Рахой: Надявам се сепаратистите да отпаднат на изборите

Испанският премиер Мариано Рахой изрази надежда, че на извънредните избори в Каталуния няма да победят привържениците на независимостта на автономната област.

Обратно в новината

Коментари - Рахой: Надявам се сепаратистите да отпаднат на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се такива, като този да нямат достъп до властта ...

Надеждата крепи будалата , цигано испански !

Dimi

А какво ще стане ако същите тези сепаратисти спечелят с голямо мнозинство? Пак ли ще бъдат бити от полицията ако искат да изразят позицията си? Рахой направи огромна грешка като се опита с насилие да спре референдум, който реално нямаше никакво правно последствие. Само мобилизира хората и превърна няколко политици в мъченици за каузата арестувайки ги...

ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЪСТАВИ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО. ИСПАНИЯ Е В РАЗПАД. ПОДОБНО Е СЪСТОЯНИЕТО И НА ИТАЛИЯ. НИЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ ИЗОБЩО КАТО ДЪРЖАВА. ЩЕ СМЕ ЛЕКА ПЛЯЧКА ЗА ЕРДОГАН.

Русия знае как да ни защити!

Късно е чадо. Това трябваше да го направиш преди да пратиш ГАВАЗИТЕ които пребеха гласуващите на първите избори. Сега настрои народа срещу теб и МОНАРХИЯТА !! РЕПУБЛИКАТА ще победи!

Рахой не говори като испански националист, а като обикновен глобалист. Няма шанс да познае!

И защо се надяваш като кон на празни ясли ? Защо наричате сепаратисти тези, които с право искат своята свобода и независимост ? Сигурно ви е страшно да си помислите, че без ресурсите от които най - безцеремонно се възползвахте до сега сте кръгли нули ? Е като получи Каталуния своята независимост, испанците вече няма да са така платежоспособни, че да наемат бедните българи да им ринат лайната и да се гаврят с жените ни. Не всеки рай е истински..след хубавия сън се събуждаш и..о, боже това е адът !!

Разбира се че ще отпаднат от изборите - вие ще се погрижите за това, имате достатъчно опит в манипулирането им. Затова искате да има избори.

а дано, ама надали!

А бе тоя на снимката не е ли Дон кихот.

Не е. Освен брадичката никаква друга прилика няма. Твърде далеко е от морала на героят на Сервантес

Испания има историческото щастие в такъв тежък са страната момент на чело на страната да има такъв истински демократ и непоколебим борец за тържеството на евроатлантическите ценности. Със твърда ръка и решителност той задуши сепаратистките настроения и изтръгна от ръцете на техните лидери основният аргумент референдума. Обявявайки го за незаконен той той защити демокрацията и евроатлантическите ценности в страната и по този начин запази единството не само на страната си но и на съюза.

И ние имахме историческото щастие Никола Петков и Георги Димитров да проведат референдум за република и да сбъднем завета на Левски! А загубилите крадливи монархисти да отидат там, където им е мястото.

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някоя държава. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на държавата. Например, Путин натиска копчето на Испания и Каталуния моментално обявява независимост. Въпроси има ли?

Какво копче. Нима Бог се нуждае от физически устройства. Та той е едновременно навсякъде.

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, вече има политически затворници. По заповед на Рахуй! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

Тези от ЕС вече стават смешни! Когато нещо не им върви, търсят вината в Путин! Дали пък няма нещо збъркано в европейската бюрокрация?

С други думи всичко е нагласено вече и резултатите от "честните и демократични" избори ги знаем от сега.

Значи, всички трябва да гласуват и да спазват закона, но "ние ще се борим срещу тези, които искат независимост"! Така всъщност се разбира казаното от Рахой !

Ако не отпаднат и даже спечелят някакви гласове, обвиняваме злите руски хакери и готово. И без това Испания вече официално се изказа, че руските хакери са виновни за кризата в Каталуния. Днес и Мей се изцепи, че руснаците са виновни за БРЕКЗИТ.

Рахойчо, не се гаси туй що не гасне. А ти само го разпалваш още повече.

А що ще радите, ако се случи обратното пак ли руснаците ще са виновни или вече за взети всички мерки ???

просиш уволнението мой човек. Как така да "няма" доказателства? Има. Трябва да има. Иначе големия брат ще е недоволен, ще се натъжи. Току виж му се е сторило, че в Испания няма достатъчно свобода и демокрация.

Дано не организират някой терористичен акт в Барселона, за да го припишат на сепаратистите. От този на снимката всичко може да се очаква.