Плевнелиев отрече, че ще обединява десните

Президентът (2012 - 2017 г.) Росен Плевнелиев опроверга появилата се информация, че ще се включва в политиката като обединител на десницата.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев отрече, че ще обединява десните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек който не едно семейство скапа, а цели две и децата не можа да си опази, по-добре да си мълчи.

Аз

плювналиев безспорно е един от най-големите Български обединители - цял народ дружно, единодушно и независимо от партийните си и всякакви други пристрастия, го презира и се отвращава от него. Не съществува никакво съмнение, че в България хората, които харесват хлебарките, са много повече от феновете на плювналиевската мърша.

"Не се гаси туй, що не гасне!" е казал Поетът еднаж в едно чудесно свое стихотворение. който Поет без малко не бе баннат изцяло от учебните програми, след "десните" повсемвстни риформи. ако го перифразираме ще прозвучи така: не мож обедини онуй, що го нема!... и туй е толкоз просто и логично...

vasil

Дядо Вазов определено има неприязън към левитв,която е взаимна.

Бат`Роско да се пробва да обедини първо бившите и бъдещите си съпруги...

Давай, Плевнич, пак ще се посмеем... за сметка на десните! То кой ли не им се смее, само те се вземат полу-серуозно. Успех!

е тоя комсомолец бе.

още като младо комсомолче Роската се броеше за доста неуравновесен индивид.

Какво пък го зачекнаха медиите Плевнелиев пак, намери си човекът гадже, и веднага решиха, че ще обединява десните?! У нас, който се появи в общественото пространство с нещо хубаво и интересно, веднага го обявяват, че ще прави обединение, само Стоянка Мутафова, дето се вика, не са обявили, ама тя им се присмива))

Плевнелиев се обединява с Деси.

Мечтата ми е Плевнелиев да обедини гейското съсловие и гордо да поведе следващия гей-парад... Ех, мечтииии.....

Плевню успешно би обединил левите......ама левите дето са с обратната резба

Роската може да разсмива и десни и леви.За обединяване не го бива.Може да се обедини персонално само с Деса поетеса.

Намериха му кукла, браво

Разединителя на нацията, щял да "обединява"!

Какъв обединител може да бъде този "бивш" комсомолски секретар на десните бе....не че и те не са комунисти доносници и милиционери! В БГ десните са или "бивши" комунисти или милиционери!

Стига вече да занимаваге хората с Отрепки

O-трепки или У-трепки?

Плевнелиев е Неизчерпаемо Тяло за Подигравки и Вицове . И как ще го наричаме след Радан Кънев - Пешо Широкото ?

десните, защото вече се обедини с Деси...

десните може да ги обедини само Нинова. Ама още не са я изгонили от БСП.

Росенчо глупака може да обедини дясната половина на мозъка си с лявата, колкото е останало! То си има кой да обединява десните - мошеника Радев! Ето че всички десни соросоиди, техните соросоидни медии и БСП са в заговор против ГЕРБ и в пълна защита на мошеника Радев!

Моите уважения, недейте, не Ви бива да обединявате, нещо липсва. Занимавайте се с високи технологии, нека всеки, за което го бива.

Отричането предполага нещо утвърдено!!!! Например: заявявам, че се отричам от сатаната - това означава най-малко, че съм женен за сатаната.

тия пак ще са аутсайдери и с тоа

против инициативата на Герб за де разследва приватизацията....Каза че е голяма глупост. Що тука не го отразява Дира?

Тоя пухльо не може да си върже обувките, ще обединява някого, всички му се смеят и подиграват....

Залагам бутилка ракия от моята,че брака на росица и издислав ще продължи кратко. Росица е богата,но самолета и е калпав! Издислав е лаком за пари но всеки компромис за вършва със сек с. Двамата презряни ще се скинат! Залагам бутилка от моята....!!

Нещо повече - и десните с ужас и потрес отхвърлиха всякакви спекулации, че Плевнелиев ще ги обединява. Само това им липсва, едвам се оправиха от катастрофата на последните избори ... :) :) :)

Защо му се дава трибуна на тоя? Единственото хубаво напоследък е,че вече не е президент. Не ни занимавайте с тоя гол охлюв повече! Достатъчно навреди,това даже и борисов го видя и даже не го номинира на изборите. А деската банова ще му ползва екстрите и ще върти още някой любовник,че някой трябва да върши мъжката работа...

