23 държави от ЕС се договориха за общи проекти в отбраната

България и още 22 държави-членки на ЕС подписаха съвместна нотификация за стартиране на Постоянно структурирано сътрудничество (ПСС).

Обратно в новината

Коментари - 23 държави от ЕС се договориха за общи проекти в отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КАКВО Е Е НАТО И АРМИЯТА НА ЕС ??? - ДА ПАЗИ ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА НЕ ИЗБЯГАТ ОТ "РАЯ" НА ЛЬО РАЙХА :))) ДЕМЕК АКО ПАРТИЗАНИТЕ ПОДПАЛЯТ ГЕРМАНСКА БАНКА В БЪЛГАРИЯ ЕС ПРАЩА СС БАТАЛЬОНИТЕ ...

За какво са "Искандерите" в центъра на Европа? За какво са "Искандерите" в Крим?

а нас кой ще ни пази от европата! европата е окупатор и носи смърт и разрушения и глупост! вън европата от балканите!

ЕС трябва да осъзнае, че Българската граница е границата между Европа и Исляма. Не може да не се признае, че принос в това осъзнаване има Бойко Борисов. Европа се правят или на утрепани, или наистина нямат представа от политическата карта на континента.

вдясно на статията е от руски военни сайтове.

на снимката-куцо и сакато става министър в мангалистан .

КАК Е В ЗАПАДНАЛИЯ СВЯТ ??? .... - ПРИ НАС В САЩ НАД 50% ЦВЕТНОКОЖИ - В КАНАДА - 2035 ГОДИНА - 35% АЗИАТЦИ - В ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА - 2035 - 35% МЮСЮЛМАНИ .... БРИКСА САМО НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ НА ЗАПАДНАЛИТЕ ДА ПОЧВАТ ЯДРЕНА ВОЙНА И ДО 50 ГОДИНИ СА СЕ АНИХИЛИРАЛИ САМИ :))

ДЕМЕК БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ СА НА ПОЧИНЕНИЕ НА ГЕНЕРАЛА ОТ СС ФРАНЦУЗИНА МАКАРОН :)) ... ХАЙЛ ЛЬО РАЙХ :))

Е така на 1 март 1941-ва един професор във Виена също подписва едни книжа. Пак за съюз, коалиция и всякакви си там евроценности. Иде реч за онзи красавец проф. Богдан Филов... А после, ма що така ще ме разстрелвате? Ами е така за кеф - е покрай кефа една напълно разрушена София, една ама наистина облулена България и разни други такива дреболии, като гражданска война.

Каузата е загубена!

Моля да ми кажете защо ми пишете минуси, като германците още нямат спечелена война и не са благодарили на САЩ за освобождението си от нацизма и най-вече за демократизацията на Хамбург 1943 и Дрезден 1944?

не е като в математиката и няма две еднакви неща.....За това сигурно са ти ги набили минусите, щото нищо не ти се е набило в главата.

БРИКС е изпреварил Г-7 по Вътрешен брутен продукт. 31 процента за БРИКС и 30 процента за Г-7. Значението на Запада намалява. Отново сме на страната на губещите!

на глава от населението ли БВП? Я пак си помисли? :))) Щот по тъпанарската ти логика Индия е по-напред от Люксембург тамън 40 пъти.

че Русия винаги е губеща! Няма такъв мислещ. Видя се докъде я докараха "победителите" от Азия.

Докато се вардим от Русия , те американците ни обрали....

бе не знам...последния обир (на века) - КТБ си беше баш от русия и някои нейни доста тлъсти представители в БГ. Ще питаш сигурно КОЙ ?

Твърдението, че Русия може да превземе 22-те от НАТО за една нощ е лъжа. Истината е, че Русия може да превземе 22-те от НАТО за половина нощ!

За сега ти е превзела кухавелницата.

руски сказки за малоумни!!!

пазарджишката пръчка що не е с шарена рокличка?

Таман са ги фанали сига.Тричи и санкции до дупка.Санкции квас борш и пак на тричилото

Влизането ни в НАТО и ЕС беше като жетитба за непорочна красавица и без неморални предбрачни интимности. Хубаво, но после се оказва, че не само че девойката била от третия пол, но и рогца ни слага с други третополови. Де го чукаш, де се пука. Едва ли има нужда да пояснявам, че всичките тези военни мераци са мерки срещу Русия, а ние да вземем да се окажем народ, който уважава Освободителката си. В такива случаи разводът май е единственото решение.

