Нинова с ултиматум: БСП напуска НС до оставката на Главчев

Напускаме парламента до оставката на Димитър Главчев, ще участваме в дебатите по оставката му, бюджета и вота на недоверие, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - Нинова с ултиматум: БСП напуска НС до оставката на Главчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новата шефка ще ви сипе башка

Нинова ще яде мазната опашка... Явно каруцар я е възпитал!

Крушовица!!! Амбициозна, напориста, самовлюбена, самоуверена, безпардонна селянка!

каква крушовица бе, да не си се объркал нещо

Лидерката е родена в с.Крушовица.

Лидерката е родена в с.Крушовица.

Другари да не стават грешки. Озверели сте от глад в опозиция. Нападаме само мандри и фурни на членове на ГЕРБ. Само по изключение за коледа свинарниците на другаря Свинаров.

Нинова е безпартийна! Сега по женски ще се разберат с Караянчева. Без коментар!

Само Нинова остава за да се разбере по мъжки с Борисов !

Парламентът от известно време прилича на цирк, където се демонстрират циркови номера, низък морал и липса на възпитание без значение от вида на партията и олицетворява всико това, което един представител на народа не трябва да бъде.

аз пък искам понеже съм дабил да се срещем всички 80 % от населението дабили и пред народното събрание и докато ИВО ХРИСТОВ - ПРОФЕСОРО не си подаде отавка не не се пребираме по домовете, неможе така постоянно да има напрежение в парламента омръзна ни. Извинете за грешките много съм ядосан.

Следващият ми ултиматум ще бъде: Кумунистите напускаме България докато правителството не подаде оставка!

ще трябва сега да поработите малко

Браво Корнелия, получи ти се! Мачкай тъпите гербери!

Ой, постой паровоз....) каква заплаха))няма да те спираме.

VIP Brother или Нинова, няма никаква разлика. Защо ли не са я поканили там, щеше да си плюе и обижда на воля без да я гонят. А и ще я гледат много хора /било най-гледаното предаване/ и после да си гласуват за нея. Само да си спомни защо я изгониха като зам. министър нейните хора и ще млъкне. Но нали е безочлива ...

Браво! Това е начина значи да се оттървем от московците от БКП! Главчев, в името на България, не подавай оставка! За Бога Главчев, не подавай оставка!

БКП/БСП най-добре ще направи ако напусне България в посока Сибир, Коми или Крим, до оставката на Главчев! Руските щпиони нямат място в България! МАРШ В СИБИР!

Изчезвайте и никога не се завръщайте!

Признавам, че силно надцених интелигентността на Нинова. понеже аз не можах да гласувам, заповядах на родителите ми да я подкрепят. И ми харесваше как успя да измъкне някои оставки в ГЕРБ, но да бойкотираш законови промени, които ще доведат да разследване на криминалната пр иватизация е предателство преди всичко към електората на БСП. Стига вече, следващи път няма да има доверие на кредит.

Опят двойка.

За мен не е изненада, че Нинова се хвана за грешката на Главчев като претекст да бойкотира парламента. Ако той не я беше отстранил, вероятно поводът щеше да бъде неявяването на Борисов, защото тя вече бе решила, че това ще направи. След провала й при Хекимян няма съмнение, че тя е силно зависима от миналото си, и че в парламента представлява не избирателите си, а тези, които са и дали парите да приватизира. А тези, които й дърпат конците (или гащите) не искат ревизия. Толкова е прозрачна, че даже буди съжаление!

бреи !!! - тая ще се задави от злоба!!

Ако се пръждосате в любимата си матушката с еднопосочен билет ще направите първото си добро дело за България изобщо. Бъдете патриоти поне веднъж!

Много добра вест!Напуснете,но преди това върнете откраднатото!Заминавайте си по родните места само с това с което дойдехте в София.Село Крушовица има нужда от селскостопански труженички.Езикът,сплетните,селските номера и манталитет не си забравила.Кажи кога си тръгвате за да спуснем бариерите на всички входове към София!Ще обявим датата като празник на софиянци т.е.освобождението на София.

Щом баш лъжецът Решетников я нарече г-жа Лъжа, значи я бива... Руснаците току- така не хвалят!

Измисли си още причини и напусни не само НС,а и България!Май започнаха да те тресат страхове,защото може би ще ти се наложи да си спомниш с какви пари си купила акции и за колко си ги продала. Журналист и задава въпрос:"Колко пари дадохте за да си закупите акции в "Техноимпекс" Нинова:"Не си спомням нито колко съм дала,нито за колко ги продадох.Карате ме да си спомням от толкова далече" Как няма да напуснеш НС?Ами ако те питат и за Пловдивският панаир,и за Булгартабак и за мажът ти митничар и директор в Лукойл и за пачките пари дадени за обучението на синът ти в Америка и.....За имотите ти в София придобити не от продажба на лук и домати от с.Крушовица.Страхуваш ли се?Дръж се мъжки и не бягай!

Нинова с ултиматум: БСП напуска НС до оставката на Главчев Това е едно добро начало.

