40 лв. коледни добавки за възрастните с пенсия до 321 лв.

Финансовият и социалният министър ще предложат коледни добавки да получат пенсионерите с изплащан размер на пенсията за декември до 321 лева включително.

Обратно в новината

Коментари - 40 лв. коледни добавки за възрастните с пенсия до 321 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилен ход. Дават се на най-изгладнелите, с надежда, че ще си купят пържоли и вино за коледа .Колминация за не малка част - среща със СВЕТЕ ПЕТЪР !

ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС-ДАЛИ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ ЧЕТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ?

ТЕ ДРУГИТЕ СА БОГАТИ,НЯМАТ НУЖДА ОТ ДОБАВКИ,ТЕ ЩЕ ПОСРЕЩАТ ПРАЗНИЦИТЕ НА МАЛДИВИТЕ.

Освен пенсионери с минимални пенсии има и други пенсионери,но вие господа управляващи сте ги забравили години наред.Дали няма скоро да се сетите и за тях.

НЕ РАЗБРАХ 40ЛВ.ИЛИ 400ЛЕВ.

Трябва да е най малко по 50лв.,пак е под минимума до 321 лв.а и този път има повече пари,нали има излишък!Не е нужно да се повтаря същото като миналата годинаТой Горанов вимаги ще се стиска,хайде по сериозно!

За тази поредна подигравка с пенсионерите си струва старците да вземат тоягите и да благодарят на всички заслужили.Ще бъде много ,ама много справедливо

Защо са ми изтрили коментара? Пак ще кажа пълна ДИСКРИМИНАЦИЯ на български народ!!!!! За тези, които без стаж и с ренти, наеми и пенсии от чужбина дават, а с голи 321 лв. не! Господ ще ви накаже!!!!

Кои са тези с ренти,наеми и пенсии от чужбина?Които си имат пенсии от чужбина,не са включени,а тези пък наемите е несериозно,колко възрастни хора дават апартаменти под наем,излагаш се!

Вземат само българска пенсия! Има хора, които получават от чужбина големи суми, но не ги включват в сбора на пенсиите. Това е така, знам го от познатите! Пълна тъпотия!!!!

Гледах в новините реакциите на няколко възрастни жени и ми стана мъчно за тях и за всички пенсионери, с които тези наглеци от ГЕРБ и ПФ се подиграха за пореден път. Не ви ли е срам бе господа? Не се ли налапахте най-накрая? Спрете с този геноцид.

Не мога да ти разбера мисълта?Защо те да се подиграват,Горанов ограничава,както винаги,едва едва вдигна малко пенсиите,и то под натиск на ОП,но коледните добавки са еднократни, може и повече,защото от Коледа до Нова година е доста време и всичко е скъпо!Основния проблем са работодателите ,които свикнаха да поддържат ниски заплати ,оттам и по малки вноски за пенсии!Бизнеса е много сериозен проблем,и ако не се вдига поетапно минималната от МС,забрави за промени!

ПРОСЛОВУТИТЕ 40 ЛЕВА. ЛЕЛЕ АМА ИДИОТСКО. И ДО КОГА САМО ЗА ЕДНИ ЩЕ ИМА.И ТОВА РАЗДЕЛЕНИЕ. НЯКОЙ СКОРО ПАК ГО НАПРАВИ С 80 ПРОЦЕНТА.

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да събираме овъглени сирийчета?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Управляващите с простотиите ,манипулациите и лъжите се опитват да разделят българите.Заради избирателният потенциал на пенсионерите се стремят час от тях да бъдат купени с 40лв. за Коледа и Великден.Тези им плоски номера ,чисто и просто няма да минат.

Туй троловете не сте у ред!Нали всяка година има коледни и великденски добавки,и червените въшки са давали,като са били на власт!Просто парите не са достатъчни,ще е по добре да раазвържат още кесията!

Горкият БОКо, горките БОКолуци - на пенсионерите по 20 лв., а на мутромилиционерогерберастите "нищо"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

... значи прави бяха тия дето ми се смееха, когато се усигурявах ...

,,...Работихме доста през тази седмица. На два пъти вдигахме пенсиите през годините. Доброто състояние на икономиката, добрата работа на приходните агенции и ангажимента...,,??? ,,ало...теляка ...по един ,,пешкир,, ...моля...!?!?!? ,,изпотиха...се,,!!!

управляващи, как е ,сладко ли се лапа от пенсионерските парички. ЛАПАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

50% от пенсиите се субсидират от републиканския бюджет,защото осигурителните вноски в НОИ не да достатъчни!

Неработил 321 + 40 =361 лв. Работил 322 + 0 = 322лв. Защо ми беше да се осигурявам и трудя?

40/12=3.33 321+3.33=324.33 322+0=322 324.33-322=2.33 Оти бе галфони, праите пенЦията на по-марзеливио отмене, по-голема.Вашта мама айдушка.

по един дървен ковчег за гербер и по една лопата сами да си подготвят почвата за бъднините, а за патриотите безплатна евтаназия.

