ГЕРБ: Не ни пречи отсъствието на БСП, Главчев остава

Стоим твърдо зад Димитър Главчев - ще продължим да работим и не ни притеснява отсъствието на БСП, заяви депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Не ни пречи отсъствието на БСП, Главчев остава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Главчев или си е свършил работата или си е превишил правомощията. Какво е това изпуснал си нервите бил? Или има констатирано нарушение или няма. Нима е нужно да развиваме търпимост срещу онова което искаме да преборим. Искаме правда справедливост и спазване на правила и закони. Аз съм доволен че имаше санкция към Нинова, колкото и малка да бе тя. Както каза професор Христов "да се научат да чуват и неща които не им харесват". Това важи за всички

Дори от ДПС не се държат толкова махленски като БСП, но да видиш и управляващите да слезнат на тяхно ниво е разочароващо. В парламента няма нужда и място за толкова емоция. Като гледате каква простотия цари в парламента не се чудете защо няма и нормално функционираща система, била тя прависъдна или каквато и да е. Всичко у нас се мери на око и никой не е никога виновен за нищо. Тотално бил рушал иституциите. Е ми ако е така подай сигнал в прокуратурата, представи факти. Гати и измислената държава. Не знам за корупцията ама има нужда от война срещу простотията.

Не се хващайте на блъфа на соросоидите от БСП и ДПС! Да видим колко време ще издържат извън парламента! Че нали в парламента си правят цирковете все!

Откога се борим за 120 депутати,най накрая.Червените олигофрени много им здраве

+1

Тая кака е гробарка - политкомисарка. Също Десата, Тома Биков. Има ли стаж в комсомола и/или БКП? Питам, защото съм с леви убеждения, но най-много мразя политкомисари и политагитатори дето да ми дават наклон на .....

Тоз не давате,онзи не давате,за суджук да не говорим/даже и по коледа ви се свиди/... Ба и скръндзите....само с Гришо ли ни прекарвате....

В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА ИМАШЕ ДЕПУТАТ С ПРЯКОР -ТЪПОТО, НО ФОНА ПАРЛАМЕНТА ГО СКРИВАШЕ. СЕГА Е ОБРАТНО- ТРУДНО ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ НА КОЙТО ТОВА ДА НЕ МУ ОТИВА.

ДОСТА НЕДУРАЗУМЕНИЯ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ НАПОМНЯТ ЗА СЕБЕ СИ С ТЪПИЧКИ ИЗКАЗВАНИЯ.СПРЕТЕ ...АМАН ОТ ПОСРЕДСТВЕНОСТ.КАРАКАЧАНОВ НЕ ТЕ ЛИ ЗАДУШАВА МИРИЗМАТА ОКОЛО ТЕБ.МОЖЕ ДА НЕ ГОВОРИШ ВИЕВАТО ,АМА ПОНЕ Е ВЯРНО И ТОЧНО.ОБЯСНИ МУ НА ЦЕНТРАЛНИЯ ЧЕ ЗА ВОЙНА СЕ ГОТВИШ ПРЕДИ ДА СЕ Е ПОЯВИЛА ОПАСНОСТ.НЕ ВСИЧКИ ИМАМА ФАЛКОНИ ДА ИЗБЯГАМЕ НА ВРЕМЕ.

кърджалийската пръчка-истеричка пак я избутали на топа на устата...ама тя горката нали си е куха лека пак врещи

представяте ли си какъв цинизъм, значи какво че 1 млн сте избрали бсп, какво ни пука за вас, интересуват ни само нашите 100000 повече избиратели, а вие като не сте на власт хич няма да ви се мазним, ние герберастите като партия на мазници, подлоги и подлизурковци сме наведени само на властта, другите не ни интересува какво мислят.

ДКМС Кърджали ?

ба си вампира,отде го измъкнаха тва чучело, вампир-дебил ба си, бягаме оттук.

герберастите саботираха Орешарски през цялото време, и разбира се овцете ръкопляскаха, оказа се защото са дебили, а сега герберастите реват, ма те са си с мнозинство и си приемат закончета без БСП и нямат спиране, герберастка му работа, важното е че ние гледаме отдалече цирковете из БГ, с просто племе, така ви се пада, кое племе държи 10г мутри на власт, аре прав ви път.

