Русия предупреди US медии, че ще ги смята за чужди агенти

Русия предупреди няколко американски правителствени медии, че може да бъдат регистрирани по новия закон за чуждестранните агенти.

Обратно в новината

Коментари - Русия предупреди US медии, че ще ги смята за чужди агенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче нпо-то веднага реагира. За фащ обаче нищо не казаха.

кога ?.Защото нашите медии /т.н.национални/ са само едни микрофони и радиоточки на американското посолство в един бункер.

Абсолютно точно. Защо обикновеният гражданин плаща данъци, а разни НПОта финансирани от чужди служби не? Защо българският капитал не се защитава, а чуждите банки се ширят с по 12, 20 процента лихва? Нали сме Европа?Не, не сме Европа, ние сме нация със смъртна присъда.

Абсолютно правилно решение! Тия негодници - САЩ, тярбва да се научат най-накрая, че те не могат да диктуват на цял свят как да се живее. Как да се спортува и как да се диша!!!

с цел улеснение на гражданите всички телевизори в Россия ще бъдат кодирани и ще излъчват само истинските и правилните програми! Спутник, Раша Тудей, Первъй Канал, ТВ Алфа, Канал 3! В интернет ще може да се отварят само сайтовете на БЛИЗ, ПИГ и националната лотария! Стига фейсбук, стига ютюб! Имате вконтакте! Забранява се слушането на западна музика, гледането на западни филми, четенето на западна литература, носенето на дънки, ползването на смартфони, таблети и електрически самобръсначки! Въвеждат се редовни занятия по маршируване с носене на портрет, викане на УРА, чистене на паметниците на съветските лидери.

Абе,гъз, тук не става въпрос за правилни и неправилни новини, а за гледни точки.Иначе, това за телевизорите не е твое гениално хрумване,а факт, осъществен в англо-саксония. Там е като във фашистка Германия и СССР-истината,абсолютната истина им принадлежи.

тук не става въпрос за правилни и неправилни новини, а за гледни точки

Забраняват се на американските космонавти използването на руски двигатели. занапред ще гледат космоса само през телескопи. Забранява се използването на руска газ. Да вадят печките на дърва и въглища. шото повечето уран също е руски. Да забравят на запад еко стандартите, защото материала за катализаторите на колите всичко е руски. На тоя фон, дреме му на някой за файсбук или ютуб. Това са лесно заменими приложения. Дали осъзнаваш колко си глупав и примитивен. Това е полъхът на запада. там унищожават умишлено образованието, за да създават стадо овце, модел като теб.

speaks america - Законът бе приет в отговор на искането на САЩ финансираният от руската държава тв канал RТ да бъде регистриран като чуждестранен агент. Значи ако го правят хамерите може щото е демократично ама други не? Така ли бе умник?

С каквато мера мерят в САЩ, с такава ги отмериха в Русия. Мера според мера. За какво плачат нашита подлоги, хомосексуални!

" Президентът Доналд Тръмп е стигнал до извода, че среща със световния лидер Владимир Путин е крайно необходима, поради нуждите на САЩ и огромните световни проблеми " Ен Би Си/16.11.17 г.

на руската ракета космосът и пречи

Това вашето диагноза ли е? Не разбрахте ли че САШ въведоха понятието чужд агент?

Кратун Цветанов не се е сетил да регистрира всички българи, като чужди агенти.

Много правилно решение. Трябва и в България да приемем такъв закон и всяка медия да има 100% проздрачност за финансирането си. Всякакви финансирания от чужди държави/граждани без значение от Русия, САЩ, Китай и т.н. да се смятат за чуждестранни агенти! "Този който ни освободи ще ни пороби" затова трябва сами да се освободим от всичко неправилно и да применим строя в който живеем. Демокрацията и социализма са отживелица на 20 век!

К П С С. - Б К П. !!!