шъ земът на мясо да свикнат пенсиите и тогаз лошо. Някой очаква ли нещо от министри като Горанов - задочник на ментето Аврамов в свищовската корупционна акадения и от винкела, който е със стаж на порноканалджия, преквалифицирал се в мигрантоканалджия. По-добре пробий и по една дупка в оградата за всеки 100 пенсионера - дет се вика те с дежурства на дупката като вземат парсата от мигрантите и сами ще се издържат. Аааа - не може. Оградата храни само винкела.

Убийци на пенсионери!И крадци на техния труд.

Вие курнашонките сте ала бала,аман от популизъм!

40 лв.еднократна добавка равна ли е на 100% многократна прибавка към заплатите ви? Засрамете се или наистина сте не 80, а 100%дебили!!!

А тези с 322 лв. ??? Изравниха пенсиите на работили с не работили.

Да ви ева в скапаняците, 40 - 40 направете го процентно , толкова сте се уяли дори не ви се смята !

Средствата са от това ,че хората не могат да дочакат пенсия и умират.Техните вноски тези си разпределят като бонуси и високи заплати.Първи сме по смъртност в света.Това е пълна иди...щина.Населението стремглаво намалява те се увеличават,даже и субсидии вземат видите ли да не се корумпират.Голям резил е тази държава тези напълно я унищожиха.Никой не пуща кокала и 1млн.да останем което е перспективата ни те ще са 240 ПАРАЗИТИ неграмотни.Даже и изпит не държат,всякаква измет има в бг."парламента".Доказан крадец е готов депутат.

без да броим тегленията от банкоматите в пощите има списъци за изплащане на пенсиите и се вижда че доста набори са на крак още отпреди 1935 година.

Интересно, тия хора (мутрите - ГЕРБ) малко срам и неудобство, не изпитват ли някога? При положение, че съвсем на скоро правителството на "мързелива и фалирала" Гърция обяви, че ще даде по 1000 евро бонус на пенсионерите си, тия от снимката гордо са се изтъпунчили с 20 евро бонуси, и то не за всички! И гледат гордо, гордо, като че ли са направили кой знай какво, и са хванали дявола за ..... шлифера.

празнувайте каквото искате, само празнувайте! Ако спрете да празнувате, ще ви дигнат данъците. Поне така е в притчата за везира, който вдигал данъците, докато народът псувал и почнал да ги намалява, когато народът го ударил на живот.... Ама да не взема да ви подведа... Щото онз везир е бил УМЕН, а нашия сам си казва - прост съм..

ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАРЕЖЕМ КОМЕНТАРИТЕ,И ДА СИ БИЕМ СРЕЩА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ВЗИМАМЕ,МОТИКИ,ПУШКИ,ПИСТОЛЕТИ,КАМЪНИ КОЙ С КАКВО РАЗПОЛАГА.ДАЙТЕ,ЧАС И ДАТА.

шумкарски работи. А де бяхте на 14.12.1990 година? А?

В Гърция ще изплащат по €1200 на всеки пенсионер. А тук (в тази смешна д-ва), по 40 лв. Срам ме е, че съм българка. Гавра с възрастните хора.

Уважаеми Министри, не Ви отива да лъжети, че средствата за мизерните коледни добавки, както и увиличението на минималните такива е от преструктуриране на бюджета и прочие.Средствата са от преизпълнение на заложените вноски в НОИ за 2017 г. и те са извършени от работещите хора в т.ч. и пенсионери, а не от такива като вас които вероятна ще получат стократно коледно доплащане, което не заслужавата.С Уважение, Бай Иван

НЯМА ДЕ СЕ ПЛАШИМ,ИМАМЕ СИ МАГИСТРАЛИ И ИКОНОМИКАТА НИ ВЪРВИ ПО МЕД И МАСЛО.ХА ХА ХА.

Как странно изчезват някои коментари, но да не си помислете, че има цензура, нееее

Тези които си увеличиха заплатите трябваше на всички пенсионери да ги дадът но те само за себе си затова сме дебили че им мълчим вместо да ги пометеме и изхвърлим от това народно събрание тези неграмотници

В Гърция ще изплащат по €1200 на всеки пенсионер. А тук (в тази смешна д-ва), по 40 лв. Срам ме е, че съм българка. Гавра с възрастните хора.

един ОТЛИЧНИК НА ЕВРОПАТА: "Всяка държава, която е закъсала и иска помощи, ако преведе пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще си оправи дефицита. Да направят пенсиите каквито са в България и след една-две години ще тръгнат нагоре." Май не сме тръгнали нагоре кат СЕДМА година подаяните към песнионерите си е все 20 евро. При това не за всички.. Ама иначе сме били мнОООго добре кат той ни управлява. Трета дупка в дъното копаме..

подаянието

Защо сте снимали Винкела?

СУМАТА Е,ДА СЕ РАЗБОЛЕЯТ ОТ НЕИЗЛЕЧИМА БОЛЕСТ.ТОГАВА ДА ГИ ВИДИМ ЗА КЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ-МРЪСНИ.

