”Воля” призова депутати да върнат пари за визита в Молдова

Политическа партия "Воля" призова депутати да върнат пари за посещение в Молдова, на което не са присъствали.

Обратно в новината

Коментари - ”Воля” призова депутати да върнат пари за визита в Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво пак не ви изнася? Не е ли права дебили?

Хем се прави на коректив, хем лиже топките на тиквата, а простия народ е в захлас! ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ?!

Дебилите са в Парламента а не сред народа,народа е потърпевш от дебилите облечени с власт и фалшиви дипломи.

Още един начин да се точат парите ни .Заявяваш че ще ходиш на работна среща в някоя държава но не отиваш и хоп паричките в джоба и после държавата нямала пари ,от къде да дойдат като се раздават щедро ей така без да се търси отговорност и да се връщат отново от там от където са взети но не са ползвани по предназначение,на това му казваме разюздана работа,безконтролна и грабителска и после не се чудете защо искат да са депутати ,защото не се държи сметка на държавните пари при кого ,за кого и кога са дадени и дали се връщат в хазната .Нямя да има държава ,няма да има пари никога ако така се управява.

То да е само това, с мед да ги намажеш. Ей ти най последното...ограда за 500 евро на метър и 5 пъти по скапана от гръцката за 250 евро на метър. Да върнат милионите окрадани па нека си задържат неколкото хиляди за "ходенето" до молдова.

Цитат от статията: ""Силно вярвам в максимата, че както се отнасяш към стотинката, така се отнасяш и към милиона. Нека покажем, че сме разумни и отговорни хора и не харчим безотговорно парите на данъкоплатците", призова тя" Вярно е, депутатите не ни ценят нито левовете, нито милионите, нито милиардите!!!

"Чуждите пари - лесно се харчат" Б. Борисов

$% *€ майката на всичките лайнари в НС!

И от тези хора очакваме работа в полза на народа който ги е избрал.Та това не са депутати ,това са долни крадци и престъпници.съвсем са се разпищовили,никой сметка не им държи.

Уфффф.....точно ти ли ще говориш за съвест и морал .....

в случая е много права

От такива работи си докарват по 2-3 хиляди отсгоре на Дебелата Заплата

на седмица

Не харесвам иво христов, но от 80 процента дeбили, какво да се излъчи в народното събрание - крадливи дeбили!

А ПРЕЗИДЕНТЪТ ГИ ПРИЗОВАВА ДА СЕ ОТЧИТАЛИ ПРЕД НАРОДА !!!! КОКОШКАРИ БОЖЕЕ, КОКОШКАРИ !!!