ЕК видя някакъв напредък в България, но крайно недостатъчен

ЕК все още не може да заключи, че показателите по наблюдението на България са изпълнени в задоволителна степен, се посочва в новия доклад за страната ни.

Обратно в новината

Коментари - ЕК видя някакъв напредък в България, но крайно недостатъчен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Европа изпълнила ли е показателите си във всички стари членове на съюза? Смело НЕ, но се вглеждат в дребните и смятани , по колониално мислене, за недоносчета. Да прочетат какво е казал един велин немец: пред историята няма големи и малки народи! А ние си знаем, носим победа на всеки, с когто се съюзим!

Докладите се следят отблизо от някои страни в ЕС. Холандският премиер Марк Рюте например от няколко години повтаря, че страната му ще се съгласи с приемането на България в Шенген след два положителни доклада на ЕК. Засега не е минал и един напълно положителен доклад. АЙ ЧИСТИТУ!!!

....... в края на 2018 г. съюзът ще се разпадне, предвид огромата финансова яма .... след брекзит, няма да настъпят промени в докладите докато не се реши кой колко пари ще внася.... вероятно с коефициент 2,5 до 3,0 спрямо началото на 2017.. Поради този факт, комисията действа предпазливо и няма да ни приеме в шенген изобщо....

амчи туй ни е вярну ки...туй е такованкана фейк новина...искът дъ учернят нашту убуу мумче...то малку съ пупраи напуследък ама хайр дъ муй...инъчи туй и иднъ долнъ прувукация нъ Путин и хибридътъ му вуйнъ с назе...руските хакери сигурну съ пудминили истинския убав дуклад дету нашту мумче и утличник

НЕ ГУБЕТЕ КУРАЖ ИДЕ НОВ ТИРАЖ.

МНОГО ДИПЛОМАТИЧНО НАПИСАН ДОКЛАД НИЩО НЕСТЕ НАПРАВИЛИ ЩЕ ВИ НАБЛЮДАВАМЕ ОЩЕ ......

Айде дайте да прочетем сега румънския доклад и да видим какво изначава ПОЛОЖИТЕЛЕН!

По въпроса с доклада вече се изходиха Цецка и Цецо. Чакам да прочета какво ще кажат двете пръчки, Десито и Караянчева. Пък и Лилето може да каже нещо.Нали ще педседателстваме.

Дуловската двуцевка и кърджалийската истеричка че припърдят естетсвено

От 10 годиниим повтрят едно и също, и сега им писна-казаха-продължавайте да дълбаете надолу, щом не разбирате от дума. Хората ви казват-всички герои на прехода -конфискация и пандиз.Судиите виреват за независимост-а всъщност са зависими, най-вече от парите-всеки може да ги купи.Иначе Маджо, Маргин, Паша, маша и цели животински и растителен прякорлък отдавна да е завършил пътния кръг-"Тракия"Струма" "Хемус" и "Черно море", а Нинова вместо шеф на партия щеше да е отряден в Затвора в Сливен.За съдиите не ми се говори-Закона бил такъв и раздават награди едва ли не за убийства и грабежи.Чувай уйо.Приемето го-няма да сме нито първата, нито последната нация заличена от лицето на земята.Хленчещи помияри не са нужни никому на тази прекрасна земя.Всички реват за добър живот и на всеки лафа е."Кво ме бърка мене бе.Я си е.и мамата." Колко пъти някой сериозно се вдигна в защита на народа си-николко.Все режисирани протести по комсомолски.А Ек си пише докладите.

ама в ЦСЗ Боко и Цоко кви ще са да ни осведлиш че го даваш отворко дъл шъ са отрядни ??? че първи отряд чи чака отдавна...))))

Онова, което за първи път се постига е, че липсват нови препоръки в настоящия годишен доклад, посочи Цачева. За 10 г. това ли постигнахте, да няма нови препоръки. От Европейската комисия им омръзнахме да повтарят едни и същи препоръки от години насам, па камо ли да ни дават нови такива.

Докато има хора да избират БСП/ДПС в парламента, няма да се справяме добре.

