Тереза Мей: И След Брекзит ще защитаваме Европа от Русия

Тереза Мей заяви, че Великобритания ще спази ангажимента си да защитава Европа след Брекзит и обвини Русия във военна агресия и намеса в избори.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: И След Брекзит ще защитаваме Европа от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тереза, какъв е този псевдоидеологически нацистки фанатизъм? Надъха ли са те, а целия свят ти гледа резила. Нима в 21 век не си разбрала, че не бива да се смесват политика и икономика? Светът вече мина през това и политически двойкаджии и продажници като вас, нямат място!

нищо не налагам,само споделям мисли-Англия-Винаги противостояща срещу Русия и преди и след последната Руско-Турска война ,но извлекла позириви.България-винаги противостояща срещу Англия,но все се оказва,че е била с Русия???:))).:((((((

Щом тази говори като идиот, това означава че англичаните са ударили дъното на плиткоумието.

Г-жо Мей,ясно е че ще обясявате нещо не толкова ясно ,едни толкоа ясни неща.Я кажете Германия защо не е в ООН .И до коя година няма да я има там-2045г .Така ли е???А обяси на всички пишещи тук защо е така!!!!!

Това прилича на - Дръжте крадеца. Няма по гнусна и уродлива външна политика от английската, а и никой не се е държал по-гадно спрямо нас, от английските дипломати.

прилича на фюрер и питам кой ни напада,че се налага да ни защитава старата госпожа, не виждам опасност,щото всички сме си близки, а пък старата госпожа от що се страхува и дали не вижда призраци, само психиатър може да каже...

Путин пак е настъпил здраво мотиката, но поради алкхолното опиянение и загуба на ориентация ще разбере че окотото пак е посинено, но със закъснение. Евтин петрол, икономическа стагнация, топящи се резерви, международна изолация, но кремълската хунта продължава да пропагандира величието си. Накрая сметката няма да я плаща хнтата разбира се. Ще я плащат послушните зомбита, които в момента формират сто процента одобрение на Путин.

Ти къде видя евтин петрол и кога беше това? Европа вече вдига драстично горивата и то преди зимният сезон,дали това не е резултат от срещата на саудитите с руснаците от преди месец и нещо?

Когато Англия тръгне да защитава Европа от Русия това значи,че Англия цели да прецака Европа а на финала да се нареди на страната на Русия.Српавка- Първата и Втарата Световна Война.Що се отнася до световно приети правила нарушавани от Русия си мисля ,че тя има в предвид правилата наложени а не разписани след разпада на СССР.Наистина ли са толкова тъпи западните политици или имат електората си за лош материал,че още бъркат и им обясняват как Русия е СССР.

Щом ще ни защитават - ОК. Ама как ще ни защитават? Ето това искам да знам. Ако почнат да ни защитават както защитаваха Сингапур като го върнаха на Китай - май по-добре не.

нахъсано,просташко изказване на тая бездарница

вместо да сочи назидателно с тоя пръст по- добре да си почеше дебелата глава и да се замисли, че след 30-40 години Англия ще има индиец или пакистанец за министър-председател. И това ще бъде по-голям проблем от Русия за наследниците й.

МЕЙ защо е стара мома.

Защото никой не иска да живее с лош човек или защото тя не си пада по мъже,същите съмнения има и за баба Меркел чийто мъж е само за параван защото се носят слухове че той не си пада по жени....

тази се самозабрави, след година две никой няма да си спомня зя нея, жалка изкукуригала кокошка, която вместо да си оправи кокошарника и е по лесно да сочи другите с пръст, но това и е останало от имперското самочуствие

А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Питай путьо вибратора

Баба яга е пътничка ,загубила е козите ,никой вече не и вярва в Англия и тя като Клинтън на времето нападна Сърбия за да спре аферата му с МОНИКА

Че то руснаците са си купили достатъчно активи и футболни отбори на Острова, почти са ги превзели, от какво ще се защитават.

които и на сън не искат да чуят думата Русия, а пък за връщане на семействата си па ептем.

Да ама идва коледа за руските свински капитали, които ще бъдат замразени и изядени в най-скоро време в западния свят! Утешението на олигарсите може да бъде че това ще им се случи и в Русия ама там освен парите ще им вземат и живота:)

След Брекзит Европа най-добре да се защитава от самата себе си!!! Бабке изкуфяла!

Тая се конкурира с нашия екс плюнчо.

Май Мей не е била много трезва след банкета.

е пила?

...тази ще го "духа" много скоро..нима не знае , че именно Президента Путин има в момента 93% подкрепа от хората в Русия, а тя има по малко от 50% подкрепа в собствента си партия.

!93%,са!

Въобще не осъзнава колко са близо до дъното на океана...

Много интересно .... А кой и как ще защитава гей-британия от Русия ? :)

Ей чифутски боклук,кажи за Ирак бе траверс!

тази изтрещя.

чарлз още ли е собственик на Софийска вода?

След Брекзит БигБен ще стане минаре, защото за пари се гъзите на всеки.

Евалллаааа, на там отиват нещата!

Много ги боли англетата, че вече не са империя и никой не ги бръсне за нищо! А след Брекзит, току виж Шотландците пак поискали отделяне и след това ще се превърнат в една плюнка със затихващи функции в морето. И ако не подсвиркват под музиката зад океана, са живи за оплакване!

Не ги мисли тях, докато всички богати индийци и пакистанци ходят да живеят в Лондон, бедни няма да останат.

Пръстчето което си размахала ,може да се окаже в дупето ти

товарища Безсискова?

Доколкото разбирам заявленията на Тереза Мей по отношение на Русия са прозвучали по време на банкет у лорд-кмета на Лондонското Сити на 13 ноември. Алкохолът на никого не прощава.

Баба яга ,плаши гаргите

Англичанката ви обяснява като за идиоти, но пак не вдявате. Казва ви, че селските номера може да вървят в деревнята, но иначе сте гола вода.

тя да гледа да не и думне некво цунами случайно островчето и сетне да плаши гаргите тая кръвосмешена смехурана

"Сорос хвърля всичко, което има зад тласъка си за глобален контрол. Дезинформацията и манипулирането на медиите се увеличиха за една нощ. Нямаме място за самодоволство". "Сорос хвърля всичко, което има зад тласъка си за глобален контрол. Дезинформацията и манипулирането на медиите се увеличиха за една нощ. Нямаме място за самодоволство".Себастиан Курц (що не слуша баба Мей па тоя!)

"Мей определи Русия като главната страна, която се опитва да подкопае международната система от правила..." Ако под "международна система от правила" се разбира съвременния глобалитаризъм, то си е не за подкопаване, а направо за взривяване. "... и обвини руския президент Владимир Путин, че се стреми да превърне информацията в оръжие" Бря! А ЦРУ и британските МИ-та я използват единствено за усъвършенстване на шахматното си майсторство. Бабчето що се прави на неопипана госпожица, информацията е оръжие отпреди повече от 40 години.

Ами ние имаме една много хубава поговорка за такъв случай : с техните камъни по техните глави.

Ама това БРЕКЗИТа руските хакери със фотошоп ли го направиха, защото аз за друго, по-голямо нещо, което да е подкопало западните ценности, единството на ЕС и целият западен свят не съм чул.

В пауър поинт, кой ще се гърчи с фотошоп...

Толкова е грозна тази англичанка , че ако сложат билбордове с нейни снимки по границата никой няма да смее да направи нещо лошо на еврогеовете. Руснаците са все пак нормални мъже и ще се уплашат от това чудовище.

Бе на 3 водки кой знае.

"В това време, когато трябва да сме бдителни, ние също така искаме взаимодействие и именно затова в близките месеци външният министър (на Великобритания Борис Джонсън) ще посети Москва", каза Тереза Мей. - там там на червеното килимче се му обяснят нещата на тоа сламен смешник

Е как рейтингът на Путин да не е толкова висок , щом и Тереза Мей призна, че той е в дъното и на БРЕКЗИТ ??

За хубаво или лошо , с повод и без повод , все Русия ! Със страх и омраза , с любов и надежда Русия ! Хората които казват като нас , мама , война , омраза , любов , хляб , родина ! От нашия род ! :) Ония с country тата не ме интересуват докато само словоблудстват !

На Путю номерста писнаха на всички Сега кочината ще е обекта на по- сериозни санкции, които от своя страна , ако се вярва на РТ правят кочината по- силна Време е да се помогне на рассия с още санкции

когато си аненцефал то е завинаги от природата не се опитвай да мислиш

Терезо, диплиш ли милиардите за нас? Хайде, че има магистралки да крадем.

наи големите изроди , бъркали се във всички страни ...окупирали десетки страни , сега говорят за русия ... проклети да сте 300 пъти !!!

На Тереза Брекзит за какво точно са и виновни руснаците? За брекзита може би?

Природните ресурси, това е болката. Това трябва вече на хората и държавите. Ето затова Русия им е все в устата.Да, ама не!!

хихи.А бе малоумник това "обяснение" вървеше преди 50г...С такава пропаганда сте за никъде бе

смешник ...

Що бе- РФ нали искат силна, обединена Европа ?

Мдаа, до къде стигна светът! Най-голямата бъркалка (и разбойник и пират по дефиниция!) Великобритания, която странно защо все още се нарича "велика", да се оплаква от чужда намеса! Всъщност има логика в изявлението и. Народът трябва да се държи в състояние на страх, дори чрез обявяване на нови врагове. Беше СССР, сега Русия, а ако по някаква случайност нещата се пооправят с нея, то със сигурност ще намерят нещо друго, с което да държат в споменатото състояние населението си...Дали обаче случайно или не, не обявяват явния враг, който е у тях, в самия техен дом, остава непонятно, щото не руснаците, а точно техни "граждани" с малко по-тъмен цвят, извършиха, и продължават да вършат, маса поразии, нооо...те не са "врагове"...Те са подробности от пейзажа, който добива все по-черен цвят и брадясал вид...Преди време беше показан един клип, който ясно свидетелстваше за положението там. Цели квартали, където нямаше и един англичанин за цяр, мъжката част брадясала, а женската зачохлена от главата до петите...Мдаа, "Великобритания", горд наследник на крал Артур и Ричард Лъвското сърце...

Е, така е брат-всеки с кармата си- на едни е колониализма, на други-болшевизма...

...за трети - кретенизма...разбирай го както ти уйдисва...

Обичат да сочат с пръст като Сталин, Тито, Димитров и плеяда вождове на свободните народи. Ама техния пръст става за тесния им г.з!!!

Какво ви е направила Русия бе идиоти?! Истинският враг на Европа са американските корпорации и европейските бездетни и корумпирани политици.

Окупира ни за 45 години и не пуска.