Нинова: Последен отчаян опит на ГЕРБ пред Брюксел

Докладът на Брюксел е тежък шамар за България, каза по bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Последен отчаян опит на ГЕРБ пред Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката другарка Нинова. Да я хванат "на калъп" и да няма мърдане. Ни вляво, ни вдясно. Ако не се съгласи с предложението на ГЕРБ, ще я обвинят в съглашателство с мутрите на прехода. Ако се съгласи обаче, ще трябва да предаде червени олигарси и мутри. Кошмарно ...

бяхме евакуирани в малък град Чирпан. Тогава бях много малък, а сега много възрастен. Но си спомням ще всеки ден на кръстовищата минаваше човек с барабан - биеше барабана и викайки прочиташе последни новини. Защо - няма идея - имаше все пак радио, вестници. Спомням си за този тъпанджия като слушам Нинова как крещи и вика в НС - смешна селянка.

прочетох мисълта ти. А ти за кого гласува - за Раданчо ли или заСДС с бивш кадър Нинова, ама не уволнен за корупция ами награден с Техноимпекс Що не кажеш през това почти равно властване какво направи БСП и какво направи ГЕРБ. Не се сещам за едно-единствено нещо сътворено от БСП.

за Нинова - ни звук, ни стон - абе тя приватизирала в своя полза Техноизпекс и дори не отрича, ама не си спомня за колко пари е купила48% от всичките му акции. А после ги препродала. Ама не си спомня нито за колко ги е купила, нито за колко ги е продала, нито откъде толкова пари у нея. Днес това каза пред БТВ - не си спомняла. Тя си играе явно с пари щом не си спомня крупни суми. Ама спи спокойно - ЦЕЛИ ТРИ ПРОВЕРКИ Ѝ ПРАВИЛИ . Тях си спомня, а да си спомня някои посочен и осъден крадец като нея. Халал да ви е лъжливата и крадлива мурва!!!

СПИ ЛИ ИЗОБЩО?! И ЗАТВАРЯ ЛИ Я ТАЯ УСТА?! СЪН НЕ ГО ХВАЩА ДА ЗАМИСЛЯ ПОРЕДНАТА ГАДОСТ!!!

нахална мувра брей-й! Като булдог - хване ли нещо - не пуска. Не виждам как ще се отърват социалистите-комунисти от нея. Няма шанс.

:D:D:D Да , чудо ще бъде ако се отърве сам от себе си ! Партийната книжка все още до сърцето си ли я къта!

Последните години ни управляват само ГЕРБ и БСП! Премиери Станишев, Борисов, Орешарски. Схемата е стани да седна. Все се плюят, все войни водят, а накрая косъм не им пада от главите, роднините им на всички постове, печелят всички поръчки. Няма един осъден. Във ВСС гласуват заедно и бранят Цацата. Кво да коментинаме повече. Партийнитите тролове да ми цъкат минуси.

Към "ХМ", вероятно при раздържавяването на "Техноимпекс" няколко човека са направили далаверата, закупили са много акции по един лв, след което ги препродават. Вероятно и архива не е на място. Там е каша, че който започне да проверява се обърква и се отказва. Моя колежка, счетоводител навремето, ми споделя, че още през осемдесетте години на миналия век са закупени компютри, за да се преведе счетоводството на електронно отчитане. Същите са ги складирали в мазето и там са стояли до ликвидация на предприятието. Цялата далавера е да няма електронно отчитане, за да не се виждат реалностите. Това е било още през време на соца - с каква цел,сами си дайте обаснение.

ТЕХНОИМПЕКСА ИМАШЕ ЕДНИ ЗАВОДИ ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА КАЛАШНИЦИ В ЛИБИЯ ОТ БЪЛГАРСКИ ЧАСТИ .. А ГЕРБ ГИ ПРОДАДЕ НА ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА :))

И докато бършите с езиче няма да казвам ,вие от герб си знаете на кого Ципрас раздава 1,4 милиарда евро за Коледа ...онзи дебелия миналата година се провикваше , че е имало три милиарда от контрабанда , и нищо нямаше , тая година се хвали , но обещава за 2018 ...пълен въздух сте нула сте , не две нули профани и неграмотници единствено което можете да правите това е да крадете...щели да ревизират приватизацията , а дано но не ви вярваме , вие КТБ не оправихте и оставихте да се окраде...щели да ревизират...нещастници!!!

