Паси: Путин нанася удар на шепата русофили в България

Руският президент Владимир Путин нанася сериозен удар на шепата русофили, които има в България, заяви бившият външен министър Соломон Паси.

Обратно в новината

Коментари - Паси: Путин нанася удар на шепата русофили в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ КАНАЛЕН ПЛЪХ ОТ КЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ ?

СЮЛЕЙМАНЧО , А БЪЛГАРИЯ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ :)) ... ТЕБЕ ТОВА НЕ ТЕ ЛИ ЗАСЯГА КАТО ЕВРЕИН ???

Това за шепата русофили е си е много смешно, и особено от някои които претендира, че има образование. Този Соломон, нито е мъдър, нито е честен, а просто е зъл продажник!. На всеки които реално гледа на нещата у нас му лепват етикета русофил!!! За спасяването на нашите евреи истината е различна, лично съм запознат - колко и какво са изтърпели в концентрационните лагери, за конфискацията на имуществото им и т.н..Така, че наистина има истина ,че Червената армия ги е спасила!. А измисления конфликт с азбуката показва колко малко хора познават нашата история.

А вие, г-н Паси, нанасяте удар на великата кауза на американската демокрация с всяка своя поява по телевизията. Така че сте квит с Путин.

То файдата като са ги спасили е много голяма - тамън като от пръч млЕко. Ако ги бяха пратили в Аушвиц? Кво, България нямаше да я има ли? Това спасяване е единственото нещо с, което българската буржоазия се гордее в периода 1923 - 1944 години. С друго няма какво - останалото е само позор.

Това отвратително еврейче не мога го дишам, обаче в случая е абсолютно прав - Путин свърши много работа срещу заблудените русофили в България, колкото те и да са дебили!

кога ще пукне този изрод на прехода.

Евреите винаги са били продажници!

..ах Соломончо...ако баща ти можеше да възкресне да те види какви ги дрискаш , то не беше НАТО, после разните ми там атлантически ценности и други гъзории...ама авантата свърши майче..?

А защо евреите толкова мразят Русия. Около Ленин 80 процента от висшите болшевики са били евреи, а те са направили най-много за унищожаване на Русия и руския народ. Каква е причината, как си го обяснявате?

На "Този" няма да му коментирам Нелепостите. Помня го още от 91-ва, когато с Церовски /Бог да го прости/ ПРОСЕХА ПАРИ по заводи и фирми за "Атлантическия клуб". Тази персона оставя винаги чувството, че се срещаш с нещо "Лепкаво и Душевно Нечистоплътно". При мен и до сега е така.

Този Паси така вече се е олял и олигавил в своя атлантически слугинаж, че не ми остава нищо друго освен да го причисля към биологическия вид ПЛАЗМОДИЙ.

едно време баба ми казваше че в българия имало русофили и атлантици които като се изакат в тоалетната запушвали дупката та сигурно е верно .....??? аман от хора всичко да свързват с лаина които миришат на русофили и русофоби или атлантици евроцпроституция , американски изгъзеци и какво ли не бозааааа .....ганиова неграмотна дебилщина ???.... каточели човек неможе да вземе неутрална позиция срамота на срамотите .........

ЗНАЧИ В БЪЛГАРИЯ ИМАЛО ШЕПА РУСОФИЛИ. НЕЩО МНОГО СИ ЗАБЛУДЕН, ПРИЯТЕЛЧЕ. ИЛИ ПЪК НАРОЧНО СЕ ПРАВИШ НА УЛАВ. А МОЖЕ И НАИСТИНА ДА СИ ТАКЪВ. АТЛАНТИЗМА - ТОВА Е СКРИТОТО ИМЕ НА НЕОКОРОНИАЛИЗМА. АТЛАНТИК ТАКЪВ.

ах, този Паси няма ли да умира вече? много ми се иска!

Паси незнаех че си евреин ??? честито ??? затова ли ревеше когато ни вкарваше в нато ? ти си този които спомогна за вкарването ни в нато вместо да пазим неутралитет защото сме на боина линия дали от запад или изток като гръмне оръдието минава директно над българия , освен ако не се целят директно в нас ......продажник и национален предател ???????? лицимерно лаино

путин не трябва да се кани в бг

Добре,Българския народ спаси роднините ти след което си се родил ТИ, а какво направи ти за Българския народ освен за себе си?