ето ви 100%-ов дебил

и то от ония дето са повече от 80% как ги подцених само

ееее ,ще му развалят настроението на бочко,той така хубаво си пътуваше из Европата и така хубаво замазваше цигнията която се твори тука,а те видиш ли не го оцениха. какво става бочко и теб ли не ти се седи вече в родната кочинка да се наслаждаваш на родни прелести та все обикаляш зад граница???

Много са меки и дипломатични от ЕС. България е кочина с прасета, 80% дебилни, управлява се от мутро комунисти, разбойници, които крадат и със задниците си. Мерките против корупцията са козметични, палиативни и лицемерни, защото трябва да се направят от корумпираните, а те не искат да им лъснат крадливите задници. Или тези от ЕС са идиоти и не разбират, че България не е за ЕС, или са много хитри и крадат заедно с ташите тулупи.б

Явно конфуза след доклада е голям, щом няма никакви коментари по нито една телевизия.Даже и по проправителствените "Европа", "Скат" , "Алфа".Само реклами и повторения на стари предавания.

Това да го кажете на Борисов, който се скъса да се хвали!

то тва го виждат и слепите от космоса! Само зомбираните герберуги си мислят, че всичко е мед и масло

В България гробарския бизнес , бележи непрекъснат напредък , вече 28 поредни години ! Сериозно ! Така стоят нещата !

Какви нови препоръки да има, като те, старите въобще не са изпълнени...!

Боко, Боко, Боко, пак някъде се скри, Боко, Боко, Боко, пак с издърпани уши. еврото май не е за нас, мале джиджигас...

абе я проверете дали руските хакери не са подменили доклада! според Цв. Цв. и Юнкер, всичко в 'истинския' доклад е положително апропо, няма как да постигнем успехи в борбата с корупцията, след като тия коитп трябва да се борят среяу корупцията са най-корумпираните.

Сега очаквам лавина от обяснения, че доклада не е обективен, че сме фърст, най-добрите в Европа, с огромен излишък в хазната, преборили сме контрабандата и корупцията ....и т.н.

На Боко и компания не им дреме от доклада защото не искат лъж-верижа с държавните пари да секне. Трябва да се краде!

Някой да прави асоциация между Шенген и крив макарон ?

Пълни глупости! Ние сме най-най-най! Питайте Цвъки

В доклада на ЕК се прокрадва "дългата ръка на Русия и Путин". За това не е така положителен както го очакваше правителството. Това си е поредната хакерска атака на Русия :) към страната ни хахаха

плювню Плювню дей да ни разясни....

Последния доклад е същият както предишните - нищо положително! Това е защото вече 27 години ни управляват крадливи некадърници, а народа е стадо овце и ги държи на власт. ЕС ги интересува само едно - да ни манипулират и завират в прахта чрез послушни и прости управници, е може и да крадат, но важното е да слушат! А робите - да духат супата!

тая страна е кенефа на европа, корупция ,некадърност и простотия дето няма лечение.

Холандският премиер Марк Рюте например от няколко години повтаря, че страната му ще се съгласи с приемането на България в Шенген след два положителни доклада на ЕК. Засега не е минал и един напълно положителен доклад. СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО В КВИ ЛАЙНА СМЕ И КАК НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТЯХ СКОРО?

Онова, което за първи път се постига е, че липсват нови препоръки в настоящия годишен доклад, посочи Цачева. ООООбаче Разчитам на правителството на България да изпълни всички замислени реформи и да избегне забавяния, за да се постигне напредък с ДВЕ думи пак сме с гаечен глюч в г-за!

поредното и очаквано насиране на ГЕП

кой кой кой бил хвалипръцко??? Боко Боко Боко ли??? международника? хих

кък съ плаа ся в лайняната река с отворена уста срещу течението ва?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

пръъъъъц ку-ец еврозона и шенген ай чИститУ! и да измажете КПП-то на тикваря

в Булгарето тъпанари фраш барабар с тиквата скивмм ГЕП хем насрани и хем засмяни

международника да увеличи производството на тикви и кратуни немедлено

Оставка на Правителството и нови избори ! Ще гласувам за Слави Трифонов !

