Европа ”възстава” срещу дългата ръка на Москва

Истерията от дългата ръка на Москва се прехвърли и отвъд океана, близо година след дискусиите по темата за намесата на Русия в изборите за президент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Европа ”възстава” срещу дългата ръка на Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетила се Мара да се побара! Русия си гледа интереса, както и САЩ, Китай, Япония и т.н. ЕС избрал Федерика Могерини да отговаря за Външна Политика и Сигурност! Боже каква пародия! Външните министри и пишат да направи нещо! Тя какво точно прави...някой може ли да каже! Тереза Мей пък се присетила да защитава Европа- ама след Брекзита - лелеле! Този ЕС е пробит като стара гемия, жалко защото Европа имаше гръбнак, имаше лидери като Митеран, като Хелмут Кол, Лех Валенса, Вацлав Хавел, по-назад Маргарет Тачер. Къде са сега бащите на ЕС!

Има ли ЕДНО поне доказателство за намеса от страна на Русия и къде и какво е то. Предполагаема намеса просто е пропаганда ала Гьобелс, нищо повече. Иначе тролове и НПО в България, финансирани от Сорос колкото щеш...Няма ли Европейските , английски и наши пишман демоктарти да се насочат към тях най-после. Те не са "предполагаеми", а истински

смешното ДОКАЗАТЕЛСТВО:Първият дипломат на Мадрид подчерта, че испанските власти са попаднали на фалшиви профили в социалните мрежи, голяма част от които създадени в Русия. Тези акаунти са използвани за разпространяване на информация, в която са изтъквани предимствата от отделянето на Каталуния от състава на Испания. Направи си профил в САЩ, Англия или Евпопата, за което имаш право, разбира се и ги управлявай. Това е дебилната мисъл и внушение ...

Путьо все повече прилича на Ким Чен-ун!

Тролетатя е получил нов транш и защитава професията, гледам в коментарите. :))) Дерзайте момчета, докажете им на тия еврогейове, че ви няма. :)))

Путиновата политика превръща руснасите в заложници на злокобна кремълска управа!Русия се превръща в най-злобната античовешка империя!

Ти ли го измисли това клише.

като на ОФ митинг и отряден съвет декламираш клишета...

Това ВЪЗСТАВА дали е нова дума,или идва от ВЪСТАНИЕ,защото в българския език дума ВЪЗСТАНИЕ все още НЯМА ?

Правилният правопис от етимологична гледна точка е "възставам" /въз+ставам/ и съответно "възстание" . Това е старият правопис. По-късно е прието правописът да бъде опростен и съответно днес е въстание и въставам. Опростяването на правописа улеснява писането, но не прави думата по-ясна. Така например старият правопис "праздникъ" е променен на "празник", което би могло да се свърже смислово с "празен". Така че, с промяната на правописа трябва да се внимава. Думата "безсмислен" по някое време беше променена на "безмислен", но последното би трябвало да означава без мисъл, а не без смисъл, а освен това безсмислен се произнася "бесмислен" /обезвучаване на з пред с/, докато безмислен се произнася както се пише, тъй като з пред м не се обеззвучава.

Абе за Русия не знам, ама много ясно се вижда една друга, мнооого дълга ръка, която посяга чак отвъд океана и никнат дори там, дето не са ги сяли...В тази връзка, вече се успокоих, че има и други, много, ама много по-дебилни от нас, че и като процент са повече. Трън в г..а им е таз Русия, единствената неограбена територия на майката земя и им е голяма мъка, че не могат да я ошушкат, както направиха с всичко, до което са се докопали. Ква руска "дълга ръка" кви пет лева, бе? Знаете ли, че още веднага след войната, месец май 1945, вече са имали планове да нападнат Русия през юли същата година, а след това поне още 4 - 5 плана за ядрено нападение над нея, дори когато Русия е имала ядрени бомби колкото са пръстите на едната ръка и не е имала с какво да ги пренася, и дори сега имат планове как да разпарчатосат Сибир и да насадят своята "демокрация" там и за това е целия този рев и тия сополи. Помните ли какво беше казало едно юдейско изчадие в женски образ? Че не е честно такава огромна територия да принадлежи на една държава и че била общо (разбирай "тяхно") благо. Та толкоз за "дългата ръка" на Русия...

