Илиян Тодоров към Слави: Титаните на Слави? Не, благодаря

Колко са българите, които могат да си позволят да изпратят децата си да учат в Йейл, Харвард, Кеймбридж? Само годишната такса е 45 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Илиян Тодоров към Слави: Титаните на Слави? Не, благодаря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като има хора да хвърлят хилядарки през терасата ще има такива да гласуват за него. На избори ще се види колко точно са 80%

Мнооого добро!

На това недоразумение единствена заслуга е, че целува на вОЛЕН сИдеров "шлифера" и това е единствената причина да е на държавната хранилка. Ако тези като него ги откачиш от държавната или партийна хранилка ще умрат от глад. За съжаление в българската политика са хора, готови да целуват "шлифера" на началника "Слънце". Тези млади хора учили и успели в чужбина със самочувствие на знаещи и можещи хора са необходими на България. Тези хора са много опасни не само за прословутия модел "Кой", но и за всички партийни лизачи, защото те не са готови да правят метани и да целуват "шлифери".

О-о и представа си нямаш колко са готови за власт и пари.....................

Прав е човека - това че си учил в чужбина не те прави по кадърен от другите, а показва че семейството ти е с по-добри финансови възможности. Много често такива специалисти не познават добре българската Икономика и пазар и в България трудно могат да се оправят в нашата джунгла. Но Слави се опитва да промени статуквото от крадци и простаци окупирали властта. На България и трябват специалисти-родолюбци, които могат да подобрят условията на живот и развитие в България.

е нали ни управляваха такива кадърници като дянков милен велчев и др. такива завършили в чужбина съдраха ни кожата поредната партенка на тоя дето провали поколения деца с неговите простотии и чалги сега се изживява като спасител

Аз подкрепих и подкрепям Слави за намаление на партийната субсидия на 1 лев /сега е 12 лева/. Нека хората да развиват бизнеси, а не партии - финансирани от нашите данъци. Виж как всички партии забравиха различията и вкупом прегласуваха пак 12 лева субсидия на глас - нали затова са във властта да цоцат от народа.

Ами децата ти ако са прости като тебе, все едно ще е дали ще са с или без стипендия! Аман от простаци!

Браво, браво Тоэдоров - право куме та в кратуната чалгаджийска и гола на дебила Слави...!!!!!!

KLASI4ESKA KOLONIZACIA

Да, можем! И там ми завършиха децата! Но не защото съм богат, а защото те са умни! Става и със стипендия за знания! А твоите, колкото и да краднеш, все същите дебили като тебе ще си останат!

я кажи в Йейл как става това със стипендията че нещо не ми е много ясно :))) за Харвард също ми е интересно макар че ми обясняваха веднъж за схемата да не плащаш, ама гледам нещо не им се отворил парашута та на друго место учеше детето :)))

Ми що да не ти кажа: За да учат поне малко от малко техните разхайтени синчета, пускат в паралелката поне 60 процента "зубъри", които да дърпат нагоре останалите. Иначе, като качество, образованието, манталита пък защо не и мисленето там е светлинни години преди нас. Който има очи да го възприема.

Оф, имаше и Нови времена с Кошлуковци учили в Америка и с не знам си кой още, и се набутваха все там, където беше келепира с парите. Колко по-умен, толкова по-хитър ! Новият морал е този на одухотворените хора. В политиката е голямата мръсотия !

Уважаеми никому неизвестен г-н Тодоров, след като отричате идеята на г-н Трифонов, моля предложете работещ вариант.След 2 години ще станат цели 30 години от 10 ноември 1989г.И в тази връзка г-н Тодоров смятате ли че политическата класа през тези близо 30 години е работела за благо то на народа ни?Отричайки една идея предложете друга по-добра, но и това не можете да сторите уважаеми никому неизвестен г-н Тодоров.Вие сте политически импотентен както и цялата политическа класа в България.

е нали ни управляваха такива във всеки случаи това не е начина точно пък тоя рапон ще ми говори за морал и възпитание

Слави е поредния мошеник, който се чуди как да се вмъкне във властта, като тези преди него и да се облажи, колко такива вече ги видяхме, още от СДС, НДСВ, БСП на няколко пъти, ГЕРБ, частично ДПС, бареков, Атака, Патриоти ли и кой ли още знаен и незнаен цървул и какво произлезе, нима сме цъфнали и вързали, нима стандарта ни на живот се е изравнил със средния в страните в западна и северна Европа, колко по-напред са всички държави от бившия соц лагер - Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Хърватия, Румъния ... Какво особено очаквате от един откровен ЧАЛГАДЖИЯ (ЧАЛГАДЖИЯ=ПРОСТ, ПРОСТАК). Нима очаквате поредния циркаджия да ви оправи ... Колко пъти ще повтаряте една и съща грешка, да гласувате за неправилния и неподходящ политик ... Тоз' Иво Христов май ще се окаже прав за "80% КРЪГЛИ И ПЪЛНИ ДЕБИЛИ" ...

