Ройтерс: Кремъл иска от големите компании добри новини

Кремъл е наредил на големите компании да му предоставят журналистически материали, които представят управлението на страната в положителна светлина.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: Кремъл иска от големите компании добри новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то, както е тръгнало, вече трябва закон за писане на добри новини. А не нашите псевдо медии: Внук закла баба си с брадва, Кучета оглозгаха пенсионер и все такива прекрасни неща на първите страници.

предизборно спуска опорни точки на едрия олигархичен бизнес и да докарат промишлеността в Русия като тигъра на бъдещата Евразия.Товарищ Захарова по Нова година ще обобщава главоломните числа и резултати от космически развиващата се руска промишленост.А товарищ Путин ако обещае на електората една бутилка водка на ушанка,за него ще гласуват 101%.

животат в руся е толкова хубав, че руснаците взеха да емигрират дори в бг при путя всико цафти като маиска роза в борисовата градина...през декември...

Злокобното КГБ винаги е било враг на демокрацията и на нейният флаг, който се явяват свободните медии. В духът на най мрачните години на тоталитаризма на медиите се нарежда да пускат само угодната на властта информация. Какво шастие за нас е че сме част от свободният свят на демокрацията огрян от светлината на евроатлантическите ценности

Opss,abe demokrate,ti oligofren li si????

Ройтерс а анещо за чепиците на Путин ще има ли нещо . А за лъжливата Американска и Е.С Демокрация . А може ли и един въпрос какво е това Демокрация и има ли тя почва някъде по света . В америка категоричнхо не защото няма как да избиеш Милиони Индиански надори и да се наричаат Демократи , неможе да водиш навсякъде войни и да се наричаш демоктари а на Демократичните партий майната им то и в ЦентралниЯ СОФ. ЗАТВОР дЕМОКРАТИ КОЛКОТО СИ ЩЕШ !

и негрите бият мръсниците. Е, темата е Русия, но ти давай каквото си знаеш..

Темата е за хибридните войни с който всеки ден ни манипулират - Путин имал пръст в Каталуния - ама не представят доказателства , Путин имал пръст в изборите в САЩ ама не представят доказателства . За хибридните войни е думата и за лъжите без доказателства , като самолета който го свалиха в Украйна !!!

ЕТО ЕДНА ДОБРА НОВИНА ЗА КРЕМЪЛ !!!КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПУТЬЯ, ПОЛУЧАВА БУТИЛКА ОГУРЦЫ, И БУРКАН С ВОДКА !!!

За да си интересен е нужно мозъчно вещество, а не писане с големи букви собствени фантазии. Е некои изкарват хубави пари пишейки фентъри и фантастика, но явно не си от тях.

loyola

Значи ли че Ройтерс са решели да се бъркат в руските избори и този път?

Сега от путлертролефермата ще ни облъчват така: Вижте са какво са построили в Русия...,а у нас в България санират панелките на хората без пари което е много лошо! Вижте каква подкрепа срещат руските младежи със увреден слух...,а у нас в България им дават инвалидни пенсии което е зле!Вижте са как Газпром са направили своя офис сграда небостъргач която е по лъскава от амирикански офисен и жилищен небостъргач,а унас вместо да дадат пари за мащабен руски енергиен проект строят магистрали с пари от ЕС...и Нинова и Бойчев и Жаблянов и Трифонов ще има да се дерат и да ни хулят провителството ,Европа и Народа който все избира Бойко!На пук на дебилите!

Няма нужда да облъчват, то е очевадно какво е в България. Едните правят политика и се съобразява цял свят с нея, другите са като ветропоказатели. Вчера имаше интересно предаване за Кимон Георгиев, страхотни аналогии забелязах с днешните.

че се възстановява пройзводството на Лада 2101 - Жигули -2017!

Да си направят побързат с вноската. Сега тече записването за 2024 година.

Светът се променя и Ройтерс и не само Ройтерс е неспособен да спре тази промяна... Затъвайки в безброй конфликти в различни региони на планетата, САЩ се оказаха в патова ситуация. Тъй като нямат възможност да се ориентират към пряк сблъсък с РФ, ИРИ и КНР, САЩ бяха принудени да се ограничат с мерки за косвено икономически въздействие. Разривът между военно-политическата мощ на Вашингтон и противниците му се съкращава, а икономическото значение на новите индустриални държави непрекъснато нараства, в резултат от което силовият баланс в световната политика продължава да се променя във вреда на САЩ и най-близките им съюзници. Всичко това, наред с политическата криза в самите западни държави, обуслови нарастващия алармизъм и в средите на експертите по международни отношения. Така, в публикувания през януари 2017 доклад на Националния съвет по разузнаване на САЩ, посветен на перспективите пред световната политика до 2040, се съдържа революционното, поне според американските представи, твърдение, че формиращият се през следващите години световен ред ще сложи край на ерата на следвоенната доминация на САЩ(!)... Донякъде формирането на този нов ред може да бъде препятствано, ако политическото ръководство на РФ в лицето на Путин (основен двигател на настъпващите промени) бъде сменено! Ето защо самият Путин непрекъснато е подложен на страхотна атака от страна на запада с използването на всички мислими и немислими средства (дори с тиражирането на новината за смъртта му) вече близо 4 години...