Я ДА СЕ РАЗКАРАТЕ С ВАШАТА НАГЛОСТ.ПИСНА НИ ВЕЧЕ ОТ ТЪПИТЕ ВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИЙОМИ. НЕ СТЕ НИКАКВИ ДЕМОКРАТИ. ЧИБА !

Главочев,отдавна е останал в миналото на ЦоЦиализЪма...

Управляващите не мислят стратегически.Върнахме се в тоталитаризма с еднопартийно управление.Няма ли жива опозиция няма демокрация!

БСП не е жива опозиция. Препарирана е. От страх.

Закона да гласувате, рекох.

Цвето ма ти си като незнам какво но май не поммниш как ГЕРБ не влизаха в парламента е с ваште камъни по вашта глава иначе кумундета са досетливи. Ама Цвето то се управлява добре кагато има опозиция иначе нали помниш ТАТО да си немаме вече друг ТАТО

Не даваме Дилян! Не даваме и Главчев! Стоим твърдо зад тях, пред тях и около тях!

Бай хой, май само АХМАК може да носи името главчев, нали? Тука всички парле ву франсе!

Караянчева,Нушето,Лилето---все едни такива налети,пухкави и веднага предизвикват едни сладостни сърбежи и корави позиции за 80% ....

Ajde stiga! Tezi ot GERB sa samozabrawiha!

пиши на кирилица

та какво стана с приватизационния закон? бсп страх ли ги е или да?

Как герб избират депутат - чукат канчето на кухо, дето е най празно избират, пробиват, вадят ако има и малко мозък и слагат семки вътре, да си замяза на тиква. Това е конкурса.

Главчев е васал на царя Тодор Втори Борисов. Кажи кога гласуваме абдикацията. Васалите сами ще се разбягате с награбеното. Това с политкомисарите е известно още от 1941ва как първи бягат.

синя политкомисарка. Внимавайте. Те насъскват народа и първи бягат. Политкомисарите първи бягат при война. Доказано.

ти си бил винаги Ярешкиииии. Имах малко надежда за Воля. Вече нямам. Да 80 процента са дебили. Това го знаем. Един се сетил и извикал ЦАРЯТ ТОЩО ВТОРИ Е ГОЛ. Това е - хвалби, хвалби и простащина. Воля не сте 80, а 100 процента дебили и ментета. Явно сте поредната патерица на Борисов, доста зле прикрита, далеч по-зле от РЗС и Янето.

Другарке Караянчева, има и други начини за самозадоволяване, освен да стоиш зад Главчев!

Ей, сега пък смолянската мисирка се оака.

БСП да не се крие- искаме си парите от най-големия грабеж- приватизацията! Върнете ги в хазната и тогава критикувайте.

А кой направи приватизацията? костоф, царя и тиквоня каквото беше останало.

Идеално-тогава защо БСП толкова се срамуват от нея? Дайте списъците, да ги видят хората, те ще решат. Смеете ли?-май не. хахаха

работела...това има ли някой да го вярва?!? Главчев се НАСРА - меко казано и да заставаш зад него, показва що за тепегьоз си!

Отчайващата и примитивна глупост на някой БКП фенове ме потриса! Тези господа си мислят, че БКП ще им намали цената на яйцата, ще им вдигне заплатите и пенсиите и ще премахне корупцията! Тези надежди на БКП феновете се разминават драматично с реалността, а именно Жанвиденовата, Лукановата и Беровата зима - глада, купоните, куфарната приватизация, заплатите по 1-3 долара, мутрификацията, фолказацията, пирамидите, фалитите на банки, студа, мизерията, принизяването на българите до радостта от придобиване на 1 хляб, 1 мляко, 2-3 кренвиша......... Никога повече БСП в управлението на страната, ако ни е мила България!

Малоумни зомби, и твоята реално яко се разминава с тази на изстрадалите хора в България. Ти си мислиш, че всичко е крадене, евродфондчета и обществено поръчки на наши хора. Еми не е - над 45% от населението е в крайна бедност, 70% нямат какво да дадат на децата си за закуска и с какви дрехи да ги изпратят на училище. Образование, култура, здравеопазване са абсолютни химери за обикновения човек. За правосъдие да не говорим. От друга страна има една гнусна шайка престъпници, които крадат всички обещствени средства и живеят на гърба на хората без реално да произвеждат каквито и да е обществени блага.