супер не съм чел скоро толкова добър коментар,слави е поредният бареков

Ами прав е човеко!

и ники фастъка и Велчев и Дянков дойдоха от големи университети и Международни банки и какво правиха-обслужваха грабежа и съсипването на България. така че при голотимб нищо ново: театъра се повтаря с нови актьори на сцената, а зад кулисите са си същите

че на вдянков и велчев кво им беше като министри на финансите. и двамата си бяха кадърни и екипите им също. факт. виж с червените беше друга бира :)

Припомни си какво направи Велчев с едни ценни държавни книжа, прочети в архивите.

В Англия се отпускат кредити за да учиш които изплащаш след като завършиш образуванието си и започнеш да работиш- ако получаваш по вече от нужните ти разходи. А също така има достатъчно почасова работа за да си помагаш в издръжката.

образуванието си Велик си, граматико, а пък си тръгнал акъл да даваш!

Ти пък какво образуваш ? Нерви на хората

Преди около 16 години ... с правителството на Лъжлив Дедо и Крадлив дедо, заедно с Милен Велчев, Николай Василев, Любка Качакова и т.н. .... втори път няма да се вържем

явно е загрял че комунистите викат 'дръжте комунистите'

ДОВЕЖДАЙ УМНИ ХОРА ОТВЪН.ДА СМЕНИМ СЕГАШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМЕТ.УМНИТЕ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ.УСПЕХ!

ех тази простотия българска няма ли край бе? Една застаряла и неособено интелигентна мутра ако ще и айнщайновци само да събере, като тя ще дърпа конците и ще са и послушни, какво мислите ще стане? Как пък тия спасители на нацията са все такива дебили.

че областния управител е от партията на Волен. Божеее, колко ли още ще страдаме....

ЧЕ СИ БЕЗНАДЕЖДНО НЕОСВЕДОМЕН,ДА НЕ КАЖА ТЪП! ОСВЕДОМИ СЕ ДЕ! ЧОВЕКЪТ ПРАВИ ДОСТА ДОБРИ НЕЩА,НО ТИ НЕ ЗНАЕШ!!!

Бах маа му.... вчера в сутрешния блок на БТВ фирми плакаха за шофьори , начална заплатка 3000лв. Чували сме и за студентски заеми, че и за стипендии, па некои си заработват по нещо в свободното време...? Ма знам ли , нали съм дебил!

Прав е Илиян. Спомнете си как ни оправиха едни други учили в чужбина в комбина с царя, колко откраднаха и къде са те днес и ние как живеем днес.

Да, спомняме си как се купуваха депутатски места тогав, пък един даже си купи мястото главен секретар !! Абе зашо ни занимавате с плещенията на едно злобно и посредствено българче !!

Чалгарят Слави, чиято заслуга е опростачването на нацията с дебилни шоу програми, ще набира политици с нов морал- това са вицове ! Да си свири чалгите по стадионите и да не се прави на такъв, какъвто не е !

не всички плащат луди пари, на някой им плащат и стипендия. просто трябва да си умен, а не дете на български политик...

То имаше и преди едни такива успешни! После се оказа че царските хора са крадците на хилядолетието .......

юпитата, дааа помним ги, крадоха много професионално.. не сега кат Бойко, ама определено не крадоха колкото сегашните.

Тодоров..? не те познавам но говориш неща които са точно така браво ....... ....( трифонов )....чалгаря да се друса с гъзаря и да се хване за тупана

Илиян Тодоров разби смешника Слави! Ясно е че Слави работи за мафията и глобалистите, които могат да си позволят децата им да учат в подобни университети, което въобще не ги прави умни, между другото! В тия университети така им промиват мозъчетата, че от там излизат само пълни дебили и глупаци, но това е друга тема! Смешника Слави ако не беше предател, нямаше да работи в предателската американска бТВ!

