До 1000 лв. глоба, ако приближиш пограничната ограда

Оградата по границата беше включена в списъка със стратегически обекти и доближаването й ще се санкционира с глоба. Граничарите ще издирват и разследват.

Обратно в новината

Коментари - До 1000 лв. глоба, ако приближиш пограничната ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом в един закон има от... до или до... мирише на корупция.

"Оградата по границата беше включена в списъка със стратегически обекти и доближаването й ще се санкционира с глоба. Граничарите ще издирват и разследват."

Идеята е следната: След като се забрани достъпа на нормалните хора, ще извикат зелените човечета да берат джилязу..... и после ще забележат с учуда, че оградата липсва..... Това е пъкления им план.....

Паля дрона и отивам да обхождам..... Картината онлайн ще се стиймва през ютуб, а всички коментиращи ще бъдат поканени в моя канал, чрез dir.bg.

Ако някой знае, нека да сподели на какво разстояние не трябва да се приближавам теления стратегически обект, за да ме рекетират. Предварително благодаря.

Европейската комисия съобщи, че решението за пълното присъединяване на Румъния и България към Шенгенската зона е отложено за следващата година, информира сайтът link, цитиран от румънския Romania-insider. Отбелязва се, че двете държави трябва да положат още усилия, въпреки че са покрили почти всички критерии. Румъния е получила 12 инструкции, а България - 17, като много от тях са свързани с осигуряване на по-голяма независимост на съдебната система, борба с трансграничната престъпност и корупцията, съобщава link. Това решение е неочаквано, тъй като през септември тази година ЕС призова Съвета на ЕС да приеме двете държави в Шенгенската зона. Това е първата визита на български външен министър в страната от 12 години Румъния и България получиха покана да се присъединят към Шенген на 1 януари 2007 г., когато и официално влязоха в ЕС. Но оттогава въпросът все още не е разрешен. Не е сигурно и последното решение на ЕК.

Идете в youtube и напишете Елена Йончева Границата Там всичко е показано. Първо гледате, след това коментирате, ако Ви се коментира. Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Тези които прескачат границата няма да те питат като заколват теб, роднините ти или приятелите ти. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

ктб-то...,,секретно,,...,,плетът,, стратегически ...??? където ,,мирише,, на пари всичко е ,,покрито,,...!!!

Сега топката е в Президента. Има право на вето.

някой още спомня ли си. с кои гласове бе приет закона за каналджиите, където минималното наказание бе пет лева. и защо така? "десните" риформатори бяха особено доволни.

Когато победи Комунистическата Революция: Ще приемем закон, забраняващ на необразовани , малоумни гуменки---да имат повече от 2 апартамента, вкл. тия от тъщата им!:))))))) ....нарушителите на закона, без давност---ще копат канала Бургас--Александропулос, байпаса на Босфора!:)))))

Идете в youtube и напишете Елена Йончева Границата Там всичко е показано

Правилно! Това отдавна трябваше да стане. Всички мигранти, които нелегално минават границата, ще подлежат и на глоба за нарушаване на българските закони. Да си плащат за дяволъка. Няма само на "каналджиите" да плащат! А за "каналджйство" законът трябва да предвижда по строги санкции. Включително и за "белите якички", които получават процент от това! Защото това си е престъпен бизнес. Някои хора станаха милионери от това.

Оградата по границата с Турция трябва да спира на 100 % набези. Винаги ще има натиск от Африка и Азия, дори да няма конфликти. Там раждаемостта е висока и винаги ще има бедност. Зад сегашната трябва да започне усилено строителство на две с железобетон и огромно количество тел, вишки и камери. Средствата да се дадат от ЕС а след това ЕС полиция да охраняват. Същото да стане и с Гърция. Хванатите нарушители трябва да се връщат обратно през специални отвори. При силен натиск отвън да се използват гумени куршуми и вода. Държавните граници са свещени и трябва да се действа решително.

Доналд Тръмп решил да се допита до най-мъдрия индиански вожд по текущи въпроси. Индианецът го изслушал, попушил мълчаливо и казал: "Съветвам ви да отделите повече внимание на въпроса с емигрантите. Ние навремето подценихме този въпрос."

листове за 15 км-вата зона бе, утре някой пак ще снима и ще вика, че е било отдалеч. Стига вече аванти на тия наглеци, само пречат на хората да си гледат бизнеса на рахат.

Колкото по-тъпа е системата на задължителното образование, толкова по-умни са президентите и премиерите в очите на завършилите това образование.

тотална щета, ама тотална. Първите се чудят от колко чешми вода да налеят за да измият петното на един ерудит от техните, който поради липса на добро настроение аристократично прецени 80% от българите като дебили. Другите ден по-късно направо си признаха, че са ощетили държавата със 100 милиона за оградата. За предишни думи и дела няма да говоря. И все още ги търпим и се лъжем, че защото видите ли били по-малкото зло, че това, че онова. Прави са - лош материал сме, или дебили, или мазохисти.

