ГЕРБ готови да обсъждат с БСП и мутрите

ГЕРБ ще участва във всяка инициатива, по всякакъв повод и по всички теми, които БСП предлага да станат цел и промяна на Конституцията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ готови да обсъждат с БСП и мутрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

започваме от Борисов ....

ГЕРБ иска да обсъжда за "прогонване "на мутрите?-това значи чистката да започне от главната мутра.

..ама тази Десилава А. не беше ли шофьорска мутреса...???? Явно тя най добре ги познава бившите мутри от прехода щом са й дали такава отговорна работа...???

Тази Десислава Атанасова в началото я мислех за една от калинките в ГЕРБ и просто пърхаща около Борисов, както редица други.. Но когато няколко пъти я слушах ми направи много добро впечатление, говори възпитано, разумно, логично и обосновано и същевременно почти всичко, което поне казва (не говоря за реални мисли и дествия) на мен поне ми импонира, и то при положение, че изобщо нямам високо мнение за шефа й Борисов. Но в интерес на истината и Томислав Дончев дълго време ми правеше приятно впечатление, и Делян Добрев от БСП, а после всички видяхме какво стана и какви ги забъркаха или наприказваха и тези в един момент. Да се надяваме, че тази госпожа няма да измени на досегашния си стил! А иначе КОРнелия Нинова ми е определено несимпатична и очевидно, че е забъркана до гуша и тя в далаверите (и в приватизацията), НО ПОВДИГАЙКИ ТЕМАТА ЗА МУТРИТЕ И ВРЪЗКИТЕ НА ГЕРБ С НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО, тя удря точно в десятката! Май борбата между тези, циркът все пак ще са зрелищни!!! "Империята отвърна на удара" със закона за падане на давността за престъпленията от бандитската приватизация, КОЕТО АЗ ПОНЕ СЪМ УВЕРЕН, ЧЕ Е ПОКАНА ЗА ТАНЦ ОТ БАЙ ХУЙ КЪМ "ЧЕСТНАТА" КОРНЕЛИЯ ДА СИ СЕДНАТ НА МАСАТА, ПО ВЪСМОЖНОСТ И С ДРУГИТЕ ДВАМЦА ДЕЖУРНИ ГЕРОИ ОТ СВЕТАТА ТРОИЦА - Доган и Гоце, И ДА СИ СЕ РАЗБЕРАТ КАТО ХОРАТА ПОМЕЖДУ СИ, както ... винаги досега е ставало при тези! И накрая от цялата работа ще гръмне някой трети, завалията, който си няма дебели връзки ни с ГЕРБ и Горисов, ни с КУРнелия и БСП, ни с ДПС и Хидромелиратора-Бакар!

И Европа е обсъждала мутрите: Юнкер уж обеща, но евромониторингът остава поне до края на 2018 г. . Евронаблюдението над борбата с организираната престъпност и съдебната реформа у нас ще продължи и през следващата година. Това става ясно от окончателния текст на мониторинговия доклад на ЕК. Ключовият параграф от документа, който ще бъде представен официално утре в 11 ч. е: Макар Комисията да не може да стигне до заключението, че което и да е от изискванията е напълно изпълнено, остава възможността с продължаваща политическа воля за реформа България да изпълни предписанията и така да изпълни очакванията на Механизма за сътрудничество и проверка в близко бъдеще. Комисията ще оцени прогреса отново в края на 2018 г.. През последните месеци управляващите на няколко пъти обявиха, че ще търсят възможност евронаблюдението да отпадне, като за целта потърсиха подкрепа и от страна на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер. Той даже заяви, че очаква позитивен доклад за страната ни."

Мутрите ще обсъждат себе си. Оле!

искат да обръщаг и те палачинката - по мутренски, разбира се, от утре вече активни борци срещу корумпираните приватизатори, мутри, крадливи олигарси, крадци на еврофондове, наркотрафиканти и пр. Вие само вЕрвайте, овчици...

във отвъдното/умрял на пъпа на една к.../. Че преживе ченгето възкликна един път"Няма да бутате братята Маргини.Те са наши момчета".Братята Галеви бяха близки със сегашната омбустман Мая Манолова,а Румен Петков си пиеше кафето със тях.Кака ви Курни пак се увлече в злобата си и плюе срещу собствените си хора.

Те на това му се вика МУТРЕНСКО дебелоочие и чувство за БЕЗНАКАЗАНОСТ!Имат ли право?

Ще ми разследва шефа си дали бил мутра или не е бил. Тая на луда ли се прави, защото много и отива. Цяла България знае какъв е бил и що е бил ББ-Т, само устатата цайска в приянско-тютюнджийската гримаса застинала на физиономията й не знае. Ако ще се почва с такива извъртания, по-добре нинакъв "диалог" да няма. Става монолог с увъртани, обиди, лъжи и обвинения.

бюро на БСП също има една мутра и контрабандист.Играе със сръбските мутри.

