Коментари - Йончева към Каракачанов: Смутена съм от съвета ви за шамари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идете в youtube и напишете Елена Йончева Границата Там всичко е показано. Първо гледате, след това коментирате, ако Ви се коментира. Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Тези които прескачат границата няма да те питат като заколват теб, роднините ти или приятелите ти. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

Каракачанов, не им обръщай внимание на двете ИЗТРЕЩЕЛИ КУКОВИЦИ -ЙОНЧЕВА и КОРНЕЛИЯ .Те са две озверели лелички,доста повърхностни, но могат да КРЕЩЯТ,ОБИЖДАТ и да си мислят че представляват нещо. Нищо подобно целия Български народ вече ги е намразил и им гледа саира.Дано скоро им разкрият далаверите и ги изритат където им е мястото.

Забранете на ОХРАНЕНОТО МИНИСТЪРЧЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА!!!

на хората да си заработват?

Давай Ленче с теб сме! ГЕРБ= граждани единни в разграбването на България. Елена Йончева винаги ми е била любимка нищо, че е от БСП. Особено като даваше на народните представители да пият вода от Хасково. Готина жена!

Гледах филма,харесах го ,но не очаквам дебили да го оценят,нормално е да злобеят и със зъби и нокти да защитават корупцията и безаконието на властващите...може и да им подхвърлят трохички...не знам...

Още ли мъдрите клещите и оградите? С приватизацията ко стана? Великата разследваща журналистка що мълчает?

милиционер да разкрие "виновните" и да я покани да предава пряко ареста им.

Не знам дали има или няма корупция покрай тази ограда,но както е казал Мечо Пух, щом се чува бръмчене,значи някой бръмчи.

Тая комунистическа пача, може би за да подсили ефекта от думите си, продължава да нарича мигрантите "бежанци". Те са бежанци до първата държава, в която няма война, т.е. в случая Турция (ако са сирийци).

Дано да доживея тоя момент когато българия да се управлява от компетентни хора а не от убиици!!

Предизборно Радев обеща да се пребори с мигрантската криза. Щеше дори армия да праща на границата. За една година какво направи Радев, та леля Ленче видяла мигранти?

Червената селяндурка Йончева манипулира електората си, че стената ни била 2 пъти по-скъпа от гръцката. Обаче пропуска да отбележи, че почти цялата ни граница е в планински терен, а гръцката е в равно поле. 80-те процента дебили на БСП-то обаче ще се вържат на приказките и, затова и прави такива малоумни сравнения.

Баси що диваци управляват родината. Министър който бие шамари....дивашка работа...примитиви.

МИНИСТЪРА ТРЯБВАШЕ ДА НАБИЕ ШАМАРИТЕ НА ТРАФИКАНТКАТА ЙОНЧЕВА(ЩОМ ПРОКУРАТУРАТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА);)

Защо не направи филма за Мегагейта Цанков камък? Защо не повдигне завесата колко ни откраднаха червените бандити с Белене?

Ами да направи филм за Р.Овч.,как ни нататрузи реактори без догивор за централа,та сега евентуално,дано не става,та централата трябва да се съобразява с реакторите отзад напред!Това изобщо "не "е корупция!Също за договора за газта на Овчаров и Нинова ,защо подписаха да плащаме най скъпата газ?Да направи филм за Лукановите куфарчета и как банките фалираха източвайки БНБ с необезпечени кредити,колко милиони се изнесоха докато стигнем до хиперинфлацията на Виденов!Има много филми за правени,за големите кражби и стотиците разсипани предприятия и съдби!

Депутат Йончеваще гласува ли за разкриване на приватизационните престъпления или още дълго ще се смущава около клещите и оградата на симеонов?

Възрастта и водката променят много жените когато преминат определени години. Жалко за изгубените хора.

Да спрем влаковете или да сменим граничната полиция. А може би иска да сменим оградата. Дано не поиска на няколко водки да сменим границата ,че ще бъде трудно. А защо тя не смени водката?

Иска и последния тъпанар в България да разбере, кви крадливи боклуци сте герберастите

Не съм гербераст, бе, червено хюмне.