Направил е едно голямо "НИЩО" А колкото до шепата русофили, май шепа се оказаха русофобите като това еврейче!

ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ и ВЪЗРОЖДЕНЦИ СА БИЛИ ПРОТИВ РУСКАТА ПОЛИТИКА, от ЛЕВСКИ, през БОТЕВ, КАРАВЕЛОВ и РАКОВСКИ до СТАМБОЛОВ и ВАЗОВ! ДЪЛГ НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН Е ДА СЛЕДВА БЪЛГАРСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ, а НЕ СЛУГИТЕ НА МОСКВА! Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Любен Каравелов Букурещ, 20 юли 1873 г. Ние, българете, обичаме руссите, но още повече обичаме сами себе си; ние са радваме на русските успехи и на русското величие, но в това също време желаеме да бъдем свободни и независими; най-после, ние сме готови да защищаваме общеславянските интереси, но желале би по-напред да защитиме сами себе си. Публ. във в. Независимост, г. III, Букурещ, 21 юли 1873 г., бр. 44, с. 346-346. Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Стефан Стамболов В. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г. Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество. Иван Вазов О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново!

Меко казано е странен народ този, който слага минуси на най-големите си революционери...

не означава одобрение или неодобрение на руската политика...Русофилството е емоционалното отношенише на българския към руския народ....Свързва ги православието, кирилицата, сходните езици, позната душевност....Също -мисията им на освободители...Ама те са имали интереси към проливите, та затова са ни освободили...Обикновеният руски войник, който идва тук, за да освободи поробените си братя не е имал интереси към проливите... Руската култура е близка на българина, позната му е-Достоевски, Пушкин, Тургенев, Гогол....Чайковски, Мусоргски, Глинка, Шостакович....Верешчагин, Репин, Рубльов и т.н....Всъщност-повечето руски интелектуалци са били против политиката на Русия, живяли са на запад...което не ги прави русофоби...И сега има достатъчно противници на властта в Русия, но те не са русофоби....Така,че определението русофили-русофоби, е доста елементарно....

Баси ударниците, баси стахановците са троловете русофили стици днес - до тук 15 минуса!!! За какво бе, калтаци, се надпреварвате в българомразството?! Злобеете от действителността, че най-великите ни революционери ясно са го казали - не щем "миризливия руски ботуш" тук, в България! Когато те си даваха живота за свободата ни, вашите наср*ни деди-предатели се криеха по изби и къшли!Вие, русофили стиците, наистина сте едно бързо изчезващо малцинство, колкото и да се задъхвате да вдигате шумотевица, че сте повече от един файтон хора!

Шепа русофили? Шепа са продажните българофоби- русофоби.

В края на краищата ще излезе, че Захарова е права и наистина Червената армия е спасила евреите от депортация.

ДЕБИЛ, но еврейски!!

Съмнявам се че Русофилите в България са шепа хора . Имаше хиляди бивши дървари от Коми който довлкаха бремени рускини и сега поколението им е стожер на Путнските идей в България

баш дебил. Ако не си бяхме спасили евреите от депортация кво щеше да спасява Червената армия?

Шепа са русофобите. Ама са много кресливи.

Тоя като го гледам и се сещам за евреите банкери, които са търгували с оръжие по време на Втората Световна Война с Германия. За пари и майка си ще продаде.

Червен боклук си ти.

Не, той е прав. Ти си боклука в случая. Замлъкни.

