ГДБОП хвана педофил с 1500 деца във фейсбук профила

36-годишен педофил от София е задържан при специализирана операция на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП хвана педофил с 1500 деца във фейсбук профила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ще стане депутат от Атака.

фейсбоклук е бил създаден от едни колеги на задържания .

metev da ne si pak ti bre da ti eba pichkata majchina i Bokluka?

Нещо не ми стана ясно. Как така се е представял за 15 годишно момиче и с това е карал децата да правят порнографски снимки? Как ги е изнудвал и по какъв начин ги е заплашвал?

Ако тава е истина имам чувството че полудявам, но може ли луд да полудее?!.. Както казват в Германия "Спееерм.."

Какво значи порнографски представления- те не са показвали полови актове с партньор нали а може би само са се разголвали-нали това гледат всеки ден по телевизиянта- биг брадър фермата славуца разни педали и курви на екран

Одерете го жив!

Единствено красна куха лейка прави смислени коментари. Всички останали сме само сеирджии.

Това е поредната изцепка на гъдибопа, единственото за което може да го осъди съда е ако наистина е изнудвал някой с голи снимки... Всичко останало не е пресртъпление по смисъла на българския закон.

ЛЕГАРИЗАЦИЯ НА ПЕДОФИЛИЯТА. ВЕДНАГА.

А къде са циганите педофили, които не само гледат, ами и е.ат и правят деца на все още деца??! Ааа, да - те са на опашките пред банкоматите за получаване на пари за тези си деяния!!!Цигани-педофили, цигани, които си продават децата на пазара за булки...

Те са ПЛАТЕНИ, СИГУРНИ гласоподаватели на всяко едно правителство! Точно за това им се плаща и се хранят постоянно - да са тъпи, неграмотни и да се множат колкото се може повече!

Безделието води до увеличаване на нагона. Тоя не е ясно дали е педофил в медицинския смисъл или се е насочил просто към най-благодатния контингент за разврат.

Понеже с очите си съм виждала приятелките на сина си - момиченца на 13-14-15 години, мога да ви кажа, че нещата са страшни. Гримирани, по сутиени и прашки, по бельо, черни чорапи и високи токчета, ярките червила.. ..а ако видите какво си пишат, ле-ле...

по-добре да не виждам, че може да получа удар :)

Изкурви се лумпенията.

Къде ги виждаш в този вид?! Какви са тези приятелки?!...

Ако имате дете на тази възраст, разгледайте профилите на приятелите му. Даже само профилните снимки стига. Вътре не влизайте, че е още по-зле.

Страшно е ако и той започне да се гримира, да ходи на токчета и ...да слага сутиен.И ако той не е на тяхната възраст също имаш повод да дрънкаш...

На 15 години бях захапала една цигара на улицата - без да я паля. Първият пенсионер такъв шамар ми отплющя, че щигарата падна зад граница. А ако бях сложила къса пола и червило, направо щях да изчезна безкрайно.

Защо го хванаха?! Този боклук можеше да направи опит за бягството и да го гръмнат.

Защо в България няма регистър на педофилите и изнасилвачите със снимка име и адрес като в Америка? Аз не искам даскала в детската градина да е 'реабилитиран' педофил който си е издържал пробацията.

90% от снимките ще са на индо-българи, а те са сигурен, платен електорат на всяка власт, като сделката с властта е да ги храни и да не ги закача... С две думи - НЕ СТАВА!!! НЕ Е ЕТНИЧЕСКИ ТОЛЕРАНТНО!!!

От 14 нагоре стават.

Сега ще го осъдят на 3 месеца пробация и след 1 година ще го реабилитират. След още година може да стане депутат...

В затвора, в затвора - в обща килия с едри, загорели рецидивисти, които са наясно с присъдата му! Това стига, за 5 годинки ще му разкажат игрицата!

Смятайте какво става с дъщерите ви, докато цъкат по цял ден на телефоните...

Да, каквито майките - такива и дъщерите!

А бащите къде са като стане дума за възпитание? Или те са само банкомати - носят заплата и с това се изчерпва участието им в семейството? Ако майките са такива и онакива, какви са мъжете, които живеят с тях? ;)

Айде сега в централния софийски да му спукат поничката.

Ето това е майстор на спорта!

Една бърза кастрацийка добре ще му се отрази.