го развалят самити българи. Тук се пише:СМУТЕНА съм от съвета ви....Защо смутена а не ВЪЗМУТЕНА? Или се страхува да си каже мнението си!

самите българи използват неточните думи!

Полурускиня била. Естествено е българският да и куца. Не намирам нищо нередно да се каже смутена вместо възмутена.

Може и без шамари да ги връщат,нали имаме споразумение с Турция!Колко е хуманно за майки с деца е друг въпрос,но именно те и не само търсят живот на запад,по големи социални помощи,тука няма такива.

И какво сега,държавата виновна, че има ограда,а да Еленка каза, че оградата трябвало да забавя преминаването,не да спира!Е какво като като забавя?Турската граница и тя не се охранява,щом им подават стълби,но поне ограда и те да знаят къде точно е границата,иначе хей поле широко,може без да искат да се върнат в Турция!Няма лошо,че има ограда,трябваше да се направи,кой е очаквал ,че оградата няма да е пречка ,най малкото се вижда,че са влезли,не са се заблудили из горите!Колкото до гръцката ограда и тя е афив,защото кръговете от тел са ограничени вътре колкото за ширина,качеството не е ясно,няма и значение,а отгоре и странично оградна мрежа ,дори е по лесно се прескача с малко катерене, няма нужда от стълба!Иначе бежанците които показаха ,обикновени хора!Поне така изглеждат!Къде е нарушението след като и едноредовата и двуредовата се прескачат ?По впечатляващо е двуредова,но докато не завърши войната,няма да спре натиска!

се хвърля на руската амбразура с гърди, но българският парламент вече и свикна на сектантските номера.

Ама ти смутена си родена щом и хамстера избяга от теб

Прочети в гугъл интервюто с Недялко Ангелов-помощник военно аташе в Кувейт в периода 2001-2005 г.и ще разбереш коя е Др.Йончева,какво е вършила в арабският свят и на чий разноски е била там!!!!

"Показателят на бедността в Русия, отчитан на базата на официалния жизнен минимум, се оказа далече от реалността. Според допитвания сред обществото между 22 и 40% от руснаците изпитват трудности при покупката на храна и облекло, съобщи в. "Независимая газета". Точно за тези хора се смята, че са бедни. Само че властта обикновено използва други, по-малко стряскащи показатели. Поради това според официалните данни бедността в Русия в момента обхваща едва 13% от населението. Спадът в реалните доходи на населението - от октомври 2014 до октомври 2016 г. - е 12,3%. За същия период реалните заплати са спаднали с 8,7%, а на пенсиите - със 7%. Такива данни огласиха от Академията на народното стопанство и държавните служби (РАНХиГС) в своя месечен обзор на социално-икономическото положение и самочувствието на населението." ПИК

"Друго измерение на бедността се основава на извадкови изследвания на руската статистическа служба. В тях биват включени около 48 500 семейства. Те се извършват на всеки три месеца. Обществен достъп има до данните за второто тримесецие на 2016 г. От тях се вижда, че средно в русия 22% от домакинствата са бедни според тяхната самостоятелна оценка. "На тях парите им стигали само за храна или не стигали дори за нея", сочат експерти от РАНХиГС. Ситуацията по региони силно се различава. Регионите с най-високо ниво на субективна бедност, населението на които признава, че имат пари за храна, и то не винаги, се оказаха Чечня - около 57%, Дагестан - 54%, Удмуртската република - почти 52%, Саратовска област - 45%, Орловска област - 44%, Република Алтай и Ставрополският край - почти по 38%, Новосибирска област - 35%, Бурятия, Еврейската автономна област, Забайкалският край, Астрахановска област - по около 34%. По-ниско е равнището на бедността в Санкт Петербург - около 4%, както и в Ямало-Ненецкия автономен окръг - приблизително 5%. В Москва нивото на субективна бедност е около 15,2%."