Ако не можеш да определиш, кой ти е врагът, вероятността да загубиш битката е 100%. Западът се опитва да лекува диария с хапчета против запек.

Западът възставал срещу Русия...? но в Русия Путин се радва на всенародна подръжка за разлика от западните политици, които все повече и повече се проявяват като олигофрени и дебили.

А бе говедо еврейско ами като са ти избили 55 ПЕДЕСЕ И ПЕТ МИЛИОНА как нема да си подкрепа бе.Немало е семейство където да нема затрит Я майка ти я баща ти я брат ти.С тези еврейски зверства руския народ е зомбиран.Знаеш кво значи това.Руския народ страдалец е най- големата жертва на евреите в историята.Защото тъпо говедо евреите вече са собствениците на съветска русия.Ционизма е собственик на русия.Подкрепа а,говедо с говедо

Дебилите са не само в България. Каквото търсят ще си го нахакат. Запомнете.

Вова, мачкай запада, само това заслужават тези продажници!

забраниха НПО-тата в Русия и сега западните медии уревават света... хахахаха!!!:-)))) ясно е на секи кой къде се меша и кой какво цоца и взима... кой печата парити, а? кой? ете тоа убавец цоца от СИЧКИ народи! Русия е бедна страна. няма правото да пичата парите на света... начи тоя дето цоца иска нящо от Русия, дет не му го дават! елементарно е! вижте кой прави войните? от втората насам не се е спирало! кой е тоя дето прави войните?:-))))

И аз да се оплача от Путин и Русия. Направиха така , че вече слънцето се скрива в 5 часа. От европейските гейове и мангали емигранти нямам оплаквания-_бът добре, само дето малко миръшат.

Аз мислш че фалшивите новони идват именно от Брюксел и Вашингтон. Тази истерия за опастност от Русия е фалшива новина.

Не ти се отдава...мисленето го остави на умните! мислш - новони - по-скоро си обърни внимание на ПРАВОПИСА!

Началник

и що да обраща? кво значение има как пишеш? що требе да е правилен правописа? ти да не си безгрешен или пък съвършен убавец, без нито един недостатък, та да налагаш такъв стандарт за всички? може би по-скоро и грозник, най-вероятно?!? е ние сме кат тебе, пишем по подобен начин. и не виждаме проблем в тава да си грозник. приемаме та какъвто си, пич.

Западни педали, когато трябваше да правите метежи в Украйна ви беше добре нали, а сега ривете.... Русия на сълзи не вярва и ако много знаете, може в един момент да ви налазят и вас зелени човечета

Браво на Русия, само така трябва да се подхожда срещу гейовете от Европа, само твърдата ръка на Путин може да озапти западните геополитици!

да не си! Все нещо дълго те чака. Я дългата ръка на Москва, я дълъг мигрантски х.й!

Русия днес, под управлението на Путин се е превърнала в един модерен демагогски бастион. Русия в днешният глобален свят е носител и износител единствено и само на проблеми - нищо градивно и положително.

Бла бла бла, това сякаш за себе си говориш, само клишета без никакви доказателства.

Европа възстава срещу дългата ръка на Москва...taka ako mozeha da vuzstanat i srestu kolonialnata si zavisimost ot kravaristan...cena niamashe da imat...

шшш, че баце ви боце е обещал туй-онуй на путю !

полицаите ,,мюсюлмани,, в германия открито заявяват че не ,,служат,, на народа,закона и власта а само на ,,аллах,,...!!! путин е ,,виновен,,...!!!

Повече мерки за противодействие на пропагандата - бе дайте им още пари бе,дайте им да се задавят дано. Дезинформация- контрадезинформация - порочен кръг. Ми инвестирайте в социални дейности, не в цветни полюции и гей паради.

