Мнозинството прие Закона за концесиите, ДПС напусна залата

Парламентът прие окончателно новия Закон за концесиите. ДПС обаче напусна пленарната зала, след като мнозинството отхвърли тяхно предложение.

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството прие Закона за концесиите, ДПС напусна залата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъп тъп - като на Дан Колов гъ...

"Парламентарното мнозинство прие законопроект на БСП, без в гласуването да участва самата БСП. Става въпрос за проекта, с който се забранява приватизацията на парче на дружества в забранителния списък, породен от скандалния казус с Дипломатическия клуб в Бояна. Текстът мина на първо четене със 119 гласа "за" и един "въздържал се". И без дискусия. Депутатите от левицата не бяха в залата заради обявения бойкот на заседанието след изгонването на Корнелия Нинова и Антон Кутев." ======================= "Премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ ще подкрепи законовите промени, внесени от ДПС, чиято цел според вносителите е да се спре вторичното ограбване на КТБ. Борисов обясни, че ако партията не подкрепи тези промени, ще излезе че има нещо общо с този грабеж. Вносителите на промените са Йордан Цонев, Делян Пеевски и Хамид Хамид."

ДПС и БСП - винаги заедно, винаги. Предците на едните са клали българи, а другите са ги разстрелвали. Първите са рушели черкви, а вторите са ги взривявали. Изобщо вечна дружба между русофили и туркофили.

Защо Баце каза, че Ахмед Доган е най-големия български политик? Защо Пеевски изкупи цяла България по време на 3 мандата ГЕРБ? Защо сега ГЕРБ подкрепят закона на Пеевски и Цонев за КТБ?

ДПС играе с БСП за вота на недоверие и оставката на главанавчев, но пък заедно с ГЕРБ и ПФ приемат закона на Пеевски и Цонев за КТБ. Айде сега кажете, че не са едно цяло?

Както казвахме като деца "трети път - майка и баща" тоест за последно и най-сериозно.

И 10 пъти ще го напуснат, важното е цирк да става, това е повелята на Сорос!

По повелята на сорос ли се целуваха Станишев и Местан на Орлов мост?!

оставете дпс,вİжте на около нİŞто няма да остане за десата вİ,разпродадоха дирявата.

Първият път за кафе, а втория за кюфтета. Пардон коч.

Тоз папунек първо да научи български и тогава да се върне в парламента....голям праз че са напуснали да не се връщат ....пътя към анадола е свободен..да си заминават...!!!

ако дпс не се върне в залата за аутопсия на народа, то никой няма да скърби за тях. дори малцинството им

Влизат в зала, излизат от зала, внасят предложения, протестират, понякога си и посягат, и някрая мнозинството казва кое и как, въобщее трудово ежедневие .... в 5 часа си тръгват от работното място и отиват в държавния апартамент. Там вземат душ, ебът ако е паднало нещо в забързания трудов ден, и отиват да определят на другия ден кой какво ще прави в заведение на маса по стар обичай; на маса се срещат любими хора, това са народните избраници, те не са скарани, те просто са си свършили добре партийните задължения през деня, на работа! Достойна професия, изнурителен и отговорен труд! Заслужава милиони, не там няколко си десетки хиляди лева на месец, а много повече! И народно признание, уважение и недосегаемост, имуунитет!

Внимавайте къде стъпвате. Цялата държава вече е отдадена на концесии и разпродадена. Явно вървим към Тол система и за преминаване през чужда собственост.Всичко вече ни отнеха. Свалиха ни и кожите.

ИЗОБЩО НС!!! ДАЖЕ БГ ДА НАПУСНАТ,ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ!!! ЖАЛКИ НЕНУЖНИ ПАРАЗИТИ!!!

д ружно у бакарените гробища да оидат да се не варнат

ДПС никога няма да бъдат първа политическа сила. Това те си го знаят. Какво тогава не знаят? Не знаят, че до като са в разкрачено положение по отношение на водещите партии никой няма да им гласува доверие. Крайно време е да се позиционират. Доган много добре разбира ситуацията в момента, но веднъж сбърка като събори правителството на БСП и сега е в "небрано лозе".

направо при другарите, си от Позитано!

тези дебили като напускат залата час по час, не мислят ли, че ние напускаме държавата!!! Няма достатъчно обидна дума за тези, които са сега в парламента, за да обхване цялата им простотия.

Я пък тези турци колко са важни и надути, значи като не се приеме нещо тяхно, трябва да станат и излязат. То на какво превръщат парламента? Аз обаче съм ЗА ако си отидат завинаги.

По-добре да напуснат и България,и без това не знаят български език.При Ер Доган ще им е по-добре.

Ндявам се третият път да е за последно и за винаги. !!!