Защо насила ни го показвате това отвратително помаче ! Този мрази Българите и България , затова с крадени пари в куфар си купи къща в Гърция !

Тоя охлюв не можеше да оножда жена си и тя му би шута и си намери потентен любовник ,сега Деситу ще се мъчи с мекия .

Да насилим плевнята да му покажем правия път да му подадем ръка и да го преведем на другия бряг да го почешем по простатата За да освободим Деса и нейния вибратор Ха Ха Ха

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ:Президента Плевнелиев ще се обединява с Десито, а не с десните! Той беше достоен президент, не като сегашния: маша на Решетников, който пък е маша на Путкин и т.н.

Тоя безумец може да обедини само още по-големи безумци от него!

Дивашката злоба и жълтозелените плюнки срещу Плевнелиев от стегнатите редици на папагалското безпросветно путинофилско тролство е напълно обяснима - той не се огъна и разобличи смело и категорично подлите домогвания на Русия. Е, това е, другари, за ваше съжаление...

-ше надеждата! Защо не прибра идиота на снимката,сложи го в Сибир да плаши мечките:) Отървини от него, делото ти ще бъде оценено от бедните българи и ще сме благодарни,както сме признателни за освобождението ни от турско!

Най аресвам нашия президент плевнелиев нашия водач и пътеводен знак макар аз да съм от тия 80 от 100 дебили се гордея че сме си избрали за водач най големия от нас искам го пак за водач защото с квото се фане се пути му е виновен и се оноден .може да е дебил ама плевнелиев е най големия фала

Ти си от дебилите на "професор" Иво, нали? Само, че на руското професорчеот многото водка нещата му изглеждат двойни, а на теб?

Праф си от ком. дебили те съм :) Но ге й смотан твоя патрон от де е? Анален поздрав от мен за теб :)))

плевнята и оная коза да си лижат органите и да не се излагат повече, щото предостатъчно гледахме резила на овчарката

Преди да стане президент този същият публично заяви, че, ако някоя партия му предложи да издигне кандидатурата му, то той ще откаже. На думите на мижитурка и предател не може да се вярва.

Не съм чувал за реално "десни"наскоро,та не се сещам кого,ще обединява.Пък и точно той.....пък и той един"десен". Защо не се кротне тоз чиляк-Деси Банова му е пристанала,хубава жена,милиони за харчене-бол,живей си живота,бе Тапет!

Дано никога повече нямаме медицински идиот за президент.

Труповете на бунището .

От една страна е добре,че това изключително явление в нашата и световна политика не се е самоизолирал от политическият живот. От друга страна ще бъде светотатство да се прахосва неговият талант в такова дребнотемие като обединяване на дясното политическо пространство. Просто у нас няма такава проблем който да е достатъчно значим за такъв капацитет като Росен Плевнелиев. Използването му за решавани на подобни проблеми е все едно да се използва микроскоп за чупене на орехи. Във вниманието на Плевнелиев могат да бъдат само глобални проекти насочени далеч в бъдещето очертаващи развитието на човечеството през следващите хилядолетия.

Не си наред! Преглед при специалист е наложителен!

Точно там ще се насочи тая мъжка путка Плевнелиев---в ДСБ!:)))) ...пасва идеално на профила им, и на половия им манталитет--- също!:)),,

18:11 Внимавате с афектацията , може като нищо да ви се спука жлъчката !

Този ще бъде обединител на левите с дясната резба.

Плевню най-добре да се скрие завинаги от политиката - рейтингът му е НУЛЕВ.

Как журналистите от обладава Десито стигнаха до обединява десните?

По рано най-късия виц беше "евреин работник", а сега "плевел обединител" може и да го замести.

Ало, синоптикЪТ, я се крий!!!

А в България три по три прави две и половина. Като се съберат три десни партии, които са получили по три процента на предишните избори, на следващите обединени я докарат до два и половина процента.