Каква ще е сумата на депутатските добавки?

КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОГОТО И БИЛО,ДА ИМ ДАВАТЕ ВЛАСТ НА ТИЯ,ОТ КАКТО МОГА ДА ГЛАСУВАМ,НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА.И НАМА И ДА ГЛАСУВАМ.

Този в средата,с обърнатата дж.ка/гнуся се от името му вече,а гласувах за него никога повече няма да види парламент.Срам ,бил патриот.Не патриот ,а прес...ник.

ИЗРОДИ КОИТО СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА,ЗАЩО ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ С ТЕЗИ ДОБАВКИ И С ТЕЗИ СМЕШНИ ПЕНСИЙ.МИНАЛАТА ГОДИНА ГЪРЦИЯ ДАДЕ 500ЕВРО,ТАЗИ 1000ЕВРО.НЕ ГИ Е СРАМ,КОПЕЛЕТА ДОЛНИ И МИЗЕРНИ,40ЛВ.СРАМ,СРАМ И ПОДИГРАВКА С НАРОДА НИ БЕДЕН.НО НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,ЗАЩОТО САМО НА МАСАТА ЗНАЕМ И ГИ ПСУВАМЕ И СИ ПИШЕМ КОМЕНТАРЧЕТА,А НЕ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ГИ СЪБОРИМ ТЕЯ ИЗРОДИ МРЪСНИ.

Колко ли ни се смеят гърците на "стабилната" държава. Ама нека да ги е яд, защото нашия министър председател е посрещан навсякъде в Европа "Ей, Бойко", а техния ... Меркел, Макрон и Юнкер се прекланят пред постиженията на нашата икономика и огромния излишък. ... е, това, че излишъка е най-вече от ненаправени, планирани разходи е друг въпрос... А бе дума да няма, не са за завиждане гърците - едва свързват 2-та края и за това по 1000е бонус...

ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА И ХОРА НЕ ДЕБИЛИ. И ТЕ КАЗВАТ НА ТАЯ ДОБАВКА УНИЗИТЕЛНА МИЛОСТИНЯ. МЛАДИТЕ НАПРАВИХА УСЛУГА НА БЪЛГАРИЯ И ИЗЧЕЗНАХА. СЕГА ГРАБИТЕЛИТЕ КВИЧАТ, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ РАБОТИ ЗА СТОТИНКИ. ГОВОРЯТ, НЯКАКВИ СИ ТАМ 100 МИЛИАРДА ЗАГРАБИЛИ ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА. ХЕМ БИЛА БАНДИТСКА, ХЕМ НИКОЙ НЯМА ОСЪДЕН. . ТОЯ ПРОСТАК БАЙ ТОШО, САМО ТОЛКОВА УСПЯЛ ДА ПОСТРОИ. ОЩЕ Е ТРЯБВАЛО.

го е строил..Той голем майстор бе.

уЖАСНА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.пЕНСИЯТА Е СВЪРЗАНА С ТРУДОВА ДЕЙНОСТ,А НЕ СЪС СЪСТОЯНИЕ БЕДНОСТ!РЕСТИТУТ С ПЕНСИЯ 200 ЛВ.И НАЕМ 500 ЛВ.ИЛИ ЗДРАВ ПЕНСИОНЕР НА СЕЛО С НИВИ И 200 ЛВ.ПЕНСИЯ И ГОДИШНА РЕНТА 3000 ЛВ.,МОЖЕШ ЛИ ДА ГО РАВНИШ С ПЕНСИОНЕР С ПРИМЕРНО 400 ЛВ.ПЕНСИЯ И НИКАКВИ ДРУГИ ДОХОДИ.НА БЕДНИТЕ СЛЕД ОБСЛЕДВАНЕ НА ДОХОДИТЕ ДА СЕ ДАВАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ- ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО.

А още по справедливо ще е да национализираме имотите на Кирил Домузчиев В прав текст казаваш на младите - Бягайте да работите в Германия щото тука мутри ще ви определят пенсийте

А Тиквата ни разправяше да внимаваме, че да не станем като гърците?! А лошите гърци ще даватпо 1000 евро, а ние по 20 еро. Тъпанари!

тиквата я е страх да не станем като гърците,защото тогава ще изринем гюбрето герб.ама засега такава вероятност няма.

Ами не трябва да сме като гърците щото гърците никога няма да изберат Тиква да ги управлява Това е имал предвид Борисов

Подигравка - в Гърция дават по 1000 евро за Коледа .Тия смешници що се показват въобще на публиката ,народа ги ненавижда ,Крадци омръзнали на всички ,ДАЖЕ ОГРАЗАТА ОКРАДОХА .

Браво! Аферим! Конграчулеийшънс!

Хо, хо, хо!

за всеки гробар и лъжепатриотар по един ковчег за 40 лева от чепати дъски и лопата да си изкопаят гроба. Крадци долни.

Господ да ви убие герберисти мрьсни и псевдо патриоти за геноцида.