15 000 учени: Има опасност от дестабилизация на планетата

15 000 учени смятат, че човечеството не прави нищо, за да спаси планетата си, заради което обстановката на нея видимо се влошава.

Обратно в новината

Коментари - 15 000 учени: Има опасност от дестабилизация на планетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам , ако сте във вагон на влак ще можете ли да промените скоростта или посоката на движение. Така и за Земята си чешат езиците с това с онова, не се самозалъгвайте, нито климата, нито друго нещо ние слабите еднодневки можем да направим или променим. Но нас си и живота на земята ДА можем да направим каквото ни хрумне, за добро или лошо и това е ПЛАЩАЕМО.

Група британски учени установиха, че всичките са пакистанци.

То в скоро време държави като нашата ще вземат да стават привлекателни на фона на жестоко урбанизираните развити държави. Моделът всички хора в 5-6 държави не работи.

В света вилнее бесен капитализъм и неоколониализъм, всичко това зачулено с измислицата - демокрация. Робите са превърнати в дебили и се подтикват да бъдат свръх консуматори.

хората не уважават природата и накрая ще си платят!

динозаври, хора... кой ще е следващия?! на капиталистите им пука единствено за нарастващата печалба, а не за планетата. Хората са егоисти и всяко поколение иска да си живее живота без да му пука какво остава на следващото. Ние ще сме първия биологичен вид в историята на Земята, който сам ще заличи себе си!

има опасност! винаги има... нещо си друго! 15 хиляди продажни дупета плачат за глобалистични парички :)

Най големия проблем на земята е бясно увеличаващата се популация от дебили.

Замърсяването е факт, включително радиационното, химическото и т.н. Факт е и намаляване на биологичните видове, най-вече на пчелите, както и обезлесяването. Но някой да е чул нещо съществено да се прави по въпроса - да не се унищожават масово пчели? Но за сметка на това, постоянно се изтъкват глобалното затопляне и въглеродния двуокис, които многократно се доказа, че нямат общо с човешката дейност. НО ТАКА СЕ СЪБИРАТ КВОТИ.В дългосрочен план, при глобалистите очаквам да се плаща и въздуха, а водата да е злато. Спомнете си българската народна приказка за ламята, която държи извора на селото и иска мома, за да пусне водата. Народната памет е дълбока - това някога се е случвало, приказките са мъдрост и предупреждение.

Тези 15К толкова са и "учени", щом смятат че Земята има нужда от "спасение". Това е типично арогантно човешко поведение, да прехвърляш собствените си несгоди, на някой, който не му и пука за теб.

Бистришките тигри ще разгледат обстойно въпроса и ще шашнат света с решението си..,,.....Жалко за НЕГЛИЖИРАНЕТО на проблема и удавянето му в локалните тъпотии.

Много много мрънкане в статията и нищо конкретно като информация! И това ден след като бе публикувано ново изследване, доказващо че ледниците на Антарктида се топят главно заради геотермика, а не заради глобалното затопляне "причинено от човека". Става все по-трудно да се разбере къде е истината. Кой наистина прави нещо и кой просто плаши хората за да потекат едни пари в една посока?!

Напротив, много е лесно да се разбере кой лъже и кой не. Гледай кой взима парите - той лъже. На пример каква е изгодата от това някой да обявява че има глобално затопляне ако няма? Май никаква. А каква е изгодата от това да се каже че няма, ако всъщност има? Еми много е голяма - да си продължава бизнеса по стария начин за да си пълнят джобовете едни хора. Та сега се замисли коя теория е по-скоро вярна и коя почива на "бизнес" интереси.

Дестабилизацията се получава от увеличения прираст на човешкото население, за сметка на животни и растения. Според мен нещата ще бъдат коригирани от природата. Чисто и просто, природните бедствия ще се засилват, като така ще вземат все повече жертви, докато нещата не се балансират отново.

Имаш много опростен поглед върху нещата, хората не са животни та да се повлияят толкова от такава реакция на природата. Според теб като станат катаклизмите и хоп, половината човечество ще изчезне. Да ама не. Може би щеше да е възможно преди 1000 години, сега технологията е много напреднала. Човека няма да си отиде преди да заличи 90% от флората и фауната на Земята.

Кво ми пука за планетата, важно е аз да съм си добре!

Една от теориите защо не можем да установим контакт с друга цивилизация в че поради умопомрачителните разстояния между звездите цивилизациите се самоунищожават или унищожават планетата си защото не съумяват да напуснат звездната си система инколонизират други подходящи за тях планети. Та и със Зямята така ще се случи.

loyola

Забравихте да споменете, че Путин е виновен

абсолютно загубена кауза... 60% от населението на земята дори не могат да напишат правилно "дестабилизация".

В България - 80.

Планетата се затопля от метана в пърдела на кравите.