изложи порядъчно, но не може да се мери с Валерката. Господари на Ефира имат много готино видео - "Великата българска ограда, къде е Еленка да я видя как ще я прескочи, Хакнахме се с Лада Нива в оградата ударих си главата, ладата се разби ма оградата не мръдна бе, не мръдна". Такъв шут или по точно гьон сурат ни е вицепремиер. Ми ако си толкова голям мъж, стани и се извини бе - глупости ногаворих, не бях прав, ааа не Той е Велик, прав и оградата е здрава колкото главата му.

Ruskinqta da si hodi w Rusiq.

Грабаджиите и патериците им "патриоти"?

не подхожда на нацисткия темерут симеонов да се държи така с йончева. все пак тя е дама, въпреки че е дупетат от олигархическата партия на престъпниците-комуниоиди

Много сте прости ивовците!Че Йончева как се държи?Пуска филмче в Ю туб,да го види дебилния червен електорат,да каже,ай какви злоупотреби,какви " крадци",но и прави реклама на всички бежанци,ами добре дошли!Но не това и е целта,а партийната цел да се действа бързо!Какви са злоупотребите с едноредовата,като се намалява цената с 30%?Тенденциозно вмъква гръцката ограда,уж ,че някой неизвестен експерт приел, че е по добра,което не е вярно,то се вижда,защото по лесно се прескача по мрежата и хоп!Гърците не са сложили дори шипове,за да не наранят някой!Т.е. гръцката е обикновена преграда,може да се реже по бавно,но прескачането без проблем!

Идете в youtube и напишете Елена Йончева Границата Там всичко е показано. Първо гледате, след това коментирате, ако Ви се коментира. Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Тези които прескачат границата няма да те питат като заколват теб, роднините ти или приятелите ти. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

Тебе ще питаме?Е столетницата не става веке,мбого изплющя!

Ай бягай бе плашило!Бежанците да си ходят на Запад,там да ги превъзпитават,нали всички искат на Запад,там ги приемат,не ги връщат,чак ако много прегрешат връщат обратно!До войната защо нямаше проблем,а едва след като ги радикализираха пищуряха!Радикализацията трябва да се пресече и то своевременно,както тук така и навсякъде!Саудитите вече поумняха,дано спрат тази болест, имат влияние и възможности!

Законът за приватизационните престъпления ще го гласувате ли или от смущение време не ви остава???!!!

Защо не излъчват филма по ТВ за да си направим сами преценката?

МИ възмутен ще е - БСП клати стола, мигрантите малко плащат.

Йончева смутена! С кое съдействие мина огневата линия в Чечня, за да стигне до Шамил Басаев и не се смути? Хайде де!

"Лицата, които преминават незаконно възпиращото съоръжение и на които вие препоръчахте да им се бият шамари, често са жертва" - аааааа, каква била работата, жертва били! Аз ви казах че всички соросоиди са влюбени в мигрантите и че не искат въобще никаква ограда да има! Разбира се че златотърсачката Йончева ще е възмутена да бие шамари на престъпниците преминаващи границата незаконно - те за нея са просто жертви!

Мигрантите влизат по някакъв начин, но защо когато пристигнат в Германия или Австрия ,Дания ги приемат!Тяхната национална сигурност друга ли е?За тях е важно да нямат регистрация тук,за нас е важно да няма мигранти и какво ?Естесвено има каналджии ,има риск да ги заловят,но те искат Западна Европа,а през нас-транзит!Но трябва ли Западна Европа да се пълни с хора които искат само да ползват облаги и имат различен манталитет и религия,повечето без образование,не е правилно!

Уважаема г-жо Йончева, Не разбирам от ролята на разследващ, поръчков или не знам какъв журналист сте направили този филм, който е нищо друго освен поредният път, в който някой се опитва да докаже нещо на някого хвърляйки мръсотия и по без това изстрадалата ни България. Не разбирам политическите Ви възгледи, но нека да кажем, че ги уважавам. А ги уважавам, защото можете да ги изразите свободно и аз да ги чуя, а можете да го направите, защото се чувствате сигурна, че няма да има структура (преди по малко от 27 години в продължение на 45 е съществувала такава ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ), която да Ви направи живота след това доста неприятен, нещо коренно различно при един друг строй.