Заглавието обаче кърти. На пръв поглед не става ясно дали в обсъждането ще се включат и мутрите, или ще бъде само с БСП.

Разговаряла точно преди БХ да говори с италианския премиер ? За корупцията ли, или за комисионните, щото Слънцето какво да си говори в талянеца - хахахах

Деси, Деси, ти си интелектуален титан! Нещо уникално си. Да изговориш толкова много приказки и нищо да не кажеш, това не всеки го може. На вас ви предложиха три неща като добавка към вашето предложение за промяна на Конституцията на Република България. 1.Разследване на масовата приватизация, 2.Разследване на концесиите, 3.Разследване на силовите групировки/мутрите/. Вие трябваше да отговорите кратка и ясно, приемате ли предложението или не!!! Толкова! А ти изприказва една камара приказки и нищо не каза. Защото според мен грабежът от посочените три фактора беше най-голям!

Сама по себе си физическата същност на една мутра не е престъпление. Ако има такова, то е в друга категория - кражба от приватизация ли ще е, от концесия ли, рекет, партийно куфарче...

"На въпрос как Бойко Борисов е приел искането на Корнелия Нинова за "изваждане на мутрите от властта" Атанасова заяви, че този въпрос не реферира към Борисов. " ами да, според Деса този въпрос реферира към малкия Сашко от 4-та група на 15 ОДЗ

Майтап бе Уили, Деса ще бори корупцията.

По-големи шансове има от курнеля.

Курлелия има най-големи шансове! От бълха мъжка и магарето пъшка.

Щом дуловската принцеса е поела диалога с БСП , значи работата е наполовина издънена!Е , то корекции може да се правят и когато БСП си осигури болшинство!

Тази е изтеглила късата клечка, защото на никой друг не му се занимава с черените боклуци.

Идеята за поглед върху върховното ограбване на България и Народа,никак не е лоша. Стига да не е поредният пиар на Управляващите. Стига/в което дълбоко се съмнявам/да е реализируема. Да се започне от това,КОЙ е Премиер от 9 г.Как и защо е станал Премиер.Да се осветли,един път завинаги,"славното"Му минало.Тези въпроси,трябва да бъдат изчистени. Сделката с "Техноимпекс"буни духовете по отношение на Нинова.ОК,да се извадят фактите на масата! СИК миналото на Геройко,обвързаностите Му с ъндърграунда-също. Кое е фаталното-"Техноимпекс"или СИК? Време е за реални отговори,Г-жо Атанасова.Останалото е спам и фалшива,лъжлива,напудрена риторика.

Ще видим дали курнелия ще даде зелена светлина с дебелия си златен пръст, когато се гласува в Парламента. Аз лично не вярвам да го направи, по очевидни причини.

А ще станат ли прозрачни консултантските договори на ЦЦ.С кои фирми са сключени,каква консултанска услуга е дал,използвал ли е служебна информация,с какво тя едопринесла за успеха на тези фирми,съответства ли възнаграждението на услугата. 2.законен Лиеж дивидента на тъста му? 3.с покупката на апартаментите участва ли нарушение на закона за конкуренцията,ощетяване на държавата с данък печалба и ДДС?

Едва ли, защото държавата тук не е била ощетена. Но пък дали ще потърсят наказателна отговорност за дадените 1.5 млн. от станишеф на хохегер? Или за фалита на България по времето на Жан Виденов? Или на теб не ти плащат да мислиш по тези въпроси, а само да пишеш тъпи коментари?

Същото се отнася и за имотите на т.н. прецедент (Плевнелиев) в Гърция, за който се разбра, плащанията не са извършени по банков път, а с куфарчета...

Тлъстата слаНинова кУрнелия защо забравя, че мутрите и групировките са "творение" на партията й? Толкова ли е тъпа? Или ни смята нас за тъпаци?

Така е, но въпросът е защо на всички управляващи толкова им харесват, че си ги пазят и досега?

Тази ли беше дуловската гаубица?

Не, тази е Дуловската тромпетиска.

Разбира че няма страхливци...Само дебили за суджук и гейт.

"Когато гледам твоите строежи, усещам едни сладостни сърбежи. Хвърли мистрията, ела при Деса и надълбоко си спусни отвеса! Аз те обичам страстно и инфарктно. Дай да направим нещо нестандартно. Усещам как направо ставам щура, когато те държа за ръката"

Бла, бла, бла....Тази какво се прави на ощипана? Нима не знаеше, че т. нар. "приватизация" си беше РАЗГРАБВАНЕ на имуществото на заводите и фабриките в държавата от "наши хора"???

Тази женица не прави особено приятно впечатление с присъствието си в медиите. Не ми е ясно защо герберите са избрали точно нея за говорителка. По въпроса за приватизацията няма как да е убедителна - за всеки непредубеден е ясно, че в тяхната късно възникнала партия облажилите се са най-малко - просто не са имали достъп до кацата с мед. Там пък има други уязвими теми, тъй, че по-добре е да се опитат да изм в ЕС, вместо да се занимават с интригантстване.

