Спецсъдът ще гледа делото срещу Марешки за рекет на аптекари

В хода на разследването срещу Веселин Марешки са събрани доказателства за престъпление, което вече е от компетентността на Специализираната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът ще гледа делото срещу Марешки за рекет на аптекари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само в бг ,може да изберат мутра..килър за депутат и да му викат евала...

ФЕЙК;)

КОЙ КОГО ЗАПЛАШВА??? ГЕРБ СЪДА ИЛИ ГЕРБАДЖИИСКИ СЪДИЯ ИЗПОЛЗВА МОМЕМТА ДА ЗАПЛАШИ МАРЕШКИ ЗА ДА НЕ ГЛАСУВА С БСП ЗА ГЛАВЧЕВ НАКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ?????? ТЕЗИ ХОРА СЪВСЕМ НА БУДАЛИ НИ ВЗЕМАТ......

МАРЕШКИ ЗАЯВИ ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ БСП ЗА ГЛАВЧЕВ И ИСКА ОСТАВКАТА НА "ЛУМПЕНА"И ЕТО РЕЗУЛТАТА.ЧЕРВЕНИТЕ ПРОКУРАТУРА И СЪД ГО ПОДКАРАХА....

СПЕЦИАЛИСТА! ДЕЛОТО ДА НЕ Е ЗАВЕДЕНО ВЧЕРА?! АБЕ КАК СИ ПЛЕЩИТЕ КАКВОТО ВИ ПАДНЕ БЕ?!

Съберете по някой лев от "воля", да му оправя акнето на лидера ви, не е за пред камера.

Предсто Марешки да клекне и да се наведе на трите нагли глигана.Пленена държава сме.На края мафията ни превзе.

ДЕБИЛ СМОТАН ГРОБ ЩЕ ТЕ ЗАГРОБИ СКОРО ЩЕ ТЕ ПОХАРЧАТ ТЪПАК ДЕБИЛ ОЛИГОФРЕН ДА НЕ СЕ ХОДИ В ТЪПИТЕ МУ АПТЕКИ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАРНЕНСКАТА МУТРА

БОЛИ ГО ФАРА МАРЕШКИ ЧЕ 2-3 ЧЕРВЕНИ ТРОЛА ЩЕЛИ ДА ПАЗАРУВАТ ПО-СКЪПИ ЛЕКАРСТВА;)

ТИ МАЙ ХУЛИШ ИВО ХРИСТОВ, А МЪРША СТАМБОЛОВА ДЕБИЛ И ОЛИГОФРЕН СИ МРИ МРША

Ей Магарешки има да Пипиш шлифера дорде си жив бацка. Купи си крем за ръце

С тези дела гербаджиите държат Марешкия за топките. Стискат и отпускат когато си поискат.

ФЕЙК

тя говори сама ,кои са в парламента,след 27 години демокрация бандит до бандита,крадец до крадеца мила моя майноле

Начи този Марешкия с тези дела го раздава мутра- рекетьор.

Сега специализираната ще го клати още две години и така до края на мандата.Ако, искат може да го накарат да влиза в Парламента на четири крака и той ще го прави.Няма мърдане!

Дефинитивно ,щом Марешки ще се разследва от специализираните институции ,то това е един типичен представител на т.нар."организирана престъпност".Все пак затова бяха създадени тези съдилища и прокуратура.Да ударят здраво мафията.Сега,ще кажат някои ,че Марешки бил депутат. И какво от това ? Нали в Парламента има наркотрафиканти,купувачи на гласове от затворници и какви ли още няма, както каза този , който не може по дефиниция да греши.

на снимката, с многото дупки по лицето от гнойно младежки пъпки, ще го "сготвят", бензини-мензини, аптеки лекарства, всичко в тиганя и котлона 6!!! пътник е!!;)

Марешки е вреден за България. Той е престъпник, който угодничи на властта с идеята да се изплъзне от правораздаване. Пуделите на ББ: - Лудото Яне. - Побъркания Сидеров. - Психопата Марешки.

НА МИРА! НЯМАШ ТОЛКОВА ИНТЕЛЕКТ,ЗА ДА ГО КОМЕНТИРАШ!!! ЗА ОСТАНАЛИТЕ-МОЖЕ!