Русия Унищожи почти готовият,почти случил се НСР -Нов Световен Ред ! НСР -Доктрина на Западната Супер ОЛИГАРХИЯ ! Това са тези "избрани" които се събират в Давос всяка година да дадат наклон на Света !! НСР е планът на тези "избрани" да Господстват/Владеят целият СВЯТ ! Ни повече ,ни по-малко ...целият свят РОБ на Западната Олигархия-Престъпници заповядващи на Президенти и премиери ! Русия ,донякъде с лукавата помощ на Китай ,и с помощта на БРИКС ... ..Прекрати,Разруши този отвратителен план на Западната Олигархия ! Браво ! Сега тези Олигарси чрез устите си -Политици ..удрят по Русия непрекъснато,грубо и неприкрито ....и реват чрез медиите си когато им Отвърнат по-същият начин. Браво на Русия и ще се молим да ни Освободят за пореден път ! От ЕС и НАТО сега !

Малко инфо по въпроса" "AGENDA 21 Планът за окончателното поробване на човечеството (допълнена; Дневен ред 30 Плановете на ООН: рецепта за глобален тоталитаризъм) " И за началото на края: "Случи се: САЩ ВЛИЗАТ ВЪВ ФАЛИТ! КИТАЙ И РУСИЯ ИЗХВЪРЛИХА SWIFT Доларът Отича в Канала на Историята! "

Много тъпи филми гледаш за т.н. световна конспирация. Но темата се изтърка, докато всъщност най-богатите олигарси са в Русия, и те държат 99% от богатството й. На народеца остатъка и малко боярищник.

не, русия всъщност унищожи бъдещето си. имаше надежда за промяна след края на империята на злото, но за съжаление властта остана у пременените комуноиди, както стана и в бг

Стига с тези комунисти! Да сте чули 1975г. в България как фашистиге ни пречат?

Трябва да сте по-конкретен. Много е общо безличното "запад". Световното еврейство или Евреонала е това, което иска да премахне пречещата му славянска държава. Вижте в България чифутската смрад е навсякъде. Един "комунистически принц" от еврейски произход на който постоянно дават форум небългарските "национални телевизии", Соломон Паси постоянно е противник на българските интереси. САЩ е управляван от евреи. Така, че вързани евреи мирен свят.

Това е добра новина . Колкото по лоши са отношенията на Русия с САЩ , ЕС и НАТО толкова по добре за България.

Аз

Това е вярно донякъде. Защото в най-лошия вариант на тези отношения това значи война между Русия и НАТО, което пък значи около 30 секунди живот на ЕС и около час и половина за НАТО. Което е добре за нас... Но пък не е необходимо да сме толкова кръвожадни - не си струва няколкостотин милиона разпрашени западняци.

Браво още малко напъни и почти ще го стигнеш Дугин, дето обяснява че ядрената война не е страшна за Русия, а за запада, все пак руснаците още не са свикнали с канализация и водоснабдяване извън големите градове и няма да им пука толкова от липса на цивилизация! Ама тъжната истина е че вече дори атомните им муниции не са подновявани от времето на СССР и са загубили разрушителната си сила, като в момента са по-скоро мръсни бомби на терористи отколкото страховито унищожително оръжие! Явно не са толкова глупави украинците като си предадоха 5 хил. ядрени заряда на Русия, те вече не били точно ядрени:)

Най-добре да си вдигнат една стена орките на путлер и да си стоят сами в кочината.

ха ха, защо някоъ хора си мислят че в бг има повече свобода и просперитет отколкото в русия?

На евреина само стени му са в главата. Нали си имате концлагер Израел. Само дето трябва да ви изключим от всички организации и цивилизования свят да ви постави под карантина вас и САЩ.

Аз

Скийте ся... САЩ умряха. Точка. Няма кво да ги мислим вече. Проблем са само за погребалния агнет Тръмп - той да мисли как да ги рови. Труповете са си трупове - да си гният.

подранил си-първо има други наред. Нема да ти казвам кои, да не се засегнеш... Ама, споко бе, то една държава и да умре, друга се ражда пак там- народът си остава, само сменят върхушката, голям праз.

Аз

Така е. Това Тексас, Калифорния, Лакота, Путинов пролив...

И кога беше това? И вече само Русия ли има?

Аз

Е... Ако се вземем в ръце и овесим 10% от населението да съхне по телеграфните стълбове, и нас може да ни има.

Някой замислял ли се е, защо в България вече не излъчват Voice of America, също спряха българската секция на Свободна Европа? Просто вече сме демократизирани, печелившите предприятия и концесии са предимно в правилните западни ръце, армията е унищожена, медиите са послушни ... политиката се определя основно от едно посолство и една фондация (заедно с придружаващите я НПО-та.) Всичко е под контрол и няма смисъл да се хабят пари за пропаганда!