да де, човечеството било за ремонт.. явно няма проблеми със закономерностите в системата, нито една значима не е подчертана. това е като да слагаш знаци по пътищата за да предупреждаваш дивите прасета в гората. честно казано, когато твърдяха, че земята е плоска, същите "учени" изглеждаха малко по-тъпо но наистина много малко.

Ако един овчар пасящ уголеменото си стадо овце забележи пасищата си ,че са леш, какво ще направи. Ще ви замоля да не псувате.

Май само така ще се изчистят връзкарството, простотията, лакомията и човешката глупост! Вчера вечерта в милата ни столица не можеше да се диша. Пушек, прах, мръсотия на воля. А по улицата луксозни автомобили, обикновено с по един човек в тях и много много дим. Е, разбира се за някои това е малко, та си палят допълнително цигара в автомобилите!

Естествения подбор е природен механизъм който действа в естествени условия. Човешкото общество е антипод на "естествени условия".

Ние не трябва да спасяваме планетата, която е натрупана за огън и ще бъде унищожена в денят който ще гори като пещ, а трябва да прогласяваме вечното евангелие Господа за спасението от греха и смъртта и трите ангелски вести , които съдържат последните тържесвени предупрежденият и обещания на светият вечен Бог към хората на Земята. За какво му е на човек да спечели целият свят когато ще изгуби живота си? Тези призиви са на строителите на вавилон, който служат на творението вместо на Творецът (пантеисти идолопоклоници), искат да заемат мястото на Бога в живота на хората, за да угаждат на мимолетните страсти на тленната плът и да ги подчинят на своята суетна воля чрез беззаконие. Те смята да възстановят вавилонското - царство на луцифер на Земята замислено за грешници и да царуват хиляда години. И да принудят хортата да се поклонят на лукавият като на Бог. И те ще ни обещават скоро време мир и сигурност, след като предварително са създали хаосът според девиза "Ordo ab chaos" като предпоставка за да предложат своите "решения" за справяне с него. Но великият свят Бог на силите, любовта и правдата ни казва: 1 Солунци 5 "1 А за годините и времената, братя, няма нужда да ви се пише; 2 защото вие добре знаете, че Господният ден ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, та да ви постигне оня ден като крадец. 5 Защото вие всички сте синове на светлината, синове на деня: не сме от нощта, нито от тъмнината. 6 И тъй, да не спим, както другите, но да бъдем будни и трезвени. 7 Защото, които спят, нощем спят, и които се опиват, нощем се опиват;"

Не бойте се. Въртенето на планетите, Слънчевото греене, ... не стават от само себе си... Но преди човечеството да заживее под знамето на Греха, ...сме нямали сезони, имали сме и още една планета ...след Марс.

Е, ако Вече каталясахте да въртите тез Вашите педали - ... Всъщност - Би било чудесно !

Да драги ми дебили, то пак е червено като "комунистически Китай" или като "комунистическия СССР", но това червено оцветява облаците ако погледнете на здрачаване, това червено оцвети и Луната наскоро. Това червено премахна и слънчевите петна според снимки от тази седмица. Е, сбогом другари дебили.

Ай-ой ! - отиде ми чаршафецът !, пък и туй пушкало така капе връз кккклаччченцатттаа...:-))))))) ..а Сега - ДА преминем Към Конструктивността : А. връзка между БиоПроцеси на Дадена планета и Резултати от Траекторните Зависимости с Други планети - Няма ! Б. Всички Водещи Държави - Имат Свиреп Контрол ЗА МайкаПрирода ! - Имат съответни Осъвременяващи-се Процедирания ! ...отделно : - материалът не е Изготвен от 15К Учени...а е Подписан/Припознат от 15К Подписника ! ( да ! - между тях има Немалко Имена !) - показаните Графики/Диаграми - са Пределно гладки ! ..което за Първокласник - ммможжже ;-) - Е разхохотяващо да Се отчете Овладяване на ОзонПроблема, като в Същото време - И че Нищо не се било било правило И ! : .да НЕ "забравяме" Слънчевия Цикъл ! ...който Е в Основата на Всички Макро ниво Амплитуди .да НЕ "бъркаме" Поминъка/Хляба с незнамтамквоси ! .да Сме наясно че : - Тесла - вече Е съвсемСравняема по цена с Обикновени возила...като Домашната батерия - Иде ! - Всички Водещи Държави - Въвеждат точноИзмеряеми параметри за карбоновите емисии/квоти ! ... А ! - ами у Нас - Докъде Сме по Всичко гореИзказано, Хора ?!

Как не се прави нищо - ето Нинова внася вот на недоверие, Йончева пуска филм за оградата, русофилите щели да колят русофобите....изобщо има напредък по всички линни. Светлото бъдеще е съвесем близо:)

Всеки има право да избира накъде да върви, даже и към двата метра под земята. ДЕМОКРАЦИЯ другари прости и то светла демокрация.

Споко бе! Боци шъ напрай магистрлка до друга планета, вече е приготеил лентичката и ножичката.

Ако ние не направим нужното за спасяването на планетата(а ние няма да го направим), тя ще се погрижи сама за себе си. .............и няма да е голяма загуба, ако спасяването и е пагубно за двукраките тъпоглавци!

добре че са учените да ни повтарят мантрата за края на света а религиозните да я допълват...

Когато от онези дни писах коментар че човечеството търпи безобразията на политиците получих безброй минуси.Но то това всичкото след това се стоварва на главата .Минусите едва ли ще оправят проблемите.

Да, със сигурност само политиците са виновни, всички други са невинни. И ти, и аз.

22 Shocking Population Control Quotes From The Global Elite

Без да четеш и да се замисляш можеш да посочиш като едни от главните храната, лекарствата, козметиката, ай-пи-хуй-фоните, плазмите...

независимо от дейността на хората. Всички планети от Слънчевата система са били като Земята и вече не са. Такъв е животът и на планетата Земя. Ако човекът си мисли, че може да влияе на този процес, той се надценява много.

Баси глупостите, да беше чел повече в училище....

Да можеш да съсипеш една планета и за няколко дни или години, а може и да оцелее и милиарди години без особена промяна на състоянието и.... Въпроса е дали я поддържаш и гледаш внимателно или не ти пука, дали след теб ще настане потоп ...

Майната му всичко отива на кино.

Колко кинта е билетчето???

1 000 000 000 Евро

Всичко е описано в Новия Завет, но не четете, а още по-малко се вслушвате и предприемате действия. Напротив нихилисти, леви и либерали тласкат умишлено човечеството в земен ад. "и умря третата част от морските твари, които имаха душа; и третата част от корабите загина." (Йоан 8:9)

Учени да си признае, че ни излъгаха с озоновата дупка, след като тя вече престана да бъде актуална, измислиха глобалното затопляне, на което вече не остана нормален човек на планетата да не се смее с глас. Че унищожаваме биосферата е факт, но причината за глобалните проблеми (все по-чести цумнамита, земетресения, вулкани, наводнения и пр.) трябва да търсим над главите си. Най-ниските за всички времена стойности на електромагнитната защитна решетка на Земята (предпазващия от убийствените космически лъчи) не се дължат на ТЕЦ-вете, парните локомотиви и газовете на кравите. Цялата слънцева с/ма в момента е подложена на необясними за учените влияния, които водят до екстремни промени в поведението на планетите. Ами, не ви ли прави впечатление какво е слънцето?! Това не е истинското слънце , а изкуствено, направено от огледала, които отразяват и усилват слънчевата енергия. Вижте му цвета, силата на греене и светлината, която излъчва! Защо медиите не ни светнат по въпроса, а пак ни занимават с отвличащи вниманието любопитни факти. (Казано е Библията: Следващият потоп няма да бъде от вода, а от огън от небето.)

Ама как е казано в библията? Четецът на английски ли е или на италиански, че Яз само туй парларе? И това не беше ли книга или е флашка със гласов запис? В тубата има ли го с надписи?

Дежурния лекар!

Напушен ли си или си препил ...

Епа що не! Нека се мъчат тия дето са след нас! Това е основното вярване на 99.99% от човечеството! Един вид след мен и потоп! Еми след като никой нищо не може да направи то тогава по добре да продължим да цапаме и то с двойни и тройни темпове да се свърши по-бързо и да може земята ако реши да започне отначало! Това е моя съвет, но като гледам 99.99% от хората за се вслушали в него! Това много ме радва!

Щом като и "учЕните" включиха в играта, значи положението на глобализаторите е много лошо ...

По-голямото е, че май ни готвят някакава неприятна изненада, и в момента върви подготовката за нея, за да не бъде хапчето, което ще трябва да преглътнем, толкова горчиво. Част от тази подготовка са поредните разкрития (акцията Перадайз) за офшорните с/ки на политически и други св. величия.

''Дестабилизация'' касае не само планетата, а се промъква навсякъде около нас. Всичко което може да се дестабилизира се дестабилизира. Хората се разделят, разцепват , плашат и се сее негативизъм и страх навсякъде. ДАЛИ ТОВА Е НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ? НЕ, СПОРЕД МЕН ТОВА СЕ ПРАВИ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО.

Магистрали, пътища коли ни дайте!

Ние не играем , не ни търсете ! ..................... След като САМО Тръмп не подписа договорът за намаляване на вредните емисии в атмосферата , на страните в конференцията в Париж /тази година/ , то какво да се очаква от САЩ? САЩ искат да излязат от всички форуми, конференции , организации и подобни , ЗА ДА БЪДЕ НЕОБВЪРЗАНА ДЪРЖАВА , А СЛЕД ТОВА ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА , БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НЯКОЙ ДА ГИ СЪДИ ! Но това има и положителен ефект , В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО ПО ТОЗИ НАЧИН САМО , ЩЕ СЕ СПАСИМ ОТ КОРУПЦИЯТА !

Демокрация е. Търсете алчните за тази цел.