Нова ТВ: Анна Цолова и Виктор Николаев не дължат данъци

"Нова Броудкастинг Груп" излезе с позиция, в която защити водещите Анна Цолова и Виктор Николаев от неверни твърдения за данъчни задължения.

Обратно в новината

Коментари - Нова ТВ: Анна Цолова и Виктор Николаев не дължат данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виктор Николаев е толкова антипатичен че направо ми се ходи в тоалетна , толкова учудено гледа и страхотно неорянтиран че няма накъде ????????? сложете му патури и балкански калпак и го сложете в зологическата да плаши гаргите

прекрасни, бели ангели. Дойдоха от прованса талантливи и като забелязали таланта им - обсипали ги с пари! И какво - построили си по една къща само - живи да ги ожалиш. А синовете на Гоце - цели хотели. И те от село - ама богати селяни - може би са намерили имане в нивите и те като Пищова, който беше намерил в двора си гърне злато.

Ама не дължат данъци, бе ! Те са си превърнали Ноэа ТВ в частна бичкиджийница /канят и лансират разни емигранти-измекяри и начинаещи кариеристи имащи нужда от популяризиране/ и редовно, всеки ден, си прибират в джобето маното, което поканените са им дали. Кой официално знае за това, та да декларират ? Нито те, нито канените ще го признаят.

Аз искам да кажа няколко думи тук под тази статия. Точно Ани и Вики ме накараха да си "вкарам" Българска телевизия тук, където живея и да наблюдавам и следя по-изкъсо какво става в България! Помня ги още когато бяха в другата телевизия, много им се радвах, когато бяха съвсем млади (не искам да ги обидя, че са стари сега:) ) и наблюдавах израстването им и като добри и професионални журналисти, И КАТО ХОРА, ГРАЖДАНИ И ОБЩЕСТВЕНИЦИ! Оплюти и калени непрекъснато, ОТ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО СА НА НОЖ С ИСТИНАТА И С ВСИЧКИ, КОИТО СА НЕЗАВИСИМИ И СВОБОДНИ В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ СЕ БОРЯТ ИСТИНСКИ ЗА ТОВА, оплюти че са нечии слуги, че са тенденциозни и зависими, че са подлоги на властта и незаконно и неморално забогатели, И ТО ОПЛЮВАНИ ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ И ОТКРОВЕНО ОТВРАТИТЕЛНИ И КОРУМПИРАНИ СЪЩЕСТВА, ОТ ТАКИВА КАТО КАПУТА БАРЕКОВ И ПАРЦАЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ, СПЛАШАВНИ И ЗАПЛАШВАНИ ОТ ПСЕТАТА НА МАФИЯТА, на такива като ДС доносниците Доган и Гоце, и техните сламени кукли на конци и капути карто Олигарски и онези зад него... Ани и Виктор бяха буквално изгонени, увоолнени или да го кажем по-техному - поканени настоятелно да напуснат една голяма телевизия, само защото С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРВЮ ТЕ РАЗКРИХА ЦЯЛАТА ПОРОЧНА, ПРЕСТЪПНА И ОТВРАТИТЕЛНА ЗАДКУЛИСНА СЪШНОСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОЛИГАРСКИ И ИЗОБЩО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА В БЪЛГАРИЯ! Това мафията и босовте й и кукловоди на Олигарски НЕ МОЖАХА ДА ИМ ПРОСТЯТ! Подгониха ги още тогава, та и до ден днешен, като явно Ани повече им боде в оите на тези НЕЩАСТНИ И СТРАХЛИВИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ДОРИ НЕ СА И МЪЖЕ НЕ, АМИ ХОРА И ЧОВЕЦИ, а долни страхливци! А, и още нещо важно! Нова Телевизия, КРАЙНО ВРЕМЕ БЕ ДА ЗАСТАНЕТЕ ТВЪРДО ЗАД ГЪРБА НА ВАШИТЕ СВЕСТНИ И ЛОЯЛНИ, И НАЙ-ВАЖНОТО, ПОЧТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЗАД АНИ И ВИКТОР!!!

Аз искам да кажа няколко думи тук под тази статия. Точно Ани и Вики ме накараха да си "вкарам" Българска телевизия тук, където живея и да наблюдавам и следя по-изкъсо какво става в България! Помня ги още когато бяха в другата телевизия, много им се радвах, когато бяха съвсем млади (не искам да ги обидя, че са стари сега:) ) и наблюдавах израстването им и като добри и професионални журналисти, И КАТО ХОРА, ГРАЖДАНИ И ОБЩЕСТВЕНИЦИ! Оплюти и калени непрекъснато, ОТ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО СА НА НОЖ С ИСТИНАТА И С ВСИЧКИ, КОИТО СА НЕЗАВИСИМИ И СВОБОДНИ В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ СЕ БОРЯТ ИСТИНСКИ ЗА ТОВА, оплюти че са нечии слуги, че са тенденциозни и зависими, че са подлоги на властта и незаконно и неморално забогатели, И ТО ОПЛЮВАНИ ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ И ОТКРОВЕНО ОТВРАТИТЕЛНИ И КОРУМПИРАНИ СЪЩЕСТВА, ОТ ТАКИВА КАТО КАПУТА БАРЕКОВ И ПАРЦАЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ, СПЛАШАВНИ И ЗАПЛАШВАНИ ОТ ПСЕТАТА НА МАФИЯТА, на такива като ДС доносниците Доган и Гоце, и техните сламени кукли на конци и капути карто Олигарски и онези зад него... Ани и Виктор бяха буквално изгонени, увоолнени или да го кажем по-техному - поканени настоятелно да напуснат една голяма телевизия, само защото С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРВЮ ТЕ РАЗКРИХА ЦЯЛАТА ПОРОЧНА, ПРЕСТЪПНА И ОТВРАТИТЕЛНА ЗАДКУЛИСНА СЪШНОСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОЛИГАРСКИ И ИЗОБЩО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА В БЪЛГАРИЯ! Това мафията и босовте й и кукловоди на Олигарски НЕ МОЖАХА ДА ИМ ПРОСТЯТ! Подгониха ги още тогава, та и до ден днешен, като явно Ани повече им боде в оите на тези НЕЩАСТНИ И СТРАХЛИВИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ДОРИ НЕ СА И МЪЖЕ НЕ, АМИ ХОРА И ЧОВЕЦИ, а долни страхливци!

Много, много здраве и късмет, и професионални постижения на Ани и Виктор, а и на всички останали в тази телевизия, там има много хубави и приятни младежи с хубаво излъчване и все още не поразени и с отпечатък от БОКЛУЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА, и медиите, по-точно собствениците им, между другото... И специални поздрави и за друг мой голям любимец, когото зърнах преди доста години случайно на екрана, когато бях в България и от тогава ме впечатли и се стремя да го следя доколкото мога - Милен Цветков! Рядко свестен човек, точно от "моята кръвна група"! (но и той поостаря, като мен...:))

Дърта машинописке, Цоловица и хюмнето Николаев---са празнословци----като теб!:)))) За Бареков си прав, толкоз кален тип нама в природата.!

Точно сега, особено под тази статия за едни от моите любимци - Ани и Вики, с откровени червени боклуции и отрепки като теб не ми се занимава. А към другите - ТАКА ДЕ, ТАКА, ОСТАЯЙТЕ СИ СВЕСТНИТЕ И ЧИТАВИТЕ, ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ И ПРЕДСТАВЯТ ДОСТОЙНО СТРАНАТА НИ И НАС В БЪЛГАРИЯ!!!! ДА ГИ ПЛЮЯТ И ОПЛЮВАТ, ДА ГИ МЪРСЯТ НЕПРЕКЪСНАТО ОТРЕПКИТЕ НА МАФИЯТА И ДЕБИЛИТЕ И ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ, А, ТАКИВА КАТО КАПУТА БАРЕКОВ,КАТО БОРИСОВ, КУРНЕЛИЯ, ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, КОЙТО НАПАДА ДОРИ СЕДНАЛИ БАБИЧКИ, ИЛИ ДРУГИЯТ ИДИОТ БОЛЕМ СИДЕРОВ, КОЙТО ПЪК НАШМЪРКАН НАПАДА КОГОТО МУ ПАДНЕ, ИЛИ ДРУГИ ОТРЕПКИ И РЕЦИДИВИСТИ И ОТКРОВЕНИ МОШЕНИЦИ, КАТО ИВАН КОСТОВ, АХМЕД ДОГАН, СИМЕОН КОБУРГОТСКИ,...ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, КРАДАТ И ЛЪЖАТ, А МЕКЕРЕТАТА ИМ НЕПРЕКЪСНАТО ДА НАПАДАТ ВСИЧКО СВЕСТНО, КОЕТО НЕ ИМ ЦЕЛУВА ЗАДНИЦИТЕ... И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ И ВСИЧКИ СВЕСТНИ И УМНИ БЯГАТ И НАПЪСКАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ! След толкова години ОТЧЕТЕНИ ГОЛЕМИ УСПЕХИ в България от тези, и пред вашите неми погледи, АЗ ОТДАВНА ВИ КАЗАХ, ЧЕ Ще ОСТАНЕТЕ НЕ САМО БЕЗ ИНЖЕНЕРИ И ДОКТОРИ И УЧИТЕЛИ, които ... оставяте пак тези идиоти и престъпници да бият и пребиват, и да ги инфилтрирст ас техни кашути и мекерета с фалшиви или "истински" дипломи от техните многобройни измислени университети с измислени професори-дебили... НО СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ НЕ САМО СПЕЦИАЛИСТИ, НО И ОБИКНОВЕНИ РАБОТНИЦИ, И ПО 3 000 ЛЕВА ЗАПЛАТИ ДА ИМ ПРЕДЛАГАТЕ, КОИТО ДА ВИ РАБОТЯТ!!! Помнете ми думите - и продължавайте да оставяте тези отвратителни съшества и троловете им, като например разни пройчовци и други откровени отрепки и дебили тук, да плючт всички свестно и читаво, което по чудо е останало в България!

Те данъци може и да не дължат, ама извинение към зрителите за сервилното си поведение към ГЕРБ------дължат! ...на Ани чак и настръхваха циците, като интервюира Бою Тиквата!:)))))

Аз съм много свестен, възпитан и толерантен човек, но на такъв като теб бих сцепил задника или главата наистина с удоволствие, да те е.а у анинимния боклук, червен руски боклук, хейтър, торл и дебил! А, и на цялата ви бригада, на всичките тролове тук, барбар с бригадира ви, господарите му И ТЕХНИЯ Бащица! На всичките, И НА ВАС ДА ВИ Е...БАНИЦАТА СЛАДКА, дееба дебилите на будителите ви!!!!

кой ли дължи,гледаш ,виждаш с очите си как тези парцалковци и парцалеси дошли от всички крайща на територията в София голи като пушки и изведнъж се оказват с имоти и възможности,сякаш са наследници на фабриканти или банкери,но от ранга на Буров,а не тези цървули сега ,на които им дадоха вагоните с пари.Хайде холан,всичко е ток и жица при тези мрънкала.по всички телевизии,като с конкурс,тези на екран,като ги слуша човек му се пр.сира

А защо не кажеш нещо за вашите господари, бе боклук, за онези, които на вас ви плащат за да тролите, и за техните шефове? Защо не кажете нещо за ДС дононсика Гоце от село Сиршник, с външната тоалетна, или другият ви голям бос, боклукът доносник на ДС Доган, от едно село, мисля Дръндр, ДОРИ И БЕЗ ВЪНШНА ТОАЛЕТНА, може би затова и този и цялата му пасмина серат навсякъде, където им паднат, вкл. с парцалите на перача им Пеевски И ТАКА НАСРАХТЕ С ЛАЙНАТА ВИ ЦВЛАТА СТРАНА, ВСИЧКИ И ВСИЧКО! Защо не кажете за Пеевски и майка му, и нейния баша - полковник от ДС, те откъде и ка дойдоха и за началото на "бизнес пътя" им, когато са се занимавали с дребни имотни измами? Да продуължавам ли списъка за ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ, БЕ ДЕБИЛИ!?!? И то при тях става дума не за други, А ЗА ... ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ!!! Защо поне един път не попитахте, бе дебили И КАК ТАКА дОГАН ДОЙДЕ В София беден като мишка и недохранен - 1989 - 1990 година, а само няколко години по-късно БЕЗ НИКАКВИ СЕРИОЗНИ ЛЕГАЛНИ ДОХОДИ СЕ ИЗЦЕПИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ БИЛ ВЕЧЕ МИЛИОНЕР, "И ТО В ЗЕЛЕНО", И ... ДО ДЕН ДНЕШЕН НИКОЙ НЕ ГО ПРОВЕРЯВА И ПИТА ЗА НИЩО!?!? ДОРИ НАПРОТИВ - ПАЗЯТ ГО КАТО ГОЛЯМА ЦЕННОСТ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ! И това при положение, че ДОРИ И БОРИСОВ ГО НАРЕЧЕ ОТКРОВЕНО ПРЕСТЪПНИК - ПОРЕДНИЯТ ТЕАТЪР, ЗАЩОТО БАЙ ХУЙ И ХИДРОМЕЛИОРАТОТРА И ПЕРАЧА МУ ш- КАТАРЗИСА, КАКТО И ГОЦЕ СА СИ ОТКОЛЕШНА ГОЛЕМНА ПАРТИЯ, ПО ДС-КГБ-РУСКА -МАФИОТСКА И ДАЛАВЕРАДЖИЙСКА ЛИНИЯ!!! Та защо именно за това нищо не казвате, и как и КУРнелия бе лансирана нагоре ТОЧНО ОТ СЪЩИТЕ КУКЛОВОДИ, КОИТО СА И ЗАД ТЕЗИ, И НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА?!?! Та Ани и Виктор, и къщите и доходите им, и нормалния начин на живот били проблема на тази държава и корупцията, ДА ВИ Е.А МАЙКАТА ДОЛНА ТЪПА!

Ми що ги гледате,бе герберасти,гледайте тв.алфа,скат и тем подобни.

Бареката дава заявка за лидер на БСП. На наглост го докарва, а това е голям плюс за кариера в червената групировка. Пък и отдавна работят заедно...Той оплескан да ушите, сигнали тръгнал да подава

Нова говорител на НАП ли се явява в този случай?

Че е виновна Цолова е ясно - скрихте я / свалихте от екран/ и не искате да я пуснете отново -ТОтално компрометирана , този одъртял онанист Николаев има абсолютно неадеквтано/ комично поведение - и той е виновен за злоупотреби .

Защо тогава Цолова бе отсвирена и то когато е в отпуска ?? Тя се опитваше да докаже, че имота, който е купила, е с пари от продадена наследствена земя. Да, ама имението в престижен столичен квартал, състоящо се от голяма къща и още по- голям двор, май никак не се покрива със петдесет хиляди лева. Пък и Виктор, напоследък доста отслабна, някак си насила се усмихва, няма кой да го подстриже.. Доста угрижен ми се вижда...Хората казват: докато не се пръдне, не замирисва. А при тях работата, май замириса на насрано...

Много точно .

Те са изпълнявали политически поръчки , като служители на Нова. Нова е приемала поръчките и им е плащала яки заплати. Всичко е осчетоводено и законно от данъчна гледна точка.

Бареков е такъв мошеник и лъжец че грам не трябва да му се вярва,излъга толкова гласоподаватели на времето който го подкрепиха и след това си би камшика за Европа

маи нещо се ,,обърка,, с управляващите за ктб и пеевски...??? та затова станаха ,,неудобни,, тези двамата...!!! позната история от ,,прованса,,...??? като им си ,,неудобен,, ти изпращат нап...!!! ,,рекет,,...!!!

Заради тия двамата на снимката престанах да гледам Нова ТВ преди повече от две години.

ама колко си прост, чак се кефя! Личи си че си бил в котелното доста време! Да те отворя безплатно, контрабандисте: Има получен сигнал, не анонимен , входиран. Във всички случай трябва да се направи проверка, тън-мън няма! А пък на Запад си е национален спорт да се клепат пред властите!

Не само не дължат, ами и НАП има да им дава! Капиш?

Бареков, Бареков трябва да разследват. Крадецът вика дръжте крадеца.

Събудете се защото Бареков отдавна го разследваха и то не за една година назад а за ПЕТ барабар с родата му...и се оказа че няма нищо покрито докато при тези тук бая е заметено след взетото пликче та и работодателят им взел да се изказва за техните далавери..

Интересно защо водещите винаги питат интервюираните колко им е заплатата а не казват колко е тяхната.И дали зад това тяхно мълчание телевизиите могат да си дават заплати по усмотрение от това колко им плащат да плюят тези които са стиснати.

Нещо не ми е ясно как една фирма в случая нова взема становище по личен казус с наемните си кадри???Ами нека покажат акта на нап пък хората сами ще решат кой прав и кой крив и няма да имат нужда от кошаревски защитници които дават пари под масата пък после се чудят как да се оправдават..

а Анна Цолова защо пак я замесват? Явно им е бръкнала надълбоко...

НАП вместо да се занимава с проверка на доходите на ц.ига.ите ало-измамници, които уж безработни, а живеят в палати /цитирам вчерашна новина/ се занимават с българите, работещи на ТД и плащащи данъци и то защо, защото някой си им казал нещо си. За какво всъщност им плащаме данъци....

kirchevo

Винаги се търси по-малкото съпротивление. Циганите не могат да ги барнат защото нямат идея какво да ги правят.

,,вице-то,, го ,,предупреди,,...??? не задаваите ,,неудобни,, въпроси...!!! ,,рекетът,, продължава...!!!

Да предположим, че всичко е така и всичките им придобивки са от легални доходи. Нова телевизия, не може да го знае, ако те не са и показали документа. Дори и да са го показали, няма право да разпространява тази информация, ако те изрично не са се съгласили. Ами ако е така, публикувайте го това заключение на НАП.

Фирмички,пликче,парички доволни са всички.

ДА ПРОВЕРИМ ДАЛИ ПРОВЕРЯВАЩИЯТ НЕ ЛЪЖЕ ?!? ЩОТО ДОВЕРИЕ НА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА !!!

От Българският АД !