Само чудо може да спаси България от ДС и БСП. За съжаление ДС и БСП винаги са били враг на българския народ и държава. До такава степен са унищожили всичко, че няма човек и човешка сила, която да ни възроди от руините.

Послеслов: ДС - да се разбира ГЕРБ.

Ти си лъжливо 7. Ти или самото си ДС, или си трол на ДС.

Разликата между ГЕРБ и БСП е в цвета на вратовръзките. Друго няма. Отрочетата на ДС. ДС министри, служба на Кремъл и усвояване на еврофондове в полза на Кремъл.

Първо сигналните атаки срещу Корнелия показват, че не сме дорасли да се борим да живеем по-добре. Бийте магарето, а не самара уважаеми колеги. Доклада е писан от ЕС, а не в централата на БСП.

В центарата на БСП е създаден плана за ограбването и икономическото поробване на българския народ. БСП-кадрите са главните рушители на всякакъв закон и морал в тази държава.

Донякъде сте прав. Луканов създаде щаб за управлението на България и назначи там Иван Костов като финансов експерт. Но оттогава минаха 27 години, връщането назад днес няма да ни помогне да преодолеем трудностите и проблемите си. Колкото до виновните за "приватизацията" нека да ги осъдят и да вървим напред.

Към "Аз". Ако Великата Корнелия беше по-умна и не беше толкова алчна, щеше да потърси друго поприще за изява. Има един син, който е в Америка, навярно ако е "способен" колкото нея, го чака добро бъдеще. Защо и трябваше на другарката Нинова да се навира в политиката? Тази жалка женица не знае как да си гледа живота. Вероятно жарава и гори под краката та за това е луднала. Аз нямам друго обяснение.

И НЕ САМО ТЯ ... АЗ СЪНУВАМ ВСЯКА ВЕЧЕР КАК ВКАРВАМ ГЛАВАТА НА ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ В ГЪЗА НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

ТЕХНОИМПЕКСА БЕШЕ ФИРМА ПРИКРИТИЕ НА РАЗУЗНАВАНЕТО И ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС .... ДЕБИЛЧЕТО БОЦКО НЯМА КАК ДА НЕ ГО ЗНАЕ - НАЛИ Е ПРЕМИЕР И МУ РАПОРТУВАТ :))) ...

МАЛОУМНИК,НИЩО ОБЩО НЯМА ТОВА С ДЕЙНОСТТА НА ТЕХНОИМПЕКС-ПОРЕДНАТА ЛЪЖА

И какво, БСП няма никакво участие в създаването на батака в който се намира страната, ли?

Дебила си е дебил , та нали Деса онзи ден каза че при приватизацията на Техноимпекс от страна на Нинова нарушения няма !Що за примати сте от герб ...за Симитли признахте на Деса не вярвате!

АКО ВКАРАМ 15 000 МУТРИ НА СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ЗА 5 ДНИ НЕ САМО ЩЕ ПЛАТЯ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ АМИ И ЩЕ ГИ ПОКРЪСТЯ ТИЯ МУТРИ :)) ...

ТИ ИЗКАРА ВСИЧКИ В БСП МУТРИ;)

Послание към Корнелия - браво, момиче! Така трябва с мутрите и олигархията! Никога през последните години не съм подкрепяла вашата партия, но сега се възхищавам лично на Вас!

С една дума, позьорката Курнелия е против разследването на приватизацията! Ето, това е истинското лице на Курнелия, дето се бие срещу корупцията хахахах!

Отчаяните опити са твои другарко,хвана те страх че на теб и на всички олигарси ще им се потърси сметка,и почнахте да нервничите като обезумели.Дано най после настъпи справедливост и народа да ви изхвърли на бунището.Ще трябва да отговаряш за далаверите Ниновице ,ама много да отговаряш. Партия ГЕРБ строи НЕПРЕКЪСНАТО в страната ни,а вашата БСП,гледа само как да руши,но трябва да знаеш че БУЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ДЕБИЛЕН и няма как да го излъжете, а ще ви изхвърли на БУНИЩЕТО-СКОРО, МНОГО СКОРО........