Който плаща, той поръчва музиката. Плащай и ти, и поръчвай.

Репортерите без граници обезпокоиха ли се, когато САЩ поискаха Раша Тудей да се регистрира като чужд агент? Аз поне не прочетох такова. Интересно защо се притесниха за Гласът на Америка и Свободна Европа - явно защото са напълно безпристрастни ... :)))

все тая

Как ти е на теб

Не го гледайте Борисов, че изглежда разсеян, ще намери начин да мине закон, с който руските хибридници и сайтове, които се заиграват с антибългарска кампания да си го отнесат!

Кинтонемията уби Тролефермата. Този сайт остана сираче.

Явно Дира е руска, а не българска медия! И за него важат всички предупреждения за хибридна война срещу България!

Една новина, която дава фактите и почти няма квалификации за тях (изключвам края на новината) е наричана манипулация!?!?! Или коментара, с който завършва новината е манипулация? Ако е второто, тогава си стискаме ръцете. Ако е първото, тогава да ме извиняваш, но твоя коментар е пълна манипулация

Мошенце, свикнал си само да цензурираш и да запушваш неудобните усти. Който не признава холокоста, хайде в затвора. Това ви е манталитета. А конкретно тази статия, браво, наистина грамотен журналист я е писал. Безпристрастно, показва и двете гледни точки. Ама един трол, какво ли разбира от журналистика. Кило слюнки за бройка долари. Какво да правим, че истината не ви изнася. Дай сега да вярваме в Сънчо и в лъжите ви, щото така ви се иска да ни контролирате. Е няма да стане. А и на всичкото отгоре, виж се колко си тъп и примитивен, а искаш да си господарче на значително по-умните от теб. Една лъжа винаги излиза на яве. А който се е хванал с американци и евреи, далеч не е стигнал.

Приетия през 1935 год. и действащ закон за Чуждите агенти в САЩ е много демократичен.. Преведен едно към едно и приет в Русия през 2014-та обаче изведнъж става НЕдемократичен.. В нета има достатъчно преводи на двата закона, за да се убедите сами в дословността на превода. Демократично е RT в САЩ да е регистриран по този закон, ама е не демократично американските пари УЖ независимите американски медии в Русия да се регистрират по руския аналогичен закон..

само дето законите имат едно име, но са толкова различни колкото дришльо като тебе и Левски.

да ни покажеш кой е дрешльото.. Или те е шубе да не се изложиш, че не мислиш като четеш.. Та ти кат са прайш на негърчето Хюсеинчо, си още по-далеч от Левски неразумни юроде

80%-ния се изказа мнението си. Вземи прочети закони, един път на английски и друг път на руски. Ако владееш поне някакъв освен шопски

Само така, шут в гъза и в Сибир да правят новини там тези медии!

откъде накъде Русия ще пречи на нашата пропаганда и ще забранява антируската дейност на собствената си територия.

обективни, субодни и декоратични медии. С пропаганда и фалшиви новини се занимава само и единствено Раша тудей. Егати, ЦРУ-то и по региони вече се се специализирало в лъжите и пропагандата - Сибир, Кавказ, Крим...Проблема е обаче, че руснаците имат една медия в САЩ. Нищо че САЩ имат 5 специализирани срещу "врага", другите нямат въобще право да се бранят, дори едно към пет.

На никой не му дреме на оная работа Русия какво смята. Нужно е да имаш мозък за да смяташ!

Тъй де, и на мен не ми дреме ти какво смяташ. Неграмотнико.

в настоящия момент броя. Дали ще наброя 80%. Тебе преброих - благодаря

Много правилно. Трябва и в България да се направи същото, защото НПО-та като Циг. хелзинкси комитет, Америка заД България и други подобни имат явна антибългарска дейност. Засега това едва ли ще се случи, защото в момента България се управлява от изменници, но в не толкова далечно бъдеще да се надяваме, че ще ги разкараме от тук.

дето шъ изтребват български граждани...Де да ги пратим, в Коми ли.

като не поместват в новините си снимки от Counter Strike, Battlefiled и Call of duty.... хак им е.