.... ...."Публикувано във факти.бг: Вероятният бъдещ канцлер на Австрия Себастиан Курц тръгва на война срещу Джордж Сорос. Според информационния сайт Your Newswire Сорос е бил уведомен, че неговата фондация "Отворено общество" има 28 дни да прекрати дейността си в Австрия. В противен случай ще бъде обвинена в "опит за подкопаване на демокрацията на нацията". 31-годишният Курц, най-младият лидер в Европа, казал пред колеги, че трябва да се предприемат незабавни действия. Повод за думите му била новината, че Сорос е дарил на фондацията си "Отворено общество" 18 милиарда долара от своето богатство, възлизащо на 24 милиарда. Подобна информация се носи от дни в медийното пространство, но истинността й буди съмнение. "Ситуацията стана критична", казал Курц. "Сорос хвърля всичко, което има зад тласъка си за глобален контрол. Дезинформацията и манипулирането на медиите се увеличиха за една нощ. Нямаме място за самодоволство". Курц твърди, че разбира програмата на Сорос и че "няма начин в ада да е пета жертва". Според Your Newswire австрийският политик се позовава на броя на националните икономики, за които се твърди, че Сорос е разбил, за да спечели огромна лична печалба и политическо влияние. Запитан защо забранява "Отворено общество, Курц отговорил: "Защото е 2017 година". .... а Европа къде е?

Паси е менте десен ,той е руски агент ,доказа го с подкрепата на царя и Бокова а русофилите са Българофоби исторически не грамотни като Иво Христов баш дебила.

Неграмотни е една дума.

Забавно е да чуя от фен на нашите психично десни как русофилите в България били шепа хора. Ако Соломон Паси действително иска да види шепа хора, нека погледне към избирателите на психично десните бутикови партийки.

Добре де, един файтон са...

Една малка кинозала при представяне на филм на оная пачавра Йончева сте.

Млъкни бе боклук!Само се сещам за сс23 и само за това трябва да си в затвора!

Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и ЧИФУТСКИ в тях лъжи. март 1877 и оттогава те така нищо не е мръднало както ин потвърждава тоя "българин" от снимката

Едва ли русофилите в България са една шепа . Категорично много по-малобройни са туркофилите и чифутофилите . Бройката клони към нула . Всъщност едва ли някой се вълнува от мнението на тоя плюнкав човечец.... Като Православен християнин и Българин заявявам твърдо : Майната ти , паси !

Монка, я се съберете наследниците на спасените български евреи и се уточнете кой ви е спасил, защото бабата на Лея Коен , за разлика от твоятя баба казва, че не я е спасил царят .

е мозъчето на Пасито

ако руснаците не бяха насмели набързо Хитлер, до към 1945-50 година жив евреин нямаше да остане в Европа, че и в Африка...Но след 43-та на Хитлер хич вече не му беше до евреите, други дертове имаше...

Да ама сега сме пак на страната на Хитлер.

Истина е, че Червената армия и нейните съюзници от Англия и САЩ са спасили 50 000 български евреи. Четете внимателно - преди започването на преследването на евреите в България, тук са живеели над 48 000 евреи. Борис 3 спасява част от тях, защото го е било шубе от възмездие. Знаел, че след победата на Съюзниците той пръв ще увисне на въжето. Това е причината за спасяването, а не защото много е обичал хората, и в частност евреите.

Eii,Revlivia,mnogo sme................

Тази продажна мърша пък от къде изплува...

Майната му на Православието каза преди години Пасито - "евреин" с майка помакиня от източните Родопи.

Мен ме притеснява факта, че чифут ПАК е предал България!

КъФ е този смешник. С майка българка къФ евреин е ? Не става. Този е от първите в %.

И баба ми казваше " Чуеш ли за еврейн , да знаеш Чадо ще ти вземе пари който и да нямаш пак ще му дължиш " . Каже бе Еврейско Говедо защо всеки един мизерен човек( баба , дядо или дете ) от тази държава го задължаваш да плаща Милярди на любимото ти НАТО ? Да ме извиняват еврейте ама тояГонсурат ревльо си е ваш !

Монка, Монка! Ще видиш ти "шепа русофили", само да се появи "Армията освободителка", ще се изпомачкаме да я посрещаме. Само ме е яд, че в Първата редица с най-големите червени знамена, връзки и плакати ще са Минджев Пинджев и др. довчерашни русофоби. Този филм сме го гледали.

Ей Тъпунгеро Паси вкара ни в НАТО за да плащаме Милярди за НАТОвски кеф и разкош при положението ,че сме най-бедната старана в Е.С и най-мизерно преживяващо насление . Къде си тръгнал ти бе Говедо да ни баламосваш , та нали парите са ти от НАТО бе Говедо !

Паси е обединител на нацията - всички се обединяват против него - думите и делата му са проникнати от чужди не български интереси !