И ква стана тя! Отново се оказаха пълен балон и, забележете, ФАЛШИВА НОВИНА хвалипръцковските напъни на боко и компания за огромната външна подкрепа за тяхната, на ГЕРБ, политика!!! Ха сега всичката ГЕРБерастка шайка и подопечните им клакьори в дира да си извадят главите от задниц.те и да погледнат истината в очите! Тоя път брюкселският шамар е оглушителен! Не вот на недоверие, ами моментален шут трябва за тая престъпна комуноидно-милиционерска шайка!

Нинова е права! Ако ще се говори за прехода, нека се изясни всичко, ставало в онези години. Само че в кюпа ще се кажат всички. Съмнявам се, че по високите етажи изобщо има някой, за когото не биха излезли компрометиращи факти. Нека го направят - ако сега само се говори, тогава фактите ще покажат истината и ще знаем със сигурност кой кой е. Много се съмнявам, че ще стане. Малко шум до приемането на бюджета, после идват празниците и дотам, както винаги.

Громи ги, госпожо Нинова, целият народ, с изключение на мутрите и циганите, се възхищаваме от теб за умните ти и смелите ти изказвания и действия. Точно сега е моментът, срещу "председателството" да ги издухаме от властта, не бива едни толкова долни мутри да представят нашия народ и България пред света, достойно ще е едно нормално правителство да ни представя, ако ще и служебно да е! На протести и оставка!

Брей, голямо шубе на тая червена шафрантия и на нейните вини-слуги. Всичко ша ви вземем червеняци

КУРНЕЛАТА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТА В ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ АКО ИЗКАРА 10 ГОДИНИ В ЛАГЕР БЕЛЕНЕ .... ДОКАТО ЗА ПРЕСТЪПНИК КАТО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА СПАСЕНИЕ НЯМА - САМО ТУБАТА С БЕНЗИНА И ДА ГОРИ В КЛЕТКАТА:))

Нинова, Не ритайте много лошо миналия даже през Симитли Вожд, учител, ръководител и вдъхновител на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб", видния деятел на еврогейското мафиотско сдружение ЕНП, КапоДеТутиКапото на простите, изявения и заслужил дългогодишна почивка в ЦСЗ, новата Булка на БайСтаври - лицето/зъг Бойко Методиев Борисов...!!! Имайте все пак малко милост... Той е прост, и не осмисля какво зло е направил на България и на българите...!!! Но Го преотстъпете на #Тези негови кукловоди, които ще затворят завинаги устенцата Му, за да се предпазят от оличаване...!!! Дааа...!!! Амин...!!!

Няма да ти се размине. Връщай ТЕХНОИНСПЕКТ!

Елена Йончева показа корумпираното лице на ГЕРБ, това с приватизацията беше да се отклони вниманието от показаните доказателства на екрана!

Нинова примира от страх, че може да се промени конституцията и да отпадне давмността за престъпната приватизация. Как само върти и сучи, как манипулира, как вади от десет кладенеза вода, само да убеди народа, че не трябва да пада давността. Нинова, доводите ти са смехотворни? Не можа ли да измислиш нещо по-умно, което да хванбе дикиш? Повръща ми се от теб и от цялата ви престъпна партия!

Има други, които трябва да треперят от страх, но не треперят, защото знаят, че това няма как да стане след толкова години. Минало - свършено!

ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща монета! Всички членове и на двете партии са убедени комунисти, рублофили и са участвали във всички грабежи и фалити на България! Единствените им противоречия са за размера на парчето от баницата!

няма по мръсни комунисти от вас- драгалевската шайка на рада дълбоката- с каскетите виете срещу Бойко по едни и същи ноти!

БСП са участвали във всички фалти на България.Откакто ГЕРБ са на власт България върви напред.ЕДИНСТВЕНО БСП, АРКАДАШИТЕ ОТ ДПС И ТРОЛОВЕТЕ ИМ НЕ ГО ПРИЗНАВАТ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НИ КЛЕПАТ ПРЕД КОЙТО ИМ ПАДНЕ;)

да си русофил не означава да си крадец, а просто да си чел историята по определен начин

Марш в кочината - ТЕХНОИМПЕКС ма свиньо.

фалит, а "ОСНОВНАТА" приватизаторка по Д.Атанасова продала акции за 60000лева,които надлежно декларирала. Абе ако това е основната приватизаторка.....нямаше да сме на тоя хал. Манипулатори.

