РБ: Докладът на ЕК доказва безсилието на управляващите

Докладът на ЕК доказва безсилието на управляващото мнозинство за съдебна реформа и борба с корупцията и то в навечерието на българското председателство.

Обратно в новината

Коментари - РБ: Докладът на ЕК доказва безсилието на управляващите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България от БКП видя само престъпления спрямо българският народ, БСП наследниците на БКП ни докараха жанвиденовата, лукановата и беровата зима, тоталното ограбване и зомбиране на българите, куфарната приватизация, пирамидите, глада, купоните, студа........ научихме си урока, никога повече БКП/БСП!

Доклада, както всички останали доклади казва едно и също. Не струвате, няма съдебни реформи няма нищо. Те ни плюят ние си мислим, че вали дъжд!

СДС - то не умре ли бе ? ГРОБ = на БКП 4, в най уродлив и вид.

Важното е, че вие, сините надъхани соросоидии сте силни, защото сте много ! Много сте, силни сте ! Хип, хип, ура - казано по вашему ! И кат сте се зароили скоро абсолютната сила ще бъде с вас. Антрополозите с благоговение ще си шепнат след 1000 години мммм вижи, виж колко е развит черепа на този син соросоиден демократ- явно приживе много силно е мслел, а и много е мислел, даже отдясно е мислел още повече !

А на вас колко ви е силата?

Този трик с приватизацията няма да мине - за тежко престъпление в приватизационна сделка да няма давност. Например, за убийство, свързано с приватизационна сделка, няма да има давност, а за такова, което не е свързано с такава сделка, ще има!

Доказва безсилието на ЕК, приятелю! Управляващите не ги мисли. Те си изкарват екстра!

че са живи. Демек съществуват де, макар и вече половин автобус, но има ги.

Ей ги и тия цървули отворили човки да плюят по управляващите - единствените които държат БКП и ДПС далеч от властта. После пак кажете, че Рамадан и подлогите около него не играят за БКП. То не случайно за втори път гледат парламента от вън.

Че то ГЕРБ са по-комунисти и от комунистите на БКП.държат БСП далече, защото до остане повече от кокала само за тях.

И на каква база го направи това заключение? На базата на фактът, че Борисов е бил член на БКП при чл.1 от конституцията, или на база на 100 годишнината която честваха на скоро... Хайде затъкни си лайнодупката. Всички знаем от къде смърди и колкото и да се мъчите да окаляте околните няма да скриете фактът кой се е насрал.

Тея охлюви нали бяха в управляващата коалиция при Боко2, какво направиха ??? ЕДНА НУЛА! Тва са те, празноглави и празнословци!

Тъпанар герберастки. Нали от ГЕРБ ги бламираха и отказаха да гласуват реформите на РБ и Христо Иванов, което и беше причина той да се оттегли! Аман от селски цървули, нарекли се десни, които са по-големи комунисти и от БКП.

Докато хората с носталгия по миналото не започанат да гледат напред, а не назад няма да вървим напред. Избирателите на БСП приличат на тези дето хвърлят пари през прозорците. Лъжат ти всеки път, обират ги всеки път, говори се, че ги лъжат и те пак си хвърлат парите през прозореца и гласуват за БСП.