Той не работи в БТВ , а е техен партньор.И да знаеш в телевизорът не може да се влезе спри да опитваш.

все тая работи всяка вечер е на екрана с неговите простотии

Завършили Йейл,Оксфорд,Принстън и т.н. и имащи проспериращ бизнес,от благородни,патриотични и морални подбуди идват да спасяват изстрадала България.Айде,де!След като ги движат морални подбуди,да кажат с какво са помогнали на болници,училища,сиропиталища,старчески домове и др.Защото имаме примера на Шефкет Чападжиев,завършил училище в Родопите,на Игнат Канев,завършил някъде в Русенско,но мултимилионери в САЩ и Канада.И никой не може да ги упрекне в корупция.Непрекъснато помагащи в България на училища,болници и др.А тези искат да стават депутати и министри и да разпределят големите паричните потоци.А обществените средства,според учени,50-60% в България се присвояват,а в Европа само 10-15%.Те имат примера на предишните юпита,и парите ги привличат,както пеперудите светлината.

нека плешивия чалгар да направи партия и да се яви на избори за да се види какво подръжка има. парички за това има достатъчна - нали не плаща данъци защото фирмите му са във офшорни зони. Както се казваше в едно стихотворение - патриот е, душа дава за наука за свобода. Но не своята душа братя а душата на народа. Аман от чалгари и крадци.

Само малоумник може да подкрепи проекта на друг малоумник, а Слави е повече от малоумен! Да си гледа западащото шоу, че и то умря покрай политическите му стремежи!

Случая със Бареков е на път да се повтори!!! Все чалгари.

За сведение на ахмака областен на София,да провери какви са годишните доходи на топ 4 на борда на чужд кораб след платени данъци,да провери средните заплати в РВД,да провери заплатите на бг.пилоти работещи за чужди авиокомпании.Със сигурност повече от 2000 български семейства със законни доходи могат да изпратят децата си в коментираните университети,вместо да ги оставят в блатото на БГ образованието.Ама там се учи,а не като в Студентски град гуляи и разврат.И накрая да каже колко мангизи взима Волен Сидеров за да сложи някого за депутат или общ.съветник.

Та този "интелигентен" мамин областен управител как и откъде се пръкна? На меко столче с прекрасна държавна заплата , която ние му плащаме, а той се урежда и урежда свои хора и свои хора на своите хора! Та кажи мамин златен как кацна в парламента, а сега в областната управа? Май на квотен принцип, за да подпирате с тояжка-патеричка т.нар. мнозинство? Затова си там в това столче, защото мнооого слушкаш и мноооого папкаш!

Без да съм ходил в Харвард даже и на посещение и разчитайки само на своят разум ще ви кажа, че България за да стане независима държава и липсват само трри неща. Те се наричат Икономика, Армия и политик желаещ да ползува първите две за въстановяване на държавмостта. Я ми кажете може ли един гениален инженер да направи мост над река разполагайки само с двете си ръце? Ако е завършил Йейл или Харвард може ли? Ако е завършил Йейл или Харвард и има най-искрено желание да го направи този мост може ли? Ние не сме Русия за да ги вадим парите от земята под формата на нефт и газ. Не сме и Китай който произвежда над 60% от стоките в Света. Нито пък държим парите на всички световни мошенници, като Швейцария. Та ние на нашите си мошенни9ци не можем да им задържим парите в страната. България може да се спаси, като всеки от нас му намери цаката за себе си, а после има душа да подаде ръка и на другите. Това е. Друго няма.

Слави си е чиста мулташка ,мутра ,а Мулти груп е създадена от ДС -КГБ ,така че дългия си е руска пляска.

юпита и дюпита!Предните, на Царо, минаха през България като вършачка и овършаха де що имаше за вършеене...Още една вълна юпита ще ни довърши!

Не знам, на мен взе да ми харесва да има все дебилни идиоти в правителството, поне никому не вредят и не пречат. Ако дойдат умници пак ще измислят само как да ни ограбят.

Не може ли нито едното, нито другото, а да се напрегнат малко повече хората да мислят, като дават гласа си за кандитадите за власт? Тоя гологлавия явно се е взел на сериозно и мисли, че тълпата дето слуша чалга е напълно профанизирана. Много отиват с децата си заради сеира и патардията, а не щото харесват дългото нищо.