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Каза, че на Путкин му е къс клитора, товарищ. :)

И с клитур, казваш и пак ви клати яко

ЛИБЕРАЛИСТИЧНА ЕВРОПА?! ТОЛЕРАСТКА ЕВРОПА?! МУЛТИКУЛТИ ЕВРОПА?! ЕВРОПА НА ШМЕРКЕЛ И ЮНКЕР?! НА ГЕЙОВЕТЕ И ЛГБТ ИЛИ КАКТО ТАМ ИМ КАЗВАТ?!И ОТКОГА ЕВРОПА=НА ВЪНШНИТЕ СИ МИНИСТРИ

И Путин не знае ,че има толкова власт./да избира президента на САЩ,да провежда избори в Германия,Дания,Австрия,да организира Брекзит,да манипулира ЦРУ,ФБР,Ми 6,7,8 и.т.н.,да рови в база данни на Пентагона....машала.

Дотук беше той. Вече всички знаят какви ги върши и ще му се хебе мамата на гнусния гном. Лошото е, че и простия ватник ще го издуха край него, но какво да се прави. Те си го избират, те си го харесват.

Срещу Вовата да вървите не моите да го стигнете.

Вовата олигарсчето вярно няма стигане - окраде богатствата на цяла Русия, а простият мужишки народ тъне в мизерия. Но иначе Крим ваш.

Тия ги слушаме вече 7-8 години за путиновите несметни богатства. И все различни цифри. И до сега никой не ги е видял, никой не е дал доказателства. Само празни медийни приказки, да си почешем езиците. А къде гледам как тъне простия руски народ в мизерия, как обикаля по света и харчи с размах. А дано и ние да заживеем в такава мизерия. Ами са най-многобройните туристи из света. Абе глупак, кого си тръгнал да лъжеш?

Руските кавали сами си го вкараха на 3 ката. А скоро катовете ще се умножат драматично. "Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи." - Българска народна поговорка.

Ако Москва наистина протегне дългата си ръка до вас, то ще е само за да ви покаже среден пръст.

Я си научете езика, няма такава дума възстава.

Но е имало и е по-правилна.

шушумиги,Каталунците искат да се отделят от 500 години,Путин ли ги е карал тогава ,срам нямате ,значи за Косово ,Кипър,Украйна може а за Каталуния неможе ? Защо мълчахте ако държите на принципа за неделимост на държавите ?

Усещате ли как от три седмици насам пропагандната истерия нарастна в геометрична прогресия? У нас един през друг се прескачат в медиите Плевнелиев, Паси и всякакви утрепки, получаващи грантове от НПО! А какво се случи преди три седмици? В отчаян опит да да реанимира утопията на глобализма, Джордж Сорос хвърли 18 милиадра долара в своята фондация "Отворено общество"! Ето реакцията на новия австрийски канцлер Себастиан Курц: "Ситуацията стана критична! Сорос хвърля всичко, което има в тласъка си за глобален контрол. Дезинформацията и манипулирането на медиите се увеличиха за една нощ! Отворено общество има 28 дни да прекрати дейността си в Австрия! В противен случай ще бъде обвинена в опит за подкопаване на демокрацията на нацията!" В Европа идват на власт държавници! А У НАС ТИКВИ, КОИТО СИ ПРАВЯТ СЕЛФИТА СЪС СУДЖУЦИ!

Прав си ,сложих ти минус по грешка ,извинявай

Видя се от всички ,че САЩ и измислената коалиция подкрепят джихадистите а руснаците и не само те са против . Толко много се пише как САЩ извеждат от Ракка(осигуряват коридор) за Главатарите и техните семейства и още много такива като тях . Та Путин ли направи референдум в Каталуния или извежда лъжливите англичани от Е.С . А опомнете се малко и стега сте ни заливали с Дензиформация от Е.С и САЩ . НЯМА КОЙ ДА ВРЕВА НА ТЪПАТА ВИ дЕМОКРАЦИЯ !!!

За съжаление има и то са страшно много. Масата им вярват.

Ейййй, тая Русия много силна стана. Тя сменя, тя слага президенти, министри, определя как да живеят хората във всички страни, чиито управляващи се чудят как да изместят фокуса на неблагополучията си. Е затова харесват Путин, щото докара до такива висоти Русия.