Представям си ГЕРБ да вземат да се съгласят и да подхванат истинско разследване на цялата приватизация. Какъв нечовешки вой ще се вдигне от червените редици.

Основната приватизация е при Костов... 4 пъти повече отколкото при Жан Виденов.

беше зам премиер и гушна Техноиспект.

Четеш забележките в доклада и оставаш с впечатлението, че ЕК са преписали Корни, а не БХ-С на какъв хал сме -хахахаххх

Ма,оооо! Ти какви очи имаш да се показваш пред хората,ма? Тия поне като дойдат,светлинка се вижда! А то черногледа овцо? Марш в затвора! Соро ще ти лъсне червения задник!

и затова отклоняват светлината на прожектора от магистралното строителство,от санирането и от метростроежа.

Значи, който строи магистрали, вдига огради и върши работа е виновен, а който си купува на готово акции и препродава, като нищо не прави за държавата е честния и верния човек. Така ли бе, другарко Нинова и Йончева?

ТЕХНОИМПЕКС ! ТЕХНОИМПЕКС ! ТЕХНОИМПЕКС ! Наврете я в кучи гъз тая гнусотия

Корнелката отново пусна ехидната усмивчица, но и тя не и помогна в отговорите. Не можа да си спомни за колко е купила хилядите акции от ТЕХНОИМПЕКС, с колко се е изръсила за тях, за колко ги е продала. Нито си "спомни" от къде и са дошли, на 30-годишна възраст- пачките, с които ги е закупила. Корнелке, Корнелке, ти се оплете като пате в кълчища и нищо не е в състояние да ти помогне.

Ами точно Корнелия Нинова иска да се разследват сделките в дълбочина, за разлика от гербадийте, които искат да се вдига пушилка, да ронят авторитета на БСП, но това да се ограничи само по медиините студия, а не да се влиза в съда!!

С парите е просто , ти като си голям тарикат, е има кредисимо , уникредит подписваш отпускат и си "готов" ...въпроса е кога си тъп и милиони да имаш , все тая !

от продажата на акциите,които е декларирала.. Егати приватизаторката...де да бяха и другите като нея.....особено тези които дори в момента приватизират.

И ко праим ся?... Краят на БОКо ще се случи даже преди януари 2018 година...!!! Ха, ха, ха... :::))) ГРОБ ЗА герб...!!! Дааа...!!!

ГЕРБ имаха предостатъчно време, цели 8 години да променят нещата, не успяха, дори напротив, БСП им остави държавата през 2009г. в много по-добро положение от сега и с цели 8 млрд излишък в хазната, а сега си имаме едни допълнителни около 30 млрд заеми!!!

Не те ли беше срам да напишеш това ла*но, другарю?

Две трети от времето на ГЕРБ отиде в разправии с бесепарите, които толкова мислят за бедния народец, че през цялото време създаваха какафония в държавата, само и само да минат годините, всичко да бъде забравено и да се докопат до властта. БСП само когато се окопаят във властта, само тогава ще бъдат спокойни за това, което са извършили. Нагли са и това си е.

Даа , ГЕРБ имаха предостатъчно време да врътнат кранчето на крадците от бсп и дпс

Е, имаха де, ама не го врътнаха, а само ги изместиха от кранчето и загребаха от него с пълни кофи;)

Не прави такива съждения.

Така тази корумпирана г-жа отказва да подпише предложението на ГЕРБ за ровене в приватизацията и наказание за хората,които са се облажили!!!

НСО БАЧКАТ КАТО МУТРИ В СИК .. ЗАТОВА КУРНАЛИНКАТА НЕ ИСКА ДА Я ОХРАНЯВАТ :))

Тази жена е нахална до безобразност, няма срам и страх от никого. Голяма ментарджийка - прилича ми на циглетата от циганския катун -"Тука има, тука нема".Ако има доблестта да си признае грешките, може би ще и повярвам. Нинова, кажи си, как се уреди с тези акции, чрез купуване пряко при приватизацията или след това чрез борсата. Кажи си. Не можеш да ме убедиш, че НЕ Е при раздържавяването - там няколко човека сте се облажили, затова непрекъснато искаш оставки. За това се стремиш към властта "На всяка цена". Едва тогава ще бъдеш спокойна - иначе сън не те хваща. Крадла и мошеник си и нищо повече. Нахалната ти физиономия те издава. Дебил е този, който ти вярва.

