Павлова: Следващият бюджет на ЕС ще е на голям минус

Бих казала, че следващият бюджет на ЕС е на голям минус заради излизането на Великобритания от съюза.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Следващият бюджет на ЕС ще е на голям минус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази защо реши, че разбира от тия неща?

Бюджетът на България през последните 9 години е все на дефицит. Откакто ГЕРБ са на власт!!!! . ... иначе все преизпълнявате плана за приходите :)))

откри топлата вода!

Ще изтеглите още 1ш милиярда и ще ви стигнат за неадекватни проекти като в онова село с канализацията с ,,фекалийте по улиците,,Вие крадете също като комунягите

колко и да окраде ще се пише на сметката на UK! Друга бира е дали те въобще ще платят нещо.

И преди 1989г. семейството ти живееше в разкош ,нали дядо ти беше във властта и сега ти продължаваш семейната традиция.

целия резултат за нея е, че тоя разкош я превърнал в едно угоено прасе

не си ужас ти

И ти ще си на минус, ако не ми направиш една свирка!

Нулата не може да бъде на минус.

Важното е че ние оставаме стабилни и сме една голяма нула.

щом гербаджийската шайка ще управлява ЕС следващата година - всичко ще окрадат, няма да остане за другите!!!!!!!!!!!!!!!!

ми то 80% от бюджета на тоя ЕС отива за заплатите на тия милиардери там - комисари и дупетати и всякаква паплач...съюото като с бюджета на българия ,

Един господин разказваше по телевизията,че е положил усилия да разбере колко са служителите в ЕС структурите,но било голяма тайна. Спомена цифрите 10-15 хиляди.

Абе добре се знае, че чиновниците в ЕС са над 150000. Това включва всички агенции и централните управления. Заплатите са от 2400 до 17000 Евра. Безплатни жилища, коли, училище за децата, билети до вкъщи 2 пъти годишно и т.н.

време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти.

От минуси трудно се кради , Лили ;) Май това я притеснява най много :)

Другарко Дебилова, това не е заради Брекзита а заради това че Бундеспечатницата "свърши мастилото" и сега даже ще си събира старите хартишки, и повече не лъжете 85 те процента дебили че демокрацията която направихте е хляб и рози по пътя.

Лилето пак се изхожда по важни теми. Кви Западни Балкани сънува като няма вече ЕС? Поне според президентите на Франция и Германия. Които щели да правят всичко наново. А Лилето май ще председателства Балкански съюз, дето никой не е чувал за него. От умрел писмо. Зеро.

Според мен под "битката" за приобщаване на Западните Балкани в правата вяра, разбирай - към ЕС, прикриваме жизненоважното за нас желание да се продължи "кохезионната политика", че без тези фондове умиргаме прави;))

какво е умиргаме

Великобритания няма да излезе скоро от съюза.

И според Борисов като приеме ЕС веднага Република Сърбия на мястото на Великобритания и минава моментално на плюс.

Нали ние сме отличниците не ЕС, какви минуси? Ако най-бедните и глупавите са отличници, къде са другите? Свиня Червенова предложила ли е на другите страни да си свият бюджетите и да приватизират горите? Да отива да ги оправя и тях - не ми се стои тук и да издържаме половината ЕС... И как стана че Великобритания, която щеше да страда повече от излизането от ЕС отколкото от ВСВ ще разваля бюджета? Нали ЕС налива трилионите? Толкова сте некадърни и глупави, дори да лъжете не можете!

"Пуфкавото Лиле ръси мозък"

Свинетке, днес направи ли любимото сутрешно "дълго кафе със свирка и дълга пяна" на Вожда?

да не стане само като с прословутото спасяване на българските евреи и пак ние да сме виновни и охулвани

Противна червена номенклатура!

Явно Великобритания е най-дойната крава на ЕС съюз,която ще му се изплъзне и ще му затвори кранчето.Иначе за какво са тези драпания,закани и речи вече година и колко е врено за нея излизането й от съюза.

Лиле, мани ги тия фондове! Кажи как е кетеринга за педседателството и там подбрахте ли доброволките от младежкото ГЕРП?

Първо спри да крадеш,второ не давай акъл,трето стягай раирания костюм.

И КО ПРАВИМ?ЩЕ КРАДЕТЕ ПО-МАЛКО!ВЗЕМИ ДА ОТСЛАБНЕШ,ЧЕ НЕ ПРИЛИЧАШ НА ЖЕНА!ИЗЛАГАШ БЪЛГАРИЯ!!!

какво да кажем за другарките

трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"... Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

ЕС в тоя му формат...полека повлече крак. Хората видяха, че за да са добре Германия, Франция, Холандия-за тях трябва да работят България, Румъния, Полша, Чехия...Добре де-тия хора не могат ли да работят за себе си? Доят ни откъм ресурси и млади хора, натрапват ни стари коли, мръсно производство, бежански центрове... Това ще отпадне, когато достигнем техния жизнен стандарт. Което пък те нямат интерес и НИКОГА няма да допуснат да се случи!

Излизането на англичаните от ЕС не трябва да се отрази толкова, колкото прогнозира министър Павлова. Те са внасяли, но и са получавали много повече. Освен това техни служители са получавали големи доходи. Ще има закономерно опразване на места и англичаните сами ще изпаднат в изолация в някаква степен, но все пак са в НАТО и в куп други споразумения. Но пък ще идват тук с визи. Крайно лошото им отношение към нас се дължи на двете световни войни, през които сме били противници и скоро едва ли ще се промени. Няма и нужда да плачем за тях. Преди Първата световна война са пазарували от нас коприна и са плащали много добре. Сега няма кой да им я дава.

