Макрон обяви мерки срещу радикализацията на младежи

Френският президент Еманюел Макрон огласи нов план за действие за справяне със социалните проблеми в предградията.

Обратно в новината

Коментари - Макрон обяви мерки срещу радикализацията на младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все същите малоумщини ! Системата е грешна , парите не са "перпетум мобиле" !

В ЕВРОПА СЕ НАБЛЮДАВА "БАЙ ГАНЬОВИЗАЦИЯ" НА ИЗБОРИТЕ : - ТУРЦИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА МЕРКЕЛ - АРАБИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА МАКАРОН - СИГАНИТЕ ЗА СУДЖУК АГА :)

МИГРАНТСКИЯТ КОНТИНГЕНТ Е ОГРОМЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, ДА ГО ПИТАШ ТОЯ МАКРОН, АБЕ ЗАЩО НАПЪЛНИХТЕ СТРАНАТА СИ С ТОЛКОВА ПАСМИНА И СЕГА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА И СЪЗДАДЕТЕ УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО РАЗВЪЖДАНЕ !!! 10 МИЛИАРДА !!!! ЧИИ СА ТЕЗИ ПАРИ БЕ ГЕРОНТОФИЛ ??!! С КАКВО ПОМАГАШ НА БЕЛИТЕ ХОРА, КОИТО СЪЩО ТРУДНО СВЪРЗВАТ ЖИВОТА ??? МАМКА ТИ МАСОНСКА !!!!

ЗА ДА УПРАВЛЯВАШ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ СЕ ИСКАТ 5-6% СИГАНИ ДА ГЛАУВАТ ЗА ТЕБ .... ЩОТО БЕЛИТЕ ДЕБИЛИ НЕ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ... ТАКА ИМА ДИКТАТУРА НА МАЛЦИНСТВОТО СУДЖУЦИ , БЕЙОВЕ И ОБИКБОВЕНИ СИГАНИ :))

ЩЕ ВИДЯТ, ЧЕ СА МЪРЗЕЛИВИ !! КРЪШКАЧИ ! КАТО ЦИГАНИТЕ В БГ !

Ако някой иска да се радикализира и да не се интегрира, каквото и да прави държавата ще е пилеене на средства... Бой и покръстване е решението!

Макрон ако си вярва че това е възможно, или е глупав, или наивен или отчайващо некомпетентен, както и екипа, който го съветва. И понеже няма как да е глупав, остава варианта да изпълнява план по поръчка на сенчести наднационални фактори. Морално ли е да пуснат в страната такива хора, без да питат нейните граждани съгласни ли са? Морално ли е от джоба на данъкоплатеца да платиш на фирми, които назначават маргинали, отново без да питаш? Дори да стават за работа, така лишаваш данъкоплатците от работни места. Но понеже това няма да стане, пилее 10 млрд.€ взети от някой, който честно ги е изработил и си го подложил на лишения. Същото е и у нас с нашите, та искат и вносни да ни заселват. В Китай имало някакви подобни уйгури-там реки от пари наливат и нула интеграция, при строг комунистически ред. Влечало ги мръсотия, дивотия, престъпност и ислям. Не могли да живеят без да убиват и изнасилват, като никакви смъртни присъди не ги плашат. И пари не ги изкушават. Дивото зове с всичка сила. И у нас е така и в Париж и в Русия и в САЩ.

Тези уйгури се сражават в Сирия, в редовете на "Демократичната опозиция". Хиляди има от тях в околностите на град Джисър еш Шугур. Я виж ти какви "демократи" са дошли в Сирия да въдворят демокрацията.

изхвърлете всички чернилки и тарамбуки от франсето и готово, ама не можете да го направите, нали?!това педали и бабоебци няма как да го направят

То природата е разделила човеците на раси и съобщества,та макрон или някой друг ще ги съединява.Не знаят ли тези западняци,че тези не подлежат нито на интегриране,нито на приобщаване,те са си в първобитно-общинен строй,трябва им още много години еволюция,каквото и да значи това,Възраждане ,поне 1000г най-малко.Но да се оставят сами да се развиват,а не да им ограбват ресурсите и да им дават социални помощи.И всички колониални държави си го заслужават.И циганите при тях.

Боже...Нищо няма да излезе. Това е като наливане в каца без дъно. От младежите от проблемните райони дали ще изкарат читави работници? Те какво знаят? Просто Макрон си прикрива проблемите с пари, докато все още има... По лошо ще е след него, когато парите свършат, и се окаже, че всуе са давани...

А за идеята "...компании да получават помощ, ако осигуряват на безработни от бедните квартали работа...", е хубаво да види светлия пример с инвеститора в Самоков, които стана емблематичен с това, че бе назначил циганки по програмата "Ромска заетост", а после орева институциите да се оплаква, че вземали МНОГО болнични и той не може да си изпълни поръчките.

защо допуснаха това

Този план е обречен на провал. Има някои неща в този живот, които просто няма как да станат. Едно от тях е интеграцията на някои етноси. Макрон нека да проучи интеграцията на циганите в България.

То е все едно да се дават помощи на фирми за това че наемат неграмотни и/или мързеливи хора на работа. И как ще промени това хората? Човека ако не е станал човек до 15 годишна възраст, после почти няма шанс да се промени. В контекста на еврогйеските ценности, нищо не може да се направи за маргиналите, и у Франция и изобщо където и да е в ЕС.

Banlieue 13... Филмът е емблематичен, това положението в предградия като Сен Дени на Париж. В Южна Франция нещата са още по трагични. Тези проблеми не могат да решат с поколения - толкова е страшно.