Попадащите в реките антидепресанти правят рибите агресивни

Учени от Института за екосистемни изследвания в Милбрук установиха, че отпадъците от фармацевтичната индустрия, попадащи в реките, правят рибите агресивни.

Обратно в новината

Коментари - Попадащите в реките антидепресанти правят рибите агресивни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я виж ти... Ако хвърлям виагра в моя рибарник, дали ще извадя повече хайвер?

Пак ли ше смучкате парички от нещо? Поповите лъжЦИ, които направиха от неврологичните недъзи душевни заболявания и всичко от серията "бърнаут, депресия и пр.", "с тях работи психолог", "хиперактивни деца", "терапия с антидепресанти"... Те безспирно ви бомбардират с интервюта с психо"лози", които анализират на баба си фърчилото и т.н. СЪЩИТЕ тези попови лъжци - журналящината ви разказват поредната глупост! Другарите "учени" за какви водоеми разправят и за какъв степен на разреждане? ВОДАТА ШЕ ПОСКЪПВА ЛИ? Предлагам "депресираните" да плащат високите сметки! И журналята и те де.

поповите лъжички не са риби, а малките на жабите. Раците също не са риби... медузите и те... Аман от журналистика.

Оправихте ми деня с тази тъпа статия: "почистващите станции за водата не са предназначени за отделянето на химическите вещества" - казват се "Пречиствателни станции" и СА предназначени за отстраняване на вредни елементи в зависимост от производството. Може да няма контрол, може да липсва пречиствателна станция, ама не и да не е предназначена.

На прага са да открият рибешки грип.

Нито ден без наука! Ето - днес научих, че поповите лъжички са риби! Интересно, те, знаят ли го?!?

не са риби а бозайници..... язе като млад Мутант бех глухарче...

Не се учудвайте, ако скоро почнете да четете дописки от сорта "Стадо агресивни шарани нападнали рибари. Рибарите побягнали, а тълпата шарани ги преследвала до следващия водоем и не ги спирал дори и открития по тях огън от огнестрелни оръжия, които рибарите носели за самозащита от агресивни риби...". Какво ли не прави химията...

се влияе, представям си какво става сред нас! И браво на "На някои хора", направо ги разби! С добавката, че освен краката, мъкнат си и задника, защото цял ден "муат" дюнери и пици и задръстват тоалетните, нищо друго. А това дължим на милия изроден делегиран бюджет в този си уродлив вид - блъскай куцо и сакато в стаята да има надник, пък после ще му мислим.......

Милбрук!!! КО?НЕ!

само краката им ходят на училище, но не и ГЛАВАТА.

не е прав! Да си прочете уроците.

Какво трябва да прочета. третокласнико? Имам завършено висше образование.

И аз, драги, и аз, ама не ми е в стила да се хваля с това, че виШето образование така се обезмисли, че за "завършилите" го в последните години е по-добре да не се хвалят...Щом всяка тъпа силиконка и чалгарка може да се "дипломира" с бакалавърска, че и с магистърска, степен от НБУ...

Тая риба на снимката е на кока бре! Я гледайте как се е озъбила. От три дни друса горката без да мигне, на техно-музика....

"Попадащите в реките антидепресанти правят рибите агресивни" Антидепресантите са успокоителни, защо ефектът е обратен? Пак някой уЧен от Милбрук е правил опити върху мишки. Хайде дайте следващото "откритие" ;-)

Ефектът много често е обратен при РИБИ с Атеросклероза!!! За Артериосклерозата няма да ти обяснявам.

по-скоро това означава, че замърсяването е тотално, но хората са спокойни, само пряко засегнатите са ядосани, поради което са и нервирани, и хапят. инак вчера разбрахме, че учените могат да вкарат нанотел за чистене на чинии в черен дроб на квазимодо, чрез вируси. водата от експеримента са я пратили на сатурн, с помощта на спътник "уран".

Валерианата успокоява човека но превъзбужда котките. Различен метаболизъм просто

Какъв фармацевт си ти бре? АптекАр? Анти Депресанти, срещу депресия - това са стимулиращи ЦНС лекарства. Мога само да се надявам, че си някакъв там помфарм... или просто лъжец. Иначе - срам за професията.

преди много години имаше една песен на Cerrone, казваща се - Supernature. много пророческа се оказа. разбира се, че реките са бистри след "пречистването", но това е една илюзиорна бистрота. няма филтри против химически и биологически замърсявания, а ние продължаваме да се самоувреждаме с пълното спокойствие на напълно седитирани пациенти в една всеобща лудница. веганите и зелените са същите, антидепресирани замърсители на Природата, така че, дали ще чакат крушката от дървото да им падне директно в устата не ги оневинява, а напротив!

на снимката, не е на антидепресант!!! На амфети Е!!!

в следващия хит на холивууд обичайните герои ще спасяват света от злите попови лъжички..

Целия свят на антидепресанти... Ми е...те се бе.. Толкова е лесно...

Те таков дзвер нема. Ако някой познае какво е това да напише.

аме те и средстжата за растителна засхтита могата да са с косвенонепряк ефект.

Сам я открих: Fangtooth (саблезъб), малка и безобидна дълбоководна рибка. Насименто само ни плаши ;-)

Mного прилича на ленчето йончева

Ъ, че защо? Не им ли лекува депресиите?....

Да попитам- защо няма и дума за победата на Гришо срещу Гофен ,а ни занимавате с дебилщини?!

Що ли ти слагат минуси? Сигурно защото темата е за дрогирани риби или място за изява на антибългари. Прочетох: "Григор Димитров съсипа Давид Гофен с 6-0, 6-2" Не го изживявай, да се радваме на победата на Гришката!

Рибите не знам агресивни ли са, не са ли, но че водата става все по-отровна е факт.

За рибарите е добре - тамън ще кълве здраво! После сготвяш рибата на някоя мадама и няма нужда да я сваляш - след вечерята направо ти се нахвърля :)

А изхвърлената по спешност в канализацията "трева" прави ли рибите весели?

не, защото рибите не пушат.

Колко от тези антидепресанти, трябва да изпие една попова лъжичка за да де-еволюира до риба?

Е , снимката кърти ,не искам да хвана такова чудо ,че не се знае кой кого ,с тая агресия, да няма "сексуален тормоз"!