Айде поне веднъж остави САЩ на мира и се концентрирай по темата. И именно 'постиженията' на путювата банда разбойници- 18 години оправдания с Елцин малко взеха да дотягат дори и на търпеливите руснаци.

Не си приятел с истината май??? :))

.

Кремъл е наредил на големите компании да му предоставят журналистически материали, които представят управлението на страната в положителна светлина. То същото беше и по време на СССР,САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ НОВИНИ И РОЗОВИ СЪНИЩА ЗА НАРОДА. Но това всичко е довреме,и цялата соцсистема барбар с СССР отиде в "канала"/в историята де/. Сега умаленият вид нза СССР,прилага същите принципи и похвати, и това е нормално, като се има предвид кой управлява Русия.

Тоа па! Верно? Ако не са ройтерс и онанисти като теб, оставам с впечатление,че руснаците си харесват и президента и страната. Мани, ми даже и съдбата на америка и ес решават.

Хе хе, точно съдбата на Америка и ЕС решават, та си еао майката! ПОМНИ МИ ДУМИТЕ! - След още само десетина години светът ще замени бензина и дизела като гориво, и тогава, благодарение на днешните си управници, за жалост обикновените руснаци ще разберат къде срт гладните...

Руснаците ВЪОБЩЕ не си харесват страната- 'Везде лучше чем в Рашке' Просто са ги наплашили че без Путин и корупцията ще има потоп. Понеже корупцията била кирпича с който е пострена руската икономика и борбата с нея 'подронвала устоите на държавата'.

нормално-идват избори, а 50% от народа още си иска социализЪма...

Понеже живота е много спокоен на Запад.Излизаш и сядаш в едно кафене да изпиеш нещо и в името на Аллах Акбар получаваш подарък 7,62 милиметров и в уж по редкия случай гума със джанта.

Слочаенос? Не думай.

точно за такива работи обвиниха русия в амер.избори ,а запада си го прави от доста време ! и си мислят ,че само на тях е позволено .

ще каже, че поне със 70% Путин ще спечели. Дори и още от утре да се скрие някъде и да спре да се показва до изборите. Тогава защо му са такива глупости?

"Жить стало лучше, жить стало веселей, когда веселее живётся, работа спорится" - сетете се чии са тези думи! Жокер - изречени са преди 80 години от един също толкова дребен и напомпан със самочувствие жесток човек! За 80 години нищо ново не са научили и нищо старо не са забравилви - кадри на КГБ.

Не се чуваш от мазето на Козяк, соросоиден плъх !

И ГЛУПОСТТА.

Какво му е лошото? Не искат да се лъже, искат да не се подминават хубавите неща.

защо министерство да не поиска от държавна фирма под шапката му информация какво добро е свършено? А да защото видите ли във ФАЩ имало било закон дето министерствата не трябвало да се саморекламират. Ма тва не пречи на ФАЩ да проповядва, че те са най-великата и най-свободната демокрация в света.

с тия медии и новини днешният запад или по точно остатъците му приличат на върхушката на кпсс от 80-те години на сссср.Наистина са фейк нюз

Че да бяха го взели и показали тоз документ.

това, ако е вярно.. тежко и горко им на руснаците.

Че той Путин практически е на власт от 1999-та. Сравни как тогава са живели руснаците и как живеят сега. Може и да се учудиш, но живеят далеч по-добре. И най-кофтито за Ройтерс и другите "свобдни и независими" медии самите руснаци така мислят.

самите руснаци, както виждаш, имат право да мислят само положително. Много познато ни е на нас, които помним великия социализъм и очакването на светлия комунизъм. Иначе, след като се срина цената на петрола, след като санкциите работят с пълна сила, руснаците са като 99-та. Но за разлика от тогава, сега нямат перспективи. Дори и да се махне путеф от власт, т.е. неговата политика, независимо, кой е, те ще имат много да се върнат в правилния път, ако изобщо някога са стигали до него.

НИКЪДЕ НА ЗАПАД НЯМА "ДЕН НА РОБА" ... А ДО ЕДИН СА РОБОВЛАДЕЛЦИ :))

западът гледа от руснаците - и те нямат ден на крепостния селяк, който е бил по-безправен от робите.