но темата на деня не е защо Главчев е в НС, а защо БСП е отвън?! Защо БСП не иска да гласува закона за престъпленията на приватизацията, която тя направи? Звучи риторично, нали? :))))

... и защо ГЕРБ иска да се отклони вниманието към миналото ...

о, но нали БСП е една почтена, прогресивна партия, която мъжки се бори с корупцията и престъпленията- именно от нея очакваме много, оставете ги тия герб, те са ясни!

То Караянчева и липсата на пипе и такт не ви пречи.Днес изпълняваш ролята на безславно изчезналата Федоска,но рано или късно ще паднеш от сцената и никой няма да забележи отсъствието ти,нито свои нито чужди.Простотиията обгрижва хората,а не животните Караянчева.Ти сама се определи в коя група си .

до 1989г. също не им бяха нужни други, но поне хранехме по-малко 'ДУПЕТАТИ'

Имах си аз да не стоите ''твърдо'' за Главчев. Партия от крастави магарета и калинки....

Единственият шанс на тази патерица (Марешки), е да позаработи малко в сегашния "парламент". Друг случай няма да има! А по повод проф.Христов и Марешки, има една звучна народна поговорка: "Къде е на магарето...и на бълхата....!

Депутатка??? Зла вещица е това.

То вие сте си самодоволни като вашият владетел,освен великото дебелашко поведение с друго не блестите.Предлагам да си затвърдие народната позиция за 120 бр. депутати, сиреч ГЕРБ+ПРОДАЖНИЦИТЕ

Всички знаем, че ГЕРБ са 1:1 БКП.. партия от комунистически тип, изцяло авторитарна. Много ясно, че на тях не им трябват други партии.. те искат да са само те и да крадат на макс.

Трудно ми е да си представя че тази Дяволица (Цв.Ка.) е честна и не лъже ! Краде наравно с другите от ОПГ Гроб ! Но ние като ви завърши поддръжката от ДД на САЩ , ще ви търсим сметка за откраднатото ! Ще ви унищожаваме и ще хвърляме пепила в Турция , нетрябва такова крадливо племе като ОПГ Герб дори да се погребват в България ! Вие знаете ли колко уморихте в България с умишлено лошо здравеопазване , а заминалите след вашата унищожителна политика ! Вие сте проклятието на България !

Това е лош знак, началниците ще се сърдят.

Явно отнякъде са дошли едни пари и не могат да си ги разделят ...

БСП решиха да избягат, за по-лесно...

Нинова напускат Парламента.Днес е хубав ден за българската демокрация.Отдавна трябваше да се случи и повече да не се връщат,от тях няма полза за България.Ей това не се беше случвало ,цели 75 години и това означава,че Корнелия Нинова е политически труп.

Ще си прав, ако напуснат всички. Много са м......е на клона - ще се счупи.

ГЕРБ,ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ СТЕ НАГЛИ,БЕЗОЧЛИВИ,ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ И ПОРАДИ ТОВА ВЕЧЕ АБСОЛЮТНО НЕТЪРПИМИ. ХОРА, ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ ПАСМИНА И ДА Я ИЗХВЪРЛИМ НА БОКЛУКА,КЪДЕТО И Е МЯСТОТО,МАКАР ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБЕСИМ

Цвети,не си по-малка кучка от другите лай.нометки на Герб

И тъй, КОЙ приватизира държавата? поименно, колега, поименно...

От днес почвай лъжло да си броите дните до Оставката ! Крадете но и да цензурирате какво говорят Българите за вас е Наглост и трябва да си подадете Оставката иначе това ще е Война с Българския народ който се нагледа и наслуша на вашите золуми ! Афери , Афери и никакви действия да си подадете Оставките за Гафовете !

Свидетели сме на войната на двете най-големи бандитски групировки в парламента ...

Ако са еркеци- хвърлят си капите и кой откъде е.Ако не- наздраве,живота продължава.