Москва отвърна на удара на Тереза Мей

Мария Захарова окачестви обвиненията на Тереза Мей по адрес на Русия като безотговорни и неоснователни.

Обратно в новината

Коментари - Москва отвърна на удара на Тереза Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази съвсем изтрещя и не знае какво говори. Руснаците подпалиха и подкрепят граждански революции и войни в целия арабси свят, за да няма газопровод през Сирия и Турция. Единствената цел на Путин... само той да доставя газ за Европа и да държи в подчинение евросъюза. Иска им се на блядовете ама нема да стане, те рашките са си на загуба от всяка санкция. Русия се бори 18 години за влизане в СТО и беше изхвърлена заради недалновидната политика на Путин!

ти малоумен ли си или да

НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ.....

Как така всички еропейски държави,заявяват,че Русия е заплаха за демокрацията и човечеството?Пък тая руска скубла,Захарова,на пук на истината блещи измислици като лъжите за спасяването на българските евреи и българската азбука!

Захарова /от Захаря/ да внимава дали си е научила този път урока

Пари за пенсии в Русия може и да няма, но пари за проскита в България ще има винаги... :)) Нищо, виждаме на изборите като не може да ползвате проксита колко правите. :))

Кога ще се извини за Анти- българските си изказвания? Всъщност трябва да му благодарим, че отваря очите на българите за империалистическата политика на раССия на Балканите...

"Удар"...глупости. На така наречените "обвинения" на Т Мей в Англия се смеят открито ... чудя се защо реши да го прави...

Саша, Саша, знаеш ли какъв Алекс ще ти дам?!

Русия е враг на целия цивилизован свят. И някаква луда сибирска крава скача като ощипана, сякаш са им казали нещо ново.

ХА, ХА, ХА! КРЕТЕНИАЗМА СИ Е СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ, ОСОБЕНО КОГАТО Е ПО РОЖДЕНИЕ! ХАУ!

Абсолютно точно: Великобритания е изправена пред трудности след решението да напусне ЕС и "Русия бе избрана да бъде външният враг, необходим за отклоняване на общественото внимание".

Страшен удар, от БЛОНДИНКА!!!!!! Мухахахахахахахаха!

Особено след като разберат , че крият смъртта на дъртата вещица(заменена с двойник) вече почти цяла година!

ква вещица кви пет лева бе кукуригалия

Абе на тая кога ще й порастнат Ц.Ц. За един приятел питам..

ТРЯБВАТ,ЗА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО,ЗА ТЕБЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ!!! КАК ПАЗИШ РАВНОВЕСИЕ С ТАЗ ПРАЗНА ГЛАВА?!

Страшен удар, Англия е направо съсипана! БВП на Англия спадна от 2.5 трлн. долара на 3.0 трилиона и е на позорното 5-то място в света! БВП на Русия нарастна от 2.5 трилиона до гигантските 1.1 трлн. и Русия се издигна от 5-то на престижното 15-то място в света! Цяла Англия е потресена от страшния удар!

И кое не е истина от казаното от нея? Унищожиха цял континент, а сега, за да отклонят вниманието от вътрешните си проблеми са избрали тактиката.. Да стоят на тъмно и да светят с фенерче по другите, белкем им се размине.

Че кога кремълските скапаняци са казали истината?! Царство на дебили и лилипути.

Всички знаем коя е основната е единствена заплаха за планетата Земя. Не е Русия...Т.ва английско недоразумение като колегите си е само кукла на конци в ръцете на тия.

Мария Захарова е и хубава и умна жена и нищо не й липсва и е гражданка на велика страна. А Тереза Змей си е рептил и е гражданка на английски Пакистан.

Да, ама тоя Пакистан е три Русии!

Значи и КРЕТЕНИЗМА е 3 ПЪТИ по-ВИСОК!

Велика кочина. Все по-велика става.