АМА РАШКИТЕ ИМАТ 7-МИ НОЕМВРИ:)) ... ОЩЕ ВИ БОЛЯТ ТРЪТКИТЕ ОТ НЕГО :))

Не се чуваш от мазето на Козяк, соросоиден плъх !

На тези президентски избори в РФ, западът има една единствена цел и тя е ниска избирателна активност сред руснаците!!!! След като им стана ясно, че Путин не може да бъде бит на избори, на запад се съсредоточиха върху друга, далеч по- реална задача и тя е ниската активност сред гласоподавателите, за да могат после да градят пропагандата си върху тезата, че руснаците подкрепящи Путин са малцинство в РФ и Путин не е легитимен! Този цирк го знаем наизуст!!!

Ройтерс е класическа фейкова медия. Твори основно дезинформации. А особено за Русия ако е, трудно може да им се вярва. Малка е вероятността да е истина. А и не виждам никаква логика, Путин, който има одобрение над 80% да прибягва до такива тежки номера. Напълно безсмислено да е в такива мащаби. Сякаш някой преписва американските номера и манталитет директно уж като мислене и манталитет на руснаците.

В тези тешки времена Тиквата ни мачка гадко И замерва ни с лайна За да му е сладко, сладко Ний измъчена рая сме Блъскана от герберасти Погледът ни пак на исток взира се към Путин страшний. Путин ела ни спаси ще те помниме до гроба Путин правда ни донеси и антисороска свобода. Американски лай не ще заглуши наште сълзи пресолени Путин идвай и спасищ братята си изнорени. Путин мисли за народа Путин мисли за света той ще ни даде свобода и ще ни донесе пролета. Душите ни го благославят сарцата вият му венци и честните го словославят а тез дет го мразят са ТЕЛЦИ. Без Путин бедни сме невежи ний мерзка гинеща рая към него са наште копнежи и мислите които са бая. Гръм да ги удари Всичките пъдари на Сорос и на САШ които са амбалаж. Бог да го опази Путин който мисли за нази и строго гледа ни от москва каква сме долна поварня. Дори и с грип в леглото да лежа ще промълвявам гръмките слова О Путин ти при нас ела И ни дари с антигерб свобода.

Проф. Иво Христов сгреши! 80%3 един са!

Пише-Лиже путиновия.

Рубладжйо дългоухи, в дупето си имаш мухи, те ти правят бъз-бъз, в рунтавия ,червен г..з!!

Още едно нещо, по което си приличаме с русия. Пропагандата говори за разтеж и успехи, но реално чувстват друго.

е друго .Ела по черноморието да видиш че наистина останаха единствените които имат покупателна способност и държат оборотите по магазини и хотели и ресторанти.

Покупателната способност на руснаците спрямо 2013та спадна много рязко. В пъти. Добре съм запознат какво става по черноморието. Имотите, които купиха, се чудят как да ги продадат, но няма желаещи.

Това си е комунистически тертип. И тука беше така. Ефективно полиране на мозъци..Че и дълготрайно. Още има изкуфеляци в България, които мислят, че било много убаво през социализЪма..Пък да ги питаш кремльовските дебили, щом е толкова хубаво в Русия, защо любовниците им ходят да раждат в Швейцария?

ЗНАЕШ ЛИ КАК Е В ПУЕРТО РИКО ИЛИ ТЕКСАС В МОМЕНТА - 50 ДНИ СЛЕД УРАГАНИТЕ ? ... МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ???

Ами, как да е? Там след ураган е както в Русия , без ураган...

ВЧЕРА В ДЕТРОЙТА ЕДИН ПИЧ СЕ РАЗХОЖДА ПО ДЖАПАНКИ ПРИ +2 ГРАДУСА ... ДРУГОТ ПСИХО СВАЛИЛО ТЕНИСКАТА ... НЕ МОГА ДА СНИМАМ ЦЯЛАТА ПСИХО-МЪКА СРЕД НАРКОМАНИТЕ В АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАДОВЕ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ МЕ ПОМИСЛИ ЗА ЧЕНГЕ И ЩЕ МЕ ГРЪМНЕ :))

Животът за повечето хора е станал по-спокоен, по-удобен, по привлекателен. Защо ли ми напомня това на: Жить стало лучше, жить стало веселее! Сталин - 17 ноября 1935 года.

Чел си нещо, сега прочети какво казва Чърчил за Сталин. Стига с тия заучени европедалски глупости, каде се върти на плочата едно и също белким хората прихванат поредната глупост.

Що бе, нещо греша ли?

