Главчев изгони Нинова заради Борисов. БСП напусна: Оставка!

Нов скандал в НС - председателят Димитър Главчев изгони от заседание Корнелия Нинова и Антон Кутев от БСП. Социалистите напуснаха залата и поискаха оставката му

Обратно в новината

Коментари - Главчев изгони Нинова заради Борисов. БСП напусна: Оставка! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драго ли е еба*ът на г-жа Лъжа. Отделно,кво лошо е казал премиерът. ми има,той си познава неговите хора и знае,че със сигурност има,ама тая веднага....крадецът вика "дръжте крадеца"

Как допуснахте прост човек като Борисов да е министър председател вече 8 години? Някои казаха, че са избрали по-малкото зло. Този човек е най-голямото зло за България!

Защо Бойкови до сега не осъди нито един комунист, нито един ...що то му е хубавичко така. Или щото си имат взаимна полза. Следователно това означава, че Бойко е КУПЕН.

Изгонили Нинова заради Борисов?! Тия да не съ се ибали у Парламентът?!

се чудя на дебилите от форума - след като ББ е заявил "В парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик. Хора, които са купували гласове и то от затворници - не е ли нормално да обясни това в Парламента и да внесе информацията, с която разполага в Прокуратурата. Това е нормалното, а не да се обижда Нинова конктретно за случая и мижитурката Главунчоф да я гони от заседание. Но дебилите са си дебили, а ако са и платени няма оправия

Най после Г-жа Лъжа да получи малка част от това, което заслужава- изгонване за винаги от България. Да ходи където ще - в Русия или САЩ. Важното е да спаси България и Българите от присъствието и лъжите си. А може и в Карлуково, заедно с още неколцина нейни подвластни.

е лъжа бе идиот - нали ББ е казал "В парламента продължават да стоят хора, които са замесени с трафик ...Хора, които са купували гласове и то от затворници Според кухата ти глава ББ не трябва ли да сигнализира прокуратурата и да изнесе информацията в парламента. Какво е виновна Нинова в случая и кой си ти да я обиждаш. Аман от жалки дебили по форумите. Явно е, че си платен, та дерзай...

Не се научиха тия тъпанари бе, "оставка", значи ОСТАВАМ, "отставка", значи изоставам, напускам! Съвсем извратиха тия руски термини!

Секи пич би я нае бал , а... този я гони !..?

ха ха ха ...булка и половина, а този си го знаем ,че е педи. . Ха ха ха. ...

Бива си я каката! Ама им бърка и яко в ,,здравето,,!

Бърка си, ама къде? В носа или в .....?

"В България имало петима милиардери и 10 хил. милионери" , Нинова е само милионерка , но тя иначе иска народа да взима високи пенсии. Румен Овчаров също ... ама те всичките комунисти са от това котило, а тези които не са напъват напред и си чакат ред. Комунистическата партия е милионерска партия.

... всички сте бивши комунисти и сте били заедно, а сега се правите на скарани, ама няма да мине номерът!

е, че на никой не му се занимава със селски пръчки като кУРНЕЛИЯ и бсп-то. браво на главчев. трябваше да го направи отдавна. лошото е, че от бсп-то точно това целят....

Абе нещо прогерберските коментари и +-ве намаляха значително?! Има две причини за това: 1. Герберските тролове са изпълнили нормата от платени коментари. 2. Излезли са обедна почивка и ще се върнат с нови сили на амбразурата :D.

Маат по една чекия за разтуха, Щот друго...НЕМА!

Тоталитаризма се върна. От утре портрети на Борисов и Цветанов по всички държавни учреждения, служби и т.н. Повечето вече имат календри на ГЕРБ с лика на управляващата двойка, но където няма, да се доставят веднага. И който чуе или има информация, че някой е обиждал премиера или е говорил отрицателно за управлението на ГЕРБ, да предава информацията в най-близкото РПУ. Във всяко училище сутрин да се изчитат резултатите от поне 3 успеха на управлението, след резултатите на футболния отбор на премиера от Бистрица.

Главанаци !

Бойко Борисов говори истината, а за комунистите важи правилото " Не те ли хванат на местопрестъплението , не си престъпник" . Въпреки че Курнелия се нагуши бая от криминалната приватизация , тя вече получава абстиненция от това че дълъг перио не е на власт и не може да гуши. Това комбинирано с климактериума действа много зле на здравето на някои хора с психични отклонения, затова тя и Кутев трябва да отидат на психотест.