казано е бе неграмотната многоника тролке. филмът е направен заради СИГУРНОСТТА на данъкоплатците, които плащат асоциалките на такива, като тебе и плащаме за охраната на дебилите, които не се страхуват, именно защото имат охрана и никой не ги гази по площадите, а трябва!

80 % пенсии са на линия,оргазмът е пълен

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да събираме овъглени сирийчета?" Каракачаков пък ще бие шамари на бежанци. Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Ти не си тийнейджърка на 15 години ,да ми коментираш във фейсбук национални теми.каква е тази мания да си пишете във мрежите ..Ами народа чакаше от вас действия мила ми другарке..

педи, коментирай филма. фъцебукските дибилизъми ги предизвика назначеният от дс пишман "патриот", който дори не беше разбрал най-елементарното във филма. както дебилската денонощница по форумите. да нямате нещо общо, а неадекватни инквизитори?

"8. По-малко от 3% от пътищата в страната са асфалтирани Общо в Северна Корея има 25 554 километра пътища, но само 724 километра от тях са асфалтирани. 9. БВП на Катар на глава от населението е 73 пъти по-голямо от това в Северна Корея В Катар показателят се изчислява на 132 100 долара, като той е бил най-големият в света през 2015 година."9 малко известни факта за Северна Корея Автор: link

явно си ходил в корея...!!! за катар...??? знаем че ,,обичате,, камиларите...!!!

Тъпа и нагла !

ЙОНЧЕВА ,АЗ МНОГО СЪМ ТЕ УВАЖАВАЛ КАТО ЖУРНАЛИСТКА,НО СЛЕД КАТО ОТИДЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И СЛЕД ТОВА НАБЪРЗО,НАБЪРЗО СЕ ПРИСЛАМЧИ ПРИ КУРИ,ТО НА МЕН МИ СТАНА ЯСНО НА КЪДЕ ОТВАШ.ЖАЛКО,ЧЕ В МОМЕНТА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ДА ИМ ВЪРШИШ ПРОПАГАНДАТА И СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО СМАЧКНАТА ФИЗИОНОМИЯ И ДЪЛБОКО ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ЗА ВСИЧКО.АЗ ИЗПИТВАМ СТРАХОТЕН СРАМ ЗАРАДИ ТЕБ.В ТЕБ ИМА ЛИ ЧЕСТ И ДОСТОЙСТВО.ЯЗЪК ,ЧЕ МИ БЕШЕ ИДОЛ,КАТО ЖУРНАЛИСТ.В Е Ч Е СЕ СРАМУВАМ. ОТ. ТЕБ.

толкова ефтин тролски номер, че чак ме е срам от името на цивилизацията да чета коментарите на неолиберастията на хилъристите, сорос, голдмън саксците, ротшилд и други юдеи, продатели на иисуса си... за пари.

До Йончева, Нинова и другите неадекватни приказвачи: "14. Ceвepнa Kopeя ce cмятa зa нaй-ĸopyмпиpaнaтa cтpaнa в cвeтa - нapaвнo cъc Coмaлия Bcяĸa гoдинa бивa пyблиĸyвaн индeĸcът зa възпpиятиe нa ĸopyпциятa. Πpeз 2014 г. Ceвepнa Kopeя бeшe oпpeдeлeнa зa нaй-ĸopyмпиpaнaтa cтpaнa в cвeтa, нapaвнo cъc Coмaлия." 14 факта за Северна Корея

