Показен разстрел в центъра на Перник

25-годишен криминално проявен мъж бе разстрелян в центъра на Перник тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Показен разстрел в центъра на Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като прочетеш Перник и това обяснява всичко , перничанин не е просто местожителство а диагноза.

Полоожението като стане натопорчено първо бушоните горат.

Разстрели, отвличания, деца, продаващи дрога .... все явления на латиноамериканската демокрация.

тая държава си е безвъзвратно отишла. Няма никаква надежда вече.

Хубавото на демокррррацията е,че се връща "другарският" съд.Но дано не ме застигне и мен!

Дано да дойде ден когато мафията в БГ се подчини на Държавата, а не обратното. И Мутрата която дърпа конците да се разчисти. Как да стане 10 годишни да имат достъп до дрога, открито да могат да си намират наркотиции за употреда. Няма да стане в нормална държава, там където законите са над всичко, мафията е под контрол и ръси пари в държавната каса, открива центрове за лечение на зависими , където лечението е месеци нараед и струва скъпо. Колумбия, Мексико.. не са в Евро заната, на тях ли да приличаме!? И докато чакаме да се самоизтрепят , поколения след поколения се затриват заради най - големите килъри , наркотрафикантите.

Е на това му казвам правосъдие другото е измекярска и корумпирана система !

А тоя пуйката що не сте го сготвили досега? Ало прокуратурата кат го знаете кой е и кво прави какво чакате?

Във Филипините плащат за убит наркопласьор а в България правят разследване. Защо бе хора някой е направил услуга на обществото вие разследване ще правите.

Добре, че се отстрелват помежду си от време на време, че ако се чакаше от полицията и "правораздаването" да въведат някакъв ред в държавата - съвсем никога нямаше да дочакаме! И какво правят по принцип полицаите в Перник - само си водят записки за подвизите на разните нарко-разпространителски групички и отделни дилъри, за да си сметнат своята комисиона за чадъра ли?! Така излиза! Знаят имената и прякорите на всичките, знаят ги кои са, какви са, от колко време и за кого от босовете работят, кой с кого воюва, кой с кого враждува или е приятел, с кого е бил, къде е ходил да продава дроги - и защо не ги приберат всичките на топло, та и населението да си отдъхне от тия стрелби и трупове всеки ден по шосета и квартални улички?! .... Риторични въпроси, никой няма да ми отговори, знам си, и докога така ще си караме?! Има ли държава тъдява, или вече съвсем няма?!

Ясна е работата.Наркотици! Е, не сме ли мутренска държава?

Еми, айде по Коледа и Пуйката да я гътнат ;)

Съдбата му е била предопределена още когато родителите му са решили да го кръстят Робърт.

Разстрелян или застрелян?

Кой пие кафе в 3 сутринта?

aбе какво им става на тея в Перник, няма ли 1 с нормално име, този е РОБЪРТ ВЕЛИЧКОВ, онзи селски педал, на когото загасиха цигарата с пожарогасител се казваше ЕДУАРД ЕРМЕНКОВ ..

западняци са да ге

То и кварталите им са с едни имена - ум да ти зайде: "Твърди ливади", "Монте Карло" и др.п.

Ма тия са го съсипали тоя наркотрафикант с тия две ефективни присъди! Акъла са му взели и напълно са го превъзпитали

В държавата на мутрата има единствено престъпления.

Меч

Интересно, за убийство на куче дават по-голяма присъда от тази за разпространение на наркотици.

'ПОКАЗЕН...' Пак гръмки заблавия! Какво показно в 3 сред нощ? Това си не много тиха и кротка саморазправа в подходящо време от денонощието.

"Могъщата банда на Пуйката откраднала 150 лимузини Подозират Пуйката за обира на Ковачки Вальо Пуйката от Перник задигнал 3 милиона лева Пернишкият подземен бос Пуйката ударил казиното на Коко Динев Отмениха условна присъда на банковия обирджия Пуйката Идеален обир. Почеркът на Пуйката ли е това? Пуйката падна в ръцете на ченгетата!? Версия! Бандата на Бальо Пуйката стои зад обирите на банкомати Таен свидетел натопил пернишкия касоразбивач Пуйката за обирите" Боко Тиквата ряпа да яде!!! Може и суджук, ама друг път!!!