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Захарова - персона нон-грата в България. Ма що ли те са толкова смешни, то не беше фотошоп на украински изстребител като свалиха холандския самолет, сега почнаха във фейк нюз видео от видео игри да слагат... ма ме кефят претенциите и самочувствието ;) Май верно си верват.

Западната военна индустрия има нужда от постоянен враг! Особено американската. След разпада на соцблока НАТО остана без враг и затова си го създават постоянно. Афганистан, Ирак, Либия, а после си направиха и ИДИЛ и сега се връщат пак към Русия, която междувременно взе че се възстанови от погрома на "Горбачовската перестройка". Така, че докато свят светува ще има войни и врагове за да върви индустрията на САЩ. Това е основното зло за човешкото общество.

Кога ше се извини за глупостите , които надрънка за България?! Никакви виза за нея и шефа и шуткин!

Прилича не на травестит, а на цар Ксеркс от филма 300. Много секси парче беше онзи ...

Тази пак е без цици.

Стойте си на острова , докато е цял !

Ох от цели 15 години слушам как Русия се разпада, как джуджето Путин е пометен от демокрацията и т.н.Та за този период от време разбрах едно, щото демократа Путин яко го е е наджужил на псевдодемократите.Ха да им е честито и да си стягат щото поне още 15 години ще има яко наджужване.

на ДЕМОКРАЦИЯТА

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ТЯ ТВОЯТА ЕВРОГЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ ОДАВНА Е ОПИКАНА ТА ЧАК ОСРАНА .

Рашаните са очевадно ясни на целият свят. Какво ли си мисли великана Путин, че ще дуе мускули и ще заплашва запада, но ще му простят. Чака го съдбата на всички сатрапчета преди него и той ще излезе с посинено око ... не с едно а и двете.... от студената война. За съжаление не той а дърво ще ядат обикновенните ватенки.

Ти за целия свят ли се имаш?

На Мейката не трябва да се обръща внимание за думите и.Рейтинга в Англия и партията и пада ,затова тя търси враг.Исторически погледнато САЩ и Англия и през първата и втората световни войни са били съюзници на Русия и СССР.Та Мейката си плещи без да има връзка с главният си мозък,подобно на наще управляващи от двойната коалиция.

Масковският Травестит отвръща на удара! :)

Мей мей би отвлича вниманието на захлупените ингилизи от лошият им материал с Русия. Докато се цигани с брюксел как хем да е вътре хем отвън,иска само търговийка и бизнес без задължения, има една приказка българска за нея- хем онази работа вътре хем душата в райя.

Тая що са я снимали до кръста? За да покажт, че има цици ли? :-)

Щото е точно два пъти по- дълга от Шундин..

Не виждам никакво отвръщане на удара. др. Маша да не се прави на доярка Дуся, защото в Англия тия номера не минават. Това не са им 80% червени дебили в България. Такива приказки могат да минат само на партийни събрания на БСП-то. ама и там половината не вярват. Наистина в БСП има много дебили ( сперед един техен функционер 80% от БСП са пълни дебили), но и даже на тези червени дебили подобни лъжи ще им дойдат в повече. Много приличат на комюнике от в. "Разбойническо дело" от преди 1989

Говорит Масква, всичките 80% дебили да слушат! Освен евреите Ви сме Ви спасили и четирите дузпи срещу Мексико на Световното по футбол през 1994. Да си знаете, о нечетящи дебили! :-)

леккета

Все пак тереза беше министър на вътрешните работи /а и си остава по-същество/ ченге,а капацитетът им е ограничен, и естествено се оплете като пате в калчища с тоя брекзит.

А Маша къде е тръгнала с този поглед на пикаеща крава? Един път изглежда като магистрална труженичка, друг път гледа тъпо все едно са й навряли царевична какалашка отзад. А ти англичаните не ги мисли - все ще с еоправят някак си. Но Русия.... чакат я тежки времена. Който се е заял с англичаните добро не е видял...

Прав си - да ти дам друг пример за типично ченге и ченгеджийски номера - товорищ Путин.