"9. Ceвepнa Kopeя вĸapa гoл нa Бpaзилия нa Cвeтoвнoтo пъpвeнcтвo пo фyтбoл пpeз 2010 г. Cтpaнaтa вce пaĸ изгyби пpи ĸpaeн peзyлтaт oт 2-1 в пoлзa нa южнoaмepиĸaнcĸaтa дъpжaвa. 10. Ceвepнa Kopeя e c paзмepитe нa aмepиĸaнcĸия щaт Πeнcилвaния. Aмepиĸaнcĸият щaт e c плoщ oт 119 283 ĸв. ĸм. Πлoщтa нa Ceвepнa Kopeя e 120 538 ĸв. ĸм. 11. Πo-мaлĸo oт 20% oт зeмятa e oбpaбoтвaeмa. Caмo 19,5% oт зeмятa нa Ceвepнa Kopeя e oбpaбoтвaeмa. Tя e близo 23 000 ĸв. ĸм. Зa cpaвнeниe - плoщтa нa aмepиĸaнcĸия щaт Hю Джъpcи e oĸoлo 22 500 ĸв. ĸм. 12. Бpoят нa xopaтa, ĸoитo ca гoдни зa вoeннa cлyжбa в Ceвepнa Kopeя, e 2,5 пъти ĸoлĸoтo нaceлeниeтo нa Hopвeгия. Имa 6,515 милиoнa мъжe, гoдни зa вoeннa cлyжбa, и 6,418 милиoнa гoдни жeни. Bзeти зaeднo, пpaвят 12,933 милиoнa дyши. Haceлeниeтo нa Hopвeгия e oĸoлo 5,1 милиoнa дyши. 13. Eдвa 2,83% oт пътищaтa в Ceвepнa Kopeя ca пaвиpaни. B Ceвepнa Kopeя имa 25 554 ĸм пътищa, нo eдвa 724 ĸм ca пaвиpaни. " 14 факта за Северна Корея

"6. Имa 28 пpичecĸи, oдoбpeни oт дъpжaвaтa. Cпopeд Тіmе жeнитe имaт пpaвo дa избиpaт eдин oт 14 cтилa, oмъжeнитe жeни ca инcтpyĸтиpaни дa дъpжaт пpичecĸитe cи ĸъcи, дoĸaтo нeoмъжeнитe дaми мoгaт дa cи пycĸaт пo-дълги ĸичypи. Ha мъжeтe e зaбpaнeнo дa имaт пo-дългa ĸoca oт 5 cм, дoĸaтo пo-възpacтнитe мъжe мoгaт дa ce измъĸнaт c дo 7 cм. 7. Heтнoтo cъcтoяниe нa Бил Гeйтc e пeт пъти пo-гoлямo oт БBΠ нa Ceвepнa Kopeя. Cъcтoяниeтo нa cъocнoвaтeля нa Місrоѕоft e oцeнeнo нa 79,5 млpд. дoлapa. Oт Тrаdіng есоnоmісѕ ca пpecмeтнaли, чe БBΠ нa Ceвepнa Kopeя e 15,45 млpд. дoлapa. B Cвeтoвнaтa бaнĸa нямa oфициaлни дaнни. 8. Aĸo cтoлицaтa нa Ceвepнa Kopeя бeшe aмepиĸaнcĸи гpaд, щeшe дa e чeтвъpтият нaй-мнoгoлюдeн. Haceлeниeтo нa Πxeнян e 2,843 милиoнa дyши. Teopeтичнo cтoлицaтa би измecтилa чeтвъpтия нaй-нaceлeн гpaд в CAЩ - Xюcтън, в ĸoйтo живeят 2,23 милиoнa дyши." 14 факта за Северна Корея

БКП искат да ни докарат това, да не сме луди?! "4. Ceвepнoĸopeйcĸитe гpaждaни cлeд Kopeйcĸaтa вoйнa ca cpeднo c oĸoлo 5 cм пo-ниcĸи oт южнoĸopeйцитe. Taзи paзлиĸa във виcoчинaтa ce дължи нa фaĸтa, чe 6 милиoнa ceвepнoĸopeйcĸи гpaждaни ce нyждaят oт xpaнa, a eднa тpeтa oт дeцaтa ca xpoничнo нeдoxpaнeни. 5. Ceвepнa Kopeя твъpди, чe paвнищeтo ѝ нa гpaмoтнocт e 100%. Цeнтpaлнoтo paзyзнaвaтeлнo yпpaвлeниe (ЦPУ) нa CAЩ твъpди, чe гpaмoтнитe xopa ca тeзи нa възpacт нaй-мaлĸo 15 гoдини, ĸoитo мoгaт дa чeтaт и пишaт."14 фaĸтa зa Ceвepнa Kopeя, ĸoитo щe ви yдивят Aвтop: Яницa Бoяджиeвa