Еб*хти и държавата,дето ,,стратегическите и" обекти ги прескачат деца и жени/вероятно някои и бременни/,ътолкова лесно,както Стефка Костсдинова би прескочила метър летва/дори днес/ или Боко тиквуня бие Гришо на тенис/в което никой не се съмнява,че го ,,може"/:)))

Гейберастите и лъжепатриотите преминаха границата. Границата на търпението на гражданите. Много са гнусни.

какво значи "доблияване", като тръгна от варна за бургас и доблихавам оградата, ще ме глобяват ли за това

Герб-аджиите са повече от уплашени от филма на Йончева, дето показва нагледно как и колко крадат. Сутринта Каракачанов обяснява, че тя с шамари трябвало да връща бежанците, а не да ги снима, сега шайката приема закон, та да остане всичко скрито-покрито. Мизерници, не схващат, че точно затова 5 милиона българи не ги понасят.

Да знете че сам мноо прост .Половин час чета тука и чак сега разбрах че щели нази българити да глобяват а пък аз си мислех че става въпрос за бежанците.ОТДЯ НАКАДЯ

По закон, предложен персонално от Цвъ. Анадъмбо?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

.

БОТ.

About 482 results (0,72 seconds) Поне толкова пъти го е индексирал Гугъл

Добре, че Йончева ни показа "стратегическия обект" заедно с дупките, стълбите и неработещите камери, преди той да бъде обявен за такъв.

на каналджиите

тези местенца. Нали са си прости каналджии чакат филма на Йончева...

abasador

интересно, докога ще търпим да бъдем управлявани от самозабравил се физкултурник... Поредната тъпотия гласувана от българските дУпетати, ако българин преближи до великата ограда плаща 50 лева.... а колко трябва да плащат мигрантите, който преминават оградата? Айде, лек ден.

бий го на изборите и няма да управлява.

избори, които той "организира". Но по принцип това е начина.

Тея комуняги са решили да затрият България. Състезават се с мигрантите, като обединят усилията си ще им се получи. Няма лошо - тя Нинова ще замине при синът си в НюЙорк, който работи там с голямо възнаграждение. Аз вече съм тук, с малко възнъграждение но спокойна. Но не толкова спокойна, щото комунягите са тук, и те не ходят в Русия и доведеният син на Радев с биологичен баща депутат от БСПСвиленски и той тук Ще вземат комунягите да окупират САЩ като Крим и ще трябва ние да ходим в Русия.

Абе тъпач.е глупостите , които си написала говорят, изключително много за интелектуалното ти ниво тъй, че на задавай въпроси а гледай да се ограмотиш .

Целта на москва чрез нинова е, да се създаде политическа криза в страната за Председателството на ЕС. До нова година още много циркаджийски номера ще гледаме. Много.

виновен. За скъпата некачествена ограда. А Йончева е майор от КГБ под прикритие.

Oсвен това е виновен и че слънцето изгрява от изток.

викаш пазане на границата от държавата... и оградата и днешното "решение" са смях и пародия, не мерки за опазване на границата.

Ако нарушавате правилата ви налагат глоба. Ако ги спазвате, ви облагат и с данъци.

Хич не се хабете да ходите до границата Идете в youtube и напишете Елена Йончева Границата Там всичко е показано

"Граничарите ще издирват и разследват." Вместо да правият това тия посерковци по-добре да пазят границата и огрладата, за да не я прескачат.

Отдайте я на концесия на ПФ и В. Симеонов пък дано се замогне човечеца все пак е за последно в НС.

Ами че ОПГ-то отдавна са я взели...

Глоба за доближаване на оградата, за да не се види как нашественицзите я прескачат със строителни стълби, също, за да не се снимат дупките в нея и под нея, както и кърпежите й с изсъхнали клонки. Глоба, за да не се появят други желаещи да снимат тази пародия на кокошкарски плет, висок 2.50м. Вижте унгарската ограда, висока 5м. Има снимки в интернета. Да, 5м височина. Крадцци. Гръцката ограда, пък е ширина около 1 м. бодлив плет, пак на същата височина, но два пъти по-евтина.

Гърците са виновни. Тия гадни маляки винаги са ни подливали вода. Гадове, как им дойде на акъла да направят хем двойна, хем два пъти по-евтина ограда, мръсни византийци. За Олимпиадата се скасаха да крадат, сега не щат нали боклуци такива.

Пъпешът ще обяви и Парламента за стратегически обект. Скоро.

Дай-боже да стане,че те стратегическите обекти ще бъдат и първите цели на ядрените ракети.

Ха ха ха доближаването до границата щяло да се санкционира с глоба, ами тези който живеят до нея и като духне вятъра прането отива в Румъния.Явно ще се пълни хазната... Справка вижте в Google maps къде минава границата с Румъния в Силистра

Още по живково време в кльона имаше дупки за да ходят местните да си прибират добитъка като забегне. А ти, откъде пари за пране?