Самото избиране на г-н Главчев за председател на парламента е срам за демокрацията. Все пак за тази висока длъжност се изисква и малко акъл и интелект. Може и да не е лош човек и да изпълнява заръки ,но малко акъл нямаше да му навреди.

От всеки доносник политик не става.

В парламентарна република е заплашен лидера на най-голямата опозиционна партия. Беза да има обиди и непристойно държане! Срам за демокрацията!

Браво на Нинова! За съжаление още не сме дорасли за политици като нея. Вместо нея подкрепяме политици,които почнаха да вземат заеми по 16 милярда всяка година ,а стандартът на българина пада катастрофално. Кои са причините- некадърност или кражба? Която и да е от двете не е добре за нас.

Само няма д плюете срещу г-син Главчев,да не му е лесно да викне Бати Гойко,ааа обърках Бати Бойко.Той какъвто си е честен и директен ще вземе да назове кои са тези депутати дето се занимават с дрога и ако се окаже ,че са от ГЕРБ представяте ли си какъв конфуз ще настане.:))))

шепа богати, бедни, болни, бандити, боклуци ббббб - това е"матрялъ"т, па вие си се дърляйте без всякаква полза

Що си мисли , правилникът на Парламента не важи за нея? Аде у лево , шафрантия дебела...

на главчо му е по-лесно да се разправя с една жена,отколкото да докара премиера да обясни има ли наркотрафиканти в упаравлнието на държавата , само че разбрахме колко не може..

Браво на г-жа Нинова, тя за пореден път доказа на герб,че не се гаси туй що не гасне, всичките им опити излизат ялови и заприличват на шамандури - надути и почти безполезни,направо за срам и позор

Срам и позор за Нинова. Оставам с впечатлението, че съвсем съзнателно пречи на работата на парламента, създава хаос, отклонява вниманието на хората със злобните си изказвания. А на народа само това му дай - зрелища, обиди, омаскаряване и тем подобни. По-добре първо да погледне себе си, толкова е смешна /а и злобна/. Това ли е опозицията в България?! Нищо конструктивно в тази опозиция. Работи срещу държавата, за която толкова плаче. Да не си мислите, че плаче за народа. Плаче за себе си, изгаря от злоба, че загуби изборите, но с държанието си отблъсква хората. Дори не си заслужава да я коментираме.

Едно е да искаш, друго е да можеш, така ли беше! БСП и ДПС с исканията са добре, ама моженето, моженето им куца, нямат ресурс! Ни за вот, ни за оставка на председателя на НС имат силици заваллиите!

Ако в БСП-то има разумни хора, да й сложат една усмирителна риза на тази жена и да я махат от хоризонта, че съвсем се излагат. По-деструктивна опозиция не е имало в тази държава. Само золуми и циркаджилъци разиграва. Голям резил.

Изгонената май страда от остър дефицит?! И май не един...

Таз уфсъ няма място в Българският Парламент! Всички приватизатори в затвора!

Браво на Нинова! Достойна и интелигентна българка!

Как точно го разбрахте това?! Бихте ли сподели ли?

За някои е трудно да разберат очевадни неща, затова е загуба на време да им се обясняват.

Дотам ли стигна ?! Да си се хвалиш сама :)

Никъде не я искат. Даже и съпартиците и искат оставката , ма тя си е типегьоз ...

Че цоциалистите напуснали и искали оставки Някой беше луд да ги слуша...

Синята приватизаторка на Техноимпекс е за затвора. Кога цацаратурата ще подгони крадците на прехода?

Бе Се Пе, Бе Се Пе, Бе Се Пе и така до края на света. БСП е партията която мисли за нас-избирателите, а не за лъжците и корумпираните.

ако бях председател на нс,щяхме да останем само трима.аз,кака пенка чистачката,и чичио киро портиера,всички щях да ги изгоня,без разлика на пол и възраст.