Подкрепям. И аз съм на това мнение. А Лилянчето е много хубава в лице но от към политика е кръгла нула. Зеро.

англичаните ако вземаха повече отколкото плащат, нямаше да искат да излизат. не ги мисли за толкова прости

А нещо за българската свързаност със западните балкани? Пътищата натам са от Тодорживково време, а от Белград се лети до Ню Йорк, за разлика от София. Само празни приказки!

И "Балкан" летеше до Ню Йорк, ама нали държавата лош стопанин!

И какво излиза, че не само нашия бюджет е на минус, ами и ЕС ? Голям праз. Нали си взехте комисионните, далаверката ви върви, виновни няма, банковите сметки са пълни - хахахаха

Па това си е голЕма тревога кВо ще правят суджуците като намалее сухото.

Абе, Дир? Що така бързо покрихте статията с новите култови изцепки на Соломон Паси? Стресна ви помитащата реакция на хората във форума ли?

Щото да се говори за нарастващ фашизъм у нас не трябва да се подпомага. Паси е толкова алчно същество, че търси някоя тема да захапе и да дръпне някой лев. Понеже 30 години се занимава с леки пари, а след Ирина Бокова каузата му се сгромоляса, сега му е дърво и търси някой коридор, откъдето да изкара. Така или иначе времето му мина и освен еврейска карта от ръкава не му идват други. А къде видя фашизъм Паси, не мога да разбера? По- интересното е, че той няма критика към хора, които реставрират комунистическия престъпен символ, но вижда фашисти. Изброява комунистическата партия като спасител на евреите, което се оказва че не е вярно. Това не е ли поощрение на престъпния комунизъм? Е, затова дирчовците изглежда са дръпнали статията.

Монката като типичен американски агент дрънка врели-некипели по адрес на руснаците! Че него въобще нямаше да го има, ако немците бяха спечелили на Курската дъга! Къв Димитър Пешев, ако ти почука Гестапо на вратата? Що не ги спасиха евреите 41ва година?! Истината е някъде по средата. Безспорно общественото мнение на българите е важно за Хитлер донякъде. Той иска да пратим Експедиционен корпус на Курската дъга! Затова и Царят умело лавира. После вече става късно за немците да се занимават с българските евреи... Те просто са късметлии...

Свинетката на Коледа на пържоли и с "незаконната" ракия да бъдат нахранени и напоени всички джихадисти в Харманли, София, Хасково и останалите терористични - ака - "мигрантски" центрове.

"Бих казала, че следващият бюджет на ЕС е на голям минус заради излизането на Великобритания от съюза". Това бих го казал аз, ако някой ми даде трибуна. Ти го каза. Ама на чиновниците от ЕС и Великобритания през оная им работа и това, което бих казал аз, и това, което каза ти.

ЛИЛЯНКЕ... Що мълчите цялото правителство и са правите на ущипани, НЕчули: " Комисарката по правосъдието Вера Йоурова, която миналата седмица беше у нас и изрази известни съмнения по отношение на оптимистичния разказ, представен ѝ от Цацаров, сега си продължила мисълта в Хелзинки: "Трябва да използваме по-добре еврофондовете в подкрепа на върховенството на закона, да създадем силна зависимост между върховенството на закона и кохезионните фондове." Интересен казус се очертава. Не можем да издигнем върховенството на закона, без да свалим поне тримата дебели. Но пък, ако ни спрат фондовете, няма нужда да ги сваляме, те сами ще си паднат." 3.11.2017-та. За тови ли ни подготвяш?

поне тримата дебели. Но пък, ако ни спрат фондовете, няма нужда да ги сваляме, те сами ще си паднат." 3.11.2017-та. За тови ли ни подготвяш?

Не се коси толкоз, Лиле - като е "на голям минус европейския бюджет", подавате една бърза оставка и по живо, по здраво се оттегляте да харчите "усвоеното за лични цели". Пък друг да носи тежестта на управлението на територията при орязания евробюджет;) Ако обаче успеете да се "преборите за кохезионната политика", няма да отстъпвате управлението, нали?;))

всички протестърчета те подкрепяме

Много ме дреме за бюджет на ЕС... най-важното, че слънцето от Банкя каза, че бюджет на България е в голям плюс.

То,и джобовете ви ще са на минус. Що пари отмъкнахте от тези европейски средства!

Повече от ясно е, че ЕС губи огромните пазари на Великобритания. Ясно е, че ЕС се фашизира от страх да няма повече разпад. това обяснява действията му по отношение на Каталуния и пр.Некадарността и некомпетентността си обяснява с руска намеса, както и некадърната Демократична партия на САЩ. Може и да няма ЕС, който да приеме следващ бюджет. Тези идиоти търпят фашисти в Украйна, Полша , Балтиските джуджета и пр. Така е била Европа по врмето на Хитлер. Сега я очаква сдъщото.

пицата ще е без индийско орехче

Малииии, къде тръгна тая кака и бюджета на ЕС да оправя?! Глей си там, ремонта на НДК-то, че него не можеш сметка!

на "санирания" преди година блок в Стара Загора са на голям минус. От откраднатите материали в него.. Ама нъл Лилито ОТЛИЧНИЧКАТА, ТАЛПАТА, МИНЕТКАТА му резна лентичката след посрещане с хляб и мед, че и фолклорна програма.. След Благоевград, сега Стара Загора и след туй - цялата страна от санирани на минус..

ДЕМЕК ЗАПАДНЯЦИТЕ САМО ЩЕ КРАДАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДАЖЕ ДА ВИ ДАВАТ ПОМОЩИ :)))

Свинетка ще оправи бюджета на ЕС с винетки.

Те по принцип са на голям минус, защото Лилето не работи за нас, а не за тях.