Стига сте поставяли тия минуси!!!!!

Миличката тя,не иска да се ревизира приватизацията,в която участваха червени парички и се облажиха много червени другари.Концесиите и те трябва да се ревизират,но нека се върви от начало и постепенно се стигне до края,ама едва ли-аз нещо много се размечтах.

Точно Нинова поиска да се разследва ЦЯЛАТА приватизация като включва и масовата.

Нинова от заседанието,когато четеше Декларация от името на БСП...и цитираше думи на Борисов обидни към депутатите. Антон Кутев беше отстранен за две заседания,но не се чу за какво.... БСП започна да напуска залата,Главчев обяви 10 мин. почивка. Нищо чудно да последва искане на оставка на Главчев...

Това не е парламен а сбирщина от негодници.

Що бе , кога герб не влизаха и бойкотираха , тогава не бяха ли негодници , ти чак сега ли прозря?!

Проблемът е, че и при тяхното управление докладите бяха такива, че и по-лоши. Няма ли да дойде вече някой свестен управник, а все трябва да избираме от няколко злини!? Омръзна ми едни боклуци да казват за другите, че били боклуци, а всъщност всички са един дол дренки!

Еб.л съм го БОКо - както казва и Кмета на Симитли...!!! Дааа...!!! ОСТАВКАААА...!!!

За тази червена истерия ,сам Бойко си е виновен.Когато разгонената Курнелка го викаше навън да и удари една патка,за та се куртулиса най после,сега щеше да го гледа с вакъл и влажен поглед и да му носи мед цяла година!

Бацето ако го можеше това с па.ката немаше да се обгражда с караконджули.

Както на Бойко, Орешарски все му е виновен !!! Найс, а !

Много скучен и пошъл театър ни разиграват некадърните актьори Бойко и Курнелия и още по-смешните им статисти? Това ли ви е битката, другари? Прозявки и иронични усмивки в публиката... Решетников и Юнкер сигурно са бесни на бездарните ви изпълнения на тема "Борба с корупцията и съдебни реформи". Дори 80% дебили, които ви избират в парлмента вече не връзват и почват да си задават въпроса "тия за дебили ли ни мислят?"... Заради фарсът, който неумело разигравате и вялото ви изпълнение ще прецакате целия сценарии и няма да можете да си смените ролите за пореден път през последните 12 години.

корнелията вероятно получава оргазъм, когато България получи каквато и да е критика от ЕС......тази женица е изключително нахална и нагла!!!

ЖЕНИЦА :-)))

Ка да не получи , като Бацито непрекъснато онанира по въпроса. Нещо като порно филмче.

за да ни хвалят от чужбина,а че корупцията произвежда бедност за народа, за сметка на управляващите... това не е важно за тролове като Rossi.

Корнелче, много ти е къса паметта. Как така забрави за колко си купила акциите. При масовата приватизация ние си купихме по 25 бона - таван при цена 1,00 лв. Аз не съм политик, на 68 год. съм, но помня, пък ти си само на 49 г, пък забравяш. Как ще управляваш България, след като си с деменция? За сетен път доказваш, че си лъжкиня и че си влашка циганска. Наистина смяташ хората за дебили.Нагла си, за това никога няма да гласувам за тебе.

Е ,да не би тя да си е определила цена на акциите , ти като отидеш да си купиш сирене от магазина за седем лв. кой определя цената продавача или купувача ?! Въпроса е защо ти не си участвал /или е било избирателно/ и кой е определил цената ? Всичко друго е дъвка Идеал.

Към "ХМ", вероятно при раздържавяването на "Техноимпекс" няколко човека са направили далаверата, закупили са много акции по един лв, след което ги препродават. Вероятно и архива не е на място. Там е каша, че който започне да проверява се обърква и се отказва. Моя колежка, счетоводител навремето, ми споделя, че още през осемдесетте години на миналия век са закупени компютри, за да се преведе счетоводството на електронно отчитане. Същите са ги складирали в мазето и там са стояли до ликвидация на предприятието. Цялата далавера е да няма електронно отчитане, за да не се виждат реалностите. Това е било още през време на соца - с каква цел,сами си дайте обаснение.

Минусите, които поставяте, не са важни за мен, важни са ми плюсовете.