ЕДИН ДОСТОЕН ЗА ЗАТВОРА ЧОВЕК. НАЙ МАЛКО ЗАРАДИ ДЕКЛАРИРАНИТЕ НЕВЕРНИ ДАННИ С КОИТО Е ВЛЕЗНАЛ В ПАРЛАМЕНТА! ВСЪШНОСТ ЗАЩО ТОЙ ОЩЕ Е ТАМ И НЕ Е ПОИСКАНО ОТСТРАНЯВАНЕТО МУ ОТ ДЕБЕЛОВРАТИЯ ГЛАДЕН ПРОКУРОР?? МОЖЕ БИ БОРИСОВ ОЩЕ НЕ Е РАЗПОРЕДИЛ НА ЦАЦАРОВ ЗАЩОТО ТАКА ДЪРЖИ ГЛАДНИ , АЛЧЕН И НИСКОПРОФИЛЕН МАГАРЕШКИ НА КЪС ПОВОД. Егати и дебилите които са гласували за този престъпник! ТЕ СА ЧАСТ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ 80%

магарешки, боцето ще му хвърли синджира както направи с волен и ще го гледа в очичките!! и двамата ги запука със тоягата на закона и за това и двамата го гледат като уплашени зайчета!!!;))

вървят по пътя на лудото яне, и накрая в небитието

смачка им партиите и им взе гласоподавателите!! хитро е боцето! браво!!;))

Да моя приптелка е сред пострадалите собственици. Помня добре и имам доказателства, че тя беше изнудвана от него и впоследсвие фалира аптеката и, понеже и беше блокирал сметките. Ъа такива мафиоти само затвор и как е възможно въобще да влизат в парламента. Срам за България.

срам така ли??? професора ви каза за дебилите истината, ама го плюхте нали??

когато стана това той не беше в политиката , а беше местен варненски мафиот. За това с аптеките трябва да си плати. Не се намерсвай, не знам за кой професор говориш, аз не живея в България и знам само , че това е мафиот като много други, но този ако е в парламента не е за доброто на България, а за имунитета. И мястото му е в затвора.

Ясно е как ще го гледат делото. Марешки вече изтъргува делата си срещу подкрепа в парламента. Не е изключено, че за това му бяха повдигнати, за да го държат на къса каишка.

Прокуратурата и който и да е съд няма да посегне чрез осъдителна присъда за Марешки да ми ратури парламентарното мнозинство. Спомнете си как се протака разследването срещу послушкото Филип Златанов само и само да не стигне до съдебно изслушване. Е, нямаше как Фидосчето да не "опере пешкира", ама тя бе незначителен кадър от скамейката на герберастите...

Ето по този начин групировката Г..Б си осигурява патерици. По света на това му се казва МАФИЯ.....

Магарешки ще е следващият,когото съда ще "изпере,избели,изцентрофугира и изсуши " и всички ще го видим невинен и чист.Зер е нужен основно на тиквата.....

Този Цацаров го държи за топките. Днес подкрепи мнозинството в НС. Ако не бяха се регистрирали, нямаше да има кворум и нямаше да се приемат безумни закони, предложени от дебила Цветанов.

за патерица....после ще го дрънне специализирания съд...и управляващиге ще отчетат резултат с корупцията по високите етажи на властта щото Марешки е депутат... И изобщо от хитрец в политиката.... Марешки ще се окаже от 80%.

само владика дето не се опитва да ставаш беше президент беше (почти) премиер беше големец летеше в облаците за да пипнеш на бога топките но вместо на дядо боже топките побара на бате ти боико мъдурите

след като за цялата минала година спецсъда е образувал 26 дела, да видим за тази година дали ще се отчетат по евродоклада. А че сипаничавият бивш снабдител има аптеки без да е аптекар ние го знаем как става, остава и за съда да стане ясно.

Гледай да не забравиш да бутнеш на Боци. Сега стана актуален и ше ти се опраят нещата.

на господи марешки ще му го начукат магарешки

наближaва вота на недоверие и господин магарешки го изправят до стената като му казват или ще ни слушкаш или после ти започваме бензиностанциите и аптеките и тои ще свали гащичките ееее магарok магарешкиии защо ти трябваше власт и на теб като с тези хиени няма да можеш да се справиш а и излъга народа една песен пееше а друга се дочу от теб

със всеки така ще се случи докато се опитва да стане по богат от борисиф да надхвърли 4 те милярда евро

Марешки.....