ГЕРБ затъват все по-дълбоко и по-дълбоко. Сами не осъзнаха какъв автогол си вкараха с необоснованото отстраняване на Нинова от заседанието на на НС вчера. Краят на мутроолигархичното правителство се задава много скоро.

Влашка биволица !

Мурзилките да спрат да се притесняват и да ни навират Нинова, няма да им вземем Лукойл! Ще осъдим само тези, които са им съдействали, но няма да им вземем предприятията! За един Лукойл ще напакостите на България дръжте си го! Ако вие се изнесете като бити ... от България, ще ви заменим с други инвеститори, например китайски, английски, американски, ..... Хората трябва да си върнат доверието в държавата и доходността от боновите книжки, хората искат справедливост Борисов обеща и ще го направи! Няма как БКП и СДС лидерите да не бъдат наказани за Жанвиденовата, Лукановата и Беровата зима! Куфарната приватизация също не може да остане така!

Няма значение дали си ляв или десен, русофили или русофоб. Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него! Разпространявайте точно този текст : Не гласувайте за партии или личности които са в Народното събрание или са били някога в него!

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а покрай царисти-гербаджии, всички продължават да го д у х а т.

Благодаря на Борисов, че ни държи далеч от С.Корея! Безспорен факт е че всички страни от западният блок живеят по-добре от бившият и настоящ източен блок, въпреки че участваха в една и съща война. Българите живеем по-добре от руснаците и севернокорейците. Унгарците и поляците живеят по-добре от нас, защото никога не се предадоха напълно на комунизма и Русия! Вървим по правилният път с добро правителство на Герб и Патриотите, не щем разни престъпни комунистически структури да ни спъват развитието! Ако не бяха престъпленията на БКП щяхме да живеем поне, като австрийците! Дори и по-мързеливите гърци живеят добре, защото никога не са имали комунизъм! Нинова не ни готви нищо добро!

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Стига с тия глупости бе човек, важното е, че Борисов върши по-добра работа от такива като тебе. Явно много си ограбвал, та толкова си засегнат.

Како като си толкова "народна", щ о не ти се иска и не ти стиска! Герб и Патриотите, искат да се направи закон, за да отпадне давността и да се преразгледат тези сделки, Нинова е против, защото не и стиска! ДПС и БСП не влизат в парламента, защото ги е страх от собствените им грехове!

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Труд "Пропагандата стига до абсурди Местни археолози откриват еднорог Ким Чен Ир пиел френски коняк на стойност $600 000 През 2013 г. севернокорейската академия на науките предизвиква усмивката на своите колеги от Юга, след като излизат с новината, че е открито леговище на еднорог, който показвал чудодейните свойства на родната земя. Според легендата, когато бащата на Ким Чен Ун Ким Чен Ир, се раждал, имало две дъги и еднорог прелетял над планината Пектусан. Неотдавнашен списък на луксозни стоки, внесени в Северна Корея, показва, че Ким е имал предпочитания към китайските делфини, френските пудели и африканските афродизиаци. Твърди се, че той е бил ценител на магарешкото месо, на омарите и на скъпото френско вино."Ким Чен Ун държи в страх Северна Корея

НП?!! Какво има толкова да се мисли за ЕНП щом така горещо подкрепя Борисов? Какво знаем ние обикновените хора за КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов? Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Вашият БСП/БКП професор си го каза, че сте дебили, стигнал е до този дълбок извод, взирайки се в огледалото, гледайки фамилията, приятелите и съпартийците си, разбирам го и го съжалявам, при такова обкръжение, да го оплаче човек!

Искате ли това, или демокрацията не ви пречи, като на Нинова!? Труд "Законите в страната изумяват Малко известни факти за КНДР Наказват жестоко хора за обикновени неща Като проводник на капитализма строго са забранени сините джинси. Официално са одобрени 18 вида прически за жените и 10 за мъжете. За предпочитане е представителите на силния пол да се подстригват като обичания Ким Чен Ун. В държавата в момента е 105-а година новата ера за тях е настъпила с раждането на Ким Ир Сен, основател на страната. В севернокорейската столица се намира най-големият празен хотел в света Рюгьон, който разполага с 3000 стаи. Пушенето на марихуана е легално. Съществува правилото за наказание на три поколения ако един член на семейството извърши престъпление, то следващите две поколения се раждат под ключ и умират така."Ким Чен Ун държи в страх Северна Корея

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

ами довиждане г-жо Нинова

ОЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ НАЛОЖЕНИТЕ ОТ КОСТОВ БАНКНОТИ! Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

Четете да не ревете, какво ви се готви! Труд "Ким Чен Ун държи в страх Северна Корея След идването си на власт параноята му е толкова силна, че той екзекутира 10 високопоставени партийни членове заради това, че са гледали южнокорейски сериали. Убит е и собственият му чичо Джан Сок Тек, както и цялото му семейство. Режисьорът Шин Сан Ок пък твърди, че севернокорейският лидер бърка реалността с киното и смята Рамбо и Джеймс Бонд за реални личности. Миналия месец пък медиите в Северна Корея гръмнаха с новината, че лично Ким Чен Ун открил еликсир, лекуващ рака изворна вода."