Хе-хе-хе... Евро-гей-дебили, "дългата ръка на Москва" ли ви натресе мангалите мигранти, терористите и цялата тая смрад, бе тъпаци? Тя ли ви прави крекинг и ви унищожи плодородната земя, бе лумпени? Тя ли сее обеднен уран "с мирни цели"... Кух, кух та вдлъбнат, еврогей!

Ми кой бе тъпак, кой изгони гони от Сирия 14 милиона арапи, що не бегат при "освободителката" Русия, а при "агресорката" Европа? Що всичги бягат от Русия като дявол от тамян?

има дисциплина, а не да плюскаш докато станеш 200 кила и да пукнеш от инфаркт. То всяко прасе бяга в по-голямата кочина с повече помия вътре...

Гадните кравари са циции, за това сеят "обеднен уран"! Ние сме благородни, не се стискаме, сееме направо "обогатен уран", зарин и наркотици! Широка руска душа!

А САЩ не се ли месят във вътрешните работи на много страни, защо само Русия е на фокус...? Двойният аршин е навсякъде..., дано един ден истината/правдата победи! За съжаление, истината е една за хората и съвсем друга за политиците... Защо, всеки има своя отговор!

Андреева,как съветска русия се "намеси" в моя живот като "освободи" БГ от фашизма.И дойде тук да наложи на БГ КРАЖБАТА КАТО ВИСША МОРАЛНА ЦЕННОСТ. "Освободи" БГ и я ОКУПИРА.Сложи на власт най примивните същества живели някога по тезиземи -комунистическата мърша.Свинари, кравари,говедари....Кажи бе андреева.Ето това е НАМЕСАТА на съветска русия на всекъде по света.

А бе дърт реститут , онова бяха златните 45г за България и българския народ. Сега отново пипалата на мръсния капитализъм налазиха България и ни върнаха със сто години назад.

В ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ СА СЪЩИТЕ СВИНАРИ ,ГОВЕДАРИ И ПРОШЛЯЦИ.КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ?

САЩ се месят, ама там дето се месят се получава Япония, на 3-то място по БВП в света! Намесиха се и в Европа, БВП на ЕС е 30 пъти по-голям от този на Русия! А където се е месила Русия, дай цифри, без бла,бла,бла и ала-бала?!

Чрез своята собственост-съветска русия, вече 100г ционизма шантажира и причинява страдания на света.Отрежете ръцете на ционизма-вземете им парите и всички проблеми на земята ше бъдат решени.Ционизма заради неговия стремеж за световно господство е въплащение на злото.А самата русия-та руския народ е най-голямата жертва на ционизма.Кой и защо изби 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА руски хора.Направиха го евреите в русия за да смажат руския народ който се е съпротивявал на КРАЖБАТА наречена "национализация". Това зверство на евреите едва ли има аналог в човешката история. Всичко друго е еврейска пропаганда.Кой и защо съсипа германия в началото на миналия век.И така даде път на идиота адолф.Вече се говори че евреите днес са превърнали америка в това в което са превърнали германия на времето.И всичко това с еврейската пропаганда.

Да живеят Президинтът Шаломов-Путин и Премиерът Мендель-Медведьев, най-ярките и най-преданите представители на съвременните етнически руснаци! Хип-хип-ураааааааааааааааа!

Момче,от теа двамата нищо не зависи.Никой не ги пита тех.Не те запазиха своята собственост от разделяне през 1980г.Хаха.Тези зад тех И ТО НЕ В РУСИЯ са собствениците и на тех требва да се отрежат ръцете.Па и те да разберат кво е "хубаво" когато то ОТКРАДНАТ СОБСТВЕНОСТА и ти кажат "ми национализираме те". Както те са направили през коя там година не знам кога са го направили в русия.В БГ знам кога е било НАЙ-ЧЕРНАТА ДАТА в историята на БГ-КОГАТО КРАЖБАТА Е БИЛА ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ЗАКОН-23 ДЕКЕМВРИЙЙЙ 1947.И това е направено от най-низшето съсловие в БГ,от мършата на БГ-комунистите.Разбира се по заповед на москва

Тази която се пише за автор за материалчето сигурно е по-поръчка иколко сороски доларчета е прибрала.Дългата ръка на Русия, а прегръдката с двете ръце на почти целият свят от сащ с изключение на Русия и Китай.А ние вече от 28 място по всичко в ЕС има надежда да станем 27ми след като британците се измъкнат по килифарски.

