Цели села са заличени в Иран след труса (видео+снимки)

Иран заяви днес, че спасителните операции в пострадалите от силното земетресение райони са приключили, предаде Ройтерс, като се позова на държавната телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Цели села са заличени в Иран след труса (видео+снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само забележете, какви помощи се отпускат на пострадалите и за какво кратко време! По нашенско, Баце ти праща след три-четири месеца - 325 лева и ако щеш си гради къща, колиба, или - сарай!

В Иран цели села са заличени поради земетресение. В България не само цели, но и стотици села са заличени и без земетресение.

са си го причинили, като са взривили термоядрен заряд под земята на полигон в Хорамабад (непосредствено до района на пораженията от земетресението), с цел сплашване на Саудитска Арабия и Ко заради действията им в региона. "Iran Nuke Test Stops World In Tracks".

АРАБИ,ЕВРЕИ,ЦИГАНИ=ТОВА СА ВЕЧНО ХЛЕНЧЕЩИТЕ И ЧАКАЩИ НАГОТОВО ГРАБЛИВИ ПТИЦИ;КОГАТО ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ИМАЛИ КАМЕННИ ГРАДОВЕ,ТЕЗИ СЪЩЕСТВА СА ЖИВЕЛИ,КАКТО И ДНЕС!ЗАЩО ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА СЕ ОСТАВИХА НА ТАЗИ ИЗМЕТ!БОГ ЩЕ СЛОЖИ РЕД,АКО ХОРАТА НЕ МОГАТ!ПЛЕВЕЛИТЕ В ГРАДИНАТА НИКОЙ НЕ ИСКА!!!

Аз съм бил в Иран една година по работа и мога да кажа че обикновенните иранци са същите като нас. Ненапразно има и филм не помня на кого за произхода на българите - ние сме от този край - арийци. Много български думи са подобни на иранските. А управляващите са друго нещо, все едно комунизъм само че религиозен. А за земетресението, когато бях там също имаше, но когато е от подземни опити то не трае няолко секунди а е еднократно - "тудум" и толкоз.

snowmark

Бог да ни пази...

иран се прави на велика държава,скърца зъби на америка и израел,ама като друсне земята мрат като мравки,вместо пари за оръжие,режима на аятоллаха да отдели пари за здрави и стабилни сгради

Тези райони в Азия са силно земетръсни, често стават слаби трусове, но колкото и да са свикнали хората, всеки път, когато е много силно, загиват хиляди и е ужасно! Страшна е силата на природата! Много ми е мъчно за жертвите и за оцелелите деца без родители - такава трагедия, беднотия и мъки ги чакат ... Дано да имат някакъв късмет, нормални роднини, които да им помагат!

най смъртоносното земетресение за 2017 но пък ще е най бързо забравеното....

ChatGPT

Естествено. Нали не е в САЩ... те така и претупаха новината... а даже по едната телевизия като правиха анонса, журналката беше със 124 каратова усмивка

Горките хора, дано имат късмет да им се помогне!

Нормално. Последните години в Ирак строят американци, а в Иран руснаци...

И какво строят руснаците и какво строят американците че не се сещам?

... не стрoят, а плетат... по три пръта преплитат... интриги...

Защо всеки ненормалник като теб се чувства длъжен да се гаври с природните бедствия като замесва политиката.

чакай сега, нищо не разбираш - питай ги за ХААРП.. това е любима тема всеки път като има по-силно земетресение или голям ураган.

нали знаеш че такива като тебе най накрая си плащат всичко с версиите дори !!! по 3 , ай честито .....

Между версии и вересии има разлика, не само в ударението, но и в смисъла и в правописа.