смарт на всеки адвокат които защитава убиец.свесен адвокат никога не приема защита на убиец, вижте случая в гарця от миналят месец..но гарците имат достоинство и на са ...дебили

Да ми прости Господ, ама за този не ми е жал...

Кат не слуша Батко (или неговите хора) ... така става!

Да се издири килъра и да се награди с орден Стара планина лично от президента Плевнелиев( той ги раздаваше на Сульо и Пульо). Най вероятно е да бъде намерен сред десетките бащи на деца зарибявани от убития.накрая последния получи най справедливата присъда!

След една 10 месечна и една 14 месечна присъда е получил накрая смъртна присъда от висша инстанция.

Без право на обжалване и без нужда от адвокати. Но пък е заслужена...

Хората са принудени сами да раздават правосъдие, щом липсва такова в държавата! Рецидивист, който не трябва да излиза от затвора доживот е пуснат да дерибейства на свобода!? Правилно са му отнели възможността да продължава престъпният си живот, с няколко изстрела в празната кратуна!

Да не си мислите, че някой Робин Худ го е бастисал? На детето ви винаги ще се намира кой да продава наркотици! Но, общо взето добра новина.

перфектно. Eстествен подбор

Една добра новина от Перник.

Един гербаджия по-малко

..за сметка на това пък що дърти социалисти днес ще гушнат букета!

Един боклук по малко.

Кво да правят в три през нощта, ако не да пият кафе на улицата? Нищо по-нормално от това нема, брат!

25-годишен криминално проявен мъж - кога за 25 години натрупа толкова престъпления, незнам??? Такива или в затвора доживот или летален изход, както в случая!!!

От грабежите губят единственно застрахователите, а те не викат полиция. Надявам се останалите грабители да са получили съобщението.

Браво, продължавайте със същото темпо!!! Щом няма органи на реда, които да си вършат работата, има алтернативно прочистване на престъпната наркоманска измет!!!

Едно ще ви кажа, няма случайни растрели.Заслужил си го е!

така е в страната на мутрите с премиер мутра! иначе всичко е спокойно според главната мутра, а младите с голям кеф се връщат в България, за да отдадат силите си за родината! а пуйката де е?!

ОПОРЕН ФЕЙК;)

...чрез кондома,останал в задника ти!!!!

не знам за перник, но хората от враца и околността получили шанс за работа в други градове трябва да се държат по добре и да имат вярна самооценка да внимават и да се наблюдават повече

Разстрелян в центъра на Перник, но пък криминално проявен, т.е. да не ви пука - колко удобно, а как и кой разбра че е криминално проявен. Какво означава криминално проявен, ако е престъпник защо не е в затвора, полицейски и журналистически глупости и то големи

Ми прочети цялата статия и ще разбереш, защо не е в затвора и какво имат в предвид под "криминално проявен.

За тая теритерия само някой като Родриго Дутерте трябва!!!

Работливи момчета! Колко рано са станали! В 3 часа пият по едно кафе и в 3:10 - хайде работният ден е започнал. Че тя работа не чака.

така е, ще ходят първа смяна в рудниците, станали са да се оправят за работа !!

Тоя не можа да похарчи "заделеното от прихода" за рожденият си ден.

Виждам,че нацията се самопочиства...2 присъди -силно занижени и ....

ДИР , къде е новина? Ако това новина , аз съм Санта Клаус бе.

"ефективни присъди за наркотици - едната 10-месечна, а другата 14 месеца."

Ние живеем още във времето на "другарския съд".Имаше такъв по предприятията.Ето това е нашия СЪД.ДРУГАРСКИ.ДРУГАРИТЕ НЕ СЕ СЪДЯТ ТЕ СЕ МЪМРЯТ И ИМ СЕ ПРОЩАВА.НО ВЕЧЕ НА МНОГО ХОРА ИМ ПИСНА.ЧЕСТНИТЕ ХОРА СА ЗАСЕГНАТИ ОТ ТОЗИ ДРУГАРСКИ СЪД.ПРАВОСЪДИЕТО ЩЕ Е В ТЕХНИ РЪЦЕ.

има улично правосъдие.

Отрепали някаква отрепка.

Тия па пиели кафенце у 3 часа посред нощ ... Сладури