Екоинспектори спряха зазиждане на прилепи при саниране

РИОСВ в Бургас издаде указания до всички кметове в областта за защита на прилепите и птиците в сградите, които се санират, съобщиха от екоинспекцията

Обратно в новината

Коментари - Екоинспектори спряха зазиждане на прилепи при саниране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батмане, това ти ли си???

Ей сега ви разказах играта!

ТО ЖИВОТИНКИТЕ ЧЕ ГИ ИЗБИВАТ ДИВАЦИТЕ , ИЗБИВАТ ГИ .... АМА ТВА САНИРАНЕ КАТО В "БАШ МАЙСТОРА " ГО ПРАВИТЕ МА ЛИЛЯНО :)) ... И КОГА ЩЕ ПАДНЕ КОГАТО ОТДОЛУ ИМА ДУПКИ :))

Ами, верни са процентите... Как един не коментира, че тези животни не само умират мъчително, зазидани в сградите. Те после закономерно се разлагат. Ако не ви пука за природата, поне някакъв егоизъм трябва да ви се намира. Даже и да не се разболеете, нали като завони няма да можете да си продадете апартаментите. Ама, няма кой да мисли....

Предлагам от сградите, в които има прилепи, хората незабавно да се изселят, за да не безпокоят гадинките.

това, човешката глупост няма край. Цялата Мара - и тя втасала! та прилепите били най-важни при санирането! то, че ги има - има, но да са чак толкова много....

amche da ti kaja dalech po-vajni sa ot tebe sus sigurnost

Докато втасаме няма да остане на Земята стръкче трева и живо врабче. Това ли искаш да завещаеш на твоите деца или толкова далеч не можеш да мислиш?

Предлагам да избием всичко живо, което не се яде разбира се, за да не ни се пречкат разни животински видове

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Веднага минус, заради ''поддържана и финансирана от EU и УСА". Точно EU и УСА те карат да гласуваш почти 30 години за партиите на ДС/КГБ. Дтеба в тиквата проста, свинска.

vasil

На тоя като му видя повтаряния стотици пъти спам,одма му слагам минуса.

Ах горките насекоми, изяждани от прилепите. Какво правят прилепите в града?

А какво правят градовете и сградите по местообитаията на прилепите, използвани хиляди години? Или само човекът има право в суетата си да обяви всички други видове за вредители и нашественици!

Ужас!!! Сигурно са зазидали още много хлебарчици, паячета, мушици, гъсенички, нощни пепепрудки и все такива мили животинки!

Точно тези милички животни ги хапват прилепите, но ако се кефиш на комари и пр. твари в къщи, евала - мъжкар

е не се кефя на прилепи вкъщи определено...а ти?