И аз съм смутен от Йончева, която в един хор с другите две каки иска да превърне България в западнала държава! Защо не можем да им се вържем:"1. Ceвepнa Kopeя cъздaдe coбcтвeнa чacoвa зoнa: Πxeнянcĸo вpeмe".Oт 15 aвгycт Ceвepнa Kopeя вeчe въpви пo Πxeнянcĸo вpeмe", ĸoeтo щe въpнe cтpaнaтa ĸъм чacoвaтa зoнa, изпoлзвaнa нa Kopeйcĸия пoлyocтpoв пpeди ĸoлoниaлнoтo yпpaвлeниe нa Япoния. 2. Излизaнeтo oт Ceвepнa Kopeя cтpyвa 8000 дoлapa. Oтĸaĸтo Kим Чeн Ун пoe yпpaвлeниeтo, cтaнa пo-cĸъпo дa ce излeзe oт oтшeлничecĸoтo ĸpaлcтвo. Oĸoлo 8000 дoлapa e цeнaтa дa ce cтигнe дo Kитaй, ĸoeтo e дocтa пoвeчe oт тoвa, ĸoeтo cpeдният ceвepнoĸopeйcĸи гpaждaнин мoжe дa cи пoзвoли, имaйĸи пpeдвид, чe БBΠ нa глaвa oт нaceлeниeтo e 1800 дoлapa.3. Гoдишнитe paзxoди зa ĸoняĸ нa пoĸoйния Kим Иp Ceн ca били 800 пъти пoвeчe oт гoдишния дoxoд нa cpeдния ceвepнoĸopeeц. Kим Чeн Иp, бaщaтa нa Kим Чeн Ун, e xapчил вcяĸa гoдинa пo 700 000 пayндa зa фpeнcĸия ĸoняĸ Неnnеѕѕу. Toвa пpaви oĸoлo 1,2 млн. дoлapa.Cpeдният гoдишeн дoxoд в Ceвepнa Kopeя e oцeнeн нa мeждy 1000 и 2000 дoлapa. B ĸoнĸpeтнaтa cмeтĸa e изпoлзвaнa cyмaтa oт 1500 дoлapa зa cpaвнeниe. 14 фaĸтa зa Ceвepнa Kopeя, ĸoитo щe ви yдивят Aвтop: Яницa Бoяджиeвa

Госпожо,другарко,Йончева,на една от снимките се вижда как група мигранти прескача границата.Нима усмихнатите им лица не се уплашиха от срещата с вас,от камерите и джиповете?Как точно налетяха на вашата камера или вие предварително ги подготвихте къде да преминат за да ги използвате във филма?Защо не извикахте патрул за да ги задържи?Може би точно там е била срещата им с българският ви водач?Този момент от вашият филм изглежда като по сценарии.Браво Йончева!Сега вече не се чудя защо Недялко Ангелов,който сте разигравали в Кувейт пише:"Тя живя в резиденцията на посланика ни в Кувейт 10-тина дни,без да снима,държавата я посрещаше и изпращаше.Госпожата на Станишев се развличаше в арабският свят"Защо скочихте на Каракачанов за шамарите?Защо във филма не сте отразили колко е бройката на убитите на границата от комунистическият режим,тръгнали да се спасяват от добрите постижения на вашите предшественици,с които не сте късали пъпната си връв,след като конгресът ви беше 49-ти по ред,а партията ви се води,че е на 120 години.Лъжци и мерзавци ще си останете.Крадци унищожили България.Нямате капчица морал.Какво показваш с този филм?Колко ниско си паднала ли?Все зад гърба на някой-беше зад Станишев,сега зад Курнелия,утре...Журналист без морал,журналист с поръчкови филми не е по-различен от всеки престъпник.

Не се сравнявай с истинските журналисти от Би Би Си.Теб държавата те е охранявала с наши пари.Истинсите журналисти отразяват всички събития от най-горещите точки на света,а твоите филми спряха след раздялата ти със Станишев.Защо?Нима няма събития вече,та си тръгнала с престъпниците да злепоставяш България?Ти не си никакъв журналист,камо ли да се сравняваш с онези от Би Би Си.