прав си,не съм силистенец но оградата беше до блоковете....на други места сме пушили по цигара с румънски граничари на наша територия....

журналистите, че ще ги глобяват ако идат да снимат бе. Да се оправят не ги мисля аз тях. Притеснено ми е за Еврокомисарите. Като нищо ще вземе някой от тях пак да иска там да иде и като оня премиера на Великобритания и...ще го налепят с хилядарка. Айде тях бълха ги ухапала, ами пусто ТВ екипите няма да посмеят да идат наблизо снимат как се здрависват с Боко и му викат "Конграчулейшънс". Щото де е гаранцията, че после Цецо няма да извади кочана и да ги дарува с половин или един бон? А как моля ви се без да се отрази "събитието"?

само така, че такива като Елена да не може да снимат, това сте разбрали от филма и. Иначе нека бежанците си влизат, дреме ви, вие сте им приготвили пост.208 да ги настаните по къщите на хората, имате си друго решение за предимство за работа пред българите, специални помощи и издръжка, които получават по друго решение, та ако може с все избирателите си да се затриете в гори тилилейски ще е най добре, мърши гнусни, нагли и оядени.

а открити листи ще пускате ли ?

Утре ще върнат казармата. Граничарчета да събират. Вече се работи по минирането на оградата. Затова не дават да я приближавате. Някой да не вземи да съ убий

Тя една стена Гранична , направена от пилешка мрежа , плюеш и я късаш , ама струва 200 милиона лева ! Съд за правителството , ревизия на изхарчените пари и заема ! Тези Тикви са за бесене !

Направо в Москва да ги съдат!

И според сега действащите закони преминалите нелегално държавната граница се наказват с глоба, затвор и депортация! Проблемът е, че тези закони не се спазват, понеже според така нареченият европейски съд по правата на човека те нарушавали "правата" на нашествениците! Сега ми е интересно, дали този новоприет закон ще го прилагат и към преминалите нелегално границата "мигранти", или само към български граждани! Ако се прилага само спрямо български граждани, дали ще се намери някоя "правозащитна" организация да съди държавата за дискриминация?!

спъразумение и покана от фрау Меркел. А те са както знаеш НАД българското законодателство. Няма да се излагаме пред чужденците я. Ние да не сме примитиви като оня Орбан.

А глоба за четене на АНГЛИЙСКАТА преса по въпроса за "приноса" ни за Шенген.. Или ДОКЛАДИТЕ НА ФРОНТЕКС, дет ше пише вече, че камерите по стената ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА НЕ РАБОТЯТ??? Дет и тях зарад Шенгена ги натургахме..

Да ама те къде ще обменят парите за глобите.Трябва да има обменни бюра.Щото те носят предполагам долари евро тяхна си валута тъй де

Абе, те глобите ще са за българите, ако някой реши да види къде са загробени милиони от данъците му. Другите си минават безпрепятствено.

Отдя накадя .

Моля да ме просветите? 1. До колко метра се разрешава ненаказвано доближаване на оградата? 1, 2, 5, 10 или повече? 2. Ами ако я снимам отдалече с далекообектив, пак ли ще съм в нарушение? 3. Ще има ли предупреждаващи табелки и на къкъв език.? Че ние слабо поназнайваме арабски, а пък арапите - съответно български. 4. И като ще се забранява доближаването това важи ли и за морската ни граница? Щото ве пак и тя е граница и трябва да има ограда. Нали така?!

ако приближиш по-близо от 15км без открит лист, милицията ще стреля на месо! Точно както беше преди 10.11.1989

стреляляа е на месо друг път, не че за теб специално не трябва да пусне даже два пълнителя!

Оставка и марш от България ! По- Тъпи Тикви не съм виждал , такива трябва да бъдат обесени пред НС ! Тъпи закони за да прикрият кражбите ! Юнкер знае ли че се прегръща с Мутра ? Юнкер знае ли че Герб крадат като за последно ? Юнкер знае ли че в България има Афери , ,,Кум " , ,,НДК " , ,,Суджук Гейт" , ,,Калиакра с убийството на тонове прелитни птици " !

Ти пък, какво те интересува Юнкер дали знае или не с кой се прегръща важното е , че народа не иска мутрата.

да го направят, а то всякакви навлеци се мотаят там и хората не могат да си гледат спокойно бизнеса.

че и разни други пречат свободния предприемачески дух. Глоби за тях, до дупка.

иронията в тоя форум не върви. Иначе си мн прав!

с една дума - за да спрем случаите на заснети мигранти, които необезпокоявано преминават границата, просто ще забраним да се ходи там и да ги снимат. на цецо тъпото, логиката е желязна

да върнат изходните визи.

НАРОДНИЯ СЪД

и открит лист!