Абе че Слави ако се осъществят намеренията му ще се издъне - ясно е - неговото е живо копиране на Царчето ;) - юпитата ша ни "оправят" - това вече сме го живели /не само гледали/ - дека е онуй "чудо" - Дянковчето :))) Ама и тоз "честен политик" - пардон - областен управител - ма много за дебили ни взема бре - горкичкият той - бедничкият ми :) Направо се просъл;зих като четох за заплатат му :) Ма нищо не казва за "страничните" доходи - нали ;) И защо се прави на ударен - или наистина е дебил и не е чувал, че в тези учебни заведения дето ги е изброил - дават стипендии за успех и ако си наистина кадърен не само че без пари ще учиш, но и достатъчно платена работа ще ти предложат хорат. Да поясня за него - добре платена РАБОТА не е "политик" кат него ;)

Честни политици и студенти престъпници! Друг е въпроса защо един интелигентен, образован млад българин от престижен университет ще избере да отиде при учиндолската мутра, ортак със всички власти?

Мен ми е ПатЕротично. Кога има нещо за Слави веднага у форума са неговите сценаристи (нали има плаща, пишат). Кой 666 кой 66 кои 69, ама пишат да има активност в негова защита, че иначе немааа...Като се стигна дотам единнекадърен музикант да ни се пише, че ще ни оправи, ми то какво. Подобре мутрата дето е сега.Поне се е набухал вече. А онези от Харвард и Йейл, да не са луди. Веднъж се отървали за чий да се връщат, да се омотаят в октопода и да ги гръмнат на Витошка

"ОПРАВАЧИ" С БЕЛИ ЯКИЧКИ"НИ МИНА ПРЕЗ ГЛАВИТЕ ВЕЧЕ! НЕ,МЕРСИ! ПОЛЗА/ЗА НАС/НЯМАШЕ! СЕГА КАКВО-ЧАКАМЕ ВТОРАТА ПАРТИДА ЛИ?! И ТЕ ДА ОПОСКАТ КАКВОТО МОГАТ И ДА ИЗЧЕЗНАТ?!

Докато има тъпанари да верват на шоумена ще висим на опашката

И как пък точно чалгарина Слави с едно зорлем избутано музикално образование ще отсее зърното от плявата при новите юпита? Или ще му помага големият писател Иво Сиромахов? Плюс Годжи и Гъмзата? Слави е една маша, скъпоплатена в чужди ръце, така си мисля. Някой се мъчи отново да ни натресе Милен Велчевци, Ники Василевци, Любки Качакови и Дянковци- следващо издание. Дали ще успее, зависи от нас.

Не съм фен на Слави, но искам да кажа на господина, че в развитите държави има политики за инвестиране в интелект, демек има стипендии, които напълно покриват разходите. Там хората разбират, че трябва да се инвестира в бъдещето, а не само ако има келепир(визирам модела в милата ни родина). За да има развитие една държава/народ, трябва да се инвестира в хора, тези същите хора после правят изследвания, развиват технологии и генерират икономически ръст. Същите тези неща не се случват ако държавата се управлява от мутри, бизнеса са чалгаджии, а университетите са дискотеки! В България няма визия за бъдещето, има само крадци и оцеляващи. Умните се изнасят, а особено умните завържат университетите упоменати от господина!

А бе, не беше ли тоя, дето ни показа среден пръст, по време на протестите срещу Орешарски?

Питащият защо не провери как стои въпросът със стипендиите за талантливи деца? Във всички тези заведения можеш да учиш с пари или с висок резултат на тестовете!

Той знае много добре, просто иска пак да го показват по телевизията!

Завършили вишУ и прочее в чужбина да си го прилагат там. Който е дошъл от чужби, все е ебал мамата на българите. Справка: Георги Димитров, Анастасия Мозер.... Останалите гадове вие ги допишете!!! А бай Слави... майната му. И той е един, който с "иСкуството си" допринесе изключително много за упадъка на българите!!!

А ти Тодоров как стана Областен управител на София? Това стана благодарение на вашия фалшив лидер на Атака,който най- брутално продаде партията на ГЕРБ, само и само да сте на власт.Гаден номер.Но такива сте вие политиците!

че си крадец, крадец си. Но има по-големи от тебе и не можеш да стигнеш до голямата далавера.

ХАЙЛ! БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СЕГА СЪВСЕМ ДРУГА, АКО ВОЛЕН БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. МОМЕНТА БЕШЕ ИЗПУСНАТ. СЕГА НЕ САМО АТАКА, НО И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ- НИЕ СВЕ ИЗЧЕЗВАЩА СТРАНА.