И какво излезе накрая! Оказа се, че цялата хвалипръцковщина на боко и компания е просто поредната, сътворена от ГЕРБ ФАЛШИВА новина! Уж боко навсякъде го канеха, навсякъде го потупваха по зад..., пардон по гърба, но май не е било приятелско това потупване, а си е било наритване. Това поне се чете от оценката на ЕК! Ха да са ни честити поредните пропилени години под мъдрото ръководство на шайката /по Антон Тодоров/!

Като чета изводите на тези от ЕС и се сещам за лозунгите и отчетите преди ноември 1989 година, КОГАТО РЕДОВНО ВЗИМАХМЕ ПЕТИЛЕТКИТЕ ЗА ПО ТРИ ГОДИНИ.... Та и тази работа като оная, и тези отчети като онези... Сега разбирам защо средният българин вече има по-голяма покупателна способност на доходите си от европейските граждани! Ние прекрано си ги знаехме теиз неща, ама друг си е като и отвън ни похвалят!

От Доклада: "...Комисията все още НЕ МОЖЕ ДА ЗАКЛЮЧИ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ПОКАЗАТЕЛИТЕ Е ИЗПЪЛНЕН В ЗАДОВОЛИТЕЛНА СТЕПЕН на настоящия етап..." 17 препоръки и нито 1 изпълнена!!! От 2009-а ББ Шенгена измазва последната сграда и не успява... Приятелчето МУ Юнкер пак ГО пусна по пързалката...

Политическия напредък в България е колкото е и във футбола ни. И това е разбираемо при нашия централен нападател, нали Цецко - хахахахах

Щото преди това трябва да измрат корумпираните!!! Хайде на лов за корумпирани ... на бас, че 20 - 30 показни разстрела, като оня в Перник, и нивата на корупция ще спаднат с 99 % !

Никой не 'верва' нито на ЕС, нито на ЕК нито на БББ коалицията. Ние си имаме наше ККК - Комунисти, Капиталисти и др. Крадци - те имат доклад за 'усвоеното' и там нещата са наред.

От години се пише едно и също-"Наредък има,но и още много работа има".Сиреч сте извън Шенген и сте под мониторинг. Пълен провал! Как би трябвало да звучи един истински,партньорски доклад.... "За съжаление,в Бълагрия от години управлява олигархията,напълно срастната с Изпълнителната,Общинската и Съдебна Власти.Корупцията е посъвместна и на всчки нива.Няма работеща Съдебна система,а МВР е неефективно по политески причини.Прокуратурата по-скоро и открито обслужва частни и корпоративни интереси.Няма независими и свободни Медии.Много от управляващите политици са компрометирани,с неясни приходи,обвързаности и зависимости.Както и доходи. За да се прекратят подобни практики,ще спрем финансирането по еврофондовете,ще отменим Председателствоно в София,ще замразим всички официални срещи на политици от България на форуми в Брюксел.Ако няма напредък в рамките на 1г.,ще задействаме процедура по БГ екзит от Общността."

И да ни изгонят не могат-пак не покриваме критериите им :))

:)

"трудът ще ви освободи". Пише си го на немски на едно място от много време.

Стяга се наново строителство в Белене, ама на острова.

А,парички ще им давате да има какво да крадат.Нали затова са в политиката.Да не е за добруването на народа и държавата.Наште политици мразят народа,мразят България,обичат само парите.Така е вече 28г. Но, вас това не ви интерисува,нали сме кошче за ваште боклуци.

ясно, ще ни приемат в шенген когато EC, се разпадне!!

Tочен, е доклада!!Hали, четът, слушат и виждат: 80% били дебили, имало в парламента наркотрафиканти, обрана банка с 4 милиарда, намерения за ревизиране на приватизацията, взривени банкомати, всеки ден неразкрити убийства и.т.н!!!! Cами, си ги признаваме, Cами, си ги пишем като "новини"??? Kъф шенген, кви 5 лева, за къф сме им!!;))

Това за ревизиране на приватизацията не е лошо ама така ориенталски ще го извъртим!!!