Правната комисия прие банковия закон ”Пеевски - Цонев”

Правната комисия прие на първо четене промените в Закона за банковата несъстоятелност, внесени от депутатите от ДПС Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид.

Обратно в новината

Коментари - Правната комисия прие банковия закон ”Пеевски - Цонев” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да но "гащи и чорапя" не сме съгласни уа

сега български дебили,разбрахте ли КОЙ разпределя порциите в Булгаристан?

"Премиерът Бойко Борисов заяви,че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел споед вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж." ШПИГЕЛ-ът още МУ държи влага...

Бравос ! Аферим! Машаала ! А Магнитски ......?!?

Ебати ташака. Пуснали вълка в кошарата за да пази овцете. Точно тези хора сринаха банката и след това я разграбиха,и с този закон искат да си гарантират каквото е останало за грабене. Русия умело чрез тези мекерета си финансира хибридната война у нас с нашите собствени пари. Днес БАН излезнал с доклад че ни е нужна втора АЕЦ(финикийските знаци са убедили ДОРИ и Теменужка Петкова в нуждата от втора АЕЦ - АЕЦ от която Теменужка много добре знае че нямаме нужда. Представятели си...взимат под внимание доклад на БАН,един от последните бастиони на комунистическата върхушка

разбирам че Сокола напред е пус нал гьозметата . Това значи че за нас остават мухите ... да ги лапаме де .

КТБ кражбата на века ?

КОЙ?

Правната комисия прие на първо четене промените в Закона за банковата несъстоятелност, внесени от депутатите от ДПС Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид. Ако на второ четене тези тримцата ги вкарате в затвора,тогава ще призная че този проектозакон е работещ.

Не знам какви точно са въпросните поправки и каква е тяхната цел, но само като видя, че вносители са Данчо крупието (известен още като "Ментата"), Шиши и Дюран Дюран от Баден Баден и моментално ми се изправя косъма по гърба...

Един от вносителите на законопроекта - Йордан Цонев от ДПС, изрази радостта си от положителното становище на синдиците и че законопроектът на ДПС ще им помогне в работата. Със сигурност ДПС ще помогне за вторичното разграбване на банката. На най-корумпираните в държавата им приемат проектозакона в Парламента. Пеевски и Данчо Ментата не са борци против корупцията,а истинските бащи на корупцията в България.

Законът директно доказва кой е в отбора на Делян Славчев Пеевски известен като моделът КОЙ - ДПС/ГЕРБ/БСП или както искате да наричате мафията, която вече дори не се крие особено. Това ще остане в историята. Пълно осветяване на всички пионки на модела. После да няма неразбрали. Това е слонът в стаята ни.. от плът и кръв.

Щеше да е смешно ,ако не беше тъжно.....Направо нямам думи!

Правна комисия - Цонев, Атанасова, Кирилов - смях!!!

На БСП не приемат законите...ама на ДПС приемат от раз....Все пак Шиши е експерт в материята,как ще го обидят и ще му отхвърлят закон ?

Крадецът вика, дръжте крадеца !

хич, ама хич не се възползва от фалита. Не, че не го предизвика, но това е друга тема. Еничари в действие.