Трафиканти возили бежанци с лодки през Дунав (видео)

Специализираната прокуратура, ГДБОП, ДАНС и Гранична полиция задържаха организирана престъпна група за трафик на мигранти от Турция до Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Трафиканти возили бежанци с лодки през Дунав (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой турчин, арабин приказва за бежанци, Аз знам едни избягали от Затвора- 20 души сериини убиици. Тия са убиици си изхвърлили документите, и ще му кажат че са бежанци....Ще му ги пратим да живеят в къщата му. Той да ги храни. Да се возят с неговата кола БЕЗПЛАТНО... . Дали ще го ограбят и убият, няма значение,. Важното е да храни ""бежанците"" избягали от затвора, докато накрая решат да убият Арабина, турчина....Ако е жив след 3-4 месеца, ще му пратим още 20 убиици, избягали отзатвора... И така, докато някой от тия убиици убие арабина.

Кви бежанци ?? Арабите които 500 години КЛАХА в БЪлгария, бежанци ли са ??? И кви мигранти ??? МИгранти са БЪлгари, които се преместват от един град или село да живеят на друго място в България... Арабите са най- големите Измамници... Индийците направили фирма за филми- Боливуд, като Имитация на американското градче за филми- Холивуд. А турците Измамници продаваха ,маратонки Адибас които се късат на 3-тия ден и са Имитация на немските маратонски Адидас.

Що вземеш да ни обясниш, чий бастион е южната граница! Тъй наречените бежанци излизат от нашата страна, защото вече са влезли у нас. Струва ми се, че в България те влизат толкова лесно като у дома си. Истината е, че и на южната, и на северната граница бизнесът процъфтява.

"Членове на групата са ги посрещали на зелена граница.." Тва зелената граница дали е на бокича "непристъпната" ограда (дето е по скъпа от гръцката, и по калпава, също) или става въпрос за некъде другаде?

сега герберастите трябва да се молят да пресъхне Дунав,да построят ограда по границата с Румъния и да откраднат парите за нея.

съм тъп и не разбирам от къде тези пари в хора, които бягат от война или тем подобни глупости?

То се знае,че тези хора се "финансират", за да стигат до ЕС, НО НИКОЙ до сега няма топките да каже от къде идват тези средства. Толко ли е трудно да се разбере??? Или тези ,които трябва да го направят или не искат по някаква "причина" или не могат. Ако е второто те не са за тази работа - да си ходят!! Да ама е сладко да топиш пръста в меда , нали ????

Един по един ли ще се махат скапаните министри,или с голямата метла наведнъж?

Да...!!! Да го разбира кой както иска, но ПРЕЗ ЯНУАРИ 2018 ГОДИНА БОКо-КРАТУНьо ЩЕ Е ПРИ БайСтаври - но само ако иска да оцелее...!!! Дааа...!!!

Ех Валерко, Валеркооо... Как го беше казал?... - Напънала се планината, и "превозила бежанци с лодки през Дунава"... !!! А?...

Дошли от зелена граница.. Че как са прескочили КИТАЙСКАТА НИ СТЕНА.. Неверници. Та ДЕЛЯНЧО им го каза - несериозна работа е това да са прескача оградката ни.. Пък не кой да е, а Далаверко лично са наложи да го поправя - Йончевата показвала стара манджа. Той знайл как са прескачала, ама.. И че крал от оградата и я строил нефелно и туй знаел.. И хоп на другия ден - е им нещо ново.. Сега го чакаме Далаверко да са изтъпани - а И ТУЙ ГО ЗНАЕХ..

Според мен виновни са климатичните промени, в резултат на което се получава следния природен феномен: - бежанците - плават по Дунава; - "пеликаните" - на зелена граница! Но пеликаните са генноизменени - на два крака, но вместо крилца - ръце, и с по две гуши!

много си наясно за климата и патетата

"бежанците - плават по Дунава, за пеликаните да не говирим

loyola

"ех как ще ви повозя" беше написал Адам Козлевич ... Явно все така вози не когото трябва...

няма такова нещо. Нищо няма да докажете. Цялата власт е наша.

А! Не! Стига вече "фейк" - Баце вече рече, а вицето вчера отсече, че "през нашата граница и пиле не може да прехвръкне", а вие искате да ни убедите, че хвърчали чак до Дунава?! Това са "прелетни птици от особено защитен вид" и точка!

Е ко толкоз - разходка с лодка.

до Дунава като оградата е много добра,а?!? Да кажат цвъки и далаверко щото Елена показа истината, а те скачаха колко е добра оградата!

Хбахха, те не могат тия дето прескачат посред бял ден оградата да хванат ама сега ги гонят по Дунав. Изобщо не е ПР акция тва. Ама хич! Цирк дьо Борис

Плащат по 12 000 лв на калпак,а иначе бедни... А траикантите вече би трябвало да са станали милионери!!! Сега задължително да им отнемат цялото имущество,всичките пари,да ги вкарат в затвора за минимум 10 години и да им наложат големи глоби,които да изработват всичките тези години за да се научат,че повече няма да вкарват бежанска измет от Африка и Азия,част от която са си чисти изверзи и убийци!!! Заради тези трафиканти хиляди загубиха живота си,това значи,че те са съучастници в убийствата!!!!

Ти да видиш!!! Това е страхотно добре организирана далавера, която явно започва от непреодолимата генерала оградна на турската граница. НИЩО ЧУДНО И ДРУГО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ!!

Обуйте им бетонни гуменки и да ходят на дъното на Дунав.

няма кой да им ги обуе! Такива като Сталин и Тато не сотанаха. сега живеем в демокрация и имаме човешки права...