Руснаците като ги притиснеш стават като таквоз в ръцете на неопитна девойка-колкото повече ги мачкаш и натискаш,толкова по корави стават---

5 минути слава и после цел живот умрел

Колкото и да плюем срещу Русия,за 30години от 1945-1975 България се превръща от бедна земеделска държава в мощна икономика/ТЕЦве,АЕЦ,Заводи,Фабрики,АПКта,ТКЗСТа...и ,,0,, безработица/ една от първите в Изт.блок...сега след 28год. ,,западно влияние,,се вижда какво сме.Да на всички ни се искаше по-бързо да станем,,добре живеещи Европейци,, но останахме жестоко излъгани и обрани...на кого да вярваме.

глупости

,,...Спор между Путин, Обама и Борисов, чии спец части са по-добри. Влизат руските спец части и обират банковия трезор за 15 минути, влизат американците, справят се за 10 минути, Бойко ги изгледал, викнал 3 циганета и след 5 минути излиза едното и пита: - Бате, а тапетите да ги сваляме ли?

накъде... с черна металургия, но без завършено технологично нещо като автомобила, изгониха Булгаррено. Крихме строените от нас самолети в Ловеч от руската комисия. И въпреси всичко изнасяхме свежи плодове и зеленчуци три пъти дневно от летище Горна Оряховица за руснаците. За гроздето от търновския район извозвано с ж.п. вагони на ден да не говорим..

Преди ВСВ в България са идвали германски гастърбайтери да работят по българските ниви. Толкова е била бедна България.

Как си му приляга името, нали!

че ко майкя си дирите у рашата. демокрация е. Кът жини, ти го биеш то, още още. Американците нещо за операция Аякс да кажат, как изпипаният калъп в украйна приложиха

руските медии у нас сигурно не са чужди агенти. Много красноречиво е отношението на коментиращите в тях спрямо България...

Журналистите в медиите пишат статиите, а не коментарите. Последните ги пишат читателите и това се нарича свобода на словото. Никой не е длъжен да трие коментари, които не ти харесват. Статиите в Дир-а са най-често анти-руски, така че и медията е такава. Няма проблем да забраним медиите в България с финансиране от Русия, ако въобще има такива, но какво ще правим с Дойче Веле или с тези, финансирани от Америка за България?

Очевадно е, че Дира не трие порнографски и клеветнически изказвания насочени към България, българите и правителството ни! Най-вероятно това ще има и някаква цена, ще видим скоро!

Червената шапчица питала джуджи: -Дед Вова защо ти е толкова голяма устата ? -А ти на Ердоган рязаната карабина виждалала ли си?

помия си бегеееяц

Иване , кой те хване ....по морето ...Иванка да станеш !!!

,,.И по Възкресение стават чудеса: - Пробита лодка. В нея Б.Б., Иисус и Обама. Брегът бил близо и Иисус просто минал по водата до него. След това Б. Последен Обама, но потънал. - Не му ли показа камъните, по които да мине? - попитал Иисус - Б. - Какви камъни?! попитал Б....,,???

,,...Летели с президенският Ер Форс 1 Обама, Путин, Бойко. Екипажът бил от двама пилота. По едно време - турболенция, буря, гръмотевица, самолетът почва да пада устремно. Президентите се събрали и Обама вика: - Има един парашут, хайде да гласуваме, кой ще скочи с него. Гласували... Путин обявява резултатите и казва: - Бойко печели, парашутът е за него! И се обръща към българския премиер: - Ще живееш моето момче, само не ми е ясно, как от 5 човека тука, бюлетините за теб са 16 на 0...,,???

Питай Цв.Цв. ,Б.Б. си може и без парашут:)))

ха ха ха ха ха :))))) ++++++++++++++++++++++++++++++

За сметка на това русия възстанови предаванията си на къси вълни, още преди година и бълват пропагандна пумия по 24 часа в денонощието.

,,помия,,...!!! Грешни изписвания (3). помиъ; пумиъ; пумия. Словоформи. С дефиси (къси ... Грешни изписвания (3). помиъ; пумиъ; пумия. Словоформи. С дефиси (къси ... ,,българският,, е труден език...!!! за ,,помиярите,,...!!!

Редакторе, ти нямали да поспиш малко?

