Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България

Посещението на премиера в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет.

Обратно в новината

Коментари - Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да са много добре платени, или много гладни. Абе как така ще искаш лъжкинята Нинова, която и краде? Майка ми казваше КОЙТО ЛЪЖЕ ТОЙ И КРАДЕ. Тази селянка приватизирала Техноимпекс и си закупила 48% от акциите му. ТОВА АКО НЕ Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ - здраве му кажи. Ама нищо не си спомня и тя като Бокова не си спомня мъжът ѝ как прал пари, та днес по БТВ на въпроса за колко пари купила акциите, и за колко ги е препродала нагло казва не си спомням.

така мислех и вчера когато четох как Борисов на пожар, без брифинг с журналята се качил на самолета и отлетял за София. Абе това да не е кола, да натисне педала и хайде в София. Ами има си въздушен трафик - не може кой кога му скимне да си хваща самолета и да лети. Тъпня, тъпня ....

Да разбираме ли, че Захариева е звъннала на Борисов и му е казала да се прибира спешно, щото ще ѝ трябва самолета да фърка до Кувейт? А в Кувейт договориха ли (за шести път през последните 14 години) внос на агнета?

Някой упорито иска да бутне европредседателството и 1100 лева средна заплата!

новини за ББ, " които биха могли да предизвикат тревога в обществото". Пука ми.....

БОКо-КРАТУНьо КЕ ПАДНЕ ЯНУАРИ 2018 ГОДИНА...!!! КАЗАХ...!!!

Бе на тоя Боко май вратата на самолета му е малко възтесничка, а стълбата се е огънала.

Оказало се, че мачът по телевизията почвал 1 час по-рано. Та се наложило самолетът също да излети по-рано, че боко да не изпусне мача.

Нека в Италия се запознаят с един българоубиец.Той какви поуки ще си вземе от там?Никакви.Важно е да го гушкат.

Що? Екс министър Деси Терзиева ли е била там? Аз за друг българоубиец не се сещам!

СТРАХ лъха от написаното по долу!!!? -Отпада давността на кражбите в България?

Това нашият химн ли беше?!Това беше някакъв траурен реквием-дали не беше изсвирен най-тенденциозно?!

НЕ СЕ ОТВАРЯТ ВЕЧЕ НОВИНИТЕ - ОТВАРЯ СЕ НАГЛАТА РЕКЛАМА! КАТО СЕ КЛИКНЕ НА ЗАГЛАВИЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА - ИЗСКАЧА ВТОРИ САЙТ С ТЪПА ИГРА, А НОВИНАТА НЕ СЕ ОТВАРЯ! АКО СЛУЧАЙНО СЕ ПОЯВИ ВСЕ ПАК ЗАГЛАВИЕ, ВЪРХУ НЕГО ИЗЛИЗА КЛИП ЗА ШКОДА И НЯМА НАЧИН ДА ГО ЗАТВОРИ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ШКОДИТЕ ТОЧНО СЕГА! ИСКАТЕ ДА РАЗГОНИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ ЧИТАТЕЛИ НА НОВИНИ И ДА СИ ОБЩУВАТЕ САМО С ТРОЛОВЕТЕ ОТ ПОСРАНО 20? Е, В ТОВА ПРЕУСПЯХТЕ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ЧЕТЕТЕ СИ САМИ И НЕГРАМОТНИТЕ МАТРЯЛЧЕТА, И ТРОЛСКИТЕ ПРОСТОТИИ ПОД ТЯХ! О Т В Р А Т ! ! !

ти готов ли си да плащаш 20 лв абонамент, само за да можеш да си показваш буквите от заседналия капс-лок на клавиатурата? ако не си навит, не се оплаквай

ще плашам 40, но не на смотаняци!!

Dobromir Dimitrow

20лв на месец за мнозина не са проблем! А има и други сайтове, които нямат дразнещи реклами!!! Дир.бг печели, че има много добра възможност за коментиране!