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Ами поне Деси Банова струва като жена. За разлика от ген. Деси на Лайньо Радев. Селянка и половина. Че и не се усеща. Ама както за бивш фелдфебел с генералски лампази става.

варди инфаркта

Добре де, каква заплаха е Русия за Англия ? Кога и' се е заканвала, предупрежавала, провокирала ? Да е заплашвала нещо, да е трупала войски, да е нарушавала въздушното пространсто, да е арестувала нейни граждани ? Да е разгръщала медийна кампания срещу Великобритания, да се е месила в нейни избори, референдуми ? Да и е обявявала санкции, пречки да и е правила на търговията или банкирането ? Да е поддържала терористични организации на нейна територия, да е организирала атентанти ? Нещо не си спомням последните 10 г. Точно пък Русия срещу Великобритания ? Една лоша дума не съм чул !?

Отвръща на удара !! Блядката МАРИИКА ще прави порно филм, за да докаже, че не е ПИКЛА и си има ЦИЦИ !!!!

ИСТИНАТА ,НО ЗА ЕВРЕИТЕ ИМА МНОГО ЗДРАВЕ ОТ БОЖИДАР ДИМИТРОВ

В отговор на бесните русофили стици тук: Русия е унищожила 1/6 от земната суша и въпреки това москвичите квичат, че са винаги жертва и никога никого не са нападали! То бива гьонсуратлък, ама като руския няма!

МОЛЯ ДА СПОДЕЛИШ ИЗТОЧНИКА СИ НА ИНФОРМАЦИЯ!!! ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ...

английските колонии са много добре днес - особено Индия и Африка, та сега заливат ЕС с бежанци, ама ние ще ги изгоним у Англия.

Не си Българин ти ,мелез някакъв си..

Мелези са баща ти и майка ти, щото в Русия всички са мелези, чисти руснаци там няма!А аз съм чист българин от рода на Раковски от Котел, мухльо, и си знам корена поне до 1850г. - до един чисти българи! Чист българин съм като Раковски, Захари Стоянов, Левски, Ботев и всичките ни възрожденци и революционери срещу османско и РУСКО иго! Понял?

Баба терезка се оака яко.......но на другия ден и BBC се издъниха яко. BBC съобщава, че САЩ (като част от водената от САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ коалиция), заедно с кюрдите, са сключили сделка с ДАЕШ и са позволили на СТОТИЦИ (вероятно хиляди) ислямисти, включително висши членове на терористите да избягат от Рака!

Oсвен ако злите руснаци не са купили и ББС?!

Гнома постигна неща които дори при СССР лидерите не успяха-настрои целия свят с/и русия и постави в пълна изолация....да им е честит кгб-ския гном!!!

...на кон...

Англичаните са емблематични с пословичната си наглост и подлост! България от тях добро не е видяла, напротив всички мизерии и антибългарски политики са излизали именно от тях. Бомбардировките на София и куп други градове през 1943-44 г. са били именно по изрично настояване на тогавашният им дебилен министър председател Чърчил! Без да са видяли лошо от българите избиха без нужда хиляди, а десетки хиляди останаха инвалиди. Хвърляха играчки бомби от които осакатяха хиляди деца. Мръсни садисти, които ненавиждат славяните, смята ги за нисша раса и винаги са готови... още да ни избиват! Лицемерието и подлостта на англичаните са пословични, а престъпната им политика спрямо българите датира още от турско робство. Повечето турски главорези генерали, вършили геноцид в България са именно англичани!

Какво общо има това със статията!?

РАЗМЕРЪТ НА ЦИЦИТЕ НА ЗАХАРОВА,МУНЧО!!!

не, пак не сме ние.

Мария Захарова не е отговорила на Божидар Димитров. Кога ще я видим без сутиен?

ЖЕНА МУ БЕЗ БЕЛЬО! ЗА ДА ПРЕЦЕНИМ КАКЪВ РАЗБИРАЧ Е !!!