не ме интересуват спомените на един помияр

в настоящия момент броя. Дали ще наброя 80%. Тебе преброих - благодаря

Както ВИНАГИ америчка започва с мръсните номера и после нарича ответните мерки агресия....нарушаване на правата,заплаха за свободата.

,,...Законът бе приет в отговор на искането на САЩ финансираният от руската държава тв канал RТ да бъде регистриран като чуждестранен агент...,,???

За RT отдавна е ясно какви са.

Само един трилион е БВП на Россията. На САЩ е 18 трилиона. Представете си едноетажна къща до 18 етажен блок. Джудже, нали. Такава е Русия ставнена със САЩ.

да си чувал за ,,прехвърляне,, на вътрешният дълг,, навън...??? питаи американците...!!! нещо започват да ,,събират,, многото ,,напечатани,, долари от този месец...!!!

Газпром продава газ и днес е взел 750 милиона евро заем от ЕС.

Пикльо.Бягай на гърнето.

Путинов парцал. Здравей.

Русия е империя на злото във всичките си модели на държавност през които е съществувала. Отдавна е време човечеството да изтрие от картата въпросната империя та да могат и руснаците да се развиват като личности. За българските русолюбци е късно те са безвъзвратно деградирали мижитурки.

Има си хас за недоубит соросопитек, Русия да не е зло. Не се хаби - всички виждат.

тоя сапун даже не знае защо е още не на сапун

СЛЕД КАТО КРАВАРИТЕ ЗАЗБРАХА КАКВО Е ТОВА !"КРАСНОДАР(БЕЗшумне подводна лотка и с ракети калибър ) и че техните ТОМАГАВКИ ЖА И няма да даже и да полетят (няма значение в каква посока )вече търсят под вола теле - простаци

То и курск е безшумна.

Руснаците колкото повече ги натискаш, толкова повече звереят.

DW е вредна за България и трябва веднага да бъде забранена!

Късно е 80%вече са дебили .

Другаря Ун ти маха с ръка. Не го ли виждаш? Казва, че те чака да идеш да му помагаш. Заедно ще убивате хора заподозрени в ядене на деца. Може и филми да гледате заедно, но ще е за кратко, защото като чужденец ще бъдеш разследван за непорядъчна дейност.

Както каза Володя..>За лудите крави ще има огледални мерки:)

Риториката о 70-те се връща, но този път ще гледаме от по- добрата страна и никой няма да ни държи в мазето и да ни лъже, че войната продължава дълго след като е свършила. От едната страна застават Русия, Турция, Китай, Сирия и подобни, от другата хората с готините стоки.

"готини стоки" Развесели ми вечерта :))) "Тик-так" и "Кент" влизат ли в това число? :)))

Пукай водка, псувай американците и не се прави на интересен

Реновирай си мазето, защото те чакат дълги години курсове по руски, четене на Тихия Дон и хранене с консерва постни сърми, докато другарите черпят с пълни шепи от живота, който може и ти да ползваш. затова е лоша Америка, затова е кисел Запада, затова са лоши храните им, а нашите боклуци хубави.

Много ясно че платените предатели в медиите са чужди агенти! В Русия положението поне не е толкова зле колкото в БГ! От само 3 национални ефирни телевизии, 2 са чужди агенти - американски и шведски, а третата за нищо не става и също бълва глобалистка пропаганда! Фондация Америка против България най-открито спонсорира медиите на Прокопиев и други чужди агенти! Спокойно мога да кажа че 90% от медиите в БГ са чужди агенти! В БГ също трябва незабавно да се приеме такъв закон срещу чуждите агенти в медиите или още по-добре направо да се забранят чужди медии и всички медии в БГ да са само със 100% българско собственост!

В Русия повечето медии са ръководени пряко или непряко от държавата, което значи, че имат интерес да скриват всички трудности и да пропагандират това, което чиновниците решат. Така те малко се различават от лъжливите медии от комунистическото време. За съжаление Гласността, която означава просто да се говори истината, отдавна е премахната. В България, за съжаление, положението не е много по-добро.

че в този закон за чужди агенти трябва да бъдат признати не само работещите в медиите, но и финансираните или намиращите се в каквато и да е зависимост от чужди държави работещи в държавните структури и разните НПО-та, фондации, организации, комитети и всякакви от този род!