Е, какво точно се цели с подобна статия, представяйки подобен подход като нещо, не чак до там положително? Аз например искам така да се постъпва и у нас!! Но новините да са истински, а не фейкови, като тези на ББ, който ни говори нон-стоп, че цъфтим и връзваме златни плодове, а на гърба си усещаме съвсем друго! И го доказват и всякакви класации и статистики в Европа, правени от обективни анализатори, където като правило сме все на дъното! А, че Путин наистина възроди посмачканото самочувствие на руснаците, е безспорен факт! И в това всъщност няма нищо лошо! Аз също бих искал ние, като българи, да имаме обективни основания за национална гордост, а не да сме все за смях пред Европа и света с подобни марионетни политици, и с неадекватната ни политика като държава!

И НИКОЙ РУСОФОБ НЕ ПИШЕ СТАТИИ ЗА ДЕТРОЙТСКИТЕ ГЕТА И НАРКОМАНИТЕ В САЩ :))

Не мога да разбера защо на Кремъл са му необходими добри новини, и то точно от големите руски компании, КОИТО НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КОЯ ОТ КОМПАНИИТЕ ЩЕ СИ ПОЗВОЛИ ДА ОТКАЖЕ ДА СЕ ОТЗОВЕ НА "МОЛБАТА"..., след като И БЕЗ ТОВА ВСИЧКО ЦЪФТИ И ВРЪЗВА В РУСИЯ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ПУТИН! Нали се сещате сега каква планина от добри новни ще ни залее от към Москва през мрежите и петите й колони:) Е, нуждаеха се от това, от тази глътка въздух, от Путин тези мурзилки и дебили, след тежките последователни удари, които Путин лично им нанесе, като им обясни и че говорели на език от македонските земи, че той лично е спасил евреите, които тези дебили толкова яросно и неприкрито мраят, И ТО ВСИЧКИТЕ, и накрая, че вече ... щЕ ЦЕЛУВАТ ТУРСКИ ЗАДНИЦИ, а това беше лбимият им припев на червените дебили, припознаващи се като русофили в Бългаярия!

не мога да разбера как дебили като info вярват на всяка лъжа, която им изнася.

Голяма простотия. Без никакви доказателства, някоя бабка на пазара казала. Айде няма нужда ...

А в България как е? Нали по цял ден слушаме за успехите на Тиквун и шайката му, а страната затъва все по-дълбоко, а мечтата на младите е да избягат на Запад. По Нова всеки ден пускат хвалебствия за Вожда и Учителя! Почвам да си мисля, че Тиквун просто ги е купил.

Най-права е правата линия на Партията...

Вица е друг за дефиниция на права линия: Всяка линия успоредна на партийната е права линия.

Голям смях е джуджето Путкин. Хитлер номер 2, комплект с Гестапо и пропагандата.

смях т.н.джудже за 5 години направи от запада само отатъци от шпертпалт и картонени тигри от талибани и муджахидини.А той джуджето си прибири всичко от целият свят както си поиска и когато си поиска и се смее на партера на осаттъците от т.н.запад от негри и талибани.

Ти оправи първо граматиката. После мисълта си. Чак тогава сядай да пишеш, генийчо.

Руската пропаганда, селски, е направо смешна, сравнена със западната. Западняците са такива измамници, каквито рашките никога няма да станат. Целият ти свят е лъжа и пропаганда, щом си мислиш, че Путин е лошия, а Тръмп добрия. Жал ми е за теб...

А в България отдавна е така. Растежи, Увеличения на Пенсии, ИЗЛИШЪЦИ. 1.И накрая заемче за 2 млрд. 2.Затварят Пожарната 3. Затварят Болници 4. ЗДРАВНАТА каса ЗАКЪСАЛА и др. и те така

Да, напълно сте прав. Още един пример Борисов взима от инвалидите за да даде на пенсионерите, при три милярда отчетени успешна борба с контрабандата.

А госдеп САЩ какво е наредил на всички медиите? Сигурно наредил само да псуват Русия и правят хвалата на САЩ. Всичко е вече едно порно.

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Ройтерс, Рахуй и бистришките тигри, станахме каталунофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Пучдемон, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

и пропагандният ройтерс и той във фалшивите новини /фейк нюз/,наред с дойче зеле ,моркови и домати иСНН и БИБИСИ и др.смехотворци на вицове.

Ехххх да му е.. ма... и на Ройтес и на DW и на ши*ано CNN ...

Жужето ли ти плаща за тия несвързаности?

Ми то... работАта според парАта!

"Животът за повечето хора е станал по-спокоен, по-удобен, по привлекателен" направено в болд от редакцията. Да не вземе утре Бойко да Ви накара да пишете и същото за България... Не става само с декрети, пламфети и друга тоалетна хартия...