Бойко Борисов се оплаква, че нему се паднала най-голямата криза. И тъпунгерите въздишат съчувствено : Горкият юнак. Каква незавидна съдба. Какво себеотрицание. Какво мъжество. Какво величие. Каква саможертва. И да се чуди човек дали тия хора са си изгубили акъла, или никога не са го имали. Не знае ли, или е забравил. Не се чудете, ами помислете. Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко Друга криза, която досегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди.Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладяха страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев

тук се вижда че един и същ герберастки тролл се е озъбил, та чак не може се спре, вземи почивка бе ахмак.

Коя си ти ма госпожо ЛЪЖА?? Вървете не по районите си, ами към Сибир!! Там ви е мястото!! Ще даваш ултиматуми!! Много се главозамая тая никаквица!!

най-големите предатели спрямо България са тези мошеници,чиято предводителка е сниманата тук ! лицемери,чантаджии,лакоми използвачи,това сте вие

Дано да е истина И без това само вдигат шум Прав им път към масква

един да се не варне от вас,аидуци долни,мрасни,оидете с турската незаконна партиика в бакарените гобища.нема да варнете балгаря назад,идиоти гадни,лумпени проклети

ти от 100% герберастки дебили ли си, кат гледам колко върнахте назад БГ, та и с бесене не може си платите престъпленията.

а се върни от 2009 кога идва любимия ти вожда да видиш кой работи с дпс, как герб си прокара всички закончета точно с дпс, ама ти не следиш гласуванията а чакаш медиите да ти кажат, е те няма да ти кажат, оставили са ти сам да си следиш нещата. Ама нали си дебил сам какво можеш освен да слушаш наготово медиите, та кой е с дпс там се вижда дебил прост, по- бързо с герб към бакърена та да има въздух за честните и умни хора, аман от дебили..

Има рима и е вярно.Керванът ама хич не се интересува кой как си лае И двете партий отклоняват вниманието от важни проблеми,,кражбата КТБ,корупция,престъпност, бедност,на първо место по смъртност,неизлечимото здравеопазване много проблеми и кражби а се само заяждат помежду си и нищо съществено не се случва.

Голям кеф ако напуснете...няма да ви гледаме противните физиономии вече ...че е голям стрес...!!!!

Вземете и мекерето Слави Трифонов и беж да ви няма---СИБИР ви очаква !!!

Нинова каза :Всички крали вън от парламента !!!Никой не останал от дпс и бсп !!!

В България наистина имало някакви дебили, след като някои на Корнелия са се доверили. Тази селянка цялата държава разстройва, няма ли някой да се намери нея да настройва?

и да те няма заедно с всичките си другарчета.

ха ха всички герберасти-дебили се събрали да реват, ми нали сте щастливи бе, ето няма ги бсп в НС, само герб, еднолично, като при бай тошо, за кво го махнахте човека, че е русофил и евро и америко филите го избутаха, да сменим едните с другите, добре, па после пак и се сме с някой, ама малко да редуваме.кой намазал, намазал, другите да го духат.

Шъ я праим ли Курнелата премиерка?

билетите за самолет са от нас. Полет за Русия, разбира се.

напускат, напускат драги, хич не можеш ги задържи, чети колко на ден заминават, сега взеха да ги заместват с бежанци, араби и др и да ти връщат циганите по европа. А няма лошо и в русия, ама нещо не ни пускате там, като чуят че си ходил дори на екскурзия и си уволнен, и при бай тошо не беше така, маменцето ви "евродемократи", няма да сте вечни, шъ въ пратим на запад не се безпокойте.

що се връщаш от рассия...стой си там, маменцето ти мурзилка

ОЛИГОФРЕН ПРИ БАЙ ТИ ТОШО БЕШЕ НЕМИСЛИМО ДА НАПУСНЕМ ГРАНИЦАТА ОСВЕН , АКО НЕ СИ ЧЕРВЕНО МЕКЕРЕ ИЛИ ДОНОСНИК !

взела си е поука - не се жертва за тъпото племе българи, най-тъпият си ти. Как не разбра че докато ѝ се възхищаваш с отворена уста и лапаш мухи тя при Костов като шефка на Техноимпекс го правитизира , но не си спомня за колко десетки хиляди долари, откъде ги има и кога.После си продаде акциите но пак не помни на кого и за колко пари.

бре че си умен бил, повтаряш на баце си лакърдиите, ама он си е дебил какво друго да каже на дебили, що се праиш че не виждаш 10г "приватизациите" на баце си, че той няма да ти ги каже, нито послушните му министрй и медии, ама ти не виждаш така ли, а геноцида и мизерията на народа не виждаш. И нали баце пръв щеше да я даде на прокурор още преди 10г ако имаше нещо незаконно, що си е траял 10г,а? Щото сега Нинова му пречи и целта е да я разкара от избори,а после да се извини. Аре продължавай си с гъзолизането дебил прост, няма да пречим, да ба в дебилите прости, и без това си заминавате като племе и държава, няма да ви измъкваме да въ в дебилите.

Напуснете и въобще да ви няма БСП и ДПС.