Вместо всеки ден да гледаме ЦИРК от вида ,,народно събрание'', дали не е по-РАЗУМНО да закрием държавата БълХария за доброто на нейните жители ?

Не контрола, а само комисионната е проблем. Няма да я дадат на депесарските общинари я. Пука им на мутритр кво става в софийските провинциални колонии.

един простичък закон - 10 пъти липсваш без основателна причина от парламента - изхвърчаш оттам. Мислите ли, че някой ще Ви търпи на работа, ако не идете 3 дни на работа без да сте болни да кажем?

загуба, че са се измели от парламента - каквото с тях - такова и без тях!

Закона за концесиите е за мнозинството

ще имате ли кворум са приватизационния закон без тях? Ако да-действайте, те нека протестират, и народът тях ще ги изпротестира.

Да се забрани да се обединяват партии като псевдо патриотите,и на следващите избори да духат супата.

Айде още един път та белким хване декиш и не се върнат повече.

като напуснат да отиват в турция, а бсп направо в северна корея.

Мръсна циганска паплач. Недостерилизираата истеричка е лош пример дори и за тях.

Главистият,утре дали ще го видим във парламента,или Бойко ще му бие шута???Където се държал остро и грубо със колежката си Другарката Нинова?

БСП и ДПС ги обливат горещи вълни на страх, да не се преразгледа куфарната приватизация, направо ще се пръснат от страх и сега се крият кой под полата на мама, кой под полата на 2-3 истерични партийки!

брей, страшна загуба! БЪЛГАРСКИЯТ парламент останал без противоконституционната, агресивно-етническа, че и безкрайно крадлива ТУРСКА партия! като прибавиш и липсата на другата чужда партия-русифилистично-решетниковската бсп, наистина въздухът започва да се разчиства, поне в залата на НС.

ДПС напуснали. Не искат да работят, а само търсят конфронтации. И какво друго могат да правят- едните грабили мандрите преди 09 септември, другите взривявали влакове преди 10 ноември.

ГЕРБ не идваха 3 месеца тъпчо и си получаваха заплатите - пък ти лай - дрисльо

от Посрано 20 се обади.

Отчайващата и примитивна глупост на някой БКП фенове ме потриса! Тези господа си мислят, че БКП ще им намали цената на яйцата, ще им вдигне заплатите и пенсиите и ще премахне корупцията! Тези надежди на БКП феновете се разминават драматично с реалността, а именно Жанвиденовата, Лукановата и Беровата зима - глада, купоните, куфарната приватизация, заплатите по 1-3 долара, мутрификацията, фолказацията, пирамидите, фалитите на банки, студа, мизерията, принизяването на българите до радостта от придобиване на 1 хляб, 1 мляко, 2-3 кренвиша......... Никога повече БСП в управлението на страната, ако ни е мила България!

Булката с къса поличка лъсва и цялата птичка, а пък юнаците спяли, нищо от туй не видяли.

Ако контролиращият орган представляващ държавата е добросъвестен и коректен то гласуваният Закон за концесиите е много добър.

Къръдъе и Корни били напуснали. Има ли някой на който му пука за тези партизани? Много по-голям проблем е, че 80 процента от българите са наречени ДЕБИЛИ. Няма как да се примирим с това и трябва първо да си поискат оставката на техния КРИВО Христов. Нали вече разбрахте бе тарукатчета, че сте си лика прилика и от един дол дренки. Погледнете се и ще се видите колко рошави сте и тримката.

Погледнете го по-оптимистично: ДПС два пъти влезе в парламентарната зала днес!!!

ДПС кефат. Открито и безсрамно си защитават бизнес интересите в парламента и хич ги не е еня че не са партия а Фирма за правене на пари.

Ами докато не ги изгонят като незаконна етническа партия, ще се надяваме сами да напускат.

Къде го,видният борец срещу концесиите,Волен Сидеров?! Деба и мекерето му с мекере!!!

Клечи и лиже под "шлифера" Му...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Прав е професора за дебилността на нацията.Зърнах за мъничко по канал 3 народното събрание.Пълна олигофрения.Приемат закон за МВР ама само физкултурника и неговата пасманина.Абе неразумни народе връщаме се във времето на Бай ви Тодор.

Според Иво Христов дебилите са извън парламента. Затова там са и БСП и ДПС.

...имал разстройство...

дпс изцяло да напуснат парламента, това ще радостна новина!!! В случая това тяхно предложение е направо лобистко, за наши хора!!!

Вяко таквова действие на БСП/ДПС , носи позитиви на Борисов и ГЕРБ! НА БЪЛГАРИНА МУ ПИСНА ОТ ПРОСТОВАТИТЕ ИСТЕРИИ НА КАРАДАЙЪ И НИНОВА.

Всичко което предлага ДПС е свързано с някакво тяхно облагодетелстване, което значи че трябва да се отхвърля по подразбиране.