Коледните бонуси в Гърция - подигравка или помощ?

Опозицията в Гърция определя коледните бонуси като "подигравка", тъй като с едната ръка се раздават пари, а с другата се изпълняват изискванията на кредиторите

Обратно в новината

Коментари - Коледните бонуси в Гърция - подигравка или помощ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исторически е доказано, че гърците не са никакви византийци. Като слуги на византийците, те са усвоили някои тънкости на подлостта, на тъмните мошеници-мръсници и са усъвършенствали всички негативни свои действия.

И аз искам такава "подигравка". Но не, на тази територия (рай за престъпниците) има бонуси само за гербаджийската администрация, с чиято помощ ГЕРБ " печели " избори.

Ако Тиквата беше си останал мафиот щеше да е дребен началник на малка групичка мутри Най вероятно щеше да ги цака с парите както цака нас Те пък не са станали мутри за да ги цакат с парите и щяха да му уредят скромно нощно погребение в горичката край града

какви са тези "бонуси" и от къде ги взимат византийците. Въпросът е: защо след като сме толкова "добре", колкото се тупа в гърдите ББ у нас "бонуси" изобщо няма, а там където ги има са много пъти по-малки от тези в закъсалата Византия?

При такъв прозз то племе така става-кротувайте шибането е сепер

Ще има "от два стола, та на земята". Още догодина.

В България се реши въпрос с коледните бонуси до края на тази седмица. Ако в Гърция има "византийски номера" и по 1000€ бонуси, то у нас тези номера са "ЦИГАНСКИ". Бонуси има за "електората" на ГРОБ и за гробарите. Полага им се на милите хърсъзи, защото и тази година загробиха населението на един български град. Те са "отличници" по изпълнението на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", по оценката на "Световния еврейски конгрес".

Както се казва в казармата, "НЯМА ДА ИМА БАНЯ ЗА ВСИЧКИ!". По 40 лева, както обикновено се прави за електоратът на ГРОБ.

Където има народ, има и политици, където има население, има ГЕРБ.

Бат Бойко оправи България да се готви ЕС.А след това папата да бъде любезен и да освободи поста за Бат Бойко.И след това ще го канонизираме за светец.

продължават да се карат за колдни бонуси, при условие, че десетки години яки, пили и се веселили, а сега келнера си иска сметката.

Ех защо и на нас не ни извъртят някой византийски номер, че вече не си спомням какво значи Коледен бонус

Боко тиквата,има какво да понаучи от византийския си колега.

Една пълна пенсия от 500 евро минимум не подигравка.това го пишат твоите журналисти неграмотни.

Ех,Ципрас не се научи.Какви са тези бонуси най малко 250евро?Вземи пример от вундеркина боко-10евро и то не за всички само на тези дето вземат пенсия до 100евро. Нашия финасист е 1,няма друг такъв по света. Пак бедствие при вас ,от къде пари ,нали всичко отива да се покрият щетите?

В България по голямата част няма да получат и стотинка.Дай боже и на нас гръцките бонуси.

византийски номера отново.. и пак те добрите деца на европа, а ние - бедните роднини