Че кой е тоя тъпак, който ще пише за жалки копейки! Драги, 28 години живеем при Капитализъм! При вас, в Магадан още ли е Комунизъм?

"Налице са опити на външни актьори да предизвикат недоверие и неудовлетвореност от демократичния социален ред и да отслабят единството на ЕС." - чак сега ли се сетихте?

Крайно време е да въстанем ,да въстанем /не е случайно /срещу всякакви безплодни решения и мнения на еврочиновниците и да ги принудим да работят в наш интерес ,а не да ни настройват !

Руския трол от Савушкина 55 ведна си личи, на български се пише "възставам"! Много умен се пишеш, по-умен от Гугъл-преводач! Много по-ефектно ще е да се самозапалиш, драги, давай, щедойдем да гледаме сеир!!!!

Мнооого сте прости , как Русия ви въздейства бе, дебили, нали сте много умни и красиви защо вярвате на "рускта пропаганда" , май не сте нито умни нито красиви , по-голяма глупост от тези писания не бях чел.Колкото пътя съм бил в Барцелона толкова пъти местните са ми зая вявали че Каталуня не е Испания, за това па руснаците ли са виновни.

Много просто, щом считаш Русия за света вода ненапита, значи Русия ти е промила или изпила мозъка! Не може само ти да си в крак, а цяла Европа да не е в крак!

Ейййй, шубето е голем страх, братче! А за малоумщината на Хан Тукту, Кънатаи JMM, въобще не си заслужава да се пише! Завършени тъпаци!

То май не е само Европа, а и половината свят! Такова оливане руските ръководители не допускаха даже по времето на СССР и Студената война! Трябва да си пълен идиот за да допуснеш това от една мизерстваща страна произвеждаща 0.5% от световниа БВП срещу страни, които съвокупно произвеждат 65%!

Вярно е че е пълно интернет пространството с всевъзможни руски провокиращи сайтове и откровено фейк новини особено свързани с някакви ,,нови"военни разработки,които за момента са само в главите на някои конструктори а те ги представят като приключили тестовия цикъл. Имаше едно видео(абсолютен колаж) как самолет излита от подводница а в действителност едвам излитат от самолетоносача ген.Кознецов.

JMM®

Русия днес, под управлението на Путин се е превърнала в новият Картаген. Русия в днешният глобален свят е носител и износител единствено и само на проблеми - нищо градивно и положително. Поради това ще напомня думите на римския политик Марк Порций Катон Стари, консул и цензор, който винаги е завършвал речите си в Римският сенат с думите: "Освен това мисля, че Картаген трябва да се разруши" - Marcus Porcius Cato Censorius

Е, та? Историята се пише от победителите (римляните). Затова те са "добрите", а Картаген - "лошите". Същото е сега. Медиите са доминирани от САЩ и Западна Европа. А Картаген е имал същото право на съществуване като Рим, просто е имал лошия късмет да изгуби войната.

А от дългата ръка на "чичо Сам" не ги ли е страх ойропейците :):):) Че и те могат да спретнат още един "дизелгейт" на някой непослушен!!! От цялата тази олелия срещу Русия, точно ЕС платихме сметката и още ще плащаме, а сащ и сие печелят!!! Всяка по-голяма и по-силна страна влияе на другите по-слаби - това е природен закон!!! Специално за България, но и за Европа е по-опасно влиянието на турция и то трябва да се пресече от корен!!!

Остана ни свободата на словото, сега искат и него да отнемат. Ами направо да почнат да строят заглушителни станции като едно време. По-възрастните си спомнят. Включиш Гласът на Америка и се чува бръмчене.