Що не падне самолета , да имам поне един Ден празник в тази година ! Мразя тази Мутра и му желая всеки ден да му се случи нещо и да ни освободи от присъствието си , желателно завинаги !

Нямаме толкова самолети,колкото управляващи идиоти.

не знам и не ме вълнува самолета на батко ви, но... във ВСЕКИ слух има доза истина!

на европата ша угодим като измрем без остатък! добрият балканец е умрелият и изстинал балканец!

Борисов се е разбързал, защото са му съобщили неприятната новина. Ето какво пише в мониторинговия доклад на ЕК, който ще бъде представен официално утре в 11 ч.: "Макар Комисията да не може да стигне до заключението, че което и да е от изискванията е напълно изпълнено, остава възможността с продължаваща политическа воля за реформа България да изпълни предписанията и така да изпълни очакванията на Механизма за сътрудничество и проверка в близко бъдеще. Комисията ще оцени прогреса отново в края на 2018 г.". Евронаблюдението над борбата с организираната престъпност и съдебната реформа у нас ще продължи и през следващата година. Следователно евронаблюдението над борбата с организираната престъпност и съдебната реформа у нас ще продължи и през следващата година.

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ, ДОСТА ПАРИ СЕ Е ИЗРЪСИЛА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА!ЯВНО ИМА ЗАСИЛЕНО ФИНАНСИРАНЕ ПО РУСКА ЛИНИЯ!

Що ми требваше да оправям тоя пусти колесник, да се у главата, щехме да рахатясаме.

Защото ТОЙ ще купи влакове,вместо самолети

КОЯТО ИТАЛИАНЦИТЕ ИЗСВИРИХА ВМЕСТО ХИМН НА БОРИСОВ Е ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ТОВА КОЕТО МУ ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ. ЗАТОВА ТИКВУНЯКА СЕ Е ВТЪРТИЛ ВЕДНАГА ОБРАТНО В БЪРЛОГАТА.

С извинение, но отишъл, пр.днал, па се върнал. Всичката му работа е такава...

ББ се върнал по- рано от очакванията на някои лица. Ами върнал се е, защото неговите подскачат като смърфове, а БСП пригласят като кухи лейки. По- добре да ги стегне всичките, че са като кокошарник. Буквално трябват спешно по- компетентни политици, че мамата си е ебало. Буквално неграмотно политическо съсловие управлява сляп и глух народ. Тия без ББ са страшен потрес.

Е точно " Парле ву франсе" ли е грамотния политик бе? Ти ме разстреля с водно пистолетче

Турция прати доклад за Булгартабак в Интерпол; Тръгна делото по закона Магнитски - до месец и половина ще приключи разследването и ЕК ще трябва да вземе мерки спрямо България, ако се докаже, че КТБ е фалирана умишлено с цел облаги на определени лица... Пожарната с основание се е задействала...

От къде дойдоха първоначалните неверни съобщения, от 24 часа пак ли? 24 часа се очертава като най-фалшивия вестник! Задминават дори лъжците от Капитал/Дневник вече!

Хич да не беше се връщал!

Бате се прибрал да гледа последния касов хит на Елена Йончева-"Границата".

Пожарникарски му работи....всичката му е такава...че и вятъра все сменя посоката...кофтииии...

Чампино се намира на отстрещната страна на летище Фиомичино и по същество е военното летище на Рим, Също както Враждебна 16 АТрБаза и лет София.

Избега ми из Рима, али видимо се у Софији. Твој пријатељ, Сретен Jосич

Той само бяга от неудобни въпроси, от присъствие в НС през девета планина в десета, така че да не поема ама абсплютно никаква отговорност за каквото и да било.

Каква хищна жажда за власт.На живот и смърт. Борисов се е вкопчил във властта ,като удавник за сламка Прекрасно знае,че падне ли от власт,ще му падне и главата. Никога страната ни не е имала такава карикатура за премиер. Резил.

Прашеца да не би да е открит на некое КПП. Сакън, запина печалбата. .

ВИСИ КАТО ДЕМОКЛИЕВ МЕЧ НАД ГЛАВИТЕ НА ЦАРСКИЯ ШУТ И МЕНТОРА МУ ВЕЛИЧЕСТВОТО окрали милиардите на КТБ. Трябваше само да произведете още една новина за едно друго посещение на КОБУРГА в Италия в чест на 110 годишнината от рождението на Джована САВОЙСКА и срещата му с преставителите на ВАТИКАНА! ПРИЕМЕТЕ ПОСЕЩЕНИЕТО ПЪДАРЯ НА ЦАРЯ В ИТАЛИЯ КАТО ЧАСТНО И В ЧЕСТ НА НЕГОВИЯ ПАТРОН и родената на тази дата / 13.11.1907 г./ майка на КОБУРГА -Джована Савойска! Затова не е изпълняван и химна на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ /музика от еврейска песен/. ЩЕ СПУСНЕ ЛИ ВАТИКАНА НАД КОБУРГА И ПЪДАРЯ МУ ЧАДЪР СРЕЩУ ПРЕСЛЕДВАНЕ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ?! ЩЕ СТИГНАТ ЛИ СИЛИ НА ПАПАТА ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ТРЪМП ЗА ДА ЗАЩИТИ ПОМАЗАНИКА СИ - крадливия цар?

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски беше замесен в голям международен скандал! Публикуваните извадки от обвинителния акт срещу наследника на последния италиански крал Умберто Втори - Виктор Емануил, сочат,че той е намесен и в корупционни схеми с българското правителство през 2004 г. Виктор Емануил, който е и първи братовчед на лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски, е обвинен в корупция, хазарт и трафик на жени. Виктор Емануил е спонсорирал предизборната кампания на Симеон Сакскобургготски, както и пътувания на български министри в чужбина в замяна на гаранция за държавни поръчки в областта на здравеопазването и ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ. СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОЙ ПОСЛЕДНО ПРИДОБИ ВИВАКОМ? ПРИЯТЕЛЯ НА ЦАРЯ ЗАМЕСЕН В ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ С ЦАРСКИТЕ ЮПИТА - Спас Русев!!

Мелодията на ХИМНА на България е популярна Бг. песен и се казва "Имате ли моми"? Тя не е еврейска?- А другото е ЗЛОБА и хибридни простотии?

КОЯТО ИТАЛИАНЦИТЕ ИЗСВИРИХА НА БОРИСОВ ВМЕСТО ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ НА МУТРАТА.

с икономическите светила,повечето от тях от времето на приватизацията? Какво признаха накрая единодушно.... че приватизацията е била политически акт основно ,а не икономически. Важно е било да се смени формата на собствеността в кратък срок под напрежение от МВФ и СВ...защото държаватае била във фактически фалит.....и няма да дадат заеми. Инициативата на Герб бе определена като намеление което избирателно да държи хора на мушката на властта и доли да им запорира имуществото за неопределено време...докато ги унищожи като бизнес. Тъжна работа....

Е нали в колата са били Боко и Цонева. Цонева произвежда фалшива новина Боко я опровергава. Ето от къде идват фалшивите новини.

Ами,да. Насира....нето е голямо. Родината на музиката случайно сгреши и представи своя версия на българския химн.... Новина е,че ЕК,скед като е изгледала филма на Е. Йончева за оградата е изпратила писмо до нашето външно министерство,България да върне парите в размер на 160 милиона.Така,банкялията е получил тайно обаждане и се е изстрелял обратно ,за да се спре разпространението на новината. Забележете,за да не се тревожи обществото...... Скандал скед скандал. До кога ще търпим?

Началото на края!

Ех този ЗАКОН за отпадане на давността, доста заспали крадливи съвести събуди!?

едва слиза по стълбичките...като 90 годишен....и 150 килограма...