А, значи да се каже истината е интриганстване-интересна гледна точка...

Там е работата, че всеки от политиците си има своя истина, а противната я обявява за "фалшива новина". Това с приватизацията е претоплена манджа и цели само да се вдига пушилка преди гласуването на бюджета. Образованите юристи им го казват.

Много е просто - една махленка, която страда от хронично недо...ане!

Извинявам се! Част от написаното съм изтрил неволно - "да изместят страната ни от последните места в ЕС".

На лелка КУ дезодорант й требе. А дано й излезе късмета на околовръстното

Ами сега?! Др-ре?

Моята любимка, Деса - дуловска про.ста.ке.сааа, се появи. Хубаво говори, но слуховете, че е прекалено заета за да отдели време за личния си тоалет, и по специално да се погрижи да не понамирисва отдолу, упорито се разпростараняват по нета. Най добре шофьорьт- гавазин с който тя интимничеше, да коментира

Герб са готови но БСП - никога!

Много искам да видия как Мутрата ще обсъжда мутри. Да, той е прост и не вярвам по времето на прехода да се е занимавал с приватизация. Но Чичо Сам често напомня за неговите младини и и обществена тайна че се е занимавал с всичко с което са се занимавали мутрите по това време.

тоест, следва поредната дебилна седенка, която отново нищо няма да промени... блаженството в което тлеят слабоумните не е за завиждане. между другото, има много лесни и ефективни начини за реална промяна. проблемът се състои в това, че тези, които го могат, съвсем не горят от желание да поемат цялата власт, а това е много деликатен момент в разиграването след зонов анонс. честно казано, не виждам нито една реална пречка, която да може да спре някого, ако сериозно е решил да почисти терена. даже е учудващо лесно, чисто технчески.

Кой не знае Деса, кой не е чувал за нея!

Сто кила ракия давам за очна ставка между боце тиквуний и Маргините.

Бая чембери му биха по главата на срещата в Солун, когато решиха да го набутат на царчето Симеончо.

А аз давам и повече за сртеща между курнелия и анрей луканов.

Ха, ха, ха, верно ли, бе? Всичките сте юнаци с накривени калпаци. Хайде тогава подайте си оставката и идете в опозиция! Като си спомня само как ревеше Борисов като зайкиня първескиня, когато за малко някой друг управлява, как не можеха да го изгонят от телевизиите и цял свят му беше виновен... Хайде юнаци от софрасаламджийската група, вземете и се скрийте, че бесът мярка няма!

Комунисти, на крак. Има опасност да бият вашите. И оная селскка крава. Мятайте пушки на рамо.

ХА ХА ХА Всички ги виждаме и ги знаем

Гарван гарвану око не вади...

....но може да се изцвъка в гнездото...

Е сатанала е софиянка горката. Какво ли не прави, за да я покажат я по телевизия, я във вестниче ! Ами тези прически и тоалети са за показване ! Ха, ха, ха ..... жалка, жалко и проста особа ! Крайно неприятно е да я показват като на панаир гробаджиите ! Отврат и свлеч !

Описанието е и 100% за курнелия нинова същото ;)

Да не е отлетял спешно за Рим?

Атанасова не казва нищо за Мутренските Групировки. ЗАщо така?

Не мога да разбера защо Нинова поставя тези глуповати условия, за да отпадне давността на извършени престъпления при приватизацията??? Всеки политик трябва дори сам да настоява за това и да го приеме безусловно!! БСП както винаги едно говорят съвсем друго правят!

не те ли интересуват?

Червената корни знае какви ги е вършила и затова започва да квичи като недоклана свиня...Давайте и мутрите и оня вашият дебил контрабандиста дето ти е заместник, ами свинаря от Пловдив, ааа да не забравяме дебилите баневи...давай корни давай, квичи квичи недоклана свиньо!!!

А дали Бойко си спомня какви ги е вършил? Ако не, да попита американските си приятели - да му погледнат досието. Иначе нищо против Корнелия и Бойко да се разделят за малко - тя в Сливен, той - в Бобовдол.

"В герб страхливци няма..."?!?!?! :::))) С БОКо-"прани гащи" начело сте си "отбор-юнаци" бе...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Такъв документ ще се подписва между лидерите на политическите партии. Ти Десо си никой!

Ако бях на мястото на Бойко, щях да изпратя незабавно тази жена обратно в Русе. Всяка нейна проява отвращава хората безотказно.

ОТВРАЩАВА НИНОВА!!! КАТО БЕСНО КУЧЕ Е,ХВЪРЛЯ ПЛЮНКА,ИЗМОКРИ ВСИЧКО В ДИАМЕТЪР ОТ 100МЕТРА!!! СЕЛСКА СПЛЕТНИЦА,С МЕРАЦИ ДА УПРАВЛЯВА,ПАЗИ НИ БОЖЕ!!!

А , не я връщай в Русе. Деси е от Дулово, моля .

Д.са простакеса

Вън от Парламента, за дуловската разпоретина!!!!