Дирчо

Направо и тях да ги забраняват, като в Унгария! Всички организации и фондации в БГ - само със 100% българска собственост и никакви чужди пари!

в руските медии се публикуват само безаналогови фантазии за крепостните. Но много обичат да се мешат в медиите на другите страни и то по най-злобен и лъжлив начин.

Искам да разкажа на по-младите как беше едно време.1978-а година Студената война.У нас по линия на комсомола гостуваха младежи от САЩ.Ние ги развеждахме из България и София а те цъкаха с език.Джими от Лос Аджелис ми каза че иска да остане като бежанец в България но аз го разубедих-ЦРУ щяха да го убият.Накрая тръгнаха да се прибират с рев като на погребение.Разбрах по еофициални каали че Джими се опитал да избяга от САЩ през Мексико за да дойде в България но бил убит от техите граничари.

Объркал си годината - говорите са студентската Универсиада 19ш8 - тогава в РБългария влезна ДРОГАТА от хипитата на ш0-те години в Америка , които наистина разбраха къде е рая на Земята.Мнозина от тях разбраха и разликата между поколенията и политическите постулати.За съжаление много от тези хора са днес на власт в САЩ, а много от тези били на власт в РБългария са се самозабравили капиталисти!

Това че и в Америка има дебили ми е ясно. И дошъл той в България и сте се намерили. И що не избягахте в Куба, там освен всичко тачат педалите!

И защо да бяга през Мексико, след като вече веднъж е излизал от САЩ по общопретия начин?

сега посрещат умни българи и им плащат достойно без да ги убиват.

Браво! Много находчиво, но не е четиво за русофилистици. Те едва ли ще разберат написаното. От мен +++++++++++++++++++

Тръмп запрати Русия в задния двор като второразряден играч. САЩ и Китай стават двете свръхдържави на планетата.

Нещо да кажеш за Сирия ... Май "първостепенният" играч беше наритан яко в задника.

след края на всв бвп на сащ представлява 50 % от световния бвп , днес този процент е 20-22% , как мислиш дали ако си имал 50% ще се радваш на 20 % ??? p.s. въпросът е реторичен .

Сталин печели много уважение. Без него руснаците можеха да са към 350 милиона сега. Това би било катастрофа за Европа и света.

Личи ти, че си с промит мозък, или без мозък. Намали аналните контакти, ще ти се отрази добре.

абе щом в украина маршируват бандеровци и ветерани от онупа значи никаква не я е свършил

Населението на СССР: 1. В началото на 1920 година е било 137 727 000 2. В началото на 1941 вече 195 392 000. Т.е. за 21 години съветска власт се е увеличило с около 60 000 000.

a 2017 е само 143 000 000 що така?

отгоре на това смешнико - 1941ва е нямало преброяване. Но явно бая са ги плодили от 1940 когато е имало 110,333,000 човека. Направо са се размножавали като амеби да се умножат двойно :))) Аре като лъжете да лъжете с мярка :)))

Хора много, но пияни дебили. Само един трилион БВП. На САЩ е 18 трилиона. Представете си едноетажна къща до 18 етажен блок. Джудже, нали. Ткава е Русия ставнена със САЩ.

Защо Мариците ни продават 3-пъти по-скъп ток ? Не сме ли братя с Биг Брадър ? По братски ще делиме или поравно ...

около 90 % служи на червените за износ на енергия та на българина му излиза много евтин микса.

Например - в България работят Медии финансирани от БГ Бюджета и Рекламното Време . Единствената Медия в България която се финансира от Чужда Държава е Дойче Веле .

получава се че краварите и не мислят да има в тяхната страна демократия а продължениеи на техния диктатроски режим на всички страни над които имат власт (или просто на васалите си) а такива като РУСИЯ НЕ ПОДЧИНЯВАЩИ СЕ ОБЯВИТЬ ВРАГАМИ И БОРБА И ТЕХНИТЕ СМИ ЗА ТОВА ЗА ДА НЕ ЗНАЯТ ТЕХНИТЕ ГРАЖДАНИ ЧЕ ТЕ СЕ ЯВЯВАТ АГРЕСОРИ И ПОДЛИ ТВАРИ (КРАВАРИ )

Баах та в руския кавал.Оди рупай зели и чравено цвекло ве