и изпадат в нервни кризи гробарчетата

Застраховката европредседателство май ще важи само 3 месеца и вън дърт пън

Няма значение каква е новината ако снимката е истинска.Ако нашият министър председател,да му се сввети името господно наистина е с това лилаво пуловерче,то защо да се сърдя на западняците ,че ни имат за потенциални гейове:))))

Самата фамилия говори добре за рода. Сега има нова мода в последователите на ГЕРБ,сменят си фамилиите с родовите имена.Горките,те не знят ,че едно време за родовите имена са възприемали прякорите на предците.А сега ми кажете ,той защо е Главчев,защото предците му са имали голяма и умна глава или обратното,малка и не толкова умна.

Главчо си направи харакири.Толкова нелицеприятна личност е(след Цвинокио и А.Тодоров).От ден на ден наглите се смоунищожаватТо бива некадърност,но тяхното е извън пътя.ОСТАВКА!!!

Опозицията затова е опозиция-да си стои в ъгъла и като си отвори устата-вън

Първо гигантските мега-гига-кражби от 90-те, после всичко друго по реда си.

Ся, дайте да се разберем! Нинова не може току така да иска Баце да се яви в НС, щото Той е над тези неща! Кво е туй български Парламент? Той, като виден международник, е много зает да оправя международното положение, а тая Нинова ще му прекъсва мисията на живота! Всъщност, колко пъти Баце се е явявал там да отговаря на въпроси или да каже нещо по същество? Май на пръстите на едната ръка се броят! Пък и като се яви, знаем какво ще каже! Начи Станишев така, пък Орешарски онака. Нищо, че единият от десет години не е във властта, а другият беше МП два петъка, през които същият този "международник" му ядеше краката по всякакъв повод. Че и вой до небесата нададе за един милиард, дето Орешарски го тегли, та да се разплаща за Неговите бакии. Щели са да го плащат и правнуците ни! А Неговите 16 ще ги плащат и правнуците на правнуците...ако остане някой в тая територия до тогава...

Явно "интелектуалните" матросовци от ГЕРБ, като кухата лейка, са отказали да бранят правата линия днес, щото и те не могат да носят безкрайно на резил, та от централата им се е наложило да мобилизират откровените дебили.

Ако ти имаш интерес да те управлява възпитаник на милиционерската школа в Симеоново, с главен ортак вифаджийче, аз съм далеч от това въжделение.

Отсега нататък бой по тиквите гербави непрекъснато! Въобразиха си, че са Боко-помазани и много скоро ще сгафят непоправимо! Видяхте ли как се одърви Тиквата, след като Курни се съгласи да се разследват приватизационните сделки и тези на силовите групировки - СИК, ИПОН, ВИС и на лицата наречени Мутри - Маргините, Маджовците, бай Милевците и т.н. Млъкнаха и станаха по-ниски от тревата и по-тихи от водата! Сега идва редът на побеснялите от злоба и политическа инфантилност Тома Биков, Главчев, Цветанов! Издухания Антончо Тъпото вече ни се чува, ни се вижда - да ходи в пребитото ДСБ при Раданчо и Костов!

А бе ГЕРБЕРИ -защо се правите на ни лук ял-нито мирише-не сте ли сигурни че ББ Е НАРКОТРАФИКАНТ-че е мутра -сикаджия и е .......измамник...и че отдавна трябваше да е разследван и да бъде вкаран в затвора...а има намеси в убииства.............

"Не оставка,а цялата червена част вън от парламента" Bgbg: Брато, ти на практика ни остави без парламент бе :-)

Оставка ! Оставка !

Едно Д си изпуснал отпред.

Не оставка,а цялата червена част вън от парламента

много червeн трол тука, бреи!

Абе и суджук доста се е наместил тук ... мирише си ....

тези комундета мислят че това им е преди 10 ноември 1989 година когано имаше едно БЗНС постоянно предтавителство и хичне им даваха думата свърши се тая трябва дави натикът в кюшето там ви е мястото

Дрогаре, не ставате-малкото дето стават, ви напуснаха отдавна. Не са ви гербарите проблемът, а липсата ви на качества н-а-с-л-е-д-с-т-в-е-н-о.

НАСЛЕДСТВОТО Е В ГЕРБ/БКП-2!

На криво БСП гербът му виновен.

Герб правят каквото си искат и никой не може да им каже нищо! Те не приемат различното мнение, камо ли някой да им търси отговорност... Това не е демокрация, а типична еднолична власт! Браво на Нинова, че има куража да се опъне на Герб!