най-безправен! Такава несправедливост, такова ограбване на човек от човека, българската история не помни. Основна причина е, че вече 27 години страната ни се управлява от задкулисието, от олигархията, мафията от паралелната власт, която обезличи напълно държавността. Партиите в този им вид се ползват единствено като инструмент от олигарсите за гласуване на лобистки закони и внедряване на корумпирани персони с нисък морал, включително и на най-високите постове в държавата ни!

Не се Чудете, що толкова го Ненавиждам тоз Суджук. Милиционер още от 1970-та за мен е олицетворение на Волски Тезек, на който са му сложили отгоре Пистолет с едни Бели ремъци, че пистолета да не потъне в Лайното.

Че аз, като остарях, наистина погрознях. Такава ми е старостта, но поне Простотии не ръся. А този хем Стана Грозен, хем скоростно Оглупя. ----------- Да му мисли Дъщеря му, като почне и други неща да прави ... то това не е само пари

Ооо, забравих и Съученички чукал ... че колко са били в тогавашния Му Клас.

Този много е "моден" - Обръснат тип "Мечтата на Милиционера", с набола брадичка. Остава да се натътри в един Ливайс 511, че съвсем да заприлича на Креатура. ------------ То туй, кво приказва отдавна не го чета. Ходя си редовно в Тоалетната и няма нужда да я Посещавам по "Други причини".