И Бажидар - дъибьел, у каком наги пахнат как очен взрослъй сажууук. Я люблю сажууук, но свежий.

Дарагя, я всегада готов и магу дат тебя свжиий болгарский бахур,за наша крепкая и нерушимая дружба, как в хорошие Брежневские времена.Жду тебя.

А от моего сажуука 80% хочеш?

Русия = Голяма Северна Корея Хем се правят на жертви, хем са супер кръвожадни, никой от съседите им не ги обича, приятели са им само сатрапи избиващи собствения си народ. Мразят Запада и демокрацията, но парите и децата им все в западни банки и университети. Пророкуват срива на долара и еврото, но приемат само тези валути засделки и подкупи.

Най-големия сектор на руската икономика е корупцията с 500 милиарда долара оборот, повече от нефта и газа. Дугин сетиозно каза , че това не трябва да се пипа, щото щом корупцията е руска значи е велика, не се знаело откъде идва значи е от Бога , тъй като русия граничала само с Бога. Това не е майтап, а реално интервю. И си прав , че не приемат рубли и не ги държат във Великата си кочина, дори тези , които я управляват и изграждат и най вече те изнасят всичко извън собственото си творение, щото са посветени в реалните неща извън пропагандата , която създават за ватника.

Кире, Кире, има ли в БГ осъдени за корупция? Няма.Но корупция има. Щом има,но няма осъдени значи мащабът е голям, да не кажем катастрофален.Що касае Русия.Там има корупция, но едва ли не всеки месец там осъждат за корупция при това те са хора с висок статут и длъжности - губернатори и дори министри.Това се казва истинската борба.А сега въпрос : Къде няма корупция? В Франция, Англия, САЩ идр.? В Пентагон преди време е имало скандал за разхитени суми.

Захарова , вярваме ти , колкото за Кирил и Методий и как сте спаили българските евреи. Не знаем за руска пропаганда и в Българоя , случайно всяка втора новина е за русия , страна , в която почти нищо не се случва , освен да затворят или убият десидент или журналист. Не знаем нищо за руското участие във финансиранетона Волен, далаверата с КТБ , Булгартабак, Южен поток , Аец Белене, български политици няма платени от Русия и Нато не беше спряло достъпа до информация на България , щото от шест места български политици докладват в Русия секретна информация от Министерски съвет. Вярваме , че всички лъжат и не сте оказвали влияние вув финансиране на националистически и сепаратистки партии в Европа , изборите в САЩ , Брекзот и кризата Каталуния. Всички лъжат, само вие сте творци на истинатс. Вярваме и че ще си получите заслуженото за всичко.

Русия никога нямала колонии в отличие от западните държави. На Русия не я трябва да напада никой за да лапне нечии богатства в отличие от западните държави, които в историята си изсмуквали богатства от други държави. Така Англия придобила могъщество си като ограбвала Индия. Русия по определение и по природата си не може да бъде агресивна, а не я и трябва. Защо ли ? Защото тя обладава огромна територия с огромни природни богатства от цялата менделеева таблица и има образовани хора. Тя е самодостатъчна. Разбира се тя има проблеми, тъй като постоянно ограничавана, тъй като политика на сдържането на Русия официална провъзгласена от САЩ. Повтаряната лъжа, че Русия е агресивна, не просто лъжа, а смешна лъжа. Например, поддържаната от Запад истерия на Литва, Латвия, Естония, че те са обект на нападение от Русия е смехотворна. За какво на Русия я трябват тези мънички, нищи и обезлюдени държави, които Русия пак ще се наложи да ги храни, както, впрочем, и дори Украина, която се е превърнала в разнебитена и с големи дългове държава? Да си хвърля Русия милиардите там? Но естествено Русия няма да допусни унищожение на руснаците там от радикални националисти и неофашисти, които провъзгласяват, че Украина е само за украинци.

А какво беше Източна Европа за СССР? КАкво бяха всичките республики? това, че червената армия сама се нарича освободителка не я прави такава. Тя си е чиста окупаторка. Всички "освободени" от нея държави са освободени също от златните си резерви, държавни архиви, държавен елит, офицери, интелектуалци. Като повтаряте една лъжа 100 пъти няма да стане истина.

Сталин не е искал комунизъм непременно в завладените земи. Искал е народни, социалистически просъветски движения. Кажи го по модерному леви.Същото е в Испания 36-38ма. САЩ правят 1948ма една провокация и подхвъплят на руснаците материали за някакви съглашения в народните режими на Изт. Европа срещу СССР- Полша, Чехия, Бг и т.н,. Сталин клъвнал и сменил политиката с твърда ръка. Това е истината. Твърде късно Сталин разбира, че е изигран. Знаеш ли кога у нас става премиер Георги Димитров - провери. Защо по-рано не го е сложил Сталин. Американците предизвикват Сталин да настъпи Ивт. Европа с пълна сила. Лично Сталин признава грешката си. Лично Сталин къса с Югославия заради намерението на Тито с войска да влезе в Гърция да помага на комунистите в гражданската война., която м/у другото доразсипва егейските българи/македонци. Не всичко е така както Англия и САЩ ти втълпяват. Не се зомбирай излишно.

Да ти ограмотя за Източната Европа и в частност за БГ. БГ както е известно на всички,но не е за теб е била в коалиция с Вермахт и дори обявила война на САЩ и Англия, защо била бомбардирана София и околностите. След война държави победители разделили сфери на влиянието си (гр.Ялта), част от които е била БГ и други източни държави, воювали срещу антихитлеристката коалиция. Да не се възмущават някои срещу Русия - решението е било взето съвместно от САЩ, Великобритания и Русия. Претенциите към тях и към БГ била заедно с фашистите. Стига да ги ревял, гледай си в огледалото. Никаква окупация нямало. Гледай, озлобен, в интернет определението какво е окупация и признаците й.

ЕГА ТИ КОЛОНИЯТА-РАЗМЕНЯХМЕ КОН ЗА КОКОШКА!!! ДОМАТИ И КОНСЕРВИ ЗА СУРОВИНИ! ЕЙ ТОВА БЕШЕ И ЗА КОГО БЕШЕ ИЗГОДАТА?!

Русия да е агресивна? Ама моля ви! Питайте Украйна, Полша, Чехия и Словакия (1968 - Чехословакия), Унгария, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Иран...Какво знаем ние? Просто питайте съседите й.

Сред всичките изброени вярно е само за Чехословакия и то защото между държавите е имало договор, според който всяка власт може да поиска помощ при определени обстоятелства от друга държава.Тогава имало Варшавски договор, обща идеология , независимо какво отношение сега към нея.Други времена, друга реакция в съответствие с правилата в соц.съобщество.Сега е различно.Демократични държави бомбардират Югославия,масово избиват хора там.Всички се радвами, тъй като бийствата са демократични и справедливи.Това не са ли двойни и тройни стандарти? В Чехословакия загинали няколко човека(имало разследване,че били застреляни от снайпери от висока града с цел провокация), а в Югославия огромен брой невинни. А с Индия ти си направо не си разбрал за какво говориш.

ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ БЯХА ЧАСТ ОТ НЕЯ,А ТОВА Е НЕЩО РАЗЛИЧНО,НАЛИ?!

Искаш да кажеш , че тези 200 народа и техните земи , които отстоят на стотици и хиляди километри от мястото , където обитават руснаците са изконно руски територии. Не сте воювали сто години за Кавказ, където няма и един руснак. Това не са колонии , а руски земи . Вярно всички рублофили сте толкова промито нагли , че не можете да формирате елементарни мисловни връзки, камо ли понятия. Дори ислямска държава не са такива зомбита и са по-повлияни от цивилизацията.

+++++++++++++++++++++++++++ Чудесен коментар на неграмотния руснак/рускиня тука! Толкова тъпни на квадратен сантиметър, че изгубих всяко желание за коментар. Пък и първо да научи поне сносно български! Русия е унищожила 1/6 от земната суша и въпреки това москвичите квичат, че са винаги жертва и никога никого не са нападали! То бива гьонсуратлък, ама като руския няма!

Тази гаспажа редуцира рязко броя на русофилите в България. Не без помощта на Путлер, Дугин, Рогозкин и други кремълски побеснели кучета. Голяма услуга ни направиха, направо неочаквана.

Пред вид коментарите дебилите са над 80 проц. Да GB излиза от ЕС, но ще си гони интереса. Старите геополитически игри. GB към 1941ва е 25 процента от икономиката на света и 10 процента от военните възможности. Днешната GB е в пъти надолу като възможности, а мераците им остават, но сега са сами. Иска ама не може. 1941ва СССР е с 14 процента от военните възможности на света при много по-малка икономика - построена само за 2 петилетки след 1931ва. Германия е на подобно ново като СССР. САЩ имат 40 процента от военните възможности на света и малко по-слаба, но все пак най-велика икономика. Вижте какво е днес. Китай е най-напреднал, Германия най-загубила. Русия обаче е в играта. Като икономика и като военни възможности Русия е в играта и сега GB пак ще бута Германия(ЕС) да буха по Русия. Китай се кефи, че конкурентите му се бият, а САЩ остава номер едно за сега, защото големите в Европа пак се хванаха за шиите. М/у другото към 1941ва САЩ даже се чудят как да сринат GB, която тогава е световна империя и пречи на еврейските мераци на американския едър капитал. Ама вие си плюйте на воля. Когато големите атове си мерят товатата по-добре е малкия задник да стои настрана. Самият факт, че Русия оцеля след Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев, Елцин и т.н. е велико постижение. М/у другото строителство там има само при Сталин, колкото и да е бил диктатор и жесток. Няма да хваля Путин, но поздравявам руския народ, че все още е в световната игра. Докога обаче. Без сериозен икономически растеж няма да е за дълго.

Германия. Германия загуби, СССР победи. Няма да ви обяснявам сега къде е по-хубаво.

Но германия не е била комунистическа от 1917та до 1989та. Германия не е имала кръвожадни револючионери като Ленин, Троцки, некадърни пълководци като Тухачевски Жуков, държавници като Хрушчов, Брежнев, Андропов, Черненко, Елцин. Тук донякъде трябва да стоят Горбачов и Сталин, но само донякъде. Ако Германия оцелее след подобен погром ще е невероятно. Русия е в играта след най-великия погром правен над собствения народ от политици и държавници в света (1917-1990та грубо, плюс Елцин). Германия иска да унищожи славяните и да завладее земите им и да ги оолонизира. За СССР ВСВ е война за физическо спасение от пълен геноцид.

Още година - две! После като развеят германците пречупеният ПОЛУМЕСЕЦ ще видим!

Спри да гледаш Спутник и Раша Тудей. Войната между хладилника и телевизора неминуемо се печели от първия. русия е един суровинен придатък на развитите икономики, но нейното значение неотменно намалява поради наличието и достъпността на все повече алтернативни енергийни източници. В дългосрочен план русия я чакат големи реформи и промени във всички сфери. Ако не успее да преориентира икономиката си от зависимост от износ на суровини към реално производсто с добавена стойност и търговия, я чака катастрофа. Свърши времето, когато Москва можеше да изнудва, рекетира, заплашва цяла Европа, че ще им врътне кранчето, ще им повиши цените или направо ще ги изпепели с ракети и танкове. Просто няма как. Путлер и кликата му го осъзнават много добре и борбата им е все пак да запазят част от възможностите си. Това обаче няма как да стане от позицията на лъжи, заплахи, агресия. Такова поведение наблюдаваме и тук във форума от защитниците на Кремъл.

Православен славянин, пък бил за мюсулманска Русия, с най-голямата джамия в света в центъра на мюсюлманската столица Масквабад! Мухахахахахаха! На руски - Бугагагагагагага!