"Външните министри на 28-те проведоха и дебат по стратегическата комуникация, като подчертаха важността на работата за противодействие на дезинформацията, но и за излъчването на позитивни послания и разясняване на ползите от провежданите от ЕС политики." С други думи, външните министри проведоха дебат за манипулационните методи, с които да вменяват на народонаселенията на Европа, че са най-доволните и грухтящи прасенца в кладницата на глобалистите и че трябва да отпуснат малко шпек за отбраната на кладницата от недоволни и сепаратистки настроени прасета, както и от други, външни фактори, застрашаващи печалбите на свинарите! Ура!

и наща табрела не мож ги опраж...

щъ напрая на мокро петно ей

ганьо пази граница с празна раница, Дойчо лапа баница....а наздраве за балъците едновремешни, сегашни и бъдещи!

АЗ СЕ МИСЛЯ ЗА ДОСТА ИТФОРМИРАН ЧОВЕК. НО ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОЙ СЕ КАНИ ДА НАПАДА ЦЯЛА ЕВРОПА ЕДНОВРЕМЕННО, ТА ИМАМЕ ОБЩИ ИНТЕРЕСИ В ОТБРАНАТА. ТАЗИ ГЛУПОСТИ, ЧЕ ВРАГ 1 Е РУСИЯ, Е ПОДИГРАВКА С НОРМАЛНОТО МИСЛЕНЕ. НА МАКЕИН МУ ПРИЛИЧА ДА БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ ОТ РОДА НА ТОВА, ЧЕ РУСИЯ Е БИЛА ПО ЛОША И ОТ ИДИЛ. ТОЙ ОТИДЕ НЕКАНЕН ВЪВ ВИЕТНАМ И СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО. РУСИЯ ПРОСТО НЯМА КАК ДА НИ Е ВРАГ НА НАС, ТАКА, КАКТО И НИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВРАГОЕ НА МАКЕДОНИЯ. ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА Е РЕШИЛА НИЕ ДА БЪДЕМ ЕДНО ЦЯЛО. А ИСТОРИЯТА НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА, ОТ НЯКАКВИ ДЕБИЛНИ СЪВРЕМЕННИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО УТРЕ НИКОЙ НЯМА ДА ПОМНИ.

Явно не сте си взели дозата гинкобилоба!

Нема нужда да четете дебели книги. Нито средствата, нито ктратегията и тактиката са същите като едно време. Но виж, "освободители" и помагачи дал Господ. Както православни така и нехристияни. И то няма да дойдат първо на границата, а от дистанция ще си разчистват пътя за нахлуване.

моля ви да не се осланяте на собствените си преценки за нещата от живота! Потърсете попечител!

Ами знам за Дания, Португалия и Малта. Май само това са неподписалите.

"Настояваме за възможност за развитие на малките и средните предприятия в отбранителната индустрия", добави Захариева, цитирана от БТА.  т.е--работилници за черешови топчета??? :)))))))

Още един кош плява снесла тая кифла на джурнлята в Брюксел и те радостно си записали! И какво толкова ще отбранява тя нахилена говорилня?! Обезлюдените села ли, неработещите стари халета от някогашните заводи, прословутите пътища, които се нуждаят от ремонти в деня на предаването след предишния ... ?! И бетонираното мутроморие, на което, обаче, доминират като собственици руснаци от средна ръка, закупили къщи и апартаменти в затворените комплекси със скромните си спестявания?! Щото тия с големите при си накупиха по френскта Ривиера, италианското и испанското крайбрежие, Швейцарските Алпи, Лондон и Париж, а също така братска Хърватия и Черна гора ... Не мога да я гледам, нито да ѝ слушам дежурните безсмислени словоблудства!

Красавица, честна, работлива, истински профи, направо се гордеем с нея, думите й, делата й. САРКАЗЪМ

Не е ли малко смело тая да се изказва от името на България? Да не кажа нагло.

Разбира ѝ човката на тая безцветна кифла от отбрана толкова, колкото свиня от кладенчова вода.

Важното е да върви усвояването.

"България приветства предприетите стъпки за реализиране на Глобалната стратегия чрез стартирането на ПСС." Ще приветства я, като си знае разградения двор и нефелната армия. Та белким някой друг ни опази задниците!!

а срещу кой ще се отбраняваме,от